Europarlementariër Dr. Nicolaus Fest (ID-fractie) vraagt: Wanneer worden eindelijk de vaccinatiedoden geteld?


(Door: “9ForNews”)

Nu willen we dus de hele wereld vaccineren. Maar je vraagt je natuurlijk af waarom. Eerst werd gezegd dat we alleen de kwetsbare groepen gaan vaccineren, dus mensen ouder dan 60 jaar. Nu wordt er gezegd: nee, je moet op je achttiende beginnen, zei de Duitse Europarlementariër Nicolaus Fest (AfD) woensdag in het Europees Parlement.

Vervolgens werd gezegd: bij een vaccinatiegraad van 70% hebben we groepsimmuniteit bereikt. Nu wordt gezegd dat de vaccinatiegraad 100% moet zijn. En het toppunt van absurditeit: de niet-gevaccineerden zijn een gevaar voor de gevaccineerden, aldus Fest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Europarlementariër Dr. Nicolaus Fest (ID-fractie) vraagt: Wanneer worden eindelijk de vaccinatiedoden geteld?

 1. Boike zegt:

  Heeft die Europarlementariër Dr. Nicolaus Fest nou nog niet in de gaten, dat het helemaal niet gaat om immuniteit tegen Covid-19, maar dat er aan een hele andere agenda wordt gewerkt; het invoeren van de Nieuwe WereldOrde en een reductie van de wereldbevolking. Waarom noemt hij dat satanische gedoe niet gewoon bij de naam ???

  Wat Fest doet, is geen oppositie voeren. Nee, hij veegt alleen maar zijn eigen straatje een beetje schoon, voor het geval het fout mocht gaan. Als hij echt oppositie zou voeren, zou hij de geheime agenda aan de kaak hebben gesteld en met de EU-leiding de vloer hebben aangeveegd.

  Conclusie; slap politiek gelul zonder inhoud.

  Like

 2. Het Amerikaanse Federaal Bureau Bijwerkingen (Vaers ) meldt 300.000. doden
  door corona-vaccins. De gemelde bijwerkingen zijn: 40 graden koorts , flauwvallen, TIA, hartspierontsteking, blindheid en gezichtsverlamming.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Het werkelijke aantal vaccinazi doden wordt in 3 termijnen geteld.Nu niet,dan niet,nooit niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s