Gevaccineerden opgelicht: Montgomery verlangt “vervaldatum” voor vaccinatiebewijs

(Vertaling: E.J. Bron)

Het was allemaal voor niets. Wat hebben ze gesmeekt en in de rij gestaan om door de “kleine prikjes” eindelijk hun grondrechten terug te krijgen. Ze werden allemaal belogen en bedrogen:

Om de vaccinatiebescherming van de bevolking te verbeteren, verlangt de voorzitter van de Wereldartsenvereniging, Frank Ulrich Montgomery (foto), een beperkte duur van de vaccinatiestatus. “Elke vaccinatie moet een vervaldatum krijgen”, zei de arts tegen de kranten van de Funke-Mediagroep. Wiens vaccinatie al langer geleden zou zijn, zou dan automatisch weer terugvallen in de status van de ongevaccineerde.

Wie zich zou laten “boosteren”, zou weer als gevaccineerd gelden. Daartoe moet nu opgehelderd worden hoe lang de vaccinatiebescherming zou duren en deze vervaldata ingezet zouden moeten worden. In Frankrijk moeten “booster-shots” in de toekomst verplicht worden om de status “gevaccineerd” te krijgen.

“Die regeling hebben we ook in Duitsland nodig”, verlangde Montgomery. De Europese Commissie had eind deze week eveneens een “opfrissingsvaccinatie” tegen corona als voorwaarde voor de verdere geldigheid van het digitale Covid-certificaat van de EU voorgesteld.

De farmaceutische industrie is met deze zieke deal in ieder geval de winnaar en om niets anders ging het vanaf het begin en gaat het ook in de toekomst. Want er is geen ontsnappen mogelijk uit deze vaccinatieabonnement val – tenzij men deze waanzin compleet weigert en vrijwillig in maatschappelijke en financiële isolatie gaat, of beter tegelijk en levenslang de bak in.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gevaccineerden opgelicht: Montgomery verlangt “vervaldatum” voor vaccinatiebewijs

 1. BosscheBol zegt:

  Ik heb wel eens een koeiencarrousel in de wei zien staan. De koeien lopen er vrijwillig in en worden dan automatisch gemolken. Als ze dat níet doen, krijgen ze pijn aan hun uiers of zo.

  Zo zal het met de mensen ook gaan. Ze moeten elk half jaar naar de prikcarrousel om een verlenging van hun QR code te krijgen. Misschien verlengt de overheid die code wel automatisch. Handig! vooral voor de overheid die vanaf dat moment van alles op jouw QR code kan schrijven. Misschien wordt die QR code ook wel uitgelezen terwijl je telefoontje uit staat en in je broekzak zit. Handig! Vooral voor de overheid die vanaf dat moment je QR code altijd en overal kan lezen.

  Ga je NIET naar de spuitjescarrousel (omdat je misschien meent dat je geen koei bent) dan mag je van alles niet meer. Misschien mag je ooit niet eens meer eten kopen. En je zult te maken krijgen met de groeiende agressie van de mens-koeien die wél elk half jaar de carrousel in gaan. Want die hebben ze wijs gemaakt dat het allemaal aan de weigeraars ligt. En dat geloven ze ook nog: de koeien!

  Geliked door 5 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  De Nederlanders moeten rigoureus eisen dat ivermectine wordt vrijgeven aan artsen om het voor te schrijven en wel meteen, de verbieders moeten voor het gerecht worden gebracht want het is misdadig een werkend medicijn aan patiënten te onthouden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Heel goed, aanpakken die gif klanten.
  Luisteren zullen ze. en steeds een beetje beter.
  En als ze niet dood neer vallen na 3 gif prikken, dan proberen we het gewoon nog een keer.
  Maak ze maar bang dat ze anders dood en doodziek worden.
  Ik lach me rot om die mafkezen.
  Ik kan er niet van wakker van liggen hoeveel gif ze in die gif klanten spuiten.

  Like

 4. Heniusz zegt:

  Dacht al, heb deze paardenvijg al eerder gezien… Klopt! Dat is die gek die leeftijdscontrole van baardige minderjarigen een “ernstige lichamelijke inbreuk” noemt. Al net zo’n prikpooier als Hugoschenko.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s