Oeps . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Cortés“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Oeps . . .

 1. Bert zegt:

  Een nieuwe ronde doodsangst zaaien met een zogenaamde corona mutatie is begonnen om de ‘Great Reset’ staatsgreep naar een tirannieke Agenda-2030 klimaat-vaccinatiedictatuur te voltooien. Nu steeds meer mensen zich bewust beginnen te worden dat ze met niet aflatende mediapropaganda worden bedrogen en voorgelogen, en dat het in werkelijkheid helemaal niet om hun gezondheid en veiligheid gaat, is het duidelijk dat de globalistische machthebbers zijn begonnen een serie mokerslagen uit te delen die ons er definitief onder moeten krijgen. De enige echte pandemie, namelijk een pandemie van angst en misleiding, wordt sinds enkele dagen nieuwe voeding gegeven met de veronderstelde Omicron mutatie. Maar hoe geloofwaardig is dit, nu blijkt dat Israël er al twee weken vóór de ‘ontdekking’ een simulatie mee uitvoerde?

  Zowel Pfizer als Israëlische officials hebben al enige tijd geleden erkend dat de Joodse staat één groot testlaboratorium is. Zo moeten de Israëliërs zich inmiddels met boostershot 4 laten injecteren als ze willen dat hun vaxpas geldig blijft en niet getroffen willen worden door dezelfde fascistische Apartheid maatregelen waarmee de ongevaccineerden deels uit de samenleving zijn gestoten.

  Pandemie ‘overwonnen’?
  Overigens blijkt ook shot 4 niet te werken, en wordt nu al gesproken over nummer 5. (Als u nog steeds denkt dat dit niet ook in Nederland gepland staat: de EU heeft eerder dit jaar voor iedere inwoner 6 boostershots besteld. En daar zal het naar verwachting niet bij blijven.). Desondanks beweerde premier Naftali Bennett dat Israël de Delta variant zonder lockdown heeft weten te bedwingen, ‘en de pandemie overwonnen kan worden.’
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/israel-oefende-twee-weken-voor-zogenaamde-ontdekking-op-uitbraak-omicron-mutatie/

  Like

 2. Boike zegt:

  Snuiven maakt meer kapot dan je lief is !!! Je krijgt er waanideeën van. Je denkt op bloemetjes te lopen, die er niet zijn. Je fantaseert, dat mensen monsters zijn, die je moet bestrijden. Je gaat geloven, dat de duivel een god is.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Ik heb er geen ervaring mee, maar volgens is dat meer zo met LCD en dat soort troep.
   Dat je rare dingen gaat zien of denken.
   Van cocaïne worden mensen vooral erg egoïstisch, vind ik.
   Er is dan ook niks belangrijker meer in hun zielige leventje.
   Ik heb alleen een weedje gerookt, wat ik trouwens ook alweer een tijd niet meer doe.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s