Slim!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Bart Maes IkWeigerNogSteeds“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Slim!

 1. droevige mof zegt:

  De Duitse pers is wanhopig, de tempel van leugens is aan het kraken. De eerste Duitse Omicron patiënt is gevaccineerd en het heeft niet geholpen. Test nu snel iedereen en sluit ze allemaal op. Een prachtige grande finale, en het gevangenenkoor uit Nabucco zingt het afscheidslied.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article235327908/Corona-Variante-Verdacht-auf-Omikron-Infektion-in-Hessen-bestaetigt-Reiserueckkehrer-war-vollstaendig-geimpft.html

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Was de massa zo slim die smeerlap De Jonge heeft weer eens een leugen verkondigd https://www.telegraaf.nl/nieuws/1489846952/de-jonge-zaait-verwarring-over-testen-passagiers-uit-zuid-afrika De gewetenloze prikjunk is onbetrouwbaar en liegt er op los. Weer paniek zaaien over het Zuid Afrikaanse virus die rotzak laat bewust dus besmette mensen binnen stromen. Het is puur om de onderdrukking en zijn overige fascistische streken door te drammen. n Afrika zelf maakt men zich geen zorgen over Omicron. Dr. Angelique Coetzee, zeg maar de Zuid Afrikaanse Jaap van Dissel, noemt de paniek ‘een storm in een glas water’, en zegt dat er tot nu toe enkel ‘zeer, zeer milde gevallen’ van de variant zijn geconstateerd.
  Ook minister van Gezondheid Joe Phaala zei dat de mainstream media er veel meer van maken dan het in werkelijkheid is. Zelfs de notoire ‘vampierinktvis’ megabank Goldman Sachs denkt dat het ‘onwaarschijnlijk is dat deze mutatie kwaadaardiger is,’ en ziet geen reden om maatregelen te nemen. Lees verder het artikel https://www.xandernieuws.net/algemeen/israel-oefende-twee-weken-voor-zogenaamde-ontdekking-op-uitbraak-omicron-mutatie/ Dus de gewetenloze en schaamteloze smeerlap De Jonge is al op de hoogte vandaar dat testen vanuit Zuid Afrika op vrijwillige basis is en men ongetest ons land binnen komen. Hoogste tijd om fascist De Jonge flink in de kraag te pakken en voor een tribunaal te leiden. Dat stuk ellende heeft ook nog het het gore lef om alle schuld in de schoenen te schuiven van ongevaccineerden. https://mail.niburu.co/binnenland/16895-the-lancet-waarschuwt-hugo-de-jonge-om-te-stoppen-met-stigmatiseren-ongevaccineerden Rutte probeert nu zo een beetje zijn eigen straatje schoon te vegen en schuift uiteraard alle verkochte leugens in de schoenen van professor Bloemschoen en vertrekt naar Brussel waar blijft Nederland mee zitten met de dictator Kaag want dat is het spel. Ondertussen gaan de gewetenloze leugenaars nog voor de Kerst van demissionair naar missionair. Hetzelfde politieke tuig blijft de scepter zwaaien en er verandert helemaal niets. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/ze-zijn-de-grip-aan-het-verliezen-daarom-nu-een-nieuwe-variant-uit-landen-met-lage-vaccinatiegraad-omicron-oh-omicron-waar-zouden-we-zijn-zonder-omicron/ Hoelang duurt het nog dat er niemand meer gelooft in de fascistische vaccinatieterreur. Gevaccineerd of niet we worden door een stel Klaus Schwab uitvoerders flink besodemieterd maar ja onderdanig sluiten we de deuren om 17.00 uur in plaats massaal te zeggen stik en een middenvinger naar Rutte, De Jonge en Grapperhuis ga zelf maar om 17.00 uur naar huis en trek er dan gelijk voor goed de stekker uit. Meer dan 70% heeft het vertrouwen verloren in dit waardeloze demissionair zooitje dat Nederland alleen maar dieper de afgrond in trekt. Weg met dat politieke gewetenloze tuig en nieuwe verkiezingen.

  Geliked door 3 people

  • HenryN zegt:

   In Engeland noemt men dit al omiCON !! PR, marketing en media en valse politici werken al weer in de hoogste versnelling om ons mede te delen dat we allemaal doodgaan als we niet luisteren. Een ding is zeker de Delta variant bestaat dus niet meer (als hij er ooit wel is geweest)Injecties helpen niet tegen een variant die er niet meer is en zoals de big farma nu al kletskoek verkoopt ( binnen 60 tot 90 dagen hebben we een nieuw “vaccin”) weet ik dat we gewoon weer worden belazerd.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    HenryN Ik erger me blauw aan de dagelijkse reclame via de radio ALLEEN SAMEN KRIJGEN WIJ CORONA ER ONDER. Ja inderdaad maar wel dan kappen met massaal deel te nemen aan het vaccin experiment want het blijkt nu toch echt wel dat al de gevaccineerden flink aan de als maar toenemende besmettingen bijdragen en er voor zorgen dat een dergelijk falend demissionair kabinet er uit wordt gezet Ja dan is er een kans dat WIJ SAMEN CORONA er onder krijgen anders is het een gemiste kans en blijven WIJ SAMEN de komende jaren onder strenge dictatuur dat door onnodig angst zaaien en misleidende propaganda de boel in een dwangbuis blijft houden. Wij SAMEN moeten niet vergeten dat het huidige beleid er op is gericht de NWO agenda voor 2030 geheel gerealiseerd dient te zijn.

    Like

 3. masterofdisaster450 zegt:

  Omicron is een anagramm van moronic, wat Stupid/ brainless betekent.
  Zelfs met de naamgeving van een variant steken ze ons nog de gek aan.

  Geliked door 3 people

 4. Johan zegt:

  Hoera ! Het eerste concentratiekamp op Nederlandse bodem, 76 jaar na Wereldoorlog II, is feestelijk geopend :

  Verblijf in het quarantainehotel is wel verplicht. Het hotel wordt ook bewaakt. ,,De isolatie werkt op vrijwillige basis”, aldus een woordvoerder van de GGD Kennemerland zondag. “Maar wanneer dat niet houdbaar blijft, kan besloten worden over te gaan op gedwongen isolatie.”

  https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/live-test-op-schiphol-niet-verplicht-na-terugkeer-uit-zuid-afrika-20-arrestaties-bij-verboden-demo~a4166721/

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Vooral die laatste bijwerking lijkt me ongemakkelijk.

  En om dat te voorkomen bij babys en kleine kinderen denk ik dat de booster-shots vanaf nu het beste rechtstreeks in de teelballen van de sheeple gespoten kunnen worden. Ook bij de oudere sheeple want anders werkt het immers niet.

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  VRIJ ARTIKEL.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1583268 … n=whatsapp
  Arts die omicron als eerste opmerkte: ’Symptomen waren zo anders’

  “De omicronvariant zet ons op scherp. Maar mensen die in Zuid-Afrika met de nieuwe variant van het coronavirus besmet zijn, zijn voorlopig niet zwaar ziek. Dat zegt Angélique Coetzee, de arts die de mutatie als eerste opmerkte. „Hun symptomen waren zo anders dan bij de mensen die ik eerder had behandeld.”

  Omicron is vermoedelijk uitermate besmettelijk, en de kans is groot dat de bestaande vaccins minder vat hebben op de mutaties. Maar volgens Angélique Coetzee, voorzitter van de Zuid-Afrikaanse doktersvereniging, is de nieuwe variant ook geen reden tot blinde paniek. Ze is al 33 jaar huisarts in Pretoria, en naar eigen zeggen de eerste die in Zuid-Afrika alarm sloeg”.

  LEES VERDER IN DE LINK.
  .
  En de media zijn al weer vol op de paniektrommel aan het slaan om de angst hoog te houden.
  Prik 4,5,6 etc zullen volgen.
  U bent een wappie als u het niet gelooft (satire)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s