VIDEO Erik Boomsma: Steeds meer slachtoffers

In deze 8e aflevering van de serie besprekingen van de situatie rondom de injectie-campagne met de experimentele substanties van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen, laat Erik Boomsma ons tot in detail zien hoe omvangrijk en schokkend de cijfers uit het bijwerkingen-meldsysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap daadwerkelijk zijn. Erik toont ons ook het bewijs dat er daadwerkelijk sprake is van een onvoorstelbare onderrapportage in dat meldsysteem, waar ook het Nederlandse bijwerkingen-meldsysteem LAREB bij aangesloten is.

Ook de wekelijkse sterftecijfers vanuit de Open-Data-Source van het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS) laat inmiddels een structurele stijging van overlijdens in Nederland zien, die niet te verklaren is uit overlijdens ten gevolge van Corona. Het bevestigt veeleer de ernstige gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zorgen deze injecties voor een substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem van de mens. En dit wordt ook door artsen uit hun eigen praktijkervaring onderschreven. Er worden tot meer dan 20 x meer aandoeningen waargenomen bij geïnjecteerden met de experimentele Covid-19 substanties, die direct toe te wijzen zijn aan de substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem. Met elke nieuwe injectie wordt het natuurlijke afweersysteem zwakker gemaakt. Erik eindigt zijn betoog vooral met een dringende oproep aan iedereen: “Zeg NEE tegen deze gevaarlijke injecties en NEE tegen het gebruik van een QR-code!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Erik Boomsma: Steeds meer slachtoffers

 1. top of flop zegt:

  Erik is erg duidelijk, ook voor degenen, die wat minder met cijfers kunnen omgaan. Ik ben in ieder geval heel tevreden over zijn verhaal.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Heb net de aflevering van WNL op zondag bekeken op internet. Daarin zegt Gommers dat varianten die veel meer besmettelijker zijn ook ziekmakender worden. Hij zegt we moeten angstig zijn voor de nieuwe zuid-afrikaanse variantt. Angstig erg bange persoonlijkheid dit mannetje. Angstige artsen daar hebben patienten niks aan meneer Gommers. Ben ik nou gek of hij? Want ik heb begrepen hoe besmettelijker een virus is hoe minder dodelijken minder ziekmakend. Gommers was lid van het OMT

  Like

 3. Otto Wilgenhof zegt:

  Erg interessant deze cijfers.
  Wat ik wel afvraag in hoeverre het zin heeft om aan de hand van de onderrapportage van 94% te extrapoleren. Ik verwacht namelijk dat men, naarmate de bijwerkingen ernstiger zijn, eerder geneigd zal zijn dit te melden. Voor vaccinatie-gerelateerde sterfgevallen verwacht ik dit in nog sterkere mate.
  M.a.w ik denk dat voor ernstige/dodelijke bijwerkingen de onderrapportage kleiner is en dat je de cijfers in die zin niet kunt extrapoleren.
  Maar ik er ook gelijk bij zeggen dat ik de onderzoeken naar de verslaglegging van de niet ken en dit niet kan staven met cijfers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s