WE ZIJN ER MOOI INGELUISD…

Haagse samenzweerders – 2021

(Door: “Driek”)

Zolang de Nederlandse bevolking gedwee de bevelen opvolgt van het ‘Ministerie van Waarheid’, zoals George Orwell zo treffend beschrijft in zijn boek “1984”, is de teloorgang van Nederland onvermijdelijk. Dagelijks worden wij in de Socialistische Couranten overstelpt met verontruste berichten over het corona-virus, dat volgens journalisten een zeer gevaarlijke epidemie blijkt te zijn. Er zijn dan ook allerhande maatregelen getroffen die ons moeten behoeden voor een vreselijk lot.

Maar, lezer van deze site, ik geloof er niks van, wij worden door die tirannieke demissionaire minister-president Mark Rutte en zijn ijverige volgelingen langzaamaan in slaap gewiegd. De burgers van Nederland worden gedwongen hun eens zo rustige leven van weleer op te geven. Men doet het voorkomen alsof er sprake is van een gevaarlijke epidemie, doch we leven in een nep-crisis, die gecreëerd is door de corrupte leugenachtige media, voor wie geen zee te hoog is om het Nederlandse volk onder te dompelen in een genadeloze dictatuur. Dankzij die zwetsende journalisten worden wij krachtig onder de duim gehouden. En daar zijn ze aardig in geslaagd, want ik zie nog steeds geen van woede vertrokken gezichten, er bereiken mij nog steeds geen kreten van een vijandig volk.

Is er dan geen enkel lichtpuntje in dit grauwe duister? Welnu, er is zelfs niet eens een zwak schijnsel van een walmend olielampje. De burger van Nederland heeft zijn keus gemaakt en volgt gehoorzaam de bevelen op van hogerhand. We leven nu met een mondkapje, anderhalve meter afstand, een toegangspas en winkels om vijf uur dicht. Wie had dit ooit kunnen verzinnen? Realiseert U zich waar we in terecht zijn gekomen? We leven in een ziekmakende tijd. Het wachten is nu op de volgende beperkende maatregel, die ons dan gelijk de das omdoet. Dan klapt de val voorgoed dicht.

Hetgeen nu geschiedt, doet mij denken aan de vervolging van Joodse burgers in de jaren-40. Langzaamaan werd deze bevolkingsgroep gescheiden van de niet-Joden. Nu leven wij al met geïnjecteerde en ongeïnjecteerde burgers. Straks leven wij in een Nieuwe Wereld waarin we doodongelukkig zijn. We zijn er mooi ingeluisd!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op WE ZIJN ER MOOI INGELUISD…

 1. Boike zegt:

  Goeie morgen Driek, Wat fijn, dat jij nu ook wakker bent. Maar hoe maken we die andere miljoenen slaapkoppen wakker ???

  Geliked door 1 persoon

 2. Sola Scriptura zegt:

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-11-2021.htm
  Reiner Füllmich heeft aangekondigd dat er eind dit jaar een internationaal tribunaal komt
  De internationaal vermaarde Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich maakte tijdens de tachtigste zitting van zijn coronacommissie bekend dat er goed nieuws te melden is.

  Dr. Sherri Tenpenny joins Mike Adams with latest update on covid vaccines and the fate of humanity
  https://www.brighteon.com/7d55613e-a983-4b52-b884-23d423771900

  Like

 3. Jan zegt:

  Wie hd dat gedacht?
  Here We Go… Two Omicron-Infected Individuals Arrive in Australia – Both Victims are FULLY VACCINATED
  https://www.survivethenews.com/here-we-go-two-omicron-infected-individuals-arrive-in-australia-both-victims-are-fully-vaccinated/

  South African Doctor Who Discovered “Omicron” Variant Says There’s Nothing to Worry About – Only Mild Symptoms (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/update-south-african-doctor-discovered-omitron-variant-says-nothing-worry-mild-symptoms-video/

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Gewoon een paar moleculen veranderen en kassa!

  Pfizer Says it can Tweak Current COVID Vaccine in 100 Days if Necessary in Response to Omicron Variant
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/pfizer-says-can-tweak-current-covid-vaccine-100-days-necessary/

  Geliked door 1 persoon

 5. rientshofstra zegt:

  Kijk eens bij AS https://alternatiefstaatsbestel.nl/ of kijk even 10 min naar deze toespraak: https://www.youtube.com/watch?v=Fr3WVKoOSs4
  De oplossing voor alle wakkeren.

  Like

  • Bert zegt:

   Ik ben het zeker niet mee je oneens.
   Maar hoe krijg je dit idee levend onder de mensen.
   Op welke manier ga je hier van reclame voor maken.
   Gehoor aangeven aan de wereld.
   Heb je daar ook plannen voor.
   Ik denk dat de meeste wel zullen zeggen, daar ben ik het ook wel mee eens.
   En zijn het 5min. later weer vergeten.
   Jij hebt het er over, maar ik ben er nog nergens iets over tegen gekomen.
   Geef er ook eens gehoor aan op de site vrijspreker.nl

   Like

 6. Henriette zegt:

  Mooi stuk Driek. Ingeluisd is precies het goeie woord. En soms voelt dat zeer ontmoedigend…
  echter: is het wel zo dat De burger erin getrapt is, en dat deze collectief geen toekomst meer heeft? Zover ik inschat is +/- 66 %van de medelanders nog altijd mind controlled. Wij anderen zijn dan die overige circa 33%. En we groeien elke dag een beetje. Kleiner worden wij niet, maar we moeten sterk blijven & slim zijn en de boel ontregelen. Op een wijze die passend is, en goed voelt, dat verschilt per individu. Uiteindelijk zijn niet wij, maar degene die de mind control niet (tijdig) doorzagen, de echte slachtoffers. Wij winnen deze strijd, en het tij zal keren!

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Ja, heer Driek, en dit alles is nog maar het begin van de onderdrukking en vervolging.

  Geliked door 3 people

 8. Qvic zegt:

  Door deze fictieve crisis wordt je gedwongen anders met je tijd om te gaan. Waar je eerst bijna tegen sluitingstijd de supermarkt binnen slofte. Moet ik er nu aan denken dat een paar uur eerder er heen moet. Daar ik al behoorlijk aan het hamsteren ben geweest, omdat ik de bui al zag aankomen. Ach je moet het beste van maken wat er is, zorg alleen dat die spuit niet in je lijf komt. Zolang het volk verdeeld blijft en het grootste gedeelte braaf gehoorzaamd, zal het van kwaad tot erger worden. Zodra de brave gehoorzame zich bedondert beginnen te voelen, omdat zij niet meer op vakantie kunnen of naar de kroeg kunnen en dan de hakken massaal in het zand zetten. Dan is het hopelijk nog een kans om deze waanzin te smoren. Want er zijn nu machten aan de gaan, die wij als burger weinig in te brengen hebben, als we niet de meerderheid zijn van het volk.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   De Nederlander komen niet verder dan praatjes en een grote bek.
   En ik zal inmiddels ook niet meer voor mijn mede burger de straat op gaan.
   Ze zijn het niet meer waard. En ze zijn er nog trots op ook.
   Een zeer onbetrouwbaar volk zijn we hier. Een verzameling slijmballen zijn het.

   Dat liedje van Armand blijft toepasselijk.
   De Nederlander is een meelzak. Je kan er blijven slaan, hij gaat toch nooit staan.

   Like

  • karton zegt:

   Ik ben volledig overtuigd van de “kwader trouw” van de NL-“regering” v.w.b. de aanpak van de zg corona-crisis.
   Twee vliegtuigen vol passagiers, afkomstig uit zuid-Afrika landen op Schiphol, hetgeen al enkele dagen eerder bekend was, ze vlogen n.l. volgens de vaste dienstregeling.
   Plots hoort Mengele dat in zuid-Afrika de pleuris is uitgebroken in de vorm van een gemuteerd corona-virus. Zonder ook maar íets te regelen komen de mensen op Schiphol aan, mogen na enkele uren uit hun vliegtuig en worden in ÉÉN ruimte “opgesloten”, zij moeten nogmaals úren binnen wachten, gebruiken allen hetzelfde toilet, hoesten elkaar in ’t gezicht enz. Hierna worden zij getest en blijken er velen geïnfecteerd met het nieuwe “pleuris-virus”.
   Ja wat nu, denkt Mengel. Oh ja, d’r staat nog een oud, leeg hotel vlak bij Schiphol, prop de hele zooi daar maar in ! Enkele “gevangenen” ontsnapten vanuit ’t hotel en worden aangetroffen in vliegtuigen die op ’t punt van vertrek stonden op Schiphol.
   Is dit een zootje, of een ZOOTJE ?
   En steeds opnieuw die dwaze Mengele met z’n grote bek op tv horen lullen over vaccinaties, testen, lockdown , hij lijdt, volgens mij, aan het zg. Down-syndroom.

   Like

 9. Andre zegt:

  Driek U legt het zuiver weer hoe verrot alles in elkaar zit. Wie en wat poltici in werkelijkheid zijn heeft U ook al uitgelegd met het NSB gehalte van de Nederlander. Het betrof dit filmpje.

  Het is inderdaad een smerig NSB Goebbels filmpje Ik hoor een grote hond buiten beeld en dat is niet het kleine hondje dat met mevrouw mee loopt. Ook was er nog geen QR plicht voor het terras. Het hondje reageert niet of het geoefend is en de man bij de deur buiten heeft geen idee wat mevrouw roept. De politie en de BOAs vallen direct onder de burgemeester van Leeuwarden. Wij hebben geen enkele invloed op het kiezen van een burgemeester want deze worden niet gekozen maar geplaatst en wie is er eind 2019 burgemeester van Leeuwarden? Wim van Schaik heeft het uitgelegd in een artikel van februari 2019.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/01/23/stem-buma-weg/

  En zo worden we erin geluisd inderdaad, Driek ik lees Uw stukjes graag.

  Like

 10. Julia zegt:

  Met mensen als Driek kan ik om de tafel helemaal mee eens. Miljoenen zijn er ingeluisd maar steken bewust de kop in het zand en willen de keiharde realiteit niet onder ogen zien. Wegkijken heet dat. Het lijkt mij toch sterk dan er miljoenen zo dom zijn dat zij dit in hun achterhoofd en achter hun blinddoek niet door hebben. Het is de lafheid en angst dat dit soort mensen beheerst een zeer kwalijk virus dus want dat geeft de weg vrij voor de elitaire machtswellustelingen hun plan NWO geheel af te ronden. Hetgeen wat op dit moment plaats vindt en wordt doorgezet is gevaarlijker dan welk Covid virus ook maar helaas is daar geen vaccin tegen. Het nieuwe normaal mond houden, luisteren en doen wat het facistisch regeme u opdraagt en voor geen zeggenschap meer over eigen lichaam zij bepalen wanneer u wel moet spuiten, zij bepalen wanneer zij de boel gevangen kunnen houden door de boel totaal op slot te gooien en zij bepalen of u wel of niet in quarantaine moet. Het blijkt dat twee mensen zijn gevlucht uit het quarantaine hotel dat is namelijk tegenwoordig een misdaad en strafbaar. Zo ver is het al gekomen en geloof mij alle vrijheden zullen meer en meer worden ontnomen gevaccineerd of niet en totale staatscontrole over zelfs ons privé leven en uitgaven zullen een zeer snel een feit worden vandaar al de reeds ingevoerde QR code die straks nodig is om zelfs toegang te krijgen tot bijv. Internet. Dus kortom miljoenen laten zich er continu inluizen. Toch knap dat dit zonder meer mogelijk is door toedoen van een handvol Schwab trekpoppen in de Tweede Kamer. Er blijkt zelfs geen gewapende strijd nodig te zijn om miljoenen mensen te onderdrukken, zaai dagelijks angst en smijt met staatspropaganda zoals de leugens dat vaccins zouden helpen en blijf dreigen met strengere straffen dan komt het vanzelf goed.

  Like

 11. Bas zegt:

  De ineffectiviteit van het vaccin wordt verweten aan diegenen die het niét genomen hebben….

  https://pbs.twimg.com/media/FFWe4AmX0AEkPDT?format=jpg&name=900×900

  Like

 12. Harry zegt:

  Ik ben ook al járen bezig met wakker rossen van de medemens .
  Het lukt haast niet en velen hebben zich ook sterke argumenten eigen gemaakt .
  Ze sommen enorme aantallen van getallen en percentages op , waar je dan maar weer moet proberen op in te spelen .
  Zowel wat het Rutte-wanbeleid als Corona betreft .
  Nou word ik ook nog geteisterd door een steeds slechter wordend geheugen .
  Dat helpt je ook niet .

  Het viel me wel op dat er nogal wat mensen zijn die het inmiddels zó zat zijn met al die rotregeltjes dat ze zich er niet aan houden .
  Ik verdom het ook om hem over mijn neus te trekken .
  En soms doe ik hem helemaal niet op .
  In winkelcentra bij voorbeeld zoie ik steeds mensen zónder en ook mijn slager zegt , dat ze “de klere ” kunnen krijgen , met hun mondkapjes en draagt dat dan ook consequent niét .
  En verdomd , precies nú popt er weer een nieuwe variant op .
  Alsof ze het er om doen ! Of tóch toeval ?

  Like

 13. Bob zegt:

  Driek ik ben ver boven de 85.
  Als je mensen probeert te waarschuwen
  is het commentaar:’Je bent een zwart kijker,
  je bent een pessimist en in de ergste gevallen
  draaien ze hun rug naar je toe en wordt je
  uitgesloten”.
  Het valt op dat deze mensen het hardste
  janken als er gebeurt waarvoor je waarschuwde.
  De kans is groot dat ze jou de schuld geven
  van de ontstane misere.

  Like

 14. Jan zegt:

  De mutatie wordt al volledig uitgebuit door Hugo Mengele, de euthanaseur van de Rutte-maffia

  Like

 15. Blaffertje zegt:

  Ook deze arts is volledig gevaccineerd en kwam toch op de IC.
  Dit zou toch niet gebeuren als je dubbel gevaccineerd bent?

  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/874253/arts-lag-met-doodsangst-in-ziekenhuis-laat-je-vaccineren-doe-dit-je-geliefden-niet-aan
  —————————————————————————
  “Arts lag met doodsangst in ziekenhuis: ‘Laat je vaccineren, doe dit je geliefden niet aan’

  Hij kent de ziekenhuiswereld door en door, was jarenlang internist en tot tien jaar geleden medisch directeur in het UMCG. Afgelopen week lag Maarten Andriessen (67) na een coronabesmetting met doodsangst in datzelfde ziekenhuis waar hij meer dan 25 jaar heeft gewerkt.
  Toen hij een week geleden werd opgehaald door de ambulance, stuurde hij zijn kinderen een afscheidsbericht. Hij wist dat hij er slecht aan toe was, vertelt Andriessen met een brok in zijn keel als hij terugdenkt aan dat berichtje. ‘Je hoeft mij niet uit te leggen wat mijn medische situatie is. Die kan ik wel beoordelen. Dus ja, ik was bang.’
  Klotenziekte
  Andriessen is gevaccineerd tegen het virus, maar de combinatie van de coronabesmetting met een ernstige longembolie maakt dat zijn situatie uiterst zorgelijk is. ‘Ik heb bijna geen contacten gehad, maar ik heb het toch opgelopen. En geloof me: dit wil je niet. Dit gun je niemand. Het is echt een klotenziekte.’
  Een week ligt hij uiteindelijk op de speciale verpleegafdeling voor coronapatiënten in het UMCG. Zaterdagmiddag mocht hij weer naar huis. En dat heeft hij naar eigen zeggen te danken aan de goede zorg in het ziekenhuis.
  Je kunt het niet maken. Je kunt het gewoon niet maken.
  Maarten Andriessen
  ‘Ik was echt onder de indruk van de manier waarop ik daar ontvangen ben. Alert, attent, vrolijk, optimistisch en met de moed erin. Dat is zo’n enorme steun, want je wereld staat op de kop en je ligt daar met doodsangst. Een dikke pluim voor de verpleegkundigen, artsen en alle andere medewerkers.’
  Personeel heeft het zwaar
  Maar Andriessen ziet tijdens zijn verblijf in het UMCG ook dat het ziekenhuispersoneel het zwaar heeft. Dag in dag uit staan ze onder hoge druk en iedere dag worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van volle ic’s en verpleegafdelingen. Het maakt hem boos als hij bedenkt dat de zorg zo onder druk staat omdat meer dan een miljoen mensen bewust geen vaccinatie tegen het coronavirus nemen.
  ‘Waar haal je de vrijheid vandaan om een potentieel levensreddende behandeling te weigeren?’, vraagt hij zich hardop af. ‘Wat doe je je vrienden en familie aan? En de samenleving, waar andere patiënten geen ic-bed kunnen krijgen omdat jij geen vaccinatie wilde. Je kunt het niet maken. Je kunt het gewoon niet maken.’

  ‘Een covid-patiënt is acuut ziek en heeft onmiddellijk hulp nodig. Die hulp wordt verleend, maar die capaciteit is daarna niet beschikbaar voor een patiënt die bij zijn ingreep ook de intensive care nodig heeft. Die patiënt wacht op een hartoperatie, maar die operatie wordt niet gestart als er geen ic-bed is. En dat keer op keer op keer. Dit kan vermeden worden door je te vaccineren.’
  Vermijdbaar overlijden
  Zonder vaccinatie was Andriessen zaterdag waarschijnlijk nog niet naar huis gegaan, denkt hij. Als hij het überhaupt al had overleefd. ‘Dus: laat je vaccineren, nu, direct’, is zijn oproep. ‘En neem de booster zo snel mogelijk.’
  Van de meer dan een miljoen bewust ongevaccineerden zullen volgens Andriessen duizenden patiënten op de intensive care terecht komen. ‘Een deel daarvan zal – volledig vermijdbaar – overlijden. Wat een verlies en wat een verdriet. Doe dit jezelf en je geliefden niet aan.’
  Breng gewoon het slechte nieuws: het is een rotziekte en het gaat niet weg.
  Maarten Andriessen
  Here to stay
  Vanuit zijn ziekenhuisbed keek hij vrijdag naar de coronapersconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hen roept hij op om consistent en eerlijk te zijn, voor de lange termijn. ‘Dit virus is here to stay’, zegt hij vol overtuiging. ‘Het is niet minder over een paar weken. Dit gaat niet zomaar over.’
  ‘En doe het ook de zorg niet aan’, benadrukt hij. ‘Dat mensen in de situatie moeten komen dat ze moeten kiezen wie er geholpen gaat worden. Hou eens op met al dat geplus en gemin, maar breng gewoon het slechte nieuws: het is een rotziekte en het gaat niet weg. Als je het hebt gehad, weet je waar je het over hebt. Dit wil je niet. Ik gun het niemand.’
  En de mensen die zich vanwege allerlei argumenten toch niet willen laten vaccineren? ‘Zij hebben gewoon ongelijk. Soms is dat zo in het leven. Daar kun je van alles van vinden, maar wat zij beweren is gewoon niet zo.’
  Aan het opkrabbelen
  Na een week in het ziekenhuis, is hij nu weer thuis. Maar de Maarten Andriessen van voor zijn coronabesmetting is hij nog niet en dat kan ook nog wel even duren. ‘Ik ben aan het opkrabbelen’, vertelt hij. ‘Dit is een conditionele tik van de eerste orde.”
  ————————————————————————

  Ook hier is weer sprake van complicaties die de arts op de IC deed belanden.
  Dit kan ook gebeuren bij een normale griep.
  Nogmaals het bewijs dat het vaccin en de maatregelen dit soort IC opnames niet kunnen voorkomen.

  GOOI DE BOEL LOS, LAAT HET VIRUS UITWOEDEN, JE HOUDT HET NIET TEGEN EN LATEN WE WEER PLEZIER MAKEN.

  Like

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 29-11-2021 om 16.28 u.
   Ondanks wat hem is overkomen geeft deze arts dus tóch het advies : “laat je vaccineren”, dat heb ik toch goed begrepen , @ Blaf ?
   Ik ben het 100% eens met de laatste zin van uw reactie : “…………..laten we weer plezier maken”.
   ’t Is nu plm. 09.30 uu, dinsdagmorgen 30-11-2021, ik persoonlijk vind het nog wel héél erg vroeg om plezier te gaan maken ! M’n echtgenote zou me “stapelgek” verklaren, ik wacht wel tot vanavond !!! Maar dan : Gait ’t loos !

   Geliked door 1 persoon

 16. lone zegt:

  de nekslag voor nederland driek is ‘polderen’ …
  de bevolking zal zich op ultieme manieren verontschuldigen
  om dat gif genomen hebben ….

  Like

 17. Julia zegt:

  Zou goed zijn ook De Telegraaf in de openhaard te verbranden wat is dit een vreselijke ophitsende linkse krant vol onwaarheden en weinig toegevoegd nieuws. https://www.telegraaf.nl/video/62134962/stronteigenwijze-ongevaccineerden-verantwoordelijk-voor-ziekenhuisprobleem Stront eigenwijs heer hoofdredacteur nou dat kun je van de journalistiek gepubliceerd in De Telegraaf inderdaad wel zeggen. Zo stront eigenwijs zonder enige visie of goede onderzoeksjournalistiek. Een waardeloos vel papier met weinig feiten en waar waarheden keihard onder tafel zijn geschoven en uitsluitend staatspropaganda voert. Echter gelukkig kan ik niet bepaald onder de indruk komen van deze linkse krant en verdiep mij wel in betere media vandaar dat ik o.a. niet stronteigenwijs ben maar weldenkend. Ik daag u graag uit mij eens te vertellen hoe het mogelijk is dat dagelijks de besmettingen de pan uit stijgen terwijl miljoenen mensen zijn gevaccineerd https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/in-een-dag-130-bedden-meer-bezet-volgens-ziekenhuisbaas-ernst-kuipers-is-piek-nog-niet-bereikt~a124cfb6/ U kunt mij met uw haat zaaien naar ongevaccineerden dus de boom in en voor mij is het beter De Telegraaf niet meer te lezen dat is namelijk slecht voor mijn gezondheid één en al ergenis. Houden jullie het maar bij het wel en wee van André Hazes Junior en de scheiding van Katja Schuurman is beter. Te walgelijk voor woorden om zo mede burgers te beledigen. We spreken misschien elkaar nog wel nader als de daadwerkelijke waarheid omtrent vaccinaties en de vele bijwerkingen boven water komen. Maar ja het volgende angstzaaiende artikel is reeds in uw geweldige oproerkrant geplaatst https://www.telegraaf.nl/nieuws/1225504242/who-waarschuwt-omicron-vormt-wereldwijd-risico-met-mogelijk-grote-gevolgen Waardoor grote gevolgen door de niet werkende vaccinaties? Miljoenen mensen getest en gevaccineerd reizen en trekken maar ongevaccineerden worden in de open gevangenis vastgehouden en krijgen geen toegang tot reizen, restaurants, bioscopen, voetbalvelden, sportscholen, etc. dus de oorzaak van de wereldwijde besmettingen kan nimmer aan de stronteigenwijze ongevaccineerden liggen. Het blijkt dus dat al die gevaccineerden met hun QR code lopende besmettingshaarden zijn.

  Like

 18. Julia zegt:

  Wederom er weer ingeluisd positief geteste mensen aankomend uit Zuid Afrika konden gewoon naar huis maar een echtpaar dat uit de quarantaine gevangenis was ontsnapt en zitten nu in isolatie in een ziekenhuis dus het schijnt wel mee te vallen met die overvolle ziekenhuizen blijkbaar https://www.nu.nl/coronavirus/6170382/echtpaar-dat-quarantainehotel-verliet-nu-verplicht-in-isolatie-in-ziekenhuis.html Het wordt met dag ongeloofwaardiger. Maar ja voortaan wel oppassen voor Grapperhaus van degenen die hij heeft neergezet om de hotel gevangenis te bewaken ook dit blijkt dus niet op rolletjes te lopen. Maar dictator Grapperhaus moet nog wel uitzoeken of dit echtpaar een boete kan worden opgelegd. Het gaat meer en meer op een complete theatershow lijken. Het onomstotelijke harde feit blijft dat men nog nooit een coronavirus uit een bloedsample van een vermeend covid patiënt geïsoleerd heeft.
  Vraagt u het maar eens aan de GGD als u een positieve testuitslag binnenkrijgt: “Kunt u mij een bewijs leveren van welk virus ik heb, door mij de exacte samenstelling van het virus te tonen?”. Daar krijgt u geen antwoord op. Als u dan aanbiedt om een bloedsample af te nemen, zodat zij het virus uit uw bloed kunnen isoleren, krijgt u ook geen antwoord. Men weet namelijk niet hoe een virus is opgebouwd. Het is zuiver gebaseerd op aannames; op hypotheses. Men heeft geen idee welk RNA er in de “originele variant”, delta, omicron (of noem ze maar) op zit. Het zijn theoretische verzinsels. Een uittreksel uit bijgaand artikel https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-omicron-virus-wat-is-de-genetische-samenstelling-essentiele-informatie/ Natuurlijk kan men geen vaccinaties ontwikkelen als het virus nimmer geïsoleerd is geweest. Kort samengevat miljoenen mensen zijn er ingeluisd maar de waarheid komt meer en meer dichtbij.

  Like

 19. Julia zegt:

  Wederom er flink ingeluisd, https://www.nu.nl/coronavirus/6170420/kuipers-verwacht-niet-dat-extra-maatregelen-maar-voor-drie-weken-zijn.html Nee daar is een intelligent en wakker mens allang achter het wordt over de feestdagen heen gelicht maar zet u maar schrap het blijft niet bij deze onbenullige nietszeggende maatregelen tegen de Kerst gaan wij allen in een complete lock down. Wat is heet toch triest dat zoveel mensen zich nog langer in de maling laten nemen nee we hebben het onderling te druk met tweedeling zaaien in plaats van de handen ineen te slaan en af te rekenen met het bedrog, het angst zaaien en de leugens. Nog niet wakker zoveel besmettingen terwijl miljoenen mensen zijn gevaccineerd? Nou leg mij het maar uit maar helaas ik ben niet meer te overtuigen en laat mij niet langer vertellen door een fascistisch regime wie en met hoeveel ik gasten thuis mag ontvangen ik heb de algehele meewerkende horeca niet meer nodig. Weet u nog de horeca gilde moord en brand maar ondertussen voeren zij dit fascistisch beleid mede door. Ik ben er helemaal klaar mee en mijn vertrouwen is tot ver onder het vriespunt gedaald. Ik veroordeel geen gevaccineerden en niet gevaccineerden uiteindelijk is een ieder baas over eigen lichaam en de verantwoording ligt bij de personen zelf.https://www.frontnieuws.com/waarom-offeren-mensen-vrijwillig-hun-vrijheid-op-hoe-op-te-staan-tegen-een-krankzinnige-wereld/ In ieder geval maak er allen wat moois van tijdens de feestdagen en een hele vreedzame en goede Kerst toegewenst.

  Like

 20. Niek zegt:

  Driek bedankt,
  Ik hoor veel schapen om mij heen blaten en allemaal zeggen ze, het heeft
  toch geen zin, Ik ga liever wat anders doen.
  Zoals laatst die jongeren in Rotterdam, Ik keur het niet goed maar
  sta wel achter ze, waar blijft de verontwaardiging van de jeugd?
  Volgelopen met linkse gif leraren en denken de wereld te redden.
  Al sta ik voor het vuurpeloton, Ik wil die spuit niet!

  Like

 21. R.C. Hagen van zegt:

  Mooi geschreven het verbaasd mij dat heel de regering de leugenkampioen geloofd, zijn hele politieke leven dirigeerd hij alles op de ministeries
  Van reserve balpennen tpt zwart gelakte paginas.
  Zoals het OMT en de R iVM volkomen in de macht zijn van Rutte, zodat hij ongestoord zijn gang kan gaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s