Hoe Covid-19 uitgroeide tot een wereldwijd “Great Reset”-fascisme

(Door: “Balkanske priče”)

Covid-19 is een gepolitiseerd virus; de bestrijding ervan beoogt niet de volksgezondheid, maar dient een politiek doel. Vrijwel alle hoaxen, zoals over de opwarming van de aarde, de massale instroom van “vluchtelingen”, het “CO2 probleem” vanwege mestoverschot, de gecreëerde economische instorting, enz. worden gepolitiseerd en ingezet om politieke doeleinden te realiseren. Ze moeten allen leiden tot de oprichting van de Nieuwe Wereldorde; het “Vrederijk van de god van het geld: Mammon”. Het wereld bouwplan is van het begin af aan, lang voordat de Europese Unie opgericht werd, opgezet om de allerrijksten te laten profiteren. Zodra dit regime, in de top van de piramide, onder spirituele leiding van de demiurg/het Beest een feit is, zullen alle hoog geplaatsten in de regering, het bedrijfsleven, het bankenkartel, en allen, die zo ijverig hun best hebben gedaan om de een-wereldregering tot stand te brengen, als oud vuil van het wereldtoneel verwijderd en aan het volk overgeleverd worden…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hoe Covid-19 uitgroeide tot een wereldwijd “Great Reset”-fascisme

 1. karton zegt:

  Vliegtuigen, volgepropt met passagiers uit zuid-Afrika, komen aan op Schiphol, de mensen blijven eerst gedwongen enkele uren in het vliegtuig zitten, en worden vervolgens met z’n allen in een ruimte geplaatst. Dan pas wordt er getest waarbij blijkt dat het omikron-virus welige rondwaart. Ven worden opgesloten in een hotel, maar enkelen weten te ontsnappen, worden even later weer gevangen in een bijna vertrekkend vliegtuig. Conclusie : paniek alom terwijl al dagen bekend was dat die vliegtuigen zouden arriveren.
  Nederland loopt weer eens voorop met “niet-adequaat ingrijpen” tijdens de pandemie.
  NL = lachertje van Europa.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het Carolavirus is vergelijkbaar met de bewust-doorontwikkelde virusziekte myxomatose, een bekend stamvirus (pokkenvirus) Ook onze huiskonijnen kunnen dus myxomatose oplopen, zelfs als ze binnen of op een balkon gehouden worden, en de symptomen vergelijkbaar, dikke oogleden, waterige oogjes, bulten in/op de oren en op andere plaatsen op de huid, dikke mond en neus,
  dikke anus, niet meer willen eten, ziek, lusteloos, onderliggende ziektes zoals longontsteking of diarree, soms dodelijk, maar allereerst te voorkomen door uw konijn jaarlijks te laten vaccineren…..(belletje rinkelt)

  Like

  • Bert zegt:

   Klopt, zelf als ze binnen zitten worden ze jaarlijks ingeënt.
   Maar niemand gokt het er op. Het is dodelijk.
   Ik heb geen konijnen maar weet er inmiddels wel wat van door mijn vorige buurvrouw.
   Die haar hele huis vol had staan met konijnen. Overal stonden konijnen daar in hokjes.

   Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 29-11-2021 om 19.03 u.
   Interessant wat u schrijft, hetgeen konijnen kan overkomen met die ziekte was mij bekend, mijn vader had konijnen en die ziekte kwam regelmatig voor. Maar wat mij wél bezighoudt is het feit dat u schrijft : “……..dikke mond en neus, dikke anus enz. enz.”
   Ik ken mensen, van een ander ras als het blanke, met vaak van die dikke konten, geldt het gevaar van die ziekte óók voor hen ? \(want een kont is natuurlijk géén anus, vandaar mijn vraag; hopelijk weet u er iets meer van als ik)

   Like

   • Hovawart zegt:

    @ Karton, elk konijnenras heeft z’n uiterlijke kenmerken en ras-eigenschappen, en het toeval bestaat niet zegt men, maar wanneer ik op straat loop dan verwonder ik mijzelf steeds vaker dat er minder, minder, minder Hollandertjes rondhuppelen en dat de wildkleur duidelijk de overhand krijgt, terwijl er een ware pandemie heerst onder de konijnen……..en dat terwijl de hollandse konijnen allemaal zijn dubbel gevaccineerd….maar met uitsterven bedreigd.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Hovawart op 30-11-2021 om 20.21 u. U omschrijft het hele gebeuren op een wel heel plastische c konijn-achtige wijze ! Prachtig !!! Dank u.

    Like

 3. Bas zegt:

  Twintigers hebben een zeven keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19.

  https://overnu.nl/kinderen-vaccineren-tegen-covid-19/

  Kinderen vaccineren tegen Covid-19? Liever niet

  Japans onderzoek: twintigers hebben een zeven keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19.
  Bij ouderen en gezondheidszorgwerkers is een onevenredig hoog aantal mensen overleden aan cardiovasculaire oorzaken na vaccinatie, in vergelijking met de algemene bevolking. Rokuro Hama, hoofdredacteur van het Japanse medicijntijdschrift Med Check onderzocht hoe het gesteld was met het risico op ernstige bijwerkingen en overlijden bij jeugdigen en jongvolwassenen.

  Analyse
  In Japan moeten ernstige bijwerkingen en overlijden na vaccinatie, ongeacht of er sprake is van causale relaties, binnen 28 dagen na toediening worden gemeld bij de autoriteiten. Hama berekende dat het risico op overlijden bij twintigers na vaccinatie, en gecorrigeerd voor geslacht, circa zeven maal zo hoog was als na het oplopen van een COVID-19-infectie. Door ook ernstige bijwerkingen en overlijden na 28 dagen in de berekeningen erbij te betrekken, kwam hij op nog hogere schattingen uit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Komt hier ook nog wel zover dat de kapo’s um dem ausweiss vragen.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Dat miljarden mensen wereldwijd zich hiervoor lenen is uiterst raar te noemen. En dit is geen proces van vele jaren (Coronaleugen) maar van slechts 18 maanden. Wat anti sepetoire angst allemaal niet kan uitrichten. De regeringen over de hele wereld hebben nu een beproefd angstwapen in handen wat telkens ingezet kan worden om hun bevolkingen steeds verder in het nauw te drijven om een Hel op aarde te creeren.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Doden door soorten vaccins 1988-2021 (VAERS gerapporteerd)

  https://pbs.twimg.com/media/FFWpC6aWQAMm50n?format=jpg&name=900×900

  Like

 7. Julia zegt:

  Laten we allemaal maar een ongekwalificeerde jojo De Jonge maar volgen dan komt alles goed. Net als die doordachte maatregelen voor mensen die uit het o zo gevaarlijke virus gebied Zuid Afrika in Nederland aankwamen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/lol-de-jonge-vraagt-rivm-onderzoek-te-doen-of-coronatest-voor-reizigers-uit-zuidelijk-afrika-verplicht-moet-worden/ Hoe is het toch mogelijk dat zo een mislukte onbenul nog een dergelijke verantwoordelijke functie mag en kan uitoefenen die falende onbenul vol wanbeleid dient er vandaag nog uitgetrapt te worden. In ieder geval heeft de helft van de aangekomen passagiers die op deze vluchten zaten om excuses gemaakt vooral voor de onhygiënische opvang waar honderden mensen besmet of niet bij elkaar werden gezet en van een zelfde toilet gebruik moesten maken. Mensen uren vasthouden in een toestel en daarna onder chaotische toestanden opvangen. Heel veel mensen konden zonder test haar weg vervolgen en naar huis maar een stampij maken en als een misdaad beschouwen als een echtpaar uit een hotelgevangenis ontsnapt. Hoe meer falen kan een minister van Volksgezondheid nog meer en hoe ongeloofwaardiger wordt deze onbenul. Hij blijft achter feiten aan modderen en durft geen enkele verantwoordelijkheid te nemen dan alleen hetze te voeren tegen ongevaccineerden die überhaupt dus niet onder deze passagiers zaten. Zum kotzen.

  Like

 8. Bas zegt:

  Typisch slinks fascisme en haatzaaien door een vetzuchtig loeder:

  Ongevaccineerden geeft ze natuurlijk overal de schuld van, ze worden door haar gestigmatiseerd, gediscrimineerd en moeten ‘verplicht gevaccineerd’ worden…

  https://pbs.twimg.com/media/FFN1iauWUBsC0-L?format=jpg&name=small

  De slinkse vetzuchtige vindt vervolgens dat ongezond overgewicht niet bestreden mag worden, want dan is het ineens stigmatiserend en discriminerend….

  https://pbs.twimg.com/media/FFN1ia8WUAsrdWi?format=jpg&name=small

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s