“KEUZE” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “KEUZE” . . .

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Hopelijk vergeten ze niet, dat er nog altijd meerdere keuzes bestaan. Een kat in het nauw, maakt immers rare sprongen, de mens heeft zich dit gezegde niet voor niets eigen gemaakt.

  Like

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Hetzelfde als elke keer de wedstrijdregels veranderen als het bestuurders uitkomt?

  Like

 3. saddy zegt:

  Excuus voor de belangrijkdoenerij maar claudia hierboven denkt dat er keuzes blijven. ik vraag het me af.

  Voorbeeldje van geen keuze: Net nieuw uit duitsland :

  Jetzt neu: Freiheitsentzug im “Quarantäne-Hotel” statt im Hausarrest video van boris reitschuster,

  Vanaf 54 sec kijken.tot 1 min 45 sec. (Verplicht minimaal 14 dagen opgesloten bij binnenkomst in duitsland en een positieve test.)

  Terugkomend op keuzes: klaus beschrijft de situatie dat je je vermogen en bezittingen moet inleveren voor de new world order. Doe je niet mee, dan heropvoedingskamp, Je hebt dan alleen nog de keuze heropvoedingskamp waar je niet bij je bezittingen kunt of bezittingen inleveren. In beide gevallen ben je alles kwijt dus eigenlijk heb je dan geen keuze.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Het laatste wat ze ons nog kunnen afpakken zijn de kapper en de supermarkt. Maar er zijn nog tich kapsters die thuis willen knippen, en er zijn ook nog tich bedrijven die levensmiddelen aan huis willen bezorgen. Wel duurder dan de supermarkt, maar dat hebben we er dan graag voor over. Het zal toch niet zo zijn dat die ook in de klem komen te zitten van de dictatuur. Dan blijven er niet veel keuzes over. Zoals de Engelsen zeggen; It’s the choice between the Devil and the deepsea. Oftewel, je hebt dan alleen nog maar de keuze tussen de Duivel of het verzuipen in de diepzee.

  Like

 5. saddy zegt:

  Oh, nog een keuze die er niet meer is: In engeland nu net bepaald: elke 3 maanden een booster voor 18 jaar en ouder anders QR-code kwijt. En jij bent nog aan het nadenken of elk jaar een verdere genmutatie wel zo’n goed idee is.

  Hoe gaat het spelletje verder?

  Doe je mee of wacht je nog 4 maanden want dan komt je “”keuze””-moment of je de chip onder de huid laat zetten. Dan hoef je als lokkertje geen boosters meer want ze monitoren je rond de klok. Uiteraard allemaal voor jouw veiligheid en gemak.

  En in die chip zitten natuurlijk ook je betaalpasje, rijbewijs, gezondheidsstatus, bewegingsmonitor om te kijken of je wel hard genoeg werkt, gps-sensor, CO2-credits opdat je niet teveel benzine en vlees koopt, je uitgaven bij alle winkels, social-credit-score, internet-gedrag, enz.

  En dan is ID2020 een feit.

  En klaus is dan oh zo blij.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Het is vaccineren of uitstoting van de samenleving. Maar ja dat noemt men in Den Haag keuze. De massa heeft zelfs nu nog niet door dat men wordt geleefd zoals vadertje Staat dat belieft en dat wordt met de dag erger. Straks niets meer te vertellen en een totale staatscontrole zowel op financieel, sociaal en maatschappelijk gebied. Daar wordt nu in sneltreinvaart naar toegewerkt en is zeker voor 2025 al een keihard feit. Afwachten hoe het dan met de zorg is als men inmiddels desastreuze bijwerkingen door middel van veelvuldige vaccinaties heeft dan is de vraag of behandelingen op eigen kosten moeten omdat mensen allemaal zogenaamd vrijwillig de keuze hadden zich te laten vaccineren. Het is misschien nog complot denken maar ik vrees het ergste. In ieder geval is tot op heden alles uitgekomen wat complotdenkers al zeiden en schreven dus de weldenkende onder ons helaas zijn deze zwaar in de minderheid.

  Like

 7. Bas zegt:

  “Pandemie van de niet-gevaccineerden..”

  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext
  The Lancet: COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified

  COVID-19: stigmatisering van niet-gevaccineerden is niet gerechtvaardigd

  In de VS en Duitsland hebben hoge functionarissen de term pandemie van niet-gevaccineerden gebruikt, wat suggereert dat mensen die zijn gevaccineerd niet relevant zijn in de epidemiologie van COVID-19

  Er is steeds meer bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht

  Historisch gezien hebben zowel de VS als Duitsland negatieve ervaringen veroorzaakt door delen van de bevolking te stigmatiseren vanwege hun huidskleur of religie.
  Ik roep hoge functionarissen en wetenschappers op om een ​​einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet-gevaccineerde mensen, waaronder onze patiënten, collega’s en andere medeburgers, en om extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.

  Like

 8. Bob zegt:

  Verzet heeft vele vormen.
  Verzet is niet doen wat een dictator
  je laten doen of ondergaan.
  Verzet is je humanitaire keuze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s