Zuid-Afrikaanse arts: “Covid-injecties bedoeld om de wereldbevolking te reduceren door miljarden te vergiftigen”

(Door: Patrick Delaney – Bewerking/vertaling: K.J.A.M. W.)

Een prominente Zuid-Afrikaanse arts, die een sleutelrol speelde bij het ontwikkelen van vroege behandelingen tegen Covid-19, heeft gezegd dat de huidige vaccin-campagnes één doel hebben: “Een groot deel van onze bevolking onder controle houden en doden zonder dat iemand vermoedt dat we waren vergiftigd.”

Deze controversiële bewering werd gedaan door een huisarts in Zuid-Afrika , Dr. Shankara Chetty (foto), wiens website zegt dat hij met succes 7.000 patiënten met Covid-19 heeft behandeld zonder een enkel sterfgeval of ziekenhuisopname . Hij is ook de arts achter de “8th Day Therapy for COVID-19”, gericht op patiënten in het gevaarlijker ontstekingsstadium van de ziekte.

In een video-opname zei Dr. Chetty dat, hoewel we allemaal weten dat er op dit moment inconsistenties en dwang gaande zijn, het belangrijk is om de redenen te begrijpen. Voor hem komt het allemaal neer op het spike-eiwit.

“Als ik je mijn mening zou moeten geven over wat er op wereldschaal gebeurt, is [het] spike-eiwit een van de meest gekunstelde toxines of vergiften die de mens ooit heeft gemaakt,” verklaarde hij. “En het doel van dit gif is om miljarden te doden zonder dat iemand het merkt. Het is dus een gif met een agenda.”

Naar zijn mening leidden wereldwijde lockdowns ertoe dat patiënten later naar ziekenhuizen gingen in de progressie van de ziekte, en de gebruikte protocollen waren ontworpen “om de dood en schade [om] alle angst aan te wakkeren te creëren” om het vaccineren van de planeet te rechtvaardigen en alle mensen langer bloot te stellen aan het spike-eiwit.

Te veel verschillende sterfgevallen maken het moeilijk om de schuld op het vaccin te schuiven

Hij schetst een zeer verontrustend beeld van hoe het vaccin mensen zal doden zonder ooit de voor de hand liggende boosdoener te worden. Het spike-eiwit van het vaccin zal via mRNA door het lichaam worden verspreid, zegt hij, en in verschillende weefsels door het hele lichaam worden gemaakt.

“Die weefsels zullen worden herkend als vreemd en zullen een groot aantal auto-immuunreacties veroorzaken. Dus de sterfgevallen die bedoeld zijn om de vaccinaties te volgen, zullen nooit op het gif kunnen worden gespeld! Ze zullen te divers zijn, er zullen er te veel zijn en ze zullen in een te breed tijdsbestek liggen om te begrijpen dat we vergiftigd zijn”, zei hij.

Het vermogen van het vaccin om reeds bestaande ziekten te verergeren, betekent dat de dood van mensen in plaats daarvan zal worden toegeschreven aan de onderliggende aandoeningen die ze hadden, zelfs als die omstandigheden hen anders nooit zouden hebben gedood. Dit kunnen opflakkeringen van kanker zijn die worden aangespoord door het vaccin en die patiënten doden, van wie de dood dan aan de kanker zou worden toegeschreven in plaats van aan het vaccin. Evenzo zullen diabetici die beroertes hebben en mensen met hypertensie die hartaanvallen hebben, hun ziekten toegeschreven krijgen aan die aandoeningen in plaats van aan de vaccins.

Hoewel het voor sommigen misschien vreemd klinkt, is hij van mening dat het begrijpen van het ‘eindspel’ veel duidelijkheid verschaft. Omdat de vaccins vanuit wetenschappelijk oogpunt niet logisch zijn, denkt hij dat dit een meer waarschijnlijke verklaring is.

‘Maar ik denk dat als mensen begrijpen wat de bedoeling is, ze ook zullen begrijpen waarom wat er is gebeurd, is gebeurd. De slechte logica, de dwang, de onderdrukking, is allemaal gerechtvaardigd als je begrijpt dat er een groter plan is. Dit plan is om ervoor te zorgen dat we een groot deel van onze bevolking kunnen beheersen en doden zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn”, verklaarde hij.

Andere prominente artsen hebben een enigszins vergelijkbaar standpunt ingenomen, waaronder een voormalig senior projectmanager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), Geert Vanden Bossche, en een zeer veel gepubliceerde arts en COVID-19-expert, Dr. Peter McCullough.

Een andere expert, voormalig Pfizer Vice President en Chief Scientist voor Allergie & Ademhaling, Dr. Michael Yeadon, zei bij het plaatsen van Dr. Chetty’s video op Telegram: “De vaccinmandaten zijn onlogisch en beangstigend, aangezien de meeste geen groot risico lopen door het virus in de eerste plaats en de vaccins voorkomen geen infectie of overdracht. Ze bieden dus geen maatschappelijk voordeel, alleen een potentieel individueel voordeel’, verklaarde hij.

“We zouden mensen NOOIT dwingen om iets te doen waar ze ALLEEN baat bij hebben en zelfs dan, onder onwaarschijnlijke omstandigheden. Het is gek. Weigeren”, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de gevaarlijke vaccins.

Bron:
lifesitenews.com
Door: Patrick Delaney

Vertaald/bewerkt door:
K.J.A.M. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zuid-Afrikaanse arts: “Covid-injecties bedoeld om de wereldbevolking te reduceren door miljarden te vergiftigen”

 1. Joepiedepoepie zegt:

  Daar hoef je dan nog geen complotdenker voor te zijn?

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Verontrustende berichten aangaande die giftige injekties zijn er te over. Voor zover ik weet alleen uit het buitenland. Maar hoe zit het met Nederland. Als ik de overlijdensadvertenties in de krant lees zie ik geen verschil met vroeger. Elke keer 4 a 5 advertenties. We horen ook niemand in de stad praten over personen die opeens zwaar ziek zijn geworden. Je zou denken dat het manipuleren in de krant zich niet beperkt tot de nieuwsgeving maar ook in het plaatsen van overlijdensadvertenties. En ook daar zal je nooit lezen dat een jonger persoon aan Corona is overleden, en zeer zeker niet aan die gifspuit. Hoe lang kunnen ze dat liegen nog volhouden. Net zoals in het NOS journaal; zwangere moeder is niet besmet maar de baby (foetus) is overleden aan Corona. Hoe lang zullen Nederlanders deze leugens nog accepteren, of geloven ze ook nog in de Kerstman, Klaas Vaak en Sinterklaas ? Ze kijken toch ook geen kinderprogramma’s op TV meer en gaan toch ook niet meer naar de poppenkast kijken ?

  Geliked door 5 people

  • de barbaar zegt:

   In de streekkrantjes zie je toch steeds meer overlijdensberichten van mensen rond de 60/50/40.en elke dag raast hier wel een ambulance door het dorp terwijl dat een jaar geleden 1x per 2 a 3 weken was.
   Al met al merken wij hier op dat er veel meer drukt is bij het plaatselijk ziekenhuis(Emmen) waar de parkeerplaatsen elke dag bom en bomvol staat en zelfs daarbuiten….ongehoord!

   Geliked door 1 persoon

   • Dries Bovenkamp zegt:

    Wij wonen in Emmen en die parkeerplaatsen staan al jaren vol. Vertel dus geen sprookjes.

    Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Het coronavirus lijkt thans zelf al bezig te zijn om de overbevolking op de wereld drastisch in te dammen!

  Geliked door 3 people

 4. Sinyo zegt:

  Ga ik van mezelf uit, zal het gezien de herfst van mijn bestaan een “rotzorg” wezen. Die korte tijd die mij nog – met kloppend hart [;o)] – gegeven is, heb ik geen stress in mijn nabije omgeving om nog buitengaats met de Qudt-Code met vakantie te kunnen gaan. Kootje Fit doet me ook denken aan Attila de Hun de gesel gods. Soedah AL- AH. La-maar waaie. Pluk de dag.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  PARMA, ITALIË
  MARS VAN DE VAXXINE DODEN
  Mensen marcheren met foto’s van hun dierbaren die zijn omgekomen door de Covid-19 “vaxxines”.

  Like

 6. Bas zegt:

  Twintigers hebben een zeven keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19.

  https://overnu.nl/kinderen-vaccineren-tegen-covid-19/

  Kinderen vaccineren tegen Covid-19? Liever niet

  Japans onderzoek: twintigers hebben een zeven keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19.
  Bij ouderen en gezondheidszorgwerkers is een onevenredig hoog aantal mensen overleden aan cardiovasculaire oorzaken na vaccinatie, in vergelijking met de algemene bevolking. Rokuro Hama, hoofdredacteur van het Japanse medicijntijdschrift Med Check onderzocht hoe het gesteld was met het risico op ernstige bijwerkingen en overlijden bij jeugdigen en jongvolwassenen.

  Analyse
  In Japan moeten ernstige bijwerkingen en overlijden na vaccinatie, ongeacht of er sprake is van causale relaties, binnen 28 dagen na toediening worden gemeld bij de autoriteiten. Hama berekende dat het risico op overlijden bij twintigers na vaccinatie, en gecorrigeerd voor geslacht, circa zeven maal zo hoog was als na het oplopen van een COVID-19-infectie. Door ook ernstige bijwerkingen en overlijden na 28 dagen in de berekeningen erbij te betrekken, kwam hij op nog hogere schattingen uit.

  Like

 7. Julia zegt:

  We kunnen er nog lang of kort over discussiëren het gaat inderdaad volgens het plan van o.a. Gates en Soros. Hoe kun je verklaren dat het virus over de algehele wereld toeslaat en waar alle maatregelen precies hetzelfde zijn zoals verplichte vaccinaties, afgeschaalde zorg, onderdrukking, beroving van vrijheden en toegangscodes om aan de samenleving deel te kunnen nemen, verplichte quarantaines en hoge boetes tot gevangenisstraffen toe als men niet gebukt wil gaan onder het enorme vaccinatieterreur. Dat laatste is vooral de druk die veel mensen zal dwingen zich te laten vaccineren. Het is natuurlijk niet de bedoeling van het plan dat nog steeds miljoenen mensen niet zijn gevaccineerd dat past niet in de NWO. We zijn over de algehele wereld in een positie geplaatst zodat overheden de macht hebben over onze lichamelijke integriteit, grondwetten worden geschonden en worden vervangen door dictatoriale maatregelen, zo min mogelijke sociale contacten te hebben, mede burgers zonder meer openlijk gediscrimineerd mogen worden die zich niet onderwerpen aan de dictatuur, en te leven zoals overheden ons dit opleggen. Vooral ook niet te vergeten er wordt bepaald of iemand nog wel of niet in aanmerking komt voor een medische behandeling. Kortom wij worden geleefd en hebben zelf daar niets meer op in te brengen ook veel banen zijn overbodig en zullen massa ontslagen volgen en veel klein bedrijven failliet gaan. Gevolg armoede en door het meer en meer indammen van onze veeteelt en landbouw uitmonden op een enorme voedselschaarste dat voedsel straks onbetaalbaar maakt.

  Like

 8. Bas zegt:

  Myocarditis is ernstig!

  Bijwerkingencentrum Lareb
  Lareb heeft een overzicht gemaakt van de 231 meldingen van ontsteking van de hartspier (#myocarditis) en het hartzakje (#pericarditis) na #coronavaccinatie.
  Klachten die hierbij kunnen optreden zijn o.a. kortademigheid en pijn op de borst.

  Lees meer: https://lareb.nl/news/overzicht-meldingen-ontsteking-van-de-hartspier-en-hartzakje

  Myocarditis:
  Onmiddellijke complicaties van myocarditis zijn onder meer ventriculaire ritmestoornissen, linkerventrikelaneurysma, CHF en gedilateerde cardiomyopathie.
  Het sterftecijfer is maximaal 20% na 1 jaar en 50% na 5 jaar.
  Ondanks optimaal medisch management is de totale mortaliteit de afgelopen 30 jaar niet veranderd.11 aug. 2021
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov › boeken

  Like

 9. Bas zegt:

  Pepijn van Houwelingen
  Na anderhalf jaar van verplichte mondkapjes en (semi-)verplichte experimentele “vaccins”, na anderhalf jaar van gesloten sportscholen, lockdowns, een ivermectineverbod en afgeschaalde (!) IC-capaciteit moeten de crematieovens nu dagelijks vroeger worden opgestart…..

  Like

 10. Bas zegt:

  Vaccinatieplicht wetsontwerp Oostenrijk

  Weigeraars krijgen bij eerste overtreding € 3.600.- boete ,deze 1ste kan omgezet worden in 4 weken werkstraf (in een kamp??…)
  Bij de tweede weigering kost het je € 7.200.-

  de.rt.com
  Impfverweigerer zahlen: Rohentwurf des Impfschutzgesetztes in Österreich sieht 7.200 Euro Strafe vor
  Mit wenigen Ausnahmen müssen sich bald alle Bürger von Österreich gegen Corona impfen lassen. Wer sich weigert, soll mit einer Geldstrafe von rund 7.200 Euro rechnen. Dies geht aus dem Rohentwurf des…

  Like

 11. Bas zegt:

  De vaccin-ontsnappingsvariant…!!!

  Vanaf 8:35
  De grootste zorg is dat het virus zodanig is gemuteerd dat ons immuunsysteem, getraind door het vaccin, het virus niet meer herkent en geen immuunrespons meer teweeg brengt. Dit soort variant staat bekend als vaccin-ontsnappingsvariant

  Vanaf 8:35
  The greatest concern is that the virus has mutated to such an extent that our immune systems, trained by the vaccine, no longer recognize the virus and no longer trigger an immune response. This sort of variant is know as vaccine escape variant

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  Nieuwe Covid-19 variant in Botswana is ontdekt bij volledig gevaccineerde personen

  Media release:

  https://pbs.twimg.com/media/FFHDF2gX0Aw0XBP?format=jpg&name=medium

  Like

 14. Torsten Himmelstoss zegt:

  Waarom het ZDF en bepaalde “deskundigen” protesten tegen covid bagatelliseren.
  https://www.zdf.de/dokumentation/zdf-history/geklaute-geschichte—querdenker-und-unsere-vergangenheit-100.html

  Like

 15. Kanaloa01 zegt:

  Een goed voorbeeld van 1 van de zeer schadelijke bijwerkingen van de Vaccins, namelijk schade aan de hersenen, is Joost Niemoller.
  Deze eens zo integere man vult nu zijn dagen met het negatief twitteren over ongevaccineerde mensen tot het bizarre aan toe. Het analytisch denken bij de man is totaal verdwenen, hij leeft in een tunnel waarin zijn waarheid ook de waarheid is en iedereen die het niet met zijn mening eens is en ook kan onderbouwen waarom niet, heeft ongelijk en dient opgesloten te worden omdat hij niet gevaccineerd is.

  Zover zijn we al gekomen anno 2021.

  Like

 16. Benny zegt:

  al dit alles is het uitrollen van de rode loper van de antichrist het is een voorafschaduw ervan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s