Corona-dictatuur in Canada? In het vervolg tot 10 jaar gevangenisstraf voor radicale “vaccinatie-tegenstanders”

(Vertaling: E.J. Bron)

In veel landen is inmiddels de onverholen vaccinatie-discriminatie waar te nemen. Canada wil nu gevangenisstraffen van tot tien jaar voor “radicale vaccinatie-tegenstanders” invoeren.

Achtergrond zijn protesten van vaccinatie-tegenstanders voor ziekenhuizen, waarmee onlangs tegen de toediening van de corona-vaccinatie aan kinderen werd gedemonstreerd. Daarbij werd ook ziekenhuispersoneel “geïntimideerd” en van het werk gehouden. DE Canadese procureur-generaal David Lametti ging in dit verband tekeer tegen “Covid-ontkenners, die proberen kinderen er vanaf te houden potentieel levensreddende vaccins te krijgen”. Hij noemde dit “verfoeilijk en onacceptabel” om betrokkenen “te intimideren, lastig te vallen, te hinderen of te bedreigen”.

Lametti stelde daarom afgelopen vrijdag plannen voor om het Wetboek van Strafrecht te wijzigen, die voorzien in tot tien jaar gevangenisstraf wanneer medewerkers van het gezondheidswezen bijvoorbeeld geïntimideerd of in de uitoefening van hun werk gehinderd worden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Corona-dictatuur in Canada? In het vervolg tot 10 jaar gevangenisstraf voor radicale “vaccinatie-tegenstanders”

 1. berg6 zegt:

  Doe wat je zelf wilt voor jezelf. Beslis niet wat wat de ander moet nalaten als die wel gevaccineerd wil worden. Is eigen keus. Dus iemand die de ander dwarszit……………. moet de consequenties maar accepteren.

  Like

  • Ravian zegt:

   Het gaat hier om kinderen, idioot.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Leg eens uit, Berg6! Wie is degene die de ander dwarszit en wie moet de consequenties aanvaarden?

   Ik doe niks, ik heb al maanden huisarrest en mag alleen naar buiten om te luchten naar de supermarkt. Wie zit wie dan dwars?

   Volgens mij zit het stinkende gore pestkanker beleid van dat misdadigers zootje in Den Haag en hun trawanten van het OMT en het RIVM, mij meer dwars dan ik iemand anders.

   Trouwens, de hoofdstroom media, OP1, Jinek, Beau, Wouter de Winther, Joost Vullings, Frits Wester, Floor Bremer en noem ze maar op, kunnen er ook wat van. Witgepleisterde graven zijn het; adderengebroed.

   Of heb ik iets niet begrepen?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @berg6

   Als ik de keus maak om niet gevaccineerd te willen worden, omdat één van de reden is dat ik dat spul niet vertrouw, dan is dat mijn goed recht. Daarmee zit ik niemand dwars. Dat doet onze demissionaire regering duidelijk wel. Ongevaccineerden zijn binnenkort op tal van terreinen de klos. Waar is dan mijn eigen keus? Als je gevaccineerd bent ben je ‘beschermd’, en hoef je niet bang te zijn voor een ongevaccineerde.

   Zowel in Nederland als in Canada weten ze wel dat ze liegen dat het gedrukt staat. Geen van de regeringsleiders en andere ‘belangrijke regeringsfunctionarissen’ hebben zelf een vaccinactie genomen. Ze kijken wel uit. Zij weten wat voor troep het is en wat de vreselijke gevolgen kúnnen zijn. Je moet toch door- en door slecht zijn als je het ‘gewone volk’ dwingt om mee te doen aan een medisch experiment, waarvan niemand op de lange termijn weet wat de gevolgen zijn?
   En dan ook nog eens maximaal 10 jaar gevangenisstraf in het vooruitzicht stellen….

   Ik hoop dat het volk opstaat tegen die barbaren. Het wordt tijd dat de mensen zich massaal gaan verzetten!

   Geliked door 4 people

 2. BigLJohn zegt:

  Canadezen die een hele zware straf riskeren omdat zij strijden en opereren voor het beschermen van kinderen tegen een criminele Canadese staat. Van kinderen blijf je af, dit valt onder verkrachting van een kind ! Ronduit onmenselijk, schandalig, ja crimineel ! Laten wij hier ook eens gaan straffen, maar dan op de goede manier. De kliek van Rutte krijgt als het aan mij ligt zes keer levenslang plus 300 jaar gevangenistraf.

  Geliked door 2 people

 3. toetssteen zegt:

  Waarom worden mensen die al kennis hebben gemaakt met covid in hetzelfde hokje geduwd met ontkenners? Belachelijk standpunt van Canada trouwens.
  Ik ben niet gevaccineerd, de bloedbank heeft aangegeven dat ik plenty antistoffen heb, vandaar dat ik mijn zoon en ook mijn man kon verplegen zonder zelf een kuchje te krijgen. Maar ik zou toch moeten laten prikken? No way!
  Laat dit soort malloten zich eens de kop breken over de snel toenemende kankergevallen die, lalalala, op de lange baan worden geschoven. Jawel, Overleden aan covid, terwijl het kanker moet zijn omdat hun behandeling gewoon op de lange baan is geschoven.
  Onze artsen, twee zeer goede kennissen van mij, zin net zo witheet, maar het helpt geen zier! Het lijkt wel of er een voorgeprogrammeerd plan wordt uitgerold. Ik hoop dat ik het mis heb, maar….

  Geliked door 2 people

 4. Stefan zegt:

  En dat allemaal om politieke wensen door te drukken.
  Mensen opsluiten omdat ze gezond zijn……
  Zelfs hier kan ik niet zeggen wat ik wens te doen als de overheid mijn gezin van het bed probeert te lichten omdat ik te gezond ben.
  Maar het corrupte NOS zal er melding van maken.
  En de politieke wegkijkers zullen geschokt zijn.

  Like

 5. Vilseledd zegt:

  “Beslis niet wat wat de ander moet nalaten als die wel gevaccineerd wil worden. Is eigen keus.”

  Niet als iemand willens en wetens bedot wordt. Zolang ik alleen mijn stem en pen gebruik om iemand tegen te houden is het geen dwang mijnerzijds. Ik vind het dom en heb geen respect voor die keuze.

  Like

 6. Bob zegt:

  Vrijheid is rustig kunnen overwegen
  wat je doet.
  Vrijheid is een ander op geen enkele
  wijze dwingen wat te doen.
  De vraag is hebben kinderen al zoveel ervaring
  opgedaan dat ze alle voor en tegens kunnen
  afwegen????
  Als kinderen dwingt door hun vrijheid en
  speelruimte te ontnemen verkracht je kinderen.

  Like

 7. Bert zegt:

  Zo kunnen ze je ook pakken, en je kan er niks tegen doen.
  Net zolang tot je dat gif tot je neemt.

  Vanaf half januari moeten Grieken van boven de 60 zich verplicht laten vaccineren. Doen ze dat niet, dan volgt een boete van 100 euro per maand. Die wordt automatisch afgeschreven.
  https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/3110674/vaccinatieplicht-in-griekenland-boete-automatisch-afgeschreven.html

  Like

 8. Jaap zegt:

  Ongevaxten zijn controle groep in dit experimentele gentherapie prik circus. Zij zijn dus een gevaar, als het teveel gaat opvallen, dat juist gevaxten op termijn aan allerlei kwalen overlijden door de giftige spike proteinen in hun lichaam. Daarom moet de controle groep, zonodig met geweld, gedwongen worden de spuit te nemen.

  Geliked door 2 people

 9. Bert zegt:

  Dat alles om 17:00 uur dicht is gaat mij nou wel vervelen.
  Ik moet er rekening mee houden als ik een maaltijd wil ophalen.
  Dus vrij vroeg al gaan eten. Of ik moet iets laten bezorgen.

  Like

 10. Bert zegt:

  De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, wil dat men gaat nadenken over een vaccinatieplicht. Afgelopen vrijdag zei demissionair premier Mark Rutte al dat een vaccinatieplicht nooit helemaal uitgesloten kan worden. De vaccinatiedrang én dwang wordt alsmaar groter, dat zien ook de experts in Nederland.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/mark-rutte-over-vaccinatieplicht-je-kunt-niks-uitsluiten/

  We kunnen er dus op wachten voordat ze het hier gaan verplichten.
  Nog meer ellende er bij.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Als Rutte zoiets zegt, reken er dan maar op dat hij voorsorteert op vaccinatiedwang. Nee, dat zou écht nooit gebeuren…, zei hij enkele maanden geleden. Zijn neus wordt met de dag langer.
  Ik verdenk hem er ook van dat hij het formeren van een nieuwe regering opschroeft, om redenen die hem goed uitkomen, maar die ons wellicht op zullen breken.

  Like

 12. Jan zegt:

  Canada geconfronteerd met lege schappen als gevolg van transportschaarste

  Een initiatief om vrachtwagenchauffeurs in Canada en de VS aan te moedigen zich te laten vaccineren, houdt veel meer tegen dan alleen Covid-19 aan de grens.

  Enkele dagen nadat nieuwe regels van kracht werden die Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs verplichten volledig gevaccineerd te zijn om Canada binnen te komen, zeiden kruideniers dat sommige schappen met producten leeg waren en dat de kosten voor het vervoer van alles van tomaten tot sla uit het zuiden van de VS met 25% waren gestegen.

  Het noordelijke buurland van Amerika is in de winter afhankelijk van de invoer van verse groenten en fruit van zijn grootste handelspartner. Het verplichte inentingsprogramma zal de druk op de toeleveringsketen, die te kampen heeft met tekorten aan arbeidskrachten en weersverstoringen, nog verder opvoeren.
  ….
  https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2022-01-21/supply-chain-latest-trucking-snarls-threaten-canadian-food-supplies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s