EERLIJKHEID!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op EERLIJKHEID!

 1. droevige mof zegt:

  Boetes voor weigeraars van vaccinaties in Oostenrijk:
  Degenen die de officiële oproep om te vaccineren niet opvolgen: 3600,-€
  Wie dan nog niet naar de vaccinatie gaat : 7200,- €.
  Of gevangenisstraf.
  Binnenkort ook in D en een paar weken later in NL.
  Of de algemene omstandigheden zijn veranderd…
  https://www.nau.ch/news/europa/coronavirus-osterreich-will-impf-verweigerer-zur-kasse-bitten-66055851

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ droevige mof

   Dit is niet uit te leggen. Zijn wij soms eigendom van de Staat, of mogen wij zelf beslissen over ons lichaam? Waarom moet ik een gifspuit accepteren, terwijl er totaal geen sprake is van een noodsituatie? Andere jaren stond er ten hoogste in de kranten dat de griepepidemie bijvoorbeeld ‘al 14 weken duurde’, maar nooit was er paniek. Waarom nu dan wel?
   Onze overheid moet de hand in eigen boezem steken, omdat ZIJ de veroorzakers zijn van het vele ziekteverzuim onder verpleegkundigen en artsen. Velen hebben zich ziek gemeld omdat ze zich niet willen laten vaccineren. Jarenlang werd er bezuinigd op de zorg, en nu het spaak dreigt te lopen en ze de situatie niet meer aankunnen zouden we allemaal aan de spuit moeten? Als ik gezond ben en een gezond immuunsysteem heb, ben ik toch geen bedreiging voor anderen/gevaccineerden?

   Tot slot: hoeveel prikken mensen ook verplicht of vrijwillig nemen, er komt geen einde aan deze ellende. Het heeft volgens mij weinig meer te maken met de volksgezondheid, maar het is een politiek ‘spel’ geworden, waarbij macht en heel veel geld in het geding is.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Bij de Romeinen brood en spelen.
  In 2021 gaat het om de prik en vermaak.
  Wat zijn de verschillen??

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Het alle zieligste ….Je doet het om zo snel mogelijk van de bijwerkingen te genieten, en de kansen op vroege dood met tientallen procenten te verhoren- vooral als men jong zijn! Om myocarditis te krijgen op je 23ste, om bloed embolieën na vaccinatie te krijgen. Om anderen te besmetten en zelf ziek te worden. Is dat allemaal de moeite waard? Een bezoek aan een restaurant, en korte vakantie in het buitenland, waar je kan ziek worden en ver van huis zijn? Of een bezoek aan een kroeg? Will men daarvoor eigen leven riskeren? Is dat de moeite waard?

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Bam, midden in de roos.
  Het zijn ruggengraat loze weekdieren die zichzelf gewoon geen enkel pleziertje kunnen ontzeggen.
  Gelijk echte junks gaat hen niets te ver om hun behoefte naar plezier te bevredigen, ook een potje Russische roulette met hun eigen gezondheid niet.
  En eenieder die het “vaccinatie” spelletje niet meespeelt bedreigt hun pleziertjes, en stelt hen ten toon als de ruggengraatloze genotshoeren die zij zijn.
  En daarom zal de roep om verplicht vaccineren steeds sterker worden.
  Omdat ze anders het risico lopen gedwongen cold turkey te gaan, en omdat ze zich nadat iedereen genomen is minder een hoer zullen voelen.
  En dat komt de klootzakken die deze hele hoax opgezet en/of gefaciliteerd hebben prima uit.
  Het is hen er namelijk alles aan gelegen om het bewijs van hun misdaden dat de ongevaccineerden vertegenwoordigen op te ruimen.
  We leven in “interessante” tijden.
  Begin de rieken maar alvast aan te scherpen…

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Om eerlijk te zijn moet iemand per sé geen lafaard zijn.

  Like

 6. Julia zegt:

  Inderdaad helemaal mee eens je hoort nu al het gejammer we kunnen niet met de wintersport dus De Jonge schiet op met de booster. Het gaat uitsluitend uit eigen egoïsme de gemiddelde Nederlander heeft niet zo veel over voor de mede burgers uiteraard uitzonderingen daargelaten. Ze hebben zelfs nog het lef om niet gevaccineerden in een hoek te rammen en vele vinden dat zelfs meer dan een miljoen mede burgers maar strenger afgestraft dienen te worden. Nog hebben zij niet door dat zij zelf de lopende besmettingsbommen blijken frapant dat de besmettingen dagelijks meer en meer toenemen. Al die gevaccineerden met hun QR code lopen zelf te zuipen op elkaar gepakt in de kroegen en omhelzen graag elkaar zeer zeker met een beneveld hoofd door alcohol. Zij zijn in de heilige veronderstelling dat zij de boel niet kunnen besmetten nou het blijkt nu toch echt wel het geval want ongevaccineerden hebben geen toegang meer tot de kroeg en mogen niet meer vliegen en zijn zeer zeker niet welkom meer in de andere en omliggende landen. Kortom inderdaad zij geven alle vrijheden op in ruil voor een avondje stappen of een korte vakantie. Dus verzet hoeven van dit soort domme volgzame schapen absoluut niet te verwachten zij hebben zich volledig overgeleverd aan het fascistisch regime en hun lichamelijke integriteit in de boom gehangen. Maar ja de dag komt dat zij allen een keiharde rekening krijgen gepresenteerd en die dag is niet meer ver weg. O.a. social distancing: het meten en volgen van gedragsreacties op maatregelen ter bestrijding van pandemieën en op uitvoeringsstrategieën
  https://www.ninefornews.nl/business-class-laat-filmpje-zien-over-klaus-schwab-en-great-reset-hebben-we-in-2030-geen-bezittingen-meer/ De tot stand gebrachte psychische oorlog WOIII zal zeker nog 10 jaar duren met o.a. verplichte jaarlijks terugkerende vaccinaties. Kortom de komende jaren volledig overgeleverd aan de plannen van de elitaire machtswellustelingen o.a. het WEF.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   De vraag is of de gevaccineerden zouden lang genoeg leven om van de vrijheid te kunnen genieten. Hoe meer vaccins in hun arm worden geprikt, des te zwakker hun eigen immuun systeem wordt. Na de 10de booster die de consigliere van Pfizer en zijn Turkse matties in hun arm zouden prikken, kan zelfs een gewone verkoudheid hen vloeren. De kudde Beesten666 zal heel blij zijn. Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en andere geldmonsters zouden blij zijn dat de Kalergi-Plan met behulp van de Corona-zwendel zo snel werkt. Zij hoeven niet te wachten totdat hun geïmporteerde wandelende getinte kloten met de Jihad-oorlog zouden beginnen. De gevaccineerde zwakke Europeanen zouden massaal doodvallen, en de overlevenden zouden te zwak zijn om terug te vechten. ZIJ KRIJGEN SNEL HUN SLAVEN. Klaus Schwab geeft ze wel een plaats in de concentratiekamp van zijn ouders.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s