Gezondheid?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gezondheid?

 1. Bob zegt:

  Corona is de nieuwe mode.
  Wie niet aan de nieuwe mode doet
  ligt buiten de groep.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Olaf Scholz, de opvolger van Merkel, heeft zich vandaag uitgesproken voor verplichte vaccinatie vanaf eind februari 2022. Tegelijkertijd wordt de campagne tegen de ongevaccineerden in de staatsmedia verscherpt. De ongevaccineerden worden nu gijzelnemers genoemd.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article235374832/Corona-Impfpflicht-Olaf-Scholz-spricht-sich-dafuer-aus-bis-Ende-Februar.html

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Als je het gedrag van de overheid ziet als een oprechte poging om de volksgezondheid te bevorderen, ziet het er allemaal onhandig uit: de plank wordt geregeld mis geslagen. Maar als je het ziet als een poging om meer macht en controle te krijgen, om die vervelende democratie en die vervelende grondrechten nu eens en voor alle malen om zeep te helpen: dan zie je dat die maatregelen opeens handig, slim en doelgericht zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Griekenland volledig nazi

  Griekenland gaat ongevaccineerde zestigplussers iedere maand beboeten
  De Griekse autoriteiten gaan zestigplussers verplichten om zich te laten inenten tegen COVID-19. Vaccinweigeraars kunnen straks iedere maand een boete krijgen, maakte premier Kyriakos Mitsotakis dinsdag bekend. De boete komt neer op zo’n 100 euro per maand.
  ….
  https://www.nu.nl/coronavirus/6170592/griekenland-gaat-ongevaccineerde-zestigplussers-iedere-maand-beboeten.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Rijk worden over lijken

  BREAKING: Pfizer is Now Seeking FDA Approval of ‘Booster Shots’ – for Teenagers
  https://beckernews.com/breaking-pfizer-is-now-seeking-fda-approval-of-booster-shots-for-teenagers-43269/

  Like

 6. Jan zegt:

  Aan de andere kant van het Kanaal gaat men de bevolking uitdunnen

  “Minimum dose interval for booster jabs to be halved from 6 months to 3 months…”pic.twitter.com/59rJ1CSMpG

  — Caldron Pool (@CaldronPool) November 30, 2021

  Like

 7. Jan zegt:

  Nurse in Idaho explains that Covid patients are dying from the treatments, not Covid.

  Like

 8. Jan zegt:

  Enorme toename dood geboren babys

  Doctor Sounds Alarm: Stillbirths Explode in Canada (Video)
  https://rairfoundation.com/doctor-sounds-alarm-stillbirths-explode-in-canada-video/

  De NOS beweert het tegenovergestelde

  Like

 9. Julia zegt:

  Ik kan mij dus wel terdege voorstellen dat een weldenkend mens zeer wantrouwend is ten opzichte van het wereldwijde door de strot gedwongen vaccin. Wie is nu niet wakker men wordt verplicht zich te laten vaccineren ook in Duitsland is dit in volle voorbereiding. Dus ga er vanuit dat ook Rutte één dezer dagen komt dat vaccinaties de komende jaren verplicht worden en degenen die dan nog weigeren zeer zwaar zullen worden afgestraft tot aan zelfs niet meer op het werk te worden toegelaten. De vaccinatieterreur neemt enorme vreselijke vormen aan met alle desastreuze gevolgen van dien. Niet voor niets is de big pharma en de overheid niet aansprakelijk te stellen vanwege schadelijke bijwerkingen daar hebben zij zich van vrij gepleit. Hoe kan een mens überhaupt nog vertrouwen in een vaccin dat puur experimenteel is en niemand tot op heden nog weet wat ook de schadelijke gevolgen op langere termijn kunnen zijn. Continu dagelijkse bedreigingen spreken boekdelen zoals o.a. als wij allen niet volledig zijn gevaccineerd dan kunnen wij als politiek de boel niet geheel open gooien. Dit is juist de bedoeling om van dwang over te stappen naar verplicht. Allemaal al jaren in voorbereiding om de great reset te realiseren en de wereldbevolking te reduceren. Lees allen uw huiswerk maar eens alle informatie over de plannen van het WEF zijn op internet te vinden. Het is een schrikbarende horror.

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Zelfs als ze het risico zouden nemen, reken er maar op dat je de zaak nooit zal winnen al zijn er bijwerkingen. Want uiteraard die bijwerkingen komen niet van het vaccin maar door onderliggend lijden en door tal van andere zaken. Het feit dat ze niet de verantwoording nemen is om een aantal rechtszaken (die ze overigens toch zouden winnen) te voorkomen. Dat is te lastig en kost tijd.

  Like

 11. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s