Hoe Amish-gemeenschappen groepsimmuniteit bereikten zonder hogere sterftecijfers, lockdowns, maskers, of vaccins

(Door: “DissidentNL”)

In Lancaster County, Pennsylvania, hebben duizenden Amish families Covid-19 op een andere manier benaderd. Hun resultaten zijn een verhaal dat je waarschijnlijk nergens in de mainstream media zult horen.

Tegen mei 2020 waren de Amish door Covid heen en hadden ze groepsimmuniteit verkregen volgens degenen die de gemeenschappen bestudeerden. Om dat te bereiken hebben ze geen lockdowns, vaccinatiecampagnes, maskers dragen of sociale distantie toegepast. In plaats daarvan hielden zij vast aan wat zij het belangrijkst vonden: gemeenschap, familie, gezondheid en traditie. Waarden die naar de achtergrond werden verdrongen in de meeste gebieden in de wereld die het terugdringen van Covid-gevallen boven alles stelden, meldt The Pulse.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoe Amish-gemeenschappen groepsimmuniteit bereikten zonder hogere sterftecijfers, lockdowns, maskers, of vaccins

  1. Wim zegt:

    Goed dat er aandacht is voor de Amish (en covid). Minder goed is dat niet genoemd wordt wat zij echt het belangrijkste vinden, namelijk hun geloof. Geloof, waarden en traditie zijn zo onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven, dat het kerkelijke, sociale en familieleven vrijwel samen vallen. De Amish hechten aan een eenvoudig (gezins)leven waarbij men bijna volledig zelfvoorzienend is wat betreft voeding en alledaagse benodigdheden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederlánder zegt:

    BOMBSHELL: Er is GEEN wetenschappelijk bewijs dat covid-19-vaccins een enkel leven hebben gered
    Het oude gezegde dat “vaccins levens redden” kan op geen enkele manier worden toegepast op de experimentele covid-19-prikken. Het maakt niet uit hoe vaak het publiek wordt verteld om LEUGENS te geloven, er zijn nog steeds geen wetenschappelijke gegevens om het te bewijzen . Een analyse door Peter Doshi, gepubliceerd in het British Medical Journal, wijst op het voor de hand liggende: de vaccinmakers hebben klinische proeven ontworpen die geen gegevens opleveren over de voordelen van sterfte door alle oorzaken. De klinische onderzoeken bestuderen geen virale overdracht, virale belasting of preventie van ernstige ziekte, ziekenhuisopname of overlijden. Het is duidelijk dat de vaccinmakers niet genoeg vertrouwen hadden in hun vermogen om aan te tonen dat de experimentele mRNA-vaccins een enkel leven konden redden. Er is geen enkele klinische vaccinstudie die een vermindering van ernstige resultaten heeft gedetecteerd. Het was vanaf het begin allemaal fraude.

    https://outbreak.news/2021-11-30-no-scientific-evidence-that-covid-19-vaccines-have-saved-a-single-life.html

    Geliked door 1 persoon

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Dus herrinner je even de wurgcontracten die uitlekten van Albanië en Argentinië waar regeringen in lieten gijzelen door de Pharmaindustrie.
    Het gevolg is dat regeringen nu niet meer terug kunnen omdat dan uit komt dat ze zich met open ogen hebben laten oplichten met het gevolg dat ze iedereen in lockdown houden om hun miskleunen af te dekken.
    Daarbij komt dat die hele rommel niet werkt en er meer mensen onder leiden dan ervan opknappen.
    Daarom zeg Ik regeringszetels moeten uitgemest worden en opruimen die zooi.

    Geliked door 1 persoon

  4. Henk der Niederlánder zegt:

    De laatste moet Brazilië zijn Foutje van mijn kant

    Like

  5. Bert zegt:

    Maar griep bestaat daar wel, en dat is het ook, al die poppenkast.
    Ik denk als je met dit soort verhalen aankomt over immuniteit tegen corona, dan geloof je dus dat wat ze verzonnen hebben bestaat.
    En ben je niet meer in staat om daar onafhankelijk over te oordelen.
    Omdat je het namelijk gelooft. De angst begint dan te werken.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Had dit artikel over de Amish en cojona iets eerder gelezen en waar het op aankwam was dat ze elkaar wilden besmetten om weerstand tegen het virus te kweken, wat schijnbaar gelukt is.
    Goed gedaan Amish!

    Like

  7. karton zegt:

    Ik ga vandaag op pad, ik denk dat ik de Achterhoek maar in ga, om een sjees (rijtuigje) + paard aan te schaffen; zodat wij minder kans lopen om geraakt te worden door dat afgrijselijke virus !
    Auto a.d. kant, e-bike opruimen…….allemaal een sjees + paard, wég met die afgrijselijke uitlaatgassen, CO2 en laadpalen !
    En indien de sjees ’t laat afweten kun je ’t paard slachten , licht inzouten en in dunne plakjes snijden , zodat je rookvlees op je broodje kunt leggen.
    Die Amish zijn nog niet zo gek !!!
    (jammer dat ’t van oorsprong een Duits clubje is)

    Like

  8. fredjohan zegt:

    Wat dit verhaal over de Amish duidelijk maakt is dat Corona een milde virus infectie is, die op dezelfde manier als verkoudheid of influenza benaderd kan worden. Alle COVID maatregelen zijn flauwekul en repressief bedoeld.

    Like

  9. Bob zegt:

    Als je in een hogere macht gelooft en je
    doet het tegengestelde is jouw geloof een
    fake geloof. Als echt geloof ben mentaal
    zo sterk dat je veel kan overwinnen.
    De c0vid-19 overwinnen kan alleen als
    je er heilig in gelooft dat we door de WHO,
    WEF en hun handlangers de lokale politici
    bedrogen worden.

    Like

    • Henk der Niederlánder zegt:

      Kijk Bob, Deze mensen doen helemaal niks tegen hun “geloof” in.
      Die houden zich in principe in deze aan de natuurwetten, dus laat ze doen.
      Ik zelf houd er geen geloof op na, maar gun me3nsen heun eigen “geloof”
      En waarom niet Ze vallen nemand lastig en leven hun eigen leven.
      Laat doen AUB.

      Overigens ben Ik vandaag de grens van 70 lentes gepasseerd en helaas is het wat moeilijk om jullie uit te nodigen voor een pint want 2500 is wat ver om er eentje te komen nemen, dus wil je op mijn gezondheid drinken moet je zelf iets in huis hebben.

      Geliked door 2 people

  10. Scarface zegt:

    Maar wij hebben de VVD!

    Volkspartij voor Vrijheid en Democratie

    of moest dat zijn: Elitaire kongsi voor dwang en dictatuur

    Like

Plaats een reactie