Persconferentie griep-lockdown november 2022

(Door: “Carver”)

Nu we Corona eindelijk onder controle hebben, gaan we nog voor 25 mei de intensive-care capaciteit in ziekenhuizen met ongeveer 80 % terugbrengen naar in totaal 223 IC-bedden in Nederland. Díe véle IC-bedden zijn helemaal niet nodig én hierdoor kan de zorgpremie al in november voor íedere Nederlander met liefst € 1000,- per jaar omlaag, dat belóóf ik!

Door het uitbreken van de griep stevenen we af op code zwart voor de intensive-care. Dit hadden wij op geen enkele manier kunnen voorzien. Om dat donkere scenario te vermijden, moeten we een gedeeltelijke lockdown en een reisverbod afkondigen. We doen dit om de overbelaste IC-medewerkers te ontlasten en hopen op uw begrip hiervoor. Alle burgers wordt geadviseerd om de griepprik te halen, er komt een QR-toegangspas voor griep-gevaccineerden, waarmee zíj óveral naar binnen kunnen. Mochten deze maatregelen onvoldoende blijken om de IC’s te onlasten, dan overwegen we binnen 10 dagen een avondklok. Dit is echter allemaal maar tijdelijk, dat belóóf ik. Wellicht dat we voor vólgend seizoen ook eens écht naar het zéér besmettelijke verkoudheidsvirus moeten kijken en het onverantwoordelijke gedrag van verkouden mensen die ánderen aansteken….

Door:
“Carver”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Persconferentie griep-lockdown november 2022

 1. Hovawart zegt:

  We worden enkel iets op de mouw gespeld…….om het prikje te kunnen verkopen.

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  https://therecenttimes.com/news/dr-andreas-noack-who-found-graphene-oxide-in-the-vaccines-is-dead-how-did-he-die

  Dr. Andreas Noack, die grafeenoxide in de vaccins vond, is dood: hoe stierf hij?

  De Duitse arts en klokkenluider Dokter Andreas Noack, beter bekend om zijn werk aan het COVID19-vaccin en de negatieve effecten ervan op de menselijke gezondheid, werd een paar dagen nadat zijn video was geüpload waarin hij uitlegde over de schade die het vaccin in het lichaam veroorzaakt, dood aangetroffen

  Geliked door 2 people

 3. hans-e-pans zegt:

  Voor het begin zogenaamde pandemie en de lockdowns van eind vorig jaar en begin dit jaar waren er na de bezuinigingen, door de kabinetten Rutte 1, 2 en 3, nog maar 30.000 ziekenhuisbedden over van de oorspronkelijk ongeveer 60.000. Na het begin van de zogenaamde Pandemie waren er ongeveer 1200 IC-bedden dat aantal werd toen verhoogd naar iets meer dan 1500, toen ze na de zomer dachten dat het allemaal weer beter ging is het aantal IC-bedden weer verlaagd naar eerst ongeveer 1100 iets meer dan 950. Dus wie zorgt er nu voor problemen in de zorg.

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Eerst werd de zorg ver afgebroken, toen kwamen de Corona sprookjes, en vervolgens kregen wij de schuld van de (niet bestaande) overvolle IC’s. Waarom geloven nog steeds miljoenen Nederlanders in de leugens van Rutte en de Jonge, De inhoud van hun schedel past in een vingerhoedje. En dat beseffen Rutte en de Jonge maar al te goed. Zij maken daar dankbaar misbruik van.

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  Yeah, het zijn allemaal gecreëerde problemen, met als doel beleid waar geen democratische meerderheid voor te vinden is de bevolking toch de strot af te kunnen raggen.
  Als de halve Nederlandse ziekenhuis en IC capaciteit het afgelopen decennium niet door Rutte & Co kapot en weg bezuinigd was dan was dat hele lockdown geneuzel helemaal niet nodig geweest. Zelfs als ze gewoon het gebruik van de beschikbare goedkope en veilige medicatie toe hadden gestaan, in plaats van zich door een paar farmaceutische grote jongens te laten omkopen, dan was er nog niets aan de hand geweest.
  Mag ik even de kosten baten analyse van de bezuinigingen in de zorg versus de kosten van de lockdown’s (het slopen van de hele Nederlandse economie) zien?
  Stikstofproblematiek idem dito; ook een niet bestaand probleem.
  Aan de hand van metingen op DRIE plaatsen in Nederland en een “computermodel” wordt er een gedetailleerde “stikstof kaart” van Nederland geproduceerd, die dan vervolgens gebruikt wordt om zo’n beetje heel autorijdend Nederland de zeik lauw te maken, en de bouw te ruïneren.
  Zelfs als die stikstof kaart al zou kloppen, in het nabije buitenland hanteert men tien tot honderd keer ruimere normen.
  En het enige “ramp scenario” dat zich werkelijk voltrekt is dat een aantal kleine natuurgebieden, die in het verleden door menselijk wanbeleid ontstaan zijn, weer langzaam in hun natuurlijke in het Nederlandse landschap horende staat terug keren.
  Ook hier wordt de Nederlandse economie dus weer flink schade toegebracht, en de Nederlandse bevolking weer de zeik lauw gemaakt, ditmaal om de tuinier hobby van een stelletje groenlinkse mafklappers te faciliteren.
  En verhalen als deze kun je dus vertellen over ALLE zogenaamde problemen in dit land.
  Het enige werkelijke probleem is een overheid die van incompetente imbecielen, corrupte zakkenvullers, en op macht beluste psychopaten aan elkaar hangt.
  Het enige werkelijke probleem huist in de diverse regeringsgebouwen in Den Haag…

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ravian; het is heel simpel nep-problemen oplossen levert bepaalde mensen en groepen heel veel geld op, want er is niets te doen en je wordt daar dik voor betaald …echte problemen oplossen daarentegen, kost een hoop poen dus ja, dan verzinnen we er toch maar een paar type ping ping kassa ????

   Like

 6. Cathja zegt:

  Wat kunnen de woorden ‘als’ en ‘dan’ soms van grote betekenis zijn!
  ALS er niet was bezuinigd op de zorgkosten, DAN hadden we geen overbelaste mensen in de verzorgende beroepen. DAN hadden we nu te maken met een stevige griep, zonder allerlei beperkende maatregelen, die ons leven danig lastig maken. De verpleegkundigen zouden zich dan niet massaal ziek melden.
  Helaas is het de bedoeling van de ‘baas van Rutte’, Klaus Schwab, om ons hele land te ontwrichten, rellen uit te lokken door mensen tegen elkaar uit te spelen, door ze allerlei normale dingen af te nemen. Dit niet in de laatste plaats om ons die smerige gifspuit te laten nemen.
  “Nee”, zei Hugo de Jonge vorig jaar, “er is geen dwang en drang”. Inmiddels is de drang groter dan ooit.
  Ik hoop dat zeer velen standvastig blijven, en zich niet laten vermurwen door dat stelletje onbetrouwbare ‘heersers’ in Den Haag! Ik hoop dat de tijd een keer aanbreekt dat ze voor alles wat ze ons volk aangedaan hebben, verantwoording zullen moeten afleggen.
  Ze hebben een ruim geweten, maar er zijn grenzen.
  Die grens zijn ze vér over….

  Geliked door 2 people

 7. Wolf zegt:

  Ik volg niks meer van die hype . Kan het niet meer horen of zien.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Zie ze daar staan die 2 genocidale nazi,s,ze doen precies wat hun slavenmeesters van hun verlangen.Een genocide plegen op hun eigen bevolking d.m.v. de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s