VEROORDEELD TOT DE BEDELNAP…

(Door: “Driek”)

Wederom worden wij de gordijnen ingejaagd door een nieuw virus uit Afrika dat ons weer een stapje verder brengt naar de totale vernietiging. De geplande politieke doelen zijn door die duivelse Haagse politici bijna bereikt. Straks leven wij allen onder een totalitaire dictatuur, waarin wij als onderhorigen worden behandeld. Ik moet U bekennen, lezer, dat dit alles mij niet onberoerd laat. Met enige weemoed denk ik terug aan de jaren zeventig, toen ik nog een bioscoop kon bezoeken, mij op straat volkomen veilig voelde en Sinterklaas nog bestond.

Mark Rutte ziet handenwrijvend toe hoe de Nieuwe Wereldorde langzaamaan wordt uitgerold. De Nederlandse burger, bang gemaakt door onheilsberichten in onze Socialistische Couranten, begint zo langzamerhand in te zien dat er een duister complot wordt gesmeed om ons te degraderen tot nietswaardige wezens. Doch wanneer ik mensen attendeer op het feit dat ze meewerken aan hun eigen ondergang, word ik besmuikt aangezien alsof ik gek ben.

Maar, lezer, herhaaldelijk heb ik op deze site geschreven over de Jodenvervolging, hoe de burger stap voor stap werd rijp gemaakt voor een gedachtegoed dat alleen in je ergste nachtmerries voor komt. Ik zie weinig verschil met de jaren veertig. Want in één onzer Socialistische Couranten las ik zojuist dat er nu ook een corona-bewijs wordt vereist voor toegang tot niet-essentiële winkels en niet-essentiële dienstverlening. Ook bezoekers van kleding- en meubelwinkels en kapperszaken en pretparken moeten dan hun QR-code tonen. Voorstanders zijn de vier coalitiepartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie, evenals PVDA, GroenLinks en 50PLUS. De invoering van dictatuur gaat stapje voor stapje. Straks komen de supermarkten aan de beurt. En de Nederlanders kennende, zullen die winkeliers geen enkel bezwaar maken.

Er is geen ontkomen meer aan, wij gaan allen voor de bijl, dank zij al die mee heulende Nederlanders, die zo hoognodig hun vrijheid wensen te behouden. Nou, beste Nederlanders, straks zijn jullie allemaal de klos, want dat Haagse schorremorrie kent geen enkel erbarmen, dat gaat gewoon door om Nederland volkomen onleefbaar te maken.

Ik wens U allen nog veel sterkte in deze barre tijd.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VEROORDEELD TOT DE BEDELNAP…

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Flaberquested zegt:

  Ik wens u ook veel sterkte toe.
  We worden tot de bedelstaf gedwongen en het doet pijn maar laten we achter onze keuze blijven staan en anderen proberen te steunen zo lang we het op kunnen brengen.

  Like

 3. Bert zegt:

  The Doors – The End

  Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De strijd moet niet gaan tegen de niet bestaande Corona, maar tegen dat geboefte in den Haag ! Alleen beseffen velen dat nog steeds niet. Gelijk de rattenvanger van Hamelen lopen die hersenloze figuren met zijn allen achter Rutte en de Jonge aan. Al kost dat hun en onze kop !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Vergeet hun bazen niet,de nazi bilderberg groep/WEF,de club van rome (vaticaan) de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deep state illuminati etc.

   Geliked door 2 people

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…dat Haagse schorremorrie…”

  Schorriemorrie is nog zacht uitgedrukt, Driek. Volgens Van Dale: schorriemorrie, volk van laag allooi. Maar dat dekt de lading niet. Het is een criminele organisatie, een misdadigersbende. Het is te hopen dat Pepijn van Houwelingen gelijk krijgt en dat er tribunalen komen. Ze zijn allemaal verdachten.
  Verdachte: hij tegen wie uit feiten of omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld aan enig strafbaar feit bestaat.

  In het Franse volkslied, de Marseillaise, staat een heel goed couplet:
  Aux armes, citoyens,
  Formez vos bataillons.
  Marchons! Marchons!
  Qu’un sang impur
  Abreuve nos sillons

  Te wapen, burgers!
  Vormt uw bataljons!
  Laten we marcheren, marcheren,
  Zodat het onreine bloed
  onze voren doordrenkt .

  Da’s nog eens wat anders dan:

  Den Heer heb ick ghebeden
  Van mijnes herten gront,
  Dat Hy mijn saeck wil reden,
  Mijn onschult doen oircont.

  Dan hoef je zelf niks te doen. Ga je lekker op god zitten wachten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 7. Gerrit zegt:

  Het enige wat nog goed functioneert is het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Voor een paar kilometer te snel gereden. De rest: Onderwijs, Woningmarkt, Asielzoekers, Politie,Veiligheid, Gezondsheidszorg, het beleid hiervoor het is allemaal in verval. En dat gaat de komende jaren onder Rutte nog verder.
  De belasting op alles is hier torenhoog. Het leven in Duitsland is stukken goedkoper.Het oosten van het land doet daar de boodschappen en tanken…… Waar blijft al dat geld.uit deze hoge belastingen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  De afglijdende schaal is bekend.
  Als een VIP een orgaan nodig heeft,
  uw medische gegevens zijn al bekend,
  wordt je ziek veklaard.( De Hitler met
  bepaalde mindeheids groepen) wordt je ziek
  verklaard, dood verklaard en jouw orgaan
  aan de VIP gegeven.
  Denk niet dat het niet gebeurt, in WOII
  is dat openlijk gebeurd en met veel volkeren
  die als primitief gekenmerkd waren ook.
  De dictatuur kent geen grenzen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s