Belangrijke mededeling voor de controlegroep!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Belangrijke mededeling voor de controlegroep!

 1. Bas zegt:

  Er wordt dan ook hard gewerkt aan een vaccinatieplicht…

  https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20211201_83213903?utm_source=google&utm_medium=organic

  Von der Leyen: we moeten praten over vaccinatieplicht

  De Europese Unie moet het hebben over het verplichten van een coronaprik, vindt voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie. Nu het virus weer om zich heen grijpt in de EU en de vaccinatie stokt, is dat volgens haar logisch en gepast.

  Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Vanavond was er na het Hoernaal een gek die hetzelfde voorstelde als die gestoorde politicus in Oostenrijk, de ongevaccineerden laten doodhongeren, van hem zouden de ongevaccineerden geen levensmidelen meer kunnen kopen. Probleem opgelost. Heleen Dupuis deed niet onder voor de gek.
  Inderdaad, het getto van Warschau ligt direct om de hoek.

  Geliked door 2 people

  • Joe zegt:

   Heleen mag wel een dementietest ondergaan, en dit nog wel voor iemand met een graad in ethiek?
   Dan zijn zulke uitspraken wel gewaagd?

   Like

  • Willie zegt:

   Jan, je weet toch wat het uiteindelijk werdt in dat ghetto? Die lieten zich niet zomaar kisten. Wanneer in NL ?? Of slapen die te diep ?

   Like

  • Rensk. zegt:

   En dat ongevaccineerden niet meer de supermarkt in mogen m.a.w laat ze verhongeren mag allemaal gezegd worden zonder problemen, maar als je een vergelijking wil maken met de Tweede wereldoorlog dan zijn de rapen gaar. Dat men daar zo kwaad over wordt zegt mij dat ze voelen dat er waarheid inzit. Heb vaak gezien dat als je de waarheid hardop zei, mensen helemaal over de rooie kunnen raken, Gewoon omdat ze de waarheid niet willen horen, Het is wel degelijk te maken deze vergelijking. En dan kunnen ze het benoemen als godwin of whatever het is en blijft een waarheid. Alleen gestoken in een ander jasje. Men wil zijn schuldgevoel wegcijferen. De idioten.

   Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Wanneer vaccinatie een wettelijke plicht word, word je lichaam na injektie automatisch eigendom van de Staat. Vanaf dat moment kan de Staat allelei experimenten gaan uitvoeren met je lichaam gelijk Dr. Mengele ook deed. Ook kunnen de fabrikanten van die gifspuiten claimen dat het lichaam van de ingespotenen voortaan van hun is doordat jij dan rondloopt met de door hun ingebrachte nieuwe genen. Deze negatieve ontwikkelingen stoppen nooit en gaan steeds verder. Zolang Jan met de pet maar blijft meegaan met deze rotzorie is het eind zoek.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn Wanneer vaccinatie verplicht wordt het wordt verplicht en velen zullen hier weer onderdanig in mee gaan. Maar ja laten we hopen dat al die meelopers het aan de lijve gaan ondervinden waaraan zij hebben meegewerkt. Een laf en onderdanig volk verdient niet beter.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ BigLJohn op 1-12-2021 om 23.47 u.
   Doorgaans ben ik het veelal met u eens, maar deze keer moet ik toch een kritische opmerking maken.
   Als u een injectie in uw lichaam krijgt, verplicht door de Staat wil dat niet zeggen dat uw lichaam dan eigendom wordt van die Staat. Dat zou wat fraais zijn; ik laat m’n auto een onderhoudsbeurt geven, er moet tevens wat olie bijgevuld worden, verplicht door de fabrikant ivm garantie, dan wordt mijn auto toch zeker niet eigendom van de garage of fabrikant ?!
   Dat er in de door de Staat verplichte vaccinaties allerhande “rare” stoffen verborgen zouden zitten, dat zou altijd kunnen natuurlijk, maar dan zou ’t veel eenvoudiger voor diezelfde Staat zijn om van de ,vlak na uw geboorte afgenomen bloedmonster, het DNA op te nemen en in een databank opslaan. Lichamelijke integriteit ? Dat is ons reeds lang geleden afgenomen, wat te denken van bijv. alle spuitjes enz. die ons zijn toegediend t.t.v. de dienstplicht ?

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dan ben ik #1 uit de contrôlegroep. Als er een vaccinatieplicht komt, ga ik vluchten.
  Waarheen, waarvoor…?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Von der Leyen de nageboorte van Hitler.
  Geeft de opzet tot totale ondergang.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s