CARTOON

(Door: Ben Garrison)

In Amerika hebben we allemaal recht op op een mening. Het First Amendment garandeert ons vrijheid van meningsuiting. Helaas worden velen nu gecensureerd, omdat zij een mening hebben die niet overeenkomt met de “officiële” mening, die gepusht wordt door de globale “autoriteiten”. Met name elke opinie die de huidige en voortgaande medische tirannie bekritiseerd, wordt verbannen.

Ik ben van mening, gebaseerd op overvloedig bewijs, dat de zogenaamde vaccins voor Covid-19 niet werken. Als je erop staat ingespoten te worden met experimentele gen-therapie drugs is dat jouw beslissing.

We zullen blijven horen over de ene variant na de andere. Het corona-virus tendeert tot mutaties. Daarom is het zo moeilijk om de gewone griep te genezen. Ik weet zeker dat Fauci en Gates eindeloze boosters en nieuwe vaccins zullen aanbevelen.

Door:
Ben Garrison

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ivermectine, mensen we kunnen het toch proberen of het goed werkt, met zoveel slachtoffers is niets doen geen optie!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Researchers found that the risk of developing heart diseases increases from 11% to 25% in patients who receive the Covid-19 vaccines developed by Pfizer and Moderna using the new mRNA technology
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/ready-must-watch-leading-cardiologist-says-researchers-refusing-publish-supporting-study-results-show-covid-vaccines-link-massive-increase-heart-attacks-afraid/

  De bevindingen worden verzwegen

  Geliked door 2 people

 3. En overal ter wereld mensen echt gaan dwingen deze injecties te accepteren. In Duitsland wil men in Maart 2022 deze mandaat gaan invoeren, Oostenrijk in Februari 2022, Iedereen moet gevaxt worden, weigeren is geen optie meer. Dus nu zijn Duitsland en Oostenrijk het zelfde pad opgegaan als Australië. Het is een kwestie van enkele weken/maanden en Nederland zal wel volgen. Gelijk Australië zal er ook elke 6 maanden geinjecteerd worden ( en zo als een van de woordvoerders van de regering melde: “tot uw dood aan toe”. Wat er met de harde kern weigeraars gaat gebeuren word nog niet vermeld. Het Duitse artikel sprak van opsluiten, thuis of in een kamp. Zo zie je maar we, ze zijn terug bij af ( 1940) . Die Duitsers willen het gewoon niet leren.

  Geliked door 1 persoon

  • alwine kerkhof zegt:

   Mijn hoop ligt bij Fuellmich, eind december begint het tribunaal

   Like

   • Bert zegt:

    Dat zal dan wel alleen op papier gebeuren, ergens binnen iemands huiskamer.
    Wie haalt de daders op?
    En wie zijn de rechters dan die erkend zijn?
    En ik welke stad gaat dit dan gebeuren.
    En welk land heeft medewerking verleent?
    Maar zo houden jullie je ook lekker bezig, met het verspreiden van onzin.

    Like

 4. Rensk. zegt:

  Jaap van Dissel: de vaccins beginnen een ietsje af te nemen bij ouderen. Gelukkig maar weer voor Hugo de Jonge dat Jaap van Dissel dat zegt. Want nu heeft Hugo de Jonge weer een stok om mee te slaan van zie je wel de boosters kunnen best iets later. Dat hele vaccingebeuren maakt ons allemaal meer dan kapot en er is maar een heel klein aantal mensen, die dat heel scherp zien. Het is werkelijk krankzinnig wat hier gebeurd. Ik kan er maar niet over uit dat een obesitas burgemeester klept dat we voor onze gezondheid ons moeten laten vaccineren, terwijl deze man het toonbeeld van ongezondheid is. Ook de grote mond over zogenaamde wappies, (waarmee hij niet in gesprek wil) die deze man tentoon spreidt is tenenkrommend. Ik zou wel met die man in gesprek willen met de vragen: wat denkt u van plan te zijn met deze vaccinatie en de wetenschap dat tweederde van de wereld niet is gevaccineerd? Denkt u dat het na 2 jaar paten dat dat gebeuren moet nu ineens wel gaat gebeuren? Wat denkt u dat er na deze nieuwe varinant geen nieuwe komt? Wat denkt u? Gaan we van Lock Down naar Lock Down? etc etc/. De man zal er geen antwoord op weten. Krankzinnig werkelijk krankzinnig wat hier gaande is. En iedereen staat straks weer keurig in de rij voor de zoveelste prik. Over tig jaren staat iedereen verbaasd van hoe heeft dit kunnen gebeuren. Zucht ja hoe.

  Like

 5. Bob zegt:

  Als mutaties van te voren worden aangekondigd
  zijn de mutaties dan niet de fantasie van de
  ontdekker?

  Like

  • Bert zegt:

   Ben je er ook achter?
   Je moet aannemen en er in geloven dat er iets bestaat of erger is geworden.
   Laten ze eerst maar eens het bewijs zien dat er iets bestaat.
   En dat hebben ze niet.
   Dus welke mutatie waarvan?

   Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Luister en huiver hoe wij worden bedrogen door het WHO.
  Het filmpje duurt anderhalf uur en word aaneen geluld door een schreeuwerige Amerikaan, maar desondanks is het de moeite om te beluisteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s