“De pandemie van de ongevaccineerden” . . . HOE DAN!!??

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “De pandemie van de ongevaccineerden” . . . HOE DAN!!??

 1. Julia zegt:

  De vaccinatie fascist Herr Professor De Jonge de klasse ongekwalificeerde zogenoemde demissionair minister let wel van Volksgezondheid, Welzijn en Sport raakt vrees ik langzaamaan in paniek. Het enige wat hij doet is haat zaaien tegen ongevaccineerden en schuift al zijn vreselijk wanbeleid en blamages toe naar deze groep die zich niet zonder meer even laten vertellen dat zij een experimenteel gif moeten nemen. Er gaat in Nederland geen kwartier meer voorbij of het woord corona en besmettingen wordt door ieders strot geduwd vooral de hetze van het Corona dagblad De Telegraaf is misselijkmakend. De vaccin psychopaat De Jonge moet nu echt ophouden met dreigen en haat zaaien want dan zullen al de ongevaccineerden eens aangifte gaan doen. https://www.ninefornews.nl/de-jonge-over-ongevaccineerden-we-weten-waar-ze-wonen/ Dan weten we van elkaar in ieder geval de waarheid ook velen weten waar u woont ergens toch op de Hillendijk in Rotterdam mits u uiteraard zich al heeft beveiligd en laf bent ondergedoken elders. In die blauwe zetel kamer is het makkelijk roepen maar ja wat moeten wij überhaupt nog van het demissionair zooitje verwachten in ieder geval niet veel goeds. Maar één waarschuwing u en uw vriend Grapperhaus moeten nu ophouden met dreigen evenals dictator Bruls want het tijdstip van aangifte vanwege de schending van mensenrechten is zeer nabij. Is het nog een normale gang van zaken binnen een democratie dat wij te maken hebben met een stel dreigende demissionaire ministers. Het is een schande voor de democratie. Dreigingen bieden geen enkele oplossing en veroorzaken alleen maar meer weerstand. Niets geleerd tijdens uw Pabo opleiding.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  De vaccinazi,s zijn ook niet bedoelt voor de corona (griep) hoax maar voor de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 uit de NWO agenda.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Alleen al de dagelijkse publicaties o.a. in De Telegraaf dan is die overleden aan corona, het volgende bericht ook hij is overleden aan corona ik zal de namen maar niet noemen uit respect voor de overledenen maar vindt het wel knap dat De Telegraaf dit met overtuiging publiceert. Zelfs familie of kinderen van een overleden persoon krijgt geen inzicht in eventuele autopsie uitslagen dit ook in het kader van de privacy van de overledene. Wie zegt dat de overledenen geen onderliggende gezondheidsklachten hadden of zeer slechte leefgewoonten er op na hielden en dus kwetsbaar waren voor welk virus dan ook. Of heeft De Telegraaf hier een uitzondering op. Dan nog de publicaties van personen die de dood voor ogen hadden gezien door Corona. Wat te denken hoeveel mensen er dagelijks de dood voor ogen zien o.a. door de vreselijke ziekte kanker en nu op de wachtlijst staan voor een behandeling. Vooral doorgaan Telegraaf het is een schande om zo een misbruik te maken en een dergelijke angst te blijven inboezemen. Dan De Jonge die mede schuldig is aan de erbarmelijke capaciteit in de zorg omdat hij tot op heden wederom heeft gefaald de zorg op te krikken en nu uit paniek maar een ordinaire hetze veroorzaakt ten opzichte van ongevaccineerde medeburgers. Deze falende onbenul is al helemaal niet meer serieus te nemen laat staan nog geloofwaardig.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1936667016/weer-griekse-tragedie-voor-oranjes-door-corona Wat verschrikkelijk weer gevaccineerd en niet naar Griekenland. Zal ook wel de schuld zijn van de ongevaccineerden. denkt u ook niet. Deze miljoenen uitkeringstrekkers kunnen toch makkelijk even snel een booster halen om het uitje te verwezenlijken en pakken dan toch even een privé jet dan maar even uit eigen zak voorschieten de declaratie kan naar Rutte.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het voorbije jaar van gifprikjes en boosters geven kennelijk geen verbetering, ondanks de aannames van de politici, wetenschap en andere gesubsidieerde organisaties, dus kunnen we bij wijze van experiment het komend jaar geen vaccins meer verplichten, gewoon om het effect te wegen……en de verborgen agenda achter de vaccinaties te doorgronden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Lancet: ‘Pandemie van de niet-gevaccineerden’ is stigmatiserend en onterecht.

  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext
  The Lancet: COVID-19: stigmatising the unvaccinated is not justified

  COVID-19: stigmatisering van niet-gevaccineerden is niet gerechtvaardigd

  In de VS en Duitsland hebben hoge functionarissen de term pandemie van niet-gevaccineerden gebruikt, wat suggereert dat mensen die zijn gevaccineerd niet relevant zijn in de epidemiologie van COVID-19

  Er is steeds meer bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht

  Historisch gezien hebben zowel de VS als Duitsland negatieve ervaringen veroorzaakt door delen van de bevolking te stigmatiseren vanwege hun huidskleur of religie.
  Ik roep hoge functionarissen en wetenschappers op om een ​​einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet-gevaccineerde mensen, waaronder onze patiënten, collega’s en andere medeburgers, en om extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Pepijn van Houwelingen

  Wow! Bijna 70% dus gevaccineerd in het CWZ ziekenhuis terwijl Kuipers ons vanmorgen vertelde dat het voor alle ziekenhuizen 50% zou zijn.
  DAAROM willen we dus de onderliggende data op ziekenhuisniveau!
  De cijfers lijken niet met elkaar te rijmen. Maar de Slaapkamer blokkeert dit! twitter.com/jonawalk/statu…

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  De ziekelijk zwaarlijvige LBC-presentator Nick Ferrari wil iedereen een boete van £ 100 per maand (en daarna elke maand 100 pond extra erbij) opleggen die niet is geïnjecteerd met het experimentele covid-vaccin, “voor de gezondheid”.

  Like

 9. Niek zegt:

  De pandemie is de afleiding, stop met de focus op je angst.
  Ontspan en kijk om je heen, er is niets aan de hand.
  Een mens lijd het meest van ellende wat hij vreest.
  Je bent een vrij mens en dat blijft zo, ook al pakken ze je alles af.
  Relax….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s