Demonstratie Utrecht: Samen voor Nederland!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Demonstratie Utrecht: Samen voor Nederland!

 1. karton zegt:

  Ik vermoed dat het Vette Varken, de zg. burgemeester van Utrecht, geen toestemming zal geven voor deze manifestatie, de deelnemers hebben toch “vrijheid van meningsuiting” ? nou, en dat kan dus niet van het Opper-Varken.

  Geliked door 5 people

  • Bert zegt:

   Deze gaat wel door, ze hebben er een vergunning voor gehad, had ik ergens gelezen.
   Zolang ze maar wel braaf alle regeltjes blijven opvolgen.
   Anders wordt het meppen.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Bert; onschuldigen in elkaar meppen is DE sport geworden van de politie. Eerst laten bijten door de diensthond, dan in elkaar knuppelen, en als men op de grond ligt komt weer die diensthond en gaat het knuppelen net zolang door tot dat iemand nog net niet dood gaat. Ik zag een video van een meisje die niet bij de protesters hoorde. Zij kreeg eerst een harde duw met het politieschild en kreeg daarna enkele harde klappen met de knuppel.

    Like

   • Corrie Bruin zegt:

    Ach het zal wel weer fout aflopen daar die RATTEN de Romeo’s de boel weer gaan verzieken.

    Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Dat wordt zonder meer verboden door tante PVDA Dijkstra. Ook weer zo een linkse bitch die net als Halsema Amsterdam, Utrecht naar de verdommenis helpt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Ben iemand die niet snel bang te maken is. Maar ik begin me steeds unheimischer te voelen. Ze worden steeds gekker. Nou die griezelige EU club weer, die je in begin van deze virustoestand niet zag of hoorde en alle landen hun eigen maatregelen namen en dan nu komt met: we moeten het hebben over verplicht prikken. Mocht het een boete worden zoals in Griekenland 114 euro per maand, dan doe ik dat onder protest. Een hogere boete kunnen ze niet geven, want dan zouden rijke mensen zich sowieso met gemak kunnen ontrekken aan verplichte vaccinatie. Met name die griezelige club EU geheten om maar een voorbeeld te noemen. Gelijkheidsbeginsel dus. Ambtenaren hoeven namelijk geen QR code te laten zien en ook geen G2. Wel moeten ze getest worden om het EU gebouw in te komen. Ik bedoel maar.

  Like

 4. Bert zegt:

  Bert, jij komt ook voor op deze verzamel site over corona.

  https://startpagina.mediacollectief.nl/

  Like

 5. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/thierry-baudet-vluchtplan-vaccinatieplicht-ursula-von-der-leyen/ Baudet waar bent u mee bezig weet u nog dat destijds ook het Koningshuis vluchtte tijdens WOII. Is dit SAMEN VOOR NEDERLAND, Samen voor Nederland betekent verzet tegen de ongekende dictatuur en vechten voor onze vrijheid. Daar hebben ook miljoenen mensen hun leven voor gegeven tijdens WOII. Vluchten is zwak verzet als wij dat SAMEN doen staan wij sterk. Het kan toch niet zo zijn dat Nederlanders vluchten uit eigen land. Sorry Forum voor Democratie wat u nu stelt is toegeven aan dictatuur. Ik vraag mij al tijden af wie ik in de politiek nog überhaupt kan vertrouwen uiteindelijk geven alle partijen toe aan dit walgelijk fascistisch systeem. Kortom een weldenkend mens dient nu zijn eigen weg te vinden maar absoluut niet door eigen land te ontvluchten. Vluchten is een teken van lafheid.

  Like

  • Organiseer het verzet Julia en ik doe mee.

   Like

   • Julia zegt:

    scherpschutter1943 Het soort mensen als u respecteer ik ten zeerste en ik zou het graag organiseren maar vrees dat het bij een handjevol Nederlanders blijft. Wij leven helaas in een samenleving met over het algemeen in de IK STIK cultuur en velen het zelfs nog veroordelen om verzet te plegen tegen het fascistisch regime. Op de gemiddelde Nederlander kun je niet vertrouwen dus helaas zullen de goede onder het grote kwaad moeten lijden. Miljoenen mensen in ons land lopen inmiddels met de QR code en hebben hierdoor een klein stukje vrijheid teruggekocht in plaats massaal verzet te plegen.

    Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Kansloos.
  Deze mensen hebben niet begrepen dat ze uitgelachen worden in Den Haag.

  Like

  • Bert zegt:

   Ach, ze bedoelen het goed.
   Hebben ze toch een beetje het idee dat ze iets van verzet hebben gepleegd.
   En de dag er op lopen ze weer braaf met hun maskertje op boodschappen te doen.
   Wat ik nog steeds verdom.
   Maar ze waren er wel bij, kunnen ze dan later vertellen.

   Like

 7. Boike zegt:

  Dit soort demonstraties halen helemaal niets uit. Besef, dat het feitelijk gecontroleerde oppositie is. Het is zand strooien in de ogen van de slaapkoppen. Het is verspilde moeite. Maandag heeft Rutte er geen actieve herinnering meer aan. Een stelletje idioten, die een paar uurtjes door de stad banjeren en dan terug naar huis gaan, maakt op Rutte totaal geen indruk. Rutte, de machtswellusteling, gaat gewoon verder met liegen en bedriegen.

  Het enige dat zou kunnen werken, is het hele land plat gooien en dat net zo lang vol houden tot Rutte en de hele Haagse zooi is opgepleurd. Als het hele volk in opstand komt, heeft de machthebber geen macht meer.

  Maar helaas, dat doen die brave Nederlanders niet. Die idioten geloven nog steeds, dat ze Rutte met argumenten kunnen aanspreken. Zij zijn de beruchte zachte heelmeesters die stinkende wonden creëren. Rutte luistert niet. Hij heeft niets op met het klootjesvolk.

  Rutte heeft geen gevoelens en kent geen emoties en kan eigenlijk ook helemaal niet rationeel nadenken. Hij is feitelijk een psychopaat. Hij heeft helemaal geen boodschap aan argumenten. Hij heeft alleen satanische obsessies over absolute dictatoriale macht en heerschappij. Rutte zit niet voor ons in het torentje. Nee, hij zit alleen voor zichzelf, voor zijn duivelse hemel op aarde, in het torentje. En zolang hij de duivel dient, laat de duivel hem daar zitten.

  Feitelijk zijn wij met de duivel aan het vechten. Rutte is slechts één van zijn vele trekpoppen. De duivel kunnen we verslaan, door zijn trekpoppen uit te schakelen. Maar dat is wel een keiharde strijd. Die strijd winnen we niet, met een paar uurtjes banjeren door de stad.

  Like

 8. Gerrit zegt:

  Zo een demonstratie maakt geen indruk in Den Haag. Ik denk wat onverwachte acties daar ter plekke meer resultaat opleveren. Bedenk iets waar men geen raad mee weet. Zo noemt de organisatie van een demonstratie in Duitsland het een “avondwandeling”.
  Tja, kan men een “avondwandeling” van 1000 mensen eigenlijk verbieden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s