Donald Trump zal in 2024 zeer waarschijnlijk weer winnen

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Biden de VS in het economische verderf stort, werkt Trump op de achtergrond aan een versterking van zijn kamp. Zijn kans om bij de volgende verkiezingen weer te winnen, is groot – dat geven zelfs zijn tegenstanders toe.

“Donald Trump zal in 2024 zeer waarschijnlijk weer aan de macht komen, er dreigt chaos voor Amerika.” Zo begint een bijtende kritiek van Hannes Stein in de “Welt”.

Stein prijst de “erfenis” van Biden, die – kort voor de aanstaande chaos die met Trump weer het Witte Huis zal binnentrekken – de weg naar een “democratie van multirassen” moet inleiden.

De overwegingen van Stein zijn op twee factoren opgebouwd: “Het lijkt me dat Joe Biden twee dingen weet (denk ik). Ten eerste: de Amerikaanse democratie is reddeloos verloren. Ze zou alleen dan kunnen overleven wanneer de Democratische Partij vanaf nu tot circa 2040 alle verkiezingen zou winnen, en dat zal haar niet lukken. Ten tweede weet Joe Biden dat hij sterfelijk is. Voor een 78-jarige komt hij weliswaar verbazingwekkend fit over, maar hij zal niet eeuwig leven. Op een gegeven moment zal hij er niet meer zijn.”

De realiteit ziet er anders uit: Trump´s buitengewone economische succes werd alleen maar door het ontketenen van het Chinese virus gestopt en de verkiezing kon alleen maar door wezenlijke manipulatie van tevoren en bij het tellen van de stemmen gewonnen worden. Biden kon met een heel klein aantal van de stemmen (ondanks alle leugens en geknoei) winnen en heeft sindsdien de VS verwoest. Niet alleen zijn repressieve corona-restricties, maar ook zijn “Build bak better”-plan waren vanaf het begin tot mislukken gedoemd. Ze hebben maar één ding bereikt: meer staatsschuld, de economische teloorgang, ontevreden burgers. Want één ding kunnen de Amerikaanse Democraten het best: andermans geld uitgeven.

De duivel, die door de consciëntieuze commentator van de “Welt” op de muur wordt geschilderd, zal de redding van de VS zijn: mocht Trump daadwerkelijk kunnen winnen, dan zal hij met exact dezelfde middelen – de meest eenvoudige economische strategieën, die eigenlijk ieder helder denkend mens zouden moeten overtuigen – de Amerikaanse economie weer in orde brengen.

Stein verlangt naar een Messias. Dan hebben we goed nieuws voor hem: deze (politieke) Messias bestaat: zijn naam is Donald Trump en de veel bezongen “Amerikaanse democratie” zal hem – door de stem van het gezonde mensenverstand, die in de VS nog tamelijk wijdverbreid is – weer aan de macht stemmen. Dat zou in ieder geval te hopen zijn. Als dit niet zo is, dan wachten de VS inderdaad… de ruïne.

Bron:
freiewelt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Donald Trump zal in 2024 zeer waarschijnlijk weer winnen

 1. Bert zegt:

  In 2024 is hij iets van 78 jaar.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Trump de komende verkiezingen winnen ? Droom lekker verder freiewelt.de. Met dat nieuwe soort corrupte verkiezingen van de afgelopen keer zeker, want dat gaat het weer worden. Dat smerige mens van een Kamala Harris zal het gaan worden of anders een andere obligate – Democraat -. Vergeet niet dat de macht van links Amerika onbegrenst is, tot en met de controle over de rechtbanken. Dat ervoer Trump toen destijds, toen hij bij iedere rechtbank bot ving.

  Geliked door 2 people

 3. pepo Copyright zegt:

  Ik als grootste Trump supporters ben nu toch echt wakker geworden.

  Hij is de persoon waar de bijbel én de koran over spreekt.
  Eerst geloofde ik het zelf niet, maar nu blijkt dat hij de prik maar blijft pluchen.
  Nu de fraude in de verkiezingen is bewezen word hier niets mee gedaan, maar netjes gewacht op de volgende in 2024.
  Dit wordt zo “gespeeld” als afleiding om tijd te winnen.

  Ook zit de grootste klokken luider Alian Jeansan nóg steeds vast. T heeft er niets aan gedaan om hem los te krijgen en dat hij de corruptie kan bewijzen.
  …… Waarom 🤔…….

  Zie de volgende video vanaf 9 minutes please, 🙏

  https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/11/explosive-dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity-video-3761634.html

  Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Think again 🤔.

  Like

  • Bert zegt:

   Nou, jij gaat geen likes meer krijgen hier.
   Dat beloof ik je vast.

   Like

  • Bert zegt:

   Piloot Epstein getuigt: vloog Bill Clinton, Trump, Prince Andrew, Kevin Spacey, Jelle Geuzens etc.
   Piloot Lawrence Paul Visoski Jr vloog tussen 1991 en 2019 zo’n duizend vluchten. Alhoewel hij die vluchten voornamelijk doorbracht in de cockpit, kwam hij af en toe tevoorschijn voor een bezoek aan het toilet of een kopje koffie. Hoewel door de aanklagers als getuige is aangedragen, lijken zijn getuigenissen vooral Maxwells verdediging te sterken. Niet dat dat nodig was natuurlijk, want de aanklager en rechter waren toch al Democratische zwaargewichten!1!! Enfin, Larry’s verhaal:
   https://www.geenstijl.nl/5162353/lange-lijst-van-mooie-namen/

   Like

 5. Qvic zegt:

  Elke verkiezing is een illusie voor het volk, de machtige elite bepaald wie het wordt. Daar staat de bevolking geheel buiten. Wie dat nog steeds niet wil begrijpen leeft onder een steen en heeft oog en oordoppen op. Zodat zij nog steeds denken, dat het een eerlijk proces is.

  Trump mocht het niet worden, want de financiële wereld moet gereset worden. De machtige elite hebben alle pensioenen, belastingen en bijna alles van waarde al uit Amerika geroofd. Niet voor niets moest telkens de leen quota’s ophoog, omdat alles al was verdwenen. Nu gebruiken ze het coronacrisis er voor om zo de gehele economie te laten crashen. Tevens moeten iedereen onder controle gebracht worden d.m.v. de zogenaamde vaccins. Als dat gebeurt is, wordt er een nieuw digitale munt gecreëerd om zo alles te controleren en te manipuleren. Dan is voor niemand meer een uitweg als jij bent gechipt door die zogenaamde vaccins en gedegradeerd bent tot eeuwige slaaf. Breng jij te weinig op voor die machtige elites, dan wordt je eerst financieel geëlimineerd en/of offline gezet en afgevoerd.

  Dan kun je geen Trump hebben als president, die de economie gaat stimuleren zodat het volk er beter van wordt. Dit zou dan ten koste gaan van die machtige elites en dat is niet de bedoeling. Dit soort geopolitiek wordt achter de schermen gespeeld. Zodra jij je laat prikken, geef jij je eigen vrijheden voorgoed op en zul je alles verliezen wat je lief hebt. Tenminste als jij het nog zelf beseft. want door die zogenaamde herhalende vaccins verwordt je langzamerhand steeds meer transhumaan zonder eigen wil of gevoel voor je medemens. De onbruikbare zullen met vergiftigde vaccins ingespoten, zodat die binnen de korte tijd komen te overlijden. Daar het over 10 jaar 90% van de mensheid toch niet meer nodig is, zullen er bij 6,5 miljard mensen via vaccins geëlimineerd worden. Tenminste dat is de bedoeling, want de hebberigheid van de machtige elites hebben geen grenzen. Uiteindelijk zullen ze elkaar gaan uitroeien om maar aan hun eigen hebzucht te voldoen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Machts wellustige politici zijn extreem gemeen.
  Moge Trump weer president worden.

  Like

 7. Jan zegt:

  Wat is het toch een vreselijk element, wat een nep toch weer

  DELICIOUSO!!!
  video

  Like

 8. Jan zegt:

  (VIDEO) Meer dan 2x zo veel geregistreerde kiezers dan stadsbevolking – Pima County 2020-hoorzitting over integriteit bij verkiezingen levert bewijs van duizenden frauduleuze stemmen

  frat(ernity) house=studentenhuis/studentenverblijf

  meer op: https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/video-double-registered-voters-town-population-pima-county-2020-election-integrity-hearing-provides-evidence-thousands-fraudulent-votes/

  Like

 9. Jan zegt:

  “De bende werd door president Trump naar Washington gestuurd” – BREAKING: totaal losgeslagen idioot Liz Cheney wil justitiele aanklachten tegen president Trump

  More breaking news >>
  Rep. Cheney hints at where this is going: federal criminal charges for President Trump.
  “Did Donald Trump, through action or inaction, corruptly seek to obstruct or impede Congress’s proceedings?”
  Um, she’s reading 18 U.S.C. 1505
  https://tinyurl.com/2vyuzvex

  Like

 10. Jan zegt:

  Socialisme=haat

  Meer… Losgeslagen plaatsvervangend directeur Kathleen Landerkin van de DC-gevangenis wil dat blanke republikeinen van de aardbodem weggevaagd zijn

  twitterhaat van Landerkin (nu ineens geen probleem) op
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/unhinged-deputy-warden-kathleen-landerkin-dc-prison-wants-white-republicans-extinct/

  en zie eens hoe flinterdun het laagje civilisatie van links is

  Like

 11. Jan zegt:

  Je kunt het zo gek niet verzinnen… Nepnieuws Newsweek maakt Trump belachelijk om 200 onverkochte kaartjes in Arena met 21.000 zitplaatsen – maar zegt NIETS over Joe Biden’s 20 cirkels voor 20 mensen

  Je kunt echt niets meer vertrouwen van wat de nepnieuws mainstream media melden.

  Op zaterdagavond hield President Trump een bijeenkomst met Bill O’Reilly in Houston, Texas in het Tokyo Center. De arena was afgeladen vol. Maar dat zou je niet weten als je nepnieuws Newsweek leest.

  De extreem-linkse publicatie dreef zelfs de spot met president Trump vanwege de 200 kaartjes die niet waren verkocht voordat het evenement die middag begon.

  Via Newsweek.
  “De voormalige president en ex-Fox News presentator zullen op zaterdag 18 december in het Toyota Center in Houston verschijnen, gevolgd door het American Airlines Center in Dallas op zondag als onderdeel van hun gezamenlijke spreektournee.

  Vooruitlopend op de evenementen van dit weekend, laat Ticketmaster zien dat er nog meer dan 200 tickets beschikbaar zijn voor het evenement in het American Airlines Center, en iets minder tickets voor de locatie in Houston”.

  President Trump maakt morgen een stop in Dallas in het American Airlines Center.
  Er zijn nog zo’n 200 tickets beschikbaar sinds zaterdagavond via Ticketmaster.
  De arena heeft 21.000 plaatsen voor concerten!
  https://revivalnewstoday.com/cant-make-this-up-fake-news-newsweek-mocks-trump-for-having-200-tickets-left-unsold-in-arena-that-holds-21000-but-say-nothing-about-joe-bidens-20-circle-crowds/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s