Het corona-vaccin is een misdaad tegen de menselijkheid!

(Door: “Balkanske priče”)

Sinds maart 2020 leven we onder een krankzinnige, wetteloze nazi-tirannie. Over de hele wereld verklaren regeringen hun eigen burgers inmiddels tot gijzelaars onder medische tirannie, met de belofte dat ze de vrijheid zullen herstellen van diegene die voldoet aan de eis zich te laten vaccineren. Met andere woorden; je kunt je “vrijheid verdienen” door aan de tirannie van de overheid toe te geven. Iedereen die afwijkt van deze officiële Nieuwe Normaal-ideologie wordt systematisch gedemoniseerd en vervolgd. In Duitsland, Nederland of Australië en andere Nieuwe Normaal-landen, is protesteren tegen het nieuwe normaal officieel verboden. De Nieuwe Normaal Gestapo gaat bij mensen thuis langs om hen te ondervragen over hun anti-Nieuw Normaal Big Tech-berichten. New Normal goon-squadrons zwerven door de straten en controleren de “vaccinatie”-papieren van mensen. Je ziet de haat in de ogen van de New Normals. “De niet-gevaccineerden” zijn de nieuwe officiële “Untermenschen”, een onderklasse van onmenselijke “anderen”, waarop de New Normal-massa’s worden geconditioneerd om te haten…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het corona-vaccin is een misdaad tegen de menselijkheid!

 1. Hovawart zegt:

  De Europese Unie gaat het hebben over een vaccinatieplicht, waarom leggen wij ons lot in handen van een groepje megalomaniakken van een doodscultus,…….Nexit SOS!

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  De meest waanzinnige vorm van dominantie als perverse autoriteit, op het sadistische af………….
  Wie mag er het zweepje hanteren……..?

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar eens kijken hoeveel moeite re gedaan gaat worden omeen en ander weer in de doofpot te stoppen.
  Hoe harder er gewerkt gaat worden dese te meer kun je uitgaan van moord.
  Voorlopig is de vraag wat er echt gebeurd is met Dr. Noack.

  https://commonsensetv.nl/dr-andreas-noack-vermoord/

  Like

 4. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/mark-rutte-over-vaccinatieplicht-je-kunt-niks-uitsluiten/ Rutte de onbetrouwbare EU likker en leugenaar weet u nog nooit zal vaccinatie verplicht kunnen worden. De zoveelste leugen. Onbetrouwbare Rutte mogen wij het in ieder geval de komende vier jaar weer mee gaan doen hij zal onderdanig zijn van wat de ongekozen EU bobo’s hem opdragen. We kunnen in ieder geval de komende vier jaar onze borst nat maken voor het diep zwarte scenario rondom de corona en klimaat dictatuur ons te wachten staat. Wat Rutte de rat lult kunnen we tegelijkertijd wel aan de laars lappen want deze vent draait maar met één wind mee namelijk Brussel en laat gewetenloos en schaamteloos de eigen burgers hiervoor zwaar boeten zowel financieel als onderdrukking.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  De maatregelen, die regeringsleiders nemen zijn een misdaad. Kinderen tot 12 jaar zijn vaker depressief, hebben weinig zin om te spelen. Dat is onderzocht ten opzichte van kinderen in 2018. Wat voor een generatie gaat dat worden. En dan zie je professoren sociologie, die het heeft over verplicht vaccineren. Het mens is dommer dan dom in deze. Jesus ik wil hier weg. Waar moet je in godsnaam heen in deze gekte en hysterie

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Rensk. 1 december 2021 om 18:34

   Neemt u dit eens in overweging. Er is echt geen andere redding.
   https://www.jezuskomtspoedig.nl/Home/

   Wilt u hier niets mee te maken hebben, en vindt u het grote flauwekul?
   Ook prima.

   Like

   • Bert zegt:

    Al 2000 jaar maken ze mekaar hier gek mee.
    Maar nu gaat het gebeuren, echt waar.
    En in alle tijden van nood en ellende waren ze er van overtuigd.
    Nu gaat het gebeuren. Geloof ons maar.
    En telkens bleek het 1 grote teleurstelling te zijn.
    Maar nu gaat het echt gebeuren, echt waar.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bert 3 december 2021 om 05:59

    Bert, Bert toch, je moest eens weten hoe dicht we er nu bij zitten.
    Alle wereldgebeurtenissen wijzen erop.
    Ik ben absoluut niet te beïnvloeden door sprookjes en wartaal, maar ik neem de Bijbel sinds een jaar heel serieus. Ik zie alle profetieën in vervulling gaan.
    Maar jij mag er uiteraard heel anders over denken, dat is je goed recht, en wie ben ik om iemand te overtuigen van ‘mijn’ gelijk? 🙂

    Maar als je op een dag merkt dat er heel veel mensen plotseling zijn verdwenen, denk dan alsjeblieft terug aan wat ik allemaal heb geschreven? 🙂

    Like

 6. hans zegt:

  E.J. Bron heeft corona virus is een misdaad als kop, maar Balkan Chronicles heeft staan het “vaccin” is een misdaad!?

  Like

 7. Bas zegt:

  Welkom in het vierde Rijk…

  https://www.geenstijl.nl/5162363/escalatieladdertje-hoor/

  EU-chef Von der Leyen: “Het is tijd om een EU-brede algehele vaccinatieplicht te overwegen”

  Oostenrijk heeft ‘em al. Duitsland krijgt hem waarschijnlijk ook. En de rest van Europa werd bovenstaand zojuist ingehaald door Ursula. D’r EU-coronapas die zes maanden na volledige vaccinatie verloopt tenzij je boostert, was er al doorheen. Maar nu wordt dus op het allerhoogste Europese niveau een algehele vaccinatieplicht voor de gehele EU-bevolking overwogen. En dat komt uiteindelijk toch neer op de schending van het grondrecht op lichamelijke integriteit middels financiële ruïnering of fysieke dwang, van mensen die dit vaccin om moverende redenen gewoon niet willen. En hoe vrijwillig blijven boostershots en een mogelijk aanstaande apart omicron-vaccin dan eigenlijk onder deze ‘overweging’?

  Geliked door 2 people

  • HenryN zegt:

   Lees net in de Telegraaf 2 dec: bestaande vaccins werken ook voor omicon!!
   Laten we duidelijk zijn de ” vaccins” werken nergens meer voor. Ze zijn gebaseerd op de eerste ” strain” van begin 2020. en die is al tig x gemuteerd.
   Nogmaals er is nog nooit in de geschiedenis, voordat er een nieuwe variant ontstond, een ” vaccin” voor varianten ontwikkeld. Het is totaal onmogelijk zolang je niet weet wat voor een nieuwe variant er komt. Achteraf kan dat nog wel maar tegen de tijd dat dat nieuwe ” vaccin” er is ,is deze al weer gemuteerd

   Like

   • saddy zegt:

    Gaat allemaal in de computer. Insilico.
    Uitslag stond al bij voorbaat vast want anders kun je boosters niet afdwingen. Iets waar ik bijna niemand over hoor: De “”ontwikkeling”” van de proefprik tegen een “”geheel nieuw virus”” heeft bij biontech anderhalve dag geduurd. Nu hoor ik ze zeggen: We kunnen al na 100 dagen een nieuwe proefprik klaar hebben voor nieuwe varianten. Zo heb je even de tijd om de oude voorraad kwijt te raken.

    Absurd en walgelijk Biden Best protection against omicron is getting a booster shot.. but we don-t know if it works yet. Idem voor hugo en al die anderen

    Like

   • Julia zegt:

    HenryN Daar noemt u wat op De Telegraaf de meest verraderlijke krant van Nederland vol staatspropaganda. Omicon een virus net gearriveerd en nu weet men al te vertellen dat de vaccins hier tegen werken. Weer zo een leugen en prik propaganda. Zuid Afrikaanse artsen hebben al vermeld dat het omicon virus milde klachten geeft dus wederom nieuw paniek en wederom een reden Kerstdagen ook nog even te verknallen door nog strengere maatregelen op te leggen en de verplichte vaccinatie door te drammen. Wat zal het volgende virus zijn.

    Like

 8. karton zegt:

  “Het corona-virus is een misdaad tegen de menselijkheid”, dit opschrift klopt niet geheel.
  Een virus kán geen misdaad zijn, iets DOEN of NALATEN, dát kan een misdaad zijn.
  Ik heb nog niemand horen zeggen (als voorbeeldje) :” ik zal jou wel eens ff virussen !” Maar als zo’n gek zou zeggen : “ik ga jou vermoorden of je hersens inslaan”, ja das weer heel wat anders.
  Je kunt een virus niet “plegen”, een moord daarentegen wél , of vernieling.

  Geliked door 1 persoon

  • saddy zegt:

   Je kunt als misdaad wel een virus maken in een lab en dan loslaten. CGG-CGG komt niet in de natuur voor maar wordt wel veel gebruikt om met virussen te spelen De kans dat sars-cov-2 uit een vleermuis zou komen is 1 op de 10 tot de macht 64.
   Er is ook zoiets als biologische oorlogsvoering.

   Like

   • karton zegt:

    @ saddy. Je kunt een virus ontwikkelen om in een oorlog te gebruiken, maar dan is ‘t virus geen moord maar een middel, zoals iemand dood steken met een mes, dan is ‘t mes op zich geen moord maar een middel.

    Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Wordt Ik nou gek of is de wereld verknipt geworden.
  De prik zul je nemen zelfs al ga je over 10 minuten de pijp uit.

  https://www.rt.com/news/541149-euthanasia-germany-vaccinated-only/

  Like

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder op 1-12-2021 om 20.23 u.
   Ik denk dat u beter had kunnen schrijven : “De prik zul je nemen ZODAT je over 10 minuten de pijp uit gaat”.
   Iemand “de pijp uit laten gaan” is dat niet een van oorsprong Duits “gezegde”, uitgevonden toen de verbrandingsovens in Auschwitz-Birkenau werden gebruikt ?
   Maar uhhhhhhhh….de wereld is helemaal verknipt geworden Henk, mee eens !

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ach beste Karton, dat de pijp uit gaan is zo maar een uitdrukking van mij en bedoel daar zeker niks mee wat betreft er in de kampen gebeurd is.
    Het geeft in elk geval wel aan hoe gek sommigen zijn geworden. of het moet zijn dat er artsen zijn die zo aan de vergoeding voor de prik hangen dat ze zulke onzin uitkramen.

    Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder. Het was geenszins mijn bedoeling om wie dan ook te “beledigen” en ú in géén geval ! Hopelijk heb ik u niet gekrenkt ?!

    Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder. Vergeten te melden : zojuist getankt in Duitsland : € 1.64 (super E-10)

    Like

 11. joesoe47 zegt:

  Doen we er wat aan?

  Like

 12. Zijlstra zegt:

  @Bas, in de Duitse pers stond wel dat von der Leyen het aan de nationale overheden zou overlaten om een vaccinatieplicht in te voeren.

  Like

 13. Bob zegt:

  Sprookjes zijn vaak angst verwekkend.
  Mensen griezelen blijkbaar graag.
  Op het griezelig vinden wordt stevig ingespeeld.
  Mensen zien vaak geen verbanden, maar hoe onzichtbaar
  ook mensen moeten blijkbaar iets hebben om zich
  zorgen te (griezelen).

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Binnen een jaar zit iedereen die nog op deze aarde ‘leeft’ en die niet geprikt is, in een kamp.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Tis.
   Vrees het ook.
   Zullen wij dan bij elkaar gaan wonen, gezellig als buurtjes naast elkaar? 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Blaffertje 2 december 2021 om 21:45

    Het lijkt me leuker als je nu al naast me komt wonen, want in die kampen vrees ik voor eenzame opsluiting. In verband met de ‘besmettelijkheid’ van de ‘nieuwe griep’, hè?
    Ja, ‘ze’ hebben echt alles over voor onze gezondheid. Maar dat heb jij zelf ook vast al wel door.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Tis.
    Zekers.
    Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die in die vaccinatieonzin geloven.
    Zelfs van die nutteloze griepprik hoef je d’r maar één per jaar en van deze Pfizer, Moderna of welke van die flut vaccins ook, heb je er jaarlijks minstens twee nodig.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s