Neem de prik niet!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Neem de prik niet!

 1. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/mark-rutte-over-vaccinatieplicht-je-kunt-niks-uitsluiten/

  Mark Rutte over vaccinatieplicht: “Je kunt niks uitsluiten”

  De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, wil dat men gaat nadenken over een vaccinatieplicht. Afgelopen vrijdag zei demissionair premier Mark Rutte al dat een vaccinatieplicht nooit helemaal uitgesloten kan worden. De vaccinatiedrang én dwang wordt alsmaar groter, dat zien ook de experts in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Die plicht komt er gewoon Bas.
   Ik heb dat spelletje ondertussen maar al te goed begrepen.
   Ergensgooit iemand een balletje op en de MSM staat in de startblokken om de geesten rijp te maken.
   Oostenrijk in Februarie een vaccinatieplicht.
   Duitsland gaat volgen en dan komen ze uit Brussel met het “enig juiste antwoord”
   Prikken dus.
   Het enige wat je voorlopig kunt doen is je met hand en tand verzetten.

   Geliked door 4 people

   • Willie zegt:

    Henk :Het enige wat je voorlopig kunt doen is je met hand en tand verzetten.)) Alleen maar VOORLOPIG ?In geval van zul je je constant moeten verdedigen :Wettige zelfverdediging noemt men dat : als ”men” je wilt vermoorden heb jij t recht om dat tegen te gaan,desnoods met gelijke middelen

    Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Bas Mark Rutte kruipt voor Merkel nu Duitsland februari 2022 in Duitsland vaccinatie verplicht wordt sluit hij niets uit en zal snel de voetsporen van Duitsland volgen. Ook vaccinatie in Nederland wordt verplicht. Het verdient wel om het algehele land plat te gooien en flink af te rekenen met Rutte, De Jonge en de rest van de OMT trawanten. Maar ja massa Nederlanders gaan die gewoon pikken en blijven prikken al is het maar om een restaurantje, bios, vakantie, etc. te kunnen vieren. Alleen het slechte nieuws is de komende jaren zal er niet veel te vieren meer zijn dan alleen onderdanig te zijn aan de dictatuur en de lichamelijke integriteit geheel ter beschikking te stellen van de overheid. Zoals we allemaal weten en niet de kop in het zand steken Wie voor tirannie zwicht, zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Wij SAMEN zullen dit terdege de komende jaren ondervinden maar dan de klok terug draaien is te laat. Maar dan niet meer janken uiteindelijk hebben miljoenen Nederlanders hieraan meegewerkt.

   Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  experts???waarin???

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Mooi statistisch bewijs dat de “vaccins” geen enkele bescherming bieden.
  Nul, niets, nada.
  Nu graag nog een grafiekje met de slachtoffers van de bijwerkingen…

  Geliked door 3 people

 4. Kanaloa01 zegt:

  Wie het verslag van het CWZ ziekenhuis leest komt tot de conclusie dat de werkzaamheid van het virus afneemt, vandaar ook de toename van het aantal gevaccineerden, maar de boosterprik wordt wel aangeraden, terwijl ze voorbijgaan aan de bijwerkingen. Ook artsen leren het nooit, of hun beloning voor dit soort berichten is zo royaal dat ze hun eed niet zo nauw nemen.
  Mijn vrouw, 2x gevaccineerd ligt al een paar dagen ziek op bed terwijl ze nooit ziek was.
  Ik, niet gevaccineerd, moet haar verzorgen en de boodschappen doen. Ze heeft spijt als haren op haar hoofd dat ze zich heeft laten injecteren met die bende.

  Like

 5. Bas zegt:

  BOMBSHELL
  De gegevens van Pfizer!!!

  Gal Shalev:

  Zoals bevolen door de rechtbanken moet de FDA de gegevens vrijgeven die zij baseerden op de EUA voor de Pfizer-shot.

  De FDA heeft de rechtbanken verzocht deze informatie niet langer dan 55 JAAR vertrouwelijk te houden!!

  De rechtbank kwam terug met een bevel om 500 documenten per maand vrij te geven.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhAKzwXsAI8NQr?format=jpg&name=900×900

  We beginnen met de eerste release van meer dan 30 pagina’s over AE inclusief overlijden.

  Hoe dit product niet binnen de eerste maand van de plank is gehaald, is mij een raadsel!

  1227 sterfgevallen in februari gemeld.
  Dit zijn pfizer- en FDA-documenten.

  Lees zelf:

  Klik om toegang te krijgen tot 5.3.6-postmarketing-experience.pdf

  Als we kijken naar het aantal AE’s (bijwerkingen) dat is geregistreerd voor de 42.000+, is het overweldigend.

  Wat erger is, uit de geregistreerde AE (bijwerking) ​​is ongeveer 1:37 de dood. Dat is isane.

  De FDA geeft toe dat dit onkyo geregistreerde AE ​​zijn die als meer dan mild worden beschouwd. Er was zoveel meer dat niet werd vrijgegeven.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhCUNnXIAIhfR5?format=jpg&name=medium

  Houd er rekening mee dat dit AE (bijwerkingen) zijn die we alleen in de eerste 3 maanden van 1 december tot 28 februari hebben geregistreerd.

  Met alle middelen en bevestigd door Pfizer, dit zijn slechts “opgenomen AE” en daarom kan het een kleine steekproef zijn van het werkelijke aantal AE’s dat daadwerkelijk plaats vond.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhGxGdWUAUF2Dl?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   De pest hiervan is dat er 360.000 documenten zijn Bas, dus gaat het 60 jaar duren voordat alles volgens die rechter openbaar moet zijn.
   Terwijl er in de contracten staat dat deze termijn 55 jaar moet zijn.
   Bij mij duikt dan de vraag op door wie nog meer als de overheid wordt deze rechter betaald, want dat zo’n uitspraak niet deugd hoef je geen schriftgeleerde voor te zijn om dat te begrijpen.

   Like

 6. saddy zegt:

  Toch wel leuk:
  Dr Stephan Becker. Video: Angesehener Arzt über Behandlungsmethoden bei COVID-19

  Op 13.20 min: Er is verschil in sterkte tussen veterinair en humaan ivermectine, 100 : 1. (Dus kijk uit met die druppels voor vogels als je zelf wilt gebruiken)

  Op 20.00 min: Geen verschil prikje of niet. (Maar nieuw voor mij en interessant om te horen) Wij behandelen momenteel net zoveel patienten met impfschaden/nebenwirkungen als cojona-patienten. In mijn kennissenkring is niemand doodgegaan aan cojona maar meerdere zijn gestorven vlak na de proefprik. Of daar een direct verband ligt weet ik niet want geen autopsie.

  Toch weer wat geleerd vandaag: Er zijn evenveel proefprik-patienten als patienten met (onder meer) cojona en daarnaast nog behoorlijk veel sterfgevallen door de proefprik. De balans is dus net zo scheef als die van vrouwe justitia op het moment.

  Like

 7. Max Q zegt:

  Ik wil de prik nemen op de volgende voorwaarden: Eer ik de prik krijg moet notarieel worden vastgelegd dat er b.v. 5 politici door mij aan te wijzen een contract wordt getekend. Deze politici gaan er mee akkoord dat, mocht ik na de prik(k)en komen te overlijden zij binnen 24 uur na mijn overlijden zichzelf van het leven zullen beroven. Mocht er ernstige vaccinatieschade zijn dan zullen de genoemde 5 operatief een hoge dwarslaesie worden toegebracht. Eerlijk toch ? Wie zullen we kiezen: Hugo de Jonge, Mark Rutte, Ferd Grapperhaus, Jan Paternotte en van Dissel. Ik zal de notariskosten wel betalen. Ik schat de kans echter niet al te hoog in dat genoemden dermate veel vertrouwen in het vaccin hebben dat ze op mijn voorstel in durven te gaan. Nog een kleine toevoeging aan de voorwaarden: Vooraf moet worden aangetoond dat ik het echte vaccin krijg en geen zoutoplossing.

  Like

 8. Bob zegt:

  Vaccinatie plicht= als een hoeveelheid alcohol
  opdringen aan een iemand die probeert
  af te kikken.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Bert Mulder is open naar de bevolking toe door dit te plaatsen. Hij zegt tevens dat het belangrijk is dat mensen de prik nemen. Dat is zijn advies en dat mag hij geven vind ik. Wel nuchter blijven en weten dat er meer gevaccineerden zijn dan ongevaccineerden en het dus te verwachten is dat er meer gevaccineerden op de IC terecht komen, omdat het vaccin zijn kracht aan het verliezen is. Iedereen moet zelf kunnen bepalen of hij of zij de prik wil nemen. Ik neem hem niet, omdat ik daar hele goede redenen voor heb om het niet te doen.Maar ouderen die erg zwak zijn dan vind ik het niet meer dan normaal als die prik aan deze ouderen aangeboden word. Maar verplichting? Nee dat gaat veel te ver.OOk dei 2G die er in Duitsland als is en waar ongeacht die G2 de besmettingen weer flink toenemen. Daar kun je aan zien dat het totaal niet werkt die controle. Je krijgt mensen alleen zover als je het goede voorbeeld geeft en redelijke met ze communiceert. Dat gebeurd nu niet en de hele Tweede Kamer en kabinet doet er aan me op een paar na. Dan slaat het compleet door.Hugo de JOnge en de Tweede Kamer houd in vredesnaam op met deze dwang en laat Nederland weer een voorbeeld zijn van vrijheid en blijheid. En Nederland als kennisland. Dat laatste is ook in de put gegooid door vorige kabinetten. Het oude normaal dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s