Bedreiging!? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Madam Butterfly“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Bedreiging!? . . .

 1. Bert zegt:

  Maar er staat wel bewaking voor ze deur.
  Waarschijnlijk omdat het zo een populair mannetje is.
  Het zal toch maar familie van je zijn, daar ben je ook lekker klaar mee dan.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Bert Dat ligt eraan hoeveel. Maar even serieus deze vent lijdt aan een ongekende ziekelijke machtswaanzin dat gestopt moet worden. Maar eens beginnen massaal aangifte te doen vanwege haat zaaien, dreiging en discriminatie. Hoogste tijd om deze misselijkmakende gifkikker voor de rechter te dagen zodat hij zijn post kan verlaten en voorlopig even achter de tralies wordt gezet. Uiteindelijk als de heren of dames zelf worden bedreigd weten ze niet hoe snel zij aangifte moeten doen maar het dagelijks dreigen en discrimineren van meer dan een miljoen mede burgers gaat nu echt alle perken te buiten daarbij levert dat bij velen onnodig angst en psychische klachten op. Deze ziekelijke machtswellusteling durft zich nog demissionair minister van Volksgezondheid te noemen het is een werkelijke schande en niet meer te tolereren. Het trieste is als deze ziekelijke fascist niet wordt aangepakt Nederland er de komende vier jaar wederom mee wordt gestraft. Tijd om nu tot actie over te gaan. Alle mede burgers die zich voelen bedreigd zouden door middel van een actie de handen ineen moeten slaan door een kleine bijdrage te doen om een keiharde juridische procedure tegen de misdadiger tegen de menselijkheid De Jonge op te starten.

   Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Weer vergis je je. Ik zie geen bewaking, alleen dubbele deuren.
   Het is op, wat de Rotterdammers vroegers noemden, “De Kaap”.
   Een hoeren/anex uitgaansbuurt voor zeelui.

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Weer vergis je je ?
    Dat heeft hier in de kranten gestaan.
    Die man wordt alle kanten bedreigd.
    Volgens mij vinden ze ‘m niet zo aardig.
    En beelden van google zijn altijd verouderd.
    En dan nog betwijfel ik of iedereen hier na zou mogen kijken om een plannetje te bedenken.

    Geliked door 1 persoon

   • Boike zegt:

    @ delamontagne 2 december 2021 om 12:26

    De demissionaire minister van volksgezondheid, Hugo de snuivende engerd, woont dus in de Rotterdamse hoerenbuurt. Tja, soort zoekt soort. Wat zal hij daar gelukkig zijn. Is hij wellicht ook een pooier ??? Zijn bloemschoenen doen wel zoiets vermoeden. Maar ik ben blij, dat ik zelf wel in een fatsoenlijke buurt in het Bourgondische Brabant woon.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik moet even iets rechtzetten.
    Ik had erbij moeten zetten “Voormalige” h-buurt.
    Ik keek terug op de jaren ’50 toen ik jong was en je op de hoek Deliplein en dat zijstraatje een café/ dancing had geheten “Walhalla”, de hemel
    van de vroegere bewoners der Lage Landen.
    Nu zag ik dat er een straat naar die dancing is vernoemd.
    Ik ben er sinds eind jaren ’50 nooit meer geweest en ik herken Rotterdam niet meer ( op de oude gebouwen na ! )

    Like

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 2-12-2021 om 12.26 u.
    Zou die Mengele écht in de hoerenbuurt wonen ?
    maar een bordeel met dubbele deuren lijkt me ook een beetje overdreven, toch ?
    Of ’t zou een snol voor twee klanten tegelijk moeten zijn, die tegelijk door de dubbele deur naar binnen kunnen glippen. Óf, en dat lijkt mij óók wel een plausibele verklaring; daar in dat pand heeft een snol óóit haar benen gesloten terwijl de klant druk doende was waardoor het hele zaakje klem kwam te zitten en zij, snol + klant, per brancard moesten worden afgevoerd naar ’t Rotterdams Medisch Centrum, teneinde aldaar van elkaar bevrijd te worden.
    Ik geeft het toe………….je hebt wat voorstellingsvermogen nodig om dit te zien gebeuren, maar ik heb in de praktijk héél rare dingen gezien én meegemaakt.

    Like

  • Als ik familie was van hugo de verschrikkelijke, dan ging ik alleen nog maar straat met een papieren zak over mn kop met kijkgaten. Dat die man nog familie heeft snap je niks van. Hoe kan een moeder van zo’n kind houden. Zelfs de natuur baart weleens misbakkels, hoerwel de meeste daarvan zitten in een gesticht of achter de tralies ter beveiliging van de maatschappij. Ik weet tot welke categorie we hugo moeten rekenen maar dat ie weg moet staat vast.

   Geliked door 6 people

 2. karton zegt:

  Het woonadres dat staat aangegeven is toch van dat Instituut voor Geestelijk Gehandicapten ?

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Dr. Eli David:

  CEO Moderna gisteren: “Verminderde effectiviteit vaccin voor Omicron”

  Moderna CEO vandaag: “Dubbele booster nodig voor Omicron”

  Deze kun je niet verzinnen. Leven we in een Monty Python-sketch?

  Geliked door 3 people

 4. Joe zegt:

  Wel huig plug aanklagen, om een duidelijke grap, maar dit zouden wij burgers dan ook als een grap zien?

  Like

 5. top of flop zegt:

  Dat huis staat vol met Ikea prullaria en die papieren leren schoenen zijn absoluut stijlloos, lookalikes van hoe het echt kan.

  Like

 6. Don Todo zegt:

  Tussen 1933 en 1945 was er een jacht op zeer gezonde en weldenkende mensen en kende deze jacht een verschrikkelijk einde. Tussen 2019 en ???? is deze jacht op gezonde en weldenkende mensen weer geopend en zal ook deze jacht niet anders eindigen dan verschrikkelijk. De jagers zijn wederom de politici en het volk wat ze steunt.

  Achteraf, als de rook optrekt en de puinhopen en ellende zichtbaar zijn zullen ze wederom zeggen: “Es tut uns leid, wir haben es nicht gewusst”. Dat wat daders en medeplichtigen van misdrijven en moord achteraf altijd beweren om hun smerige judashuid te redden.

  Geliked door 3 people

 7. boorzalf zegt:

  En de ongevaxten weten nu waar jij woont. Hugoooo de verschrikkelijke. Ik vraag me af zou er een steekje los zitten bij deze man. Een paar maanden TBS met dwang verpleging zou niet verkeerd zijn voor deze gek.

  Geliked door 4 people

 8. ronjaspers zegt:

  hugo mengele de jonge,”engel des doods” is een nazi, een genocidale psychopaat en een staatsgevaarlijke landverrader.

  Geliked door 4 people

 9. wappieman zegt:

  Beste Huug .
  Je bent van harte welkom op mijn adres , maar ik wil je wel de volgende raad geven :
  Geen ” fascistische ” praatjes of dwang , ander zou je wel eens kennis kunnen maken met mijn steekringsleutel 32 .

  Geliked door 3 people

 10. saddy zegt:

  Hier een zeer, zeer grappig filmpje over iemand die net als hugo moeite heeft met getallen boven de 3 maar ook goed is in dreigen.

  https://www.bitchute.com/video/eWHLEOAneCZX/

  Stuur dit filmpje ajb zoveel mogelijk door. Maakt een einde aan alle discussies

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  Ik zie een tokkie op de foto die schreeuwt dat ongevaccineerden de schuld zijn van zijn eigen incompetentie. Zie je altijd bij mensen met narcistische trekken of hard core narcisten/psychopaten. Hoe meer macht dit figuur krijgt hoe meer we de behoorlijk zwarte duistere kant van hem gaan zien. Ook hebben zulke figuren de gewoonte anderen als gekken of idioten te bestempelen om maar de aandacht in die zin van zichzelf af te leiden.

  Geliked door 4 people

 12. Ik ben eens informatie gaan halen bij de personen rondom dit figuur en het word ontkent. Ik vind nl, mocht dit echt waar zijn, het een grove bedreiging. Als ik dit zou schrijven, Hugo ik weet waar je woont, staat bij mij de politie op de stoep. En dan een minister?, schaamteloos zo iets. Het werd wat lacherig ontkend, een beetje van wat ben jij dom dat je dit gelooft. Achteraf ben ik er achter gekomen dat Hugo het niet rechtstreeks heeft gezegd, maar in de zijn bekende stortvloed van geraaskal kan je toch iets opmaken dat hij toch zoiets in die richting bedoeld. En dat is zeer kwalijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   De heer Otten vroeg in de 1e Kamer aan Hugo de Jonge of hij een idee had waar de ongevaccineerden woonden, en wat de reden was van het vaccin weigeren. De Jonge had -naar eigen zeggen- een vrij duidelijk beeld van die mensen.
   Een deel woont in de grote steden, en behoort tot de groep zonder Nederlandse wortels,
   een groep die alle vaccinaties afwijst, en een deel woont in de bible-belt.
   Ik vond dit een zinloze vraag van Otten, want wat doet het ertoe waar iemand woont?
   De Jonge vond het zeker wel een vraag die ertoe doet, anders had hij wel gezegd dat hem dat niets uitmaakte. Maar hij weet dus vrij nauwkeurig in welke postcodegebieden deze weigeraars wonen. Dat vind ik bedreigend.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja op 3-12-2021 om 14.28 u.
    “De groep zónder Nederlandse wortels” is dezelfde groep als die , welke steeds weer grote problemen veroorzaakt in de ziekenhuizen, bedreigingen uiten, verplegend personeel beledigen en bespugen , zélfs artsen worden door hen bedreigd. Want u denkt toch ook niet dat die bedreigingen enz, worden geuit door Jan met de Pet of Katootje met de Muts ?
    Dat Otter die vragen aan Mengele stelde was te verwachten toch, ik denk dat er tv-camera’s in de buurt waren !

    Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  Als je zo flink bent kom dan helemaa lalleen.
  Er komt een warme ontvangst.

  Geliked door 2 people

 14. Marc zegt:

  Is dit wel verstandig?

  Like

 15. Hovawart zegt:

  De kwezel krijgt een koekje van eigen deeg, het spreekwoord `wie kaatst kan/moet de bal verwachten` kon niet beter verbeeld worden…..hij lijkt steeds overtuigender in z’n rol als de Plaaggeest (met bijpassend schoeisel) uit de avonturen van Bassie en Adriaan…..(educatiever dan alle programma’s van de NPO bijeen).

  Like

 16. Julia zegt:

  De ziekelijke covid machtswaanzin gaat helemaal los. De Jonge is uiteraard voor Nederland de aanvoerder hierin. Maar het is nu wel een feit dat u allen uw lichamelijke integriteit moet overhevelen naar de waanzinnige machtswellustelingen. NAZI Duitsland vanaf februari 2022 verplicht vaccineren uiteraard was Oostenrijk de voorloper hiervoor maar ja we weten waar machtswaanzin toe kan leiden ook Hitler leed aan een ongekende machtswaanzin. Nederland zal snel volgen de droom van de prikpsychopaat en ziekelijke machtswellusteling De Jonge wordt werkelijkheid. Hoe smerig is de EU bezig en dan nog de politieke o.a. de fascistische volgelingen binnen onze politiek. Wij hebben dus niets meer te vertellen over eigen lichaam en de NAZI staat bepaalt wanneer en hoeveel prikken men jaarlijks verplicht moet nemen anders totale buitensluiting van de samenleving. Maar let op we zijn er nog niet indien straks niet gevaccineerd geen toegang meer tot Internet en geen toegang meer tot zorg. We zitten de komende jaren gevangen in een niet aanvaardbare wurggreep waar gewetenloos onderdrukking verder gaat. Lees goed ondanks de verplichte vaccinaties worden ingesteld moeten ook nog gevaccineerden bij bepaalde gelegenheden zich alsnog laten testen.https://www.frontnieuws.com/schok-50-keer-de-hoeveelheid-kankerverwekkende-ethyleenoxide-op-teststaafjes-dan-toegestaan/. Kortom wederom is Duitsland de oorzaak van een gigantische psychologische WOIII die jaren zal gaan duren. We hoeven maar terug te kijken naar de geschiedenis WOII. Het nieuwe NAZISME is opgestaan en er zullen heel veel dodelijke slachtoffers volgen niet voor niets worden bijwerkingen onder de tafel gehouden en niet voor niets is door geheel Europa de capaciteit in de zorg flink afgeschaald allemaal een vooropgezet plan om de overbevolking te reduceren. https://www.ninefornews.nl/cardio-anesthesioloog-is-het-zat-ik-ga-me-met-alle-wettelijk-toegestane-middelen-verzetten-tegen-onze-regering/ Het zijn niet de ongevaccineerden die de oorzaak zijn van de overvolle kapot bezuinigde zorg https://www.ninefornews.nl/jeroen-pauw-het-is-een-beetje-flauw-dat-de-politiek-heel-veel-neerlegt-bij-de-ongevaccineerden/ Het is puur een onderdeel van dit smerig NWO plan.
  https://www.ninefornews.nl/psycholoog-gooit-alles-eruit-eenieder-die-meegaat-in-dit-zinloze-beleid-moet-zich-diep-en-diep-schamen/ Inderdaad wij SAMEN moeten zich kapot schamen dat wij met miljoenen mensen zijn meegegaan in deze oorlog door onderdanig te zijn aan het ziekelijke systeem. Wat is het in en in triest dat zoveel mensen hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid en dat wij allen dit schaamteloos negeren en ons zonder enig verzet hebben overgeleverd. Het is om te huilen. Berg die rood/wit/blauwe vlag maar op die stond voor Nederland en democratie maar is voor goed verleden tijd en gooi de monarchie maar over boord. De EU heeft ook Nederland ingelijfd.

  Geliked door 4 people

 17. Leo 1 zegt:

  Misschien wil hij wel graag een kaartje met Kerst “wensen ” ontvangen ?

  Like

 18. Donald Duck gaat jagen zegt:

  transparantie om democratie te redden ! Een democratie kan functioneren met transparantie, niet met bestuurders die onder een steen leven.
  Dit is de weg naar wederzijds respect, want al het andere heeft gefaald. Hulde voor mevrouw Butterfly, mocht er een gevolg aan komen svp melden !

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Als WIJ zeggen: ‘Ik weet waar je woont’, staat er heel snel een leger agentjes voor onze deur.

  Geliked door 2 people

 20. Tistochwat zegt:

  Ja, ik ervaar deze schandalige uitspraak als een gevaarlijke bedreiging.
  Dat arrogante schoolmeestertje krijgt steeds sterkere tirannieke trekken.

  Geliked door 3 people

 21. vangie1206j zegt:

  Geleerd van zijn baas Mark Rutte.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s