“Gevaccineerden” . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Gevaccineerden” . . .

 1. Rensk. zegt:

  Nogal logisch ja dat als iedereen gevaccineerd is dat er enkel gevaccineerden op de IC komen. Op de telegraaf is weer een filmpje te zien van een journalist die weer uit zn nek zit te kletsen. Hij zegt de verplichting wil men in Duitsland, omdat men het zat is dat er teveel ongevaccineerden op de IC komen te liggen (al worden door de afnemende werking van het vaccin het aantal gevaccineerden steeds hoger) en dan komt het: en omdat ongevaccineerden de geprikte personen weer ziek maken. Dat laatste klopt absoluut niet en daaraan kun je zien hoe slecht journalisten informatie delen. Totaal onverantwoord. Gevaccineerden kunnen elkaar net zo besmetten als niet gevaccineerden. Domme lui. Net als Gommers die zit te oreren dat hoe besmettelijker een virus hoe ziekmakender. Ik erger me kapot aan het niet onderzoeken van dingen en zo verkeerde informatie doorgeven of delen. Duitsland op naar een nog zwakkere bevolking door ongelimiteerd te spuiten. Op naar nog meer vetzucht. We spuiten alle welvaartsziekten weg met vaccins of met pillen.Leve de Big Pharma en de geldwolven. Klote maatschappij

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  Nee toch?

  50 tot 90% op de IC heeft een kleurtje en evt een status. Ik hoor en lees alleen dat hier weinig bij zijn met een proefprik. Die tellen alleen mee als het goed uitkomt voor de statistieken.

  Hugo telt toch op postcode?

  Ik zag laatst ergens 62% staan als totaal percentage met een prik. Het lijkt me dat ze toen wel zijn meegeteld. Kun je nagaan hoe erg ook weer zo’n kuipers de boel voorliegt.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Ouderen minder ziek, maar sterven toch…

  https://www.ad.nl/gezond/in-eerste-golf-stierven-ouderen-in-verpleeghuis-aan-corona-nu-sterven-ze-met-corona~a4bc61bc2/

  ‘In eerste golf stierven ouderen in verpleeghuis aan corona, nu sterven ze mét corona’

  Gevaccineerde ouderen in verpleeghuizen die corona krijgen, worden minder ziek, maar sterven uiteindelijk toch. ,,Het sterfterisico is nu weer gelijk aan dat van de tweede golf”, zegt Cees Hertogh, lid van het Outbreak Management Team en hoogleraar ouderengeneeskunde. ,,Ik schrok ervan.”

  Like

 4. Kanaloa01 zegt:

  De Media, vandaag in het AD een artikel over de huidige Oversterfte.

  Ouderen in verpleeghuizen worden aangehaald en er wordt verklaard waarom die ouderen allemaal sterven aan WAARSCHIJNLIJK een zogenaamd mildere vorm van Corona en waarom er opeens oversterfte is.
  Uitleg AD: De ouderen sterven nu niet AAN Corona maar MET Corona en dat komt dan omdat ouderen nu ineens(hoe komt dat dan?) minder weerstand hebben en daardoor sneller sterven.
  De vraag kan dan gesteld worden waarom er ondanks dat veel kwetsbare ouderen in de Corona golf van vorig jaar zijn overleden ZONDER vaccin, er nu meer overlijden terwijl ze WEL gevaccineerd zijn? De uitleg dat het merendeel ouderen zijn met weinig weerstand is flauwe kul, dat was vorig jaar net zo en nu sterven er (veel)meer.
  Lees het manipulerende artikel zelf maar: https://www.ad.nl/gezond/in-eerste-golf-stierven-ouderen-in-verpleeghuis-aan-corona-nu-sterven-ze-met-corona~a4bc61bc2/

  Like

 5. Bob zegt:

  EEn vos verliest wel zijn haren
  niet zijn streken.
  Ook als is 100% gevaccineerd
  zijn de ongevaccineerden die op de IC-s
  liggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s