Hoe de gefabriceerde corona-crisis wordt gebruikt om ons van onze burgerlijke vrijheden te ontdoen en een wereldwijd nazi-systeem te creëren

(Door: “Balkanske priče”)

De wereld bevindt zich al twee jaar in de beginfase van het “Built Back Better”-nazisme. Wegens de financiële crisis van 2008 hadden de Verenigde Naties en het World Economic Forum van Klaus Schwab in de tussentijd, tot aan het afroepen van de Mexicaanse grieppandemie, een plan voorbereid: het Global Redesign Initiative. Dit is de eerste versie van wat tijdens de huidige crisis ‘Built Back Better’ is geworden. Het plan omvat alle onderdelen van de huidige machtsgreep van deze kleine club multimiljardairs. Opvallende overeenkomsten tussen 2009 en nu zijn ook dat de media worden ingezet voor een zich steeds herhalende angst-propaganda. Toen het verloop van de Mexicaanse griep mild bleek te zijn, kwamen ze namelijk met het nieuwe doemscenario: het virus zou wel eens kunnen muteren tot een heel gevaarlijke variant. Nu verzinnen ze hetzelfde verhaal: eerst de delta-variant en nu omikron-variant. Het griepseizoen is nu weer gearriveerd, dat ze zullen weergeven als het corona-virus. “Een leugen die vaak genoeg verteld wordt, wordt op den duur vanzelf waarheid”, zei ooit Vladimir Iljitsj Lenin…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hoe de gefabriceerde corona-crisis wordt gebruikt om ons van onze burgerlijke vrijheden te ontdoen en een wereldwijd nazi-systeem te creëren

 1. Bas zegt:

  President Zuid-Afrika

  Zuid-Afrika, een land dat in het verleden te lijden heeft gehad van apartheid, staat voor democratie en bevestigt opnieuw dat NIEMAND zal worden gediscrimineerd vanwege hun medische keuzes!

  Like

 2. Joepiedepoepie zegt:

  No way permission
  ,vrijheid blijheid!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

  • Julia zegt:

   Bas De oorlog kan dus beginnen. Niets geleerd van o.a. de Duitsers in WOII het waren destijds de toppers in het experimenteren met mensen. 1940 is terug en laten we eerlijk zijn we worden in een jarenlange oorlog WOIII gesleurd waar het NAZISME zal regeren. Het gif sluipt keihard maar zeker de algehele samenleving binnen met alle desastreuze gevolgen van dien. Buiten het opgeven van de lichamelijk integriteit, zal honger en armoede volgen en zullen grote groepen mensen worden buitengesloten door middel van strenge straffen. Dit is waar de massa zich wel eens grote zorgen om kan gaan maken alleen de rijken en grootverdieners zullen nog vruchten plukken. Alle tekenen zijn duidelijk aanwezig geen verhoging van minimumloon, geen verhoging van pensioenen, veel mensen over niet al te lange tijd afhankelijk van een minimale staatsuitkering door massaal baanverlies terwijl voedselprijzen en energiekosten de pan uitschieten en niet meer betaalbaar zijn en velen zelfs geen dak meer boven het hoofd hebben. We staan voor een diep zwart scenario de komende jaren.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De motie is door het kabinet ontraden. Dus dan is duidelijk in welke richting daar wordt gedacht. Een criminele organisatie, waarbij vergeleken de Hells Angels koorknaapjes zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Rutte: we kunnen de vaccinatieplicht niet uitsluiten. In Duitsland is de vaccinatiepopulatie 68 procent dus 32 procent is niet gevaccineerd. Ik denk dat Rutte (of liever zijn maatje Hugo de Jonge) weer afwacht of er grote onrust komt als het zover is dat Duitsland begint met die verplichte prik. Gaat dat goed dan kun je ervan op aan dat het hier ook ingevoerd gaat worden. Het blijft me verbazen hoe makkelijk mensen(volwassen he) zich in laten spuiten met spul waarvan de langere termijn nog helemaal niet zeker is. Ook al zegt men dat de kans erg klein is dan nog: die kans is er wel. En je kunt het niet meer terugdraaien. Dat mensen zich er goed bij voelen is verbazendwekkend. Dan laten ze Duitsers voor de tv die zeggen: ja die plicht moet er komen, want dan komen we tenminste uit deze toestand. Ze denken echt dat ze dan uit deze toestand komen als bijna 100 procent gevaccineerd is. En dat eeuwige gepraat datde derde wereld ingeent moeten worden. Dat gaat gewoonweg niet gebeuren. Dat gaat zoveel tijd kosten dat in die tussentijd allang al weer dingen veranderd zijn zoals b.v. een nieuwe mutatie, die al dan niet minder ziekmakend is. Het lijkt alsof mensen niet meer rationeel kunnen denken vind ik. Je kunt blijkbaar mensen ongelimiteerd voor de gek houden en iedere keer denken ze kennelijk: maar deze keer heeft de Overheid wel gelijk. Of ze zijn de vorige leugens al weer vergeten. Ik krijg de indruk dat het geheugen van jonge mensen ook steeds meer te wensen over laat. Ook motorisch zie ik veel jonge mensen steeds langzamer reageren. Het valt me echt op.

  Like

 5. Bas zegt:

  Vreedzaam demonstreren IST VERBOTEN!!!

  PeterSweden:

  Australië vond het blijkbaar niet leuk dat mensen protesteerden voor vrijheid…

  In Victoria voeren ze nu een wet in die mensen een boete van bijna 22.000 dollar kan opleveren voor het bijwonen van een “illegaal protest”.

  Tirannie is hier.

  Like

 6. Bas zegt:

  Schunnig!!!
  Motie hoger loon zorgmederwerkers alwéér verworpen…

  https://pbs.twimg.com/media/FFolwXgX0AAw03t?format=jpg&name=900×900

  Like

 7. Bas zegt:

  Merkhell….

  RTL Nieuws
  “Er zijn grenzen aan het tolereren van andersdenkenden die de democratie kunnen bedreigen”, zei de christendemocrate tijdens de ceremonie.

  https://rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5271397/merkel-waarschuwt-bij-afscheid-voor-antidemocratische-tendenzen

  Like

 8. Bas zegt:

  Voor iedereen die het niet gelooft….
  Waarschuwing: Topambtenaar (roozendaal) op VWS wil heel graag een digitale enkelband ; ik blijf nog maar even waarschuwen

  https://pbs.twimg.com/media/FFqqwL7X0AIqN_C?format=jpg&name=medium

  Like

 9. Bas zegt:

  volksverlakkerij!

  Fleur Agema:
  Naast Maurice de Hond deed ook Follow The Money onderzoek naar de rekenmodellen onder de coronatoegangsbewijzen.
  Experts noemen ze lachwekkend, volksverlakkerij en onvoldoende gedegen

  https://pbs.twimg.com/media/FFrOfkKXwAUSTbY?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FFrOfkJX0AchilI?format=jpg&name=small

  Like

 10. Bob zegt:

  Het lijkt of het over grote deel van de
  mensheid niet meer over een redelijk
  denk vermogen beschikt.
  Wereld wijd worden er tegen strijdige
  maatregelen genomen en wereld wijd
  wordt er niet aan getwijfeld.
  Tijdens WOII liepen de mensen ook
  achter de lijders aan.
  Er is universeel een NEO FACISME
  aan het groeien.
  De mensen worden tegen elkaar
  opgezet, verraden elkaar en vinden
  de tegenstanders van wat de alfa
  dieren zeggen alles goed en
  volgen ze hersenloos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s