Journalisten vragen, artsen antwoorden . . .

“Wetenschappers hebben nu een oplossing gevonden om in ieder geval de kinderen tegen corona en andere ziektes te beschermen?”

“Ja, en de oplossing zou de mensheid kunnen redden. We laten de kinderen gewoon tot hun 18e levensjaar in steriele couveuses opgroeien.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Journalisten vragen, artsen antwoorden . . .

 1. Bert zegt:

  Met één snelle motie heeft Forum voor Democratie het kabinet – en eigenlijk gewoon het hele partijkartel – ontmaskert. Want de partij diende een motie in tegen het invoeren van een vaccinatieplicht. Dat mag in Nederland nooit gebeuren, aldus de motie. De Tweede Kamer stemde het voorstel weg – en het kabinet ‘ontraadde’ de motie ook nog eens. Die vaccinatieplicht gaat er dus keihard komen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/vaccinatieplicht-komt-er-heus-pepijn-van-houwelingen/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Bert 2 december 2021 om 21:08

   Natuurlijk komt die verplichting er, dat wist ik vorig jaar al.
   Desnoods dienen ze je het gif toe in een kamp, want die kampen komen hier ook.
   Ik hoop dat ze tegen die tijd zo ‘menselijk’ zijn om degenen die niet willen buigen voor dit smerige systeem, netjes te euthanaseren. Liever meteen dood dan na een lange lijdensweg vanwege de troep van Bill G.

   Like

 2. Bert zegt:

  Stemming in de Tweede Kamer donderdag over een motie van Forum voor Democratie Kamerlid Pepijn van Houwelingen om een vaccinatieplicht voor corona en alle varianten uit te sluiten. Die haalde het niet. En dat is opmerkelijk meldt parlementair verslaggever van het Nederlands Dagblad Auke van Eijsden – die furore maakte toen hij eerder dit jaar zijn mobiele telefoon in de plenaire zaal liet vallen – omdat CDA, GroenLinks en PvdA een half jaar geleden wél voor praktisch dezelfde motie stemden. Die destijds werd ingediend door toen nog FvD’er Wybren van Haga en dankzij de steun van deze partijen op een meerderheid kon rekenen.
  https://www.nieuwnieuws.nl/5154551/draaien-cda-groenlinks-en-pvda-willen-vaccinatieplicht-niet-meer-expliciet-uitsluiten/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s