Marc Bonten (OMT) verzwijgt connectie met Pfizer en AstraZeneca, experts kritisch

(Door: Jannes van Roermund)

De Utrechtse hoogleraar Marc Bonten, prominent lid van het OMT, moet zijn banden met de farmaceutische industrie beter kenbaar maken. Dat stellen drie experts op het gebied van wetenschappelijke integriteit.

 • Marc Bonten, lid van het Outbreak Management Team (OMT), coördineert een groot Europees onderzoek met verschillende farmaceuten.
 • Collega-wetenschappers hebben daar kritiek op: de bedrijven hebben ‘ontoelaatbaar veel invloed’.
 • Bonten zit in Management Boards met Pfizer en AstraZeneca en werkte nauw met die bedrijven samen.
 • In de belangenverklaring van het OMT meldt Bonten dat niet.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Marc Bonten (OMT) verzwijgt connectie met Pfizer en AstraZeneca, experts kritisch

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Vandaar dat hij graag ziet dat iedereen verplicht wordt gevaccineerd en geboosterd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Die vent moet zijn ogen uit zijn kop schamen om zo met een expirimenteel middel om te gaan, des duivels!
  Ik zou het volk niet oprecht tegemoet treden in dit geval?

  Geliked door 1 persoon

 3. jungleelephant zegt:

  Een groot corrupt zooitje;alles draait om geld en macht!

  Geliked door 4 people

 4. Wappieman zegt:

  Ook weer zo’n besmuikt zelfingenomen smoelwerk , waarvan je het lachje o zo graag ontiegelijk hard
  af zou willen stompen , BATSSSSS !

  Geliked door 4 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik vind dat ze daar bij over nu wel heel veel wol in hun bakkes hebben om een en ander uit te leggen.
  Hij of zij die kan lezen leest hier in het kort eenvoudig corruptie.

  Geliked door 3 people

 6. Pingback: Smerige ZAKKENVULLERS zijn het! | voorzieners

 7. saddy zegt:

  Het is ook andersom:
  Instanties en onderzoeksinstituten die resultaten of uitkomsten hebben die niet goed zijn voor de grote jongens krijgen het signaal dat de geldstroom op gaat drogen als ze publiceren.

  Geliked door 1 persoon

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ab Boosterhaus zal ook wel aandelen hebben?

  Geliked door 2 people

 9. BosscheBol zegt:

  Een echte regent. Minzaam glimlachend want hij heeft net zijn geld geteld.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Jammer dat niemand die ik voor de spuit heb gewaarschuwd, wilde luisteren.
  Ze zijn allemaal gezwicht.
  Nou ja, ze komen er nog wel achter, tenzij ze een placebo hebben gekregen.

  Geliked door 3 people

 11. pepo Copyright zegt:

  Follow the money en je begrijpt altijd het hoe en waarom.

  Geliked door 2 people

 12. Boike zegt:

  Marc Bonten prominent lid van het van het OMT corrupt ??? Nee toch. De professor is een klein beetje verstrooid. Hij zegt niet altijd alles. Hij verzwijgt gewoon wat onbenullige belangrijke details, die heel misschien wel verkeerd uitgelegd zouden kunnen worden. Maar wie maakt zich nou toch druk over halve waarheden in tijden, waarin leugens en bedrog mogen regeren. Hij is heel erg belangrijk in deze tijd van “great reset” en corona plandemie. De hoogleeraar is ver verheven boven het klootjesvolk. Hij heeft ook hele goeie connecties bij de prikkenfabriek. En die leveren toch wel hem leuke neveninkomsten op. Daarom vindt hij ook dat injecteren moet. En hij behoort tot het tuig, dat in deze tijden van genocide, psychopatische machtswellustelingen als Pinokkio en Snuif Bloemschoen mag adviseren. En daarom is hij ook heel erg belangrijk. Een klein beetje veel corruptie moet kunnen. Ja toch. Een kniesoor, die daarover valt. Aan de schandpaal met die prominente klojo, Marc Bonten.

  Geliked door 2 people

 13. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 14. johannes zegt:

  dat zeg ik , criminele drugsdealers zijn ,alleen nu onder de beschaafde naam van “gezondheid”, maar inhoudelijk komt het op hetzelfde neer.
  Niet voor niks dat de oudjes al jaren kalm gehouden worden in de tehuizen met diazepam ed rotzooi (spul die je eigenlijk maar twee weken mag gebruiken), maar ja de groep grootverdieners werd te groot dus moet het afzetgebied ook groter, leve de zgn pandemie(waarvan de definitie ook al aangepast moest worden om het zo te mogen noemen)

  Geliked door 1 persoon

 15. Bert zegt:

  Er is al 82 miljard gespendeerd aan regeltjes en controle materiaal.
  Hoeveel is daar niet van achteroven gedrukt.
  Niemand weet het bij dit enorme bedrag. Bonnetjes hebben ze niet meer.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Bert

   Die bonnetjes…, wat zijn dat toch voor vervelende dingen. Hugo de Jonge weet écht niet meer (vanwege de hectiek vlak na het uitbreken van Covid-19) waar al dat geld aan uitgegeven is.
   Ik denk dat hij (als hij dit wil) bij de bedrijven die apparatuur e.d. geleverd hebben, gerust een controle-bon mag opvragen. Als bedrijven hun boekhouding goed op orde hebben, kunnen ze hem zó vertellen waaraan het geld (ruim 5 miljard?) is uitgegeven.
   Maar Hugo wenst geen meekijkers. Dus moeten we hem op zijn blauwe ogen geloven dat het geld ‘goed besteed’ is….

   Geliked door 1 persoon

 16. Julia zegt:

  Gewetenloos en schaamteloos. Het is een grote smerige maffia bende en een schande om zo met mensenlevens om te gaan. Het gaat uitsluitend om geld en macht en het heeft niets meer met volksgezondheid te maken. Ondertussen breiden de NAZI praktijken zich enorm uit Oostenrijk en Duitsland de grote voorbeelden van een hoop ellende tijdens WOII zijn terug naar 1940 door middel van vaccinatieplicht dus ieder mens dient nu levenslang onderdanig te zijn aan experimenten en heeft niets meer te vertellen over eigen lichaam, miljoenen mensen die geen gehoor geven aan deze grote misdaad tegen de menselijkheid zullen keihard afgestraft worden tot gevangenisstraffen aan toe. Zoals wij weten uit de geschiedenis WOII hebben o.a. de Duitsers zeer veel ervaring opgedaan met het experimenteren van mensen deze vreselijke praktijken beginnen nu wederom het begint met een vaccinatieplicht en waar het eindigt dat wil je niet aan denken. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/duitsland-lockdown-ongevaccineerden-vaccinatieplicht-angela-merkel/ Hoogste tijd het tij te keren anders zijn wij voor goed overgeleverd aan Staatsterreur die steeds meer stapje voor stapje de grenzen over zal gaan. Het voorspel naar deze ellende is al volop bezig door de schuld van besmettingen en overvolle ziekenhuizen in de schoenen van ongevaccineerden te schuiven dus een pure hetze die ook o.a. door politici worden gevoerd. Luister maar dagelijks naar o.a. De Jonge daarbij flinke steun van de linkse propagandazenders en de media en een groot deel gelooft in de leugens en onwaarheden. Gisteravond weer Spong je zou maar zo een advocaat hebben. Had deze vent intelligenter ingeschat maar ja hij heeft zijn informatie ook maar uit een links krantje. Hij durft zelfs keihard te beweren dat ongevaccineerden schuldig zijn aan de dood van andere mensen. Zo ziet men waardoor ons rechtssyteem niet meer deugt en de grondwet in de prullenbak is gesmeten. Spong het gaat om bewijs. Bewijs maar dat ongevaccineerden schuldig zijn aan de beschuldiging die U keihard uit. 70% ongevaccineerden op de IC leugens al maanden wordt en blijft gesproken over 70% terwijl nu het een feit is dat gevaccineerden elkaar flink besmetten en in ziekenhuizen opgenomen worden. Maar ja u blijkt blind hiervoor te zijn en sta dus buiten de realiteit. Ik heb altijd al gezegd heel veel advocaten deugen zelf niet en het gaat veelal om veel geld dat zij in de zak kunnen steken. https://www.ad.nl/video/productie/gerard-spong-is-voor-vaccinatieplicht-marc-van-ranst-niet-267998 Er zouden mensen aangifte tegen u moeten doen vanwege smaad en laster. Laster is het moedwillig iemand beschuldigen van een onwaar feit. Het verschil tussen smaad en laster is dus dat het bij laster altijd gaat om beweerde feiten die niet waar zijn. Hoeveel euro zal de NPO Spong toegestopt hebben om zijn verhaaltje dat op geen enkel bewijs berust te verkopen.

  Geliked door 1 persoon

 17. vangie1206j zegt:

  En dan onder dwang heel de Europese bevolking vaccineren.
  Vraag me alleen af of dat Mens von der Leijen ook zo flink is tegen moslims.

  Geliked door 2 people

 18. Gerrit zegt:

  Het bekende gezegde : “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt……” is hierover al duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 19. vangie1206j zegt:

  Het gaat helemaal de verkeerde kant op met Europa.

  Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  https://www.ftm.nl/artikelen/basis-qr-code-twijfelachtig

  Regering en OMT onderbouwen QR-code met onbetrouwbare modellen

  Kritische wetenschappers fileren de twee rekenmodellen die ten grondslag liggen aan de invoering van het coronatoegangsbewijs met QR-code. Het ene model komt uit de Fieldlabs-onderzoeken van de evenementensector. Het andere is van een Britse denktank onder leiding van voormalig premier Tony Blair, verbonden aan een commerciële lobby voor een digitaal identiteitsbewijs met biometrische data.

  Like

 21. Bas zegt:

  Studie in The Lancet:

  https://uncutnews.ch/neue-studie-in-the-lancet-zeigt-massenimpfung-kann-covid-uebertragungsraten-nicht-aufhalten/

  Nieuwe studie in The Lancet laat zien: massale vaccinatie kan de overdrachtssnelheid van Covid niet stoppen

  Nieuwe gegevens tonen aan dat de prevalentie van het virus toeneemt bij volledig gevaccineerde mensen, volgens een medische studie gepubliceerd in The Lancet.

  Bij het onderzoeken van nieuwe infecties in Duitsland ontdekten de onderzoekers dat het aantal gevallen bij volledig gevaccineerde mensen van 60 jaar en ouder steeg van 16,9% in juli tot 58,9% in oktober.

  De studie toont duidelijk aan dat volledig gevaccineerde mensen steeds meer de bron van Covid-overdracht worden en merkt een vergelijkbare situatie in het VK op. In het VK was het aantal huishoudelijke contacten met niet-gevaccineerde gevallen (23%) iets lager dan het aantal contacten met gevaccineerde mensen (25%).

  De studie, gepubliceerd in The Lancet, komt op een moment dat landen overwegen om Covid-vaccinatieregels in te voeren om burgers te beschermen tegen de verspreiding van de omicron-variant en een mogelijke opleving van het aantal gevallen. Griekenland was het eerste land in de EU dat een verplichte Covid-vaccinatie invoerde en bedreigt alle 60-plussers die zich niet laten vaccineren met een maandelijkse boete.

  Like

 22. Bas zegt:

  Otten wil eigen risico voor ongevaccineerden invoeren…..misschien is het handig om ook een eigen risico voor morbide vetzuchtigen in te voeren, Henk?

  https://pbs.twimg.com/media/FFqZ1qaX0AIC0Xu?format=jpg&name=medium

  Like

 23. Bas zegt:

  Motie Omtzicht betreffende onderzoek naar de OVERSTERFTE

  https://pbs.twimg.com/media/FFoPEM2WUAghIa0?format=jpg&name=900×900

  Like

 24. Bas zegt:

  Duitslands hoofd vd vaccinatiecommissie zou zijn kind NIET LATEN VACCINEREN…

  https://m.focus.de/gesundheit/coronavirus/kommentar-stiko-chef-wuerde-sein-kind-nicht-impfen-lassen-und-sendet-ein-fatales-signal_id_24480688.html

  Thomas Mertens, hoofd van de Permanente Vaccinatiecommissie, zou zijn kind momenteel niet laten vaccineren met het Biontech/Pfizer-kindervaccin, dat al ter goedkeuring is aanbevolen.
  Daarmee geeft hij een fataal signaal af – en voedt hij volledig onnodig de angst bij ouders in het land.

  Met de meest recente ontsporing van Mertens is de schade helaas veel groter. Zijn verklaring in de “FAZ” dat hij momenteel zijn eigen kind niet zou laten vaccineren met het Biontech-vaccin voor vijf- tot twaalfjarigen, al aanbevolen door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), is vooral een zeer gevaarlijk spel met het vertrouwen van veel ouders bij vaccinatie. Welke argumenten Mertens later naar voren brengt, doet er nauwelijks toe.

  Like

 25. Bas zegt:

  Bravo dokter!!!

  Like

 26. Bas zegt:

  Geheugensteuntje

  De ‘plandemie’

  Like

 27. Bob zegt:

  Dat geeft het nivo aan van profesoren en
  hoog leraren het nivo van de leerstof
  wordt aangepast.

  Like

 28. Jan zegt:

  FDA hield negatieve gevolgen van Pfizer cocktail achter. Wistvan de enorme aantallen doden en dat het met name vrouwen waren die stierven door het gif

  Smoking gun confidential Pfizer document exposes FDA criminal cover-up of VACCINE DEATHS… they knew the jab was killing people in early 2021… three times more WOMEN than MEN
  https://www.naturalnews.com/2021-12-02-smoking-gun-pfizer-document-exposes-fda-criminal-cover-up-of-vaccine-deaths.html

  Like

 29. Jan zegt:

  Gezonde kinderen en volwassenen het gif inspuiten is onzinnig zo blijkt uit studie, het is ronduit krankzinig

  Huge new study shows ZERO Covid deaths of healthy German kids over 4 or adolescentsThe findings, in a nutshell: if you let your healthy child or teenager receive the mRNA Covid vaccine, you are insane
  https://alexberenson.substack.com/p/huge-new-study-shows-zero-covid-deaths?r=sl8h5&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=copy

  Like

 30. Jan zegt:

  De cocktails verwoesten menselijk leven, veroorzaken hartproblemen

  More than 100 Ontario youth sent to hospital for vaccine-related heart problems: Report
  There were 54 persons aged 25-39 included in the tally and 44 persons aged 40 and over
  https://torontosun.com/news/provincial/over-100-ontario-youth-have-been-sent-to-hospital-for-vaccine-related-heart-problems

  Like

 31. Jan zegt:

  AstraZeneca onthult wat bloedstolsels veroorzaakt na zijn prik: Vaccin werkt als een magneet en trekt bloedplaatjes aan die door het lichaam worden gezien als bedreiging en aanvallen. Een nieuwe studie heeft een mogelijk verband gevonden met zeldzame prikbloedstolsels die verband houden met de dood virus dat bij de prik wordt gebruikt, trekt een eiwit in het bloed aan, genaamd bloedplaatjesfactor 4, als een magneet. In het geval van een ‘verkeerde identiteit’ valt het immuunsysteem van het lichaam dit cluster aan, waardoor de bloedstolsels worden geactiveerd
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10266585/AstraZeneca-uncovers-trigger-blood-clots-jab.html

  Like

 32. Jan zegt:

  Italie herdenkt de doden die stierven door de rotzooi van de farmaceuten

  Like

 33. Albert zegt:

  In Portugal ook een of andere keeskop in Coimbra van U. Utrecht die een bende in de melk te brokkelen heeft… zoals de Vlamingen zeggen… nu valt m’ne franc…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s