Rechter beveelt vrijgave van Pfizer-documenten: Enorm aantal doden en bijwerkingen verhuld

(Door: “Xander”)

Tot eind februari maar liefst 1 op de 34 gevaccineerden met AE’s (Adverse Events, bijwerkingen) gestorven

De FDA probeerde onlangs via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizer ‘vaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om in mensen te worden gespoten, maar liefst 55 jaar achter slot en grendel zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000). Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven die deze planeet ooit heeft gekend meer dan waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

Lees verder>>>
(h/t “Frans Brassens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Rechter beveelt vrijgave van Pfizer-documenten: Enorm aantal doden en bijwerkingen verhuld

 1. Wolf zegt:

  Godsgeklaagd ,afschuwelijk.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja je moet even de gevolgen van deze uitspraak zien.
  Vooraleer er dus een rechtzaak aangespannen kan worden duurt dat 60 jaar omdat zogezegd niet alle gegevens bekend zijn terwijl om een en ander in de juiste context te zetten de Pfizer gegevens over 55 jaar vrijgegeven zouden worden.
  Dus dit is geen lachertje meer maar puur de zk beflessen door mijnheer (mevrouw) De rechter.
  Spreek van nep en hier heb je een schoolvoorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Henk ; Jij en ik trokken dezelfde rekenkundige lijn… erg he, we worden besodemieterd en geen enkel bewijs zal wat doen, iedereen in het spel is omgekocht …Iedereen zou zijn hakken in het zand moeten doen, om de kar tot stilstand te brengen maar beetje bij beetje laat iedereen zich prikken en beetje bij beetje worden wij eilanden..geeft soms een zeer mistroostig en eenzaam gevoel.

   Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   En zo gaat het 720 maanden duren voordat ze alles weten.
   Dat is 60 jaar. Dus het gaat langer dan 55 jaar duren dan.
   Maar er wordt aan gewerkt.

   360000 – 500 = 720 maanden
   720 – 12 = 60 jaar
   Of maak ik ergens een denk/ reken fout.

   Like

   • Boike zegt:

    @ Bert 3 december 2021 om 06:44

    Ik denk, dat er niet veel documenten vrij zullen worden gegeven. Volgens mij zijn ze al volop bezig puinhoop te creëren in het archief. En eer je het beseft komt Lucifer licht brengen en slaat het vuur uit de hel over naar het archief. En dan zeggen de duivelaanbidders: “sorry”.

    Like

 3. droevige mof zegt:

  Volgens de officiële statistieken is het sterftecijfer in Duitsland de laatste maanden hoger dan het jaar daarvoor, ondanks of juist dankzij de vaccinatie.

  https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1118856/umfrage/monatliche-sterbefaelle-in-deutschland/

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ droevige mof 2 december 2021 om 18:04

   Het sterftecijfer ligt bijna op schema. De prikkenfabrieken draaien op volle toeren. Nog een paar boosterprikjes en de grote depopulatie is een niet meer te stoppen feit. Dat kunnen we gerust overlaten aan de duivelse jochies van VN, WHO, WEF en al hun onderkruipers. Die krijgen dat prima voor mekaar. Want de gehypnotiseerde massa denkt niet na en slaapt rustig verder.

   Like

 4. LUCIA zegt:

  Vooropgesteld dat er geen aanwas van documenten meer plaatsvindt, dan zal het 60 jaar duren voordat alles wat tot nu toe aan documenten verzameld is, vrijkomt.*

  Tegen die tijd…. als er nog iemand rondloopt, dan wordt er hooguit, door nog steeds corrupte politici en koningen… een krans gelegd en er worden passende woorden uitgesproken en het leven gaat gewoon verder.

  Niemand wordt erdoor berecht , geen leed, noch onrecht wordt bestraft /gewroken dit is wat er gebeurt als wij toelaten dat een ruilmiddel.. een soort wondermiddel wordt en dat er mensen zijn die hiervan zoveel kunnen vergaren, dat ze de hele wereld om kunnen kopen en dat deze rijken slechts een armoede kennen ..die van het geweten. En zij die hier rijk aan waren zijn daardoor gestorven!!!

  Ik hoop dat de vrouw of minnares van de rechter, van deze uitspraak, zijn lievelingsspeelgoed afgeplakt heeft en daar iedere maand 0.5 MM van onthuld… wellicht dat dat zijn tijdsafweging, bij zijn uitspraken, ten goede komt.

  *En hopelijk is bepleit dat de vrijkomst chronologisch plaatsvind

  Geliked door 1 persoon

 5. R Thomasson zegt:

  Waarom werkt onze overheid, en de door ons gekozen regering met deze levensgevaarlijke entiteiten? Bill Gates, Albert Bourla, de consigliere van Pfizer, en de Big Pharma investeerders zijn geen mensen- maar monsters die niets met de term menselijkheid te maken hebben. Klaus Schwab komt uit een nazi familie. Hij heeft de ideologie van uitroeiing en dwangarbeid met zijn moedermelk gekregen. Hij groeide op bij ouders die een concentratiekamp hielden op het terrein van hun fabriek. Vraag is: waarom kiest de huidige politiek te werken met gevaarlijke onmenselijke wezens? Hoe kan dat nou, dat wereldpolitici schenken hun vertrouwen aan de massamoordenaar Dr. Tedros? Hij en zijn bendeleden hadden duizenden mensen in Ethiopië afgemaakt. Later werd hij minister van gezondheid in Ethiopië. Onder zijn bewind braken drie cholera epidemies uit. Hij liet de mensen doodgaan, omdat zij hadden last van lichte diarree. Hoe kan zo’n vent directeur zijn van de WHO? Men kon destijds ook Idi Amin, of Joaquin Guzman van de Mexicaanse Sinaloa kartel benoemen. “Something is rotten in the state of Denmark”. (Marcelus Act I, scene IV uit Hamlet.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   R Thomasson.Logisch dat tedros het hoofd is van de WHO je hebt een massa moordenaar nodig om mee te werken aan een genocide op 90% van de wereldbevolking.Een integer menselijk persoon zou nooit meewerken aan een genocide op de wereldbevolking.

   Like

  • HenryN zegt:

   En ons OMT lid Marc Bonte ( de man van dubbele petten) wist hier natuurlijk helemaal niets van!!!

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @HenryN.Laat mij niet lachen. Iedere keer dat ik de kop met de knipperende ogen van Marc Bonte op de TV zie, heb ik het gevoel van ‘…iedere woord dat deze man zegt is een leugen! Hij is niet te vertrouwen’. Zou men hem een polygraaf onderzoek laten doen, dan zou de naald de twist dansen. Hij kijkt nooit recht aan, en hoe meer dat hij liegt, des te meer hij met zijn ogen knippert. Nu komt de aap uit de mouw.

    Like

 6. Bas zegt:

  Het twitteraccount van deze Israëlische Gal Salev is inmiddels opgeschort…….(censuur)

  BOMBSHELL
  De gegevens van Pfizer!!!

  Gal Shalev:

  Zoals bevolen door de rechtbanken moet de FDA de gegevens vrijgeven die zij baseerden op de EUA voor de Pfizer-shot.

  De FDA heeft de rechtbanken verzocht deze informatie niet langer dan 55 JAAR vertrouwelijk te houden!!

  De rechtbank kwam terug met een bevel om 500 documenten per maand vrij te geven.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhAKzwXsAI8NQr?format=jpg&name=900×900

  We beginnen met de eerste release van meer dan 30 pagina’s over AE inclusief overlijden.

  Hoe dit product niet binnen de eerste maand van de plank is gehaald, is mij een raadsel!

  1227 sterfgevallen in februari gemeld.
  Dit zijn pfizer- en FDA-documenten.

  Lees zelf:

  Klik om toegang te krijgen tot 5.3.6-postmarketing-experience.pdf

  Als we kijken naar het aantal AE’s (bijwerkingen) dat is geregistreerd voor de 42.000+, is het overweldigend.

  Wat erger is, uit de geregistreerde AE (bijwerking) ​​is ongeveer 1:37 de dood. Dat is isane.

  De FDA geeft toe dat dit onkyo geregistreerde AE ​​zijn die als meer dan mild worden beschouwd. Er was zoveel meer dat niet werd vrijgegeven.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhCUNnXIAIhfR5?format=jpg&name=medium

  Houd er rekening mee dat dit AE (bijwerkingen) zijn die we alleen in de eerste 3 maanden van 1 december tot 28 februari hebben geregistreerd.

  Met alle middelen en bevestigd door Pfizer, dit zijn slechts “opgenomen AE” en daarom kan het een kleine steekproef zijn van het werkelijke aantal AE’s dat daadwerkelijk plaats vond.

  https://pbs.twimg.com/media/FFhGxGdWUAUF2Dl?format=jpg&name=medium

  Like

 7. saddy zegt:

  Ik heb dit nog maar uit 1 bron gezien maar indien correct: wat is hier verrassend aan?

  De maatregelen zouden 640.000 levensdagen kosten toch? Nog niets meegekregen van de oversterfte?

  Like

 8. Bas zegt:

  Koelwagens…

  Like

 9. Julia zegt:

  Tip stuur deze documenten ook even naar onze top advocaat Spong de man blijkt niet goed op de hoogte te zijn en gelooft uitsluitend in de leugens uit een links krantje. https://www.ad.nl/video/productie/gerard-spong-is-voor-vaccinatieplicht-marc-van-ranst-niet-267998
  Weet u Spong wat juridisch en moreel onaanvaardbaar is dat coke snuivers en lachgas gebruikers die achter het stuur zitten vele ongelukken veroorzaken waardoor mensen onnodig op een IC kunnen belanden of in een ziekenhuisbed bezetten. Maar ja daar moet de Kamer nog steeds maatregelen voor treffen en die komen pas waarschijnlijk ergens half 2022 terwijl dit dus nog steeds ongestraft kan doorgaan. En zo zijn er veel zaken op te noemen die niet worden aangepakt maar wel ziekenhuisbedden onnodig bezetten. Ga daar maar eens mee aan de slag in plaats van smaad en laster te plegen tegen ongevaccineerden. Maar ja het zal wel zo zijn dat U een beetje uitgerangeerd bent en zo toch nog een zakcentje kan bij verdienen om uw ongegronde beschuldigingen aan de Op1 tafel te kunnen uiten anders kan ik niet verklaren waarom een advocaat zich hiervoor leent.

  Like

 10. Bob zegt:

  Als je leest dat een rechter zo weinig vrij geeft
  dan is de rechterlijke macht ook meewerker
  van de farma.
  Onafhankelijke rechtspraak komt alleen voor
  bij onbelangrijke gevalletjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s