Tweet van Eva Vlaardingerbroek

We hebben te maken met een pandemie van zwakke mannetjes die voor het eerst in hun leven aan de macht hebben geroken en zich nu stuk voor stuk ontpoppen tot kleine, maar hele nare, enge tirannen.

(Eva Vlaardingerbroek)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Eva Vlaardingerbroek)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet van Eva Vlaardingerbroek

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Toch lijkt het me niet helemaal juist wat Eva daar in haar bericht zegt.
  Het zou moeten zijn, We hebben te maken met een pandemie van zwakke mannetjes die voor het eerst in hun leven zien dat er echt geld te verdienen valt aan het onderdrukken van een bevolking.
  Dus het lijkt me dat ze ook maar weer eens van zich wil laten horen zonder enige onderbouwing.

  Like

 2. Andre zegt:

  Heeft ze slechte ervaringen? Maar ze heeft wel gelijk. Kijk naar Oostenrijk. Kurz de jankerd stopt ermee. Het volgende tirannetje vol op het nazi orgel trekt het ook niet meer. Schallenberg stopt ermee maar doet een Ruttetje want blijft lekker demissionair als een tiran zitten tot er een nieuwe opvolger is. Rutte en Schallenberg hebben goed opgelet in de klas van Klaus Schwab.

  Geliked door 4 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. karton zegt:

  En tóch lees en hoor ik keer op keer dat een landverraders-clubje als de VVD o.l.v. Quasimodo Rutte, nog steeds héél veel stemmers trekt; vandaag hoorde ik zélfs dat er nog mensen in NL bestaan die vertrouwen zeggen te hebben in Hugo Mengele ! Nu vraag ik u toch ?
  Wie zijn hier nu stapelgek ?

  Geliked door 4 people

 5. droevige mof zegt:

  Helaas is dit slechts gedeeltelijk waar. Merkel en von der Leyen zijn vrouwen, en met tientallen jaren ervaring in het uitoefenen van de macht. De nieuwe Duitse kanselier Scholz heeft een flair voor macht. Het eerste wat hij deed was een generaal het bevel geven over het Duitse OMT.
  Men moet zijn tegenstander niet onderschatten. De kopstukken zijn zeker niet dom. Het is onderdeel van hun strategie om zelfvoldane narcisten als Hugo de Jonge het podium op te sturen. In Duitsland, speelt de gekke professor Karl Lauterbach deze rol. Ze zijn bedoeld om woede te kanaliseren, en daar slagen ze ongetwijfeld in.

  Geliked door 4 people

 6. BosscheBol zegt:

  Quote: “… zwakke mannetjes die voor het eerst in hun leven aan de macht hebben geroken en zich nu stuk voor stuk ontpoppen tot kleine, maar hele nare, enge tirannen …” unquote.
  Nou, ik ben het er mee eens, maar zo zwak zijn die mannetjes niet.
  Ze zijn erin geslaagd een enorme hoop angst te verspreiden over een relatief ongevaarlijke ziekte ( 2 – 2,5 x zo dodelijk als griep, de meeste slachtoffers boven de 80 en met flink onderliggend lijden), ze hebben bijna de complete maatschappij zó bang gekregen dat iedereen doet wat die nare tirannetje zeggen en nu zijn de viezerikjes als kers op de taart bezig met een heksenjacht te ontketenen waarbij een minderheid die het niet met die klootzakjes eens is, overal de schuld van krijgt.
  Het kunnen dan wel kleine, vieze smeerlapjes zijn, maar de dictatuur die ze maken wordt een echte dictatuur.

  Geliked door 4 people

 7. Sinyo zegt:

  EVA schop die enge Adammannetjes maar uit ons gezonde Paradijs.
  Laat die hele nare narren maar flink bijten in die zure appels.
  Ze hebben aan de macht geroken dus laat hen nu maar (term uit de wielersport) een poepie ruiken.

  Like

 8. saddy zegt:

  Ik hoor net in de video van wynia (titel: Rutte maakt van 2021 een demissionair jaar) dat vvd-focusgroepen tot de slotsom kwamen dat het goed voor rutte was als hij daadkrachtig overkwam.

  Vandaar de avondklok. (En het met scherp laten schieten? (Is niet genoemd in de video))

  Moet je eens over nadenken: Je sluit mensen op omdat dat goed is voor je status. (Dat al die maatregelen niets met een virus te maken hebben snap je inmiddels of je snapt het nooit.)
  Mocht dit waar zijn dan, ook al ben ik geen jurist, zie ik het zo: Hij heeft je gegijzeld.

  Geliked door 4 people

 9. Bert zegt:

  Wie is Eva Vlaardingenbroek?
  Waar moeten we die van kennen?

  Like

 10. Bert zegt:

  Oh, ze heb een blauwe maandag bij het FvD door gebracht en daar flink wat geld bij elkaar geschrapt in de EU. Lees ik.
  Ja, dan heb je het wel gemaakt voor de rest van je leven.

  Geliked door 2 people

 11. BosscheBol zegt:

  In 1984 van Orwell duikt opeens een nieuw type ambtenaar op in de gangen van miniwa (ministerie van waarheid). Het heeft de rug van een schildpad, kromme en dunne beentjes die hem nauwelijks overeind houden, brilleglazen als jampotjes.
  Je zou er normaal gesproken wat om lachen maar pas op.
  Dit type is het beste aangepast aan de moderne, ambtelijke toestand. Het kent de weg in regeltjes en procedures. Het heeft geen geweten noch innerlijke gedrevenheid. Het doet altijd wat het beste is voor Xzelf en klimt zo op in de hiërarchie.
  Eenmaal aan de top weet het dat het alles kan en mag. (Zijn ondergeschikten zijn net zoals hijzelf was: alleen bezig met hun eigen carrière. Neem als voorbeeld maar onze tweede poppenkamerleden. Zij doen een paar weken net alsof ze het volk vertegenwoordigen maar zo gauw ze gekozen zijn, vertegenwoordigen ze alleen nog maar de standpunten van hun partij. En als ze dat braaf en lang doen, worden ze misschien ooit staatssecretaris of minister of burgemeester of commissaris van de koning.)
  Dus het nare mannetje aan de top (waarom moet ik toch de hele tijd aan Franz Timmermans denken?) gaat, niet gehinderd door idealen of een geweten, genadeloos aan de slag. Wee wie het waagt tegen te stribbelen. Ze laten zomaar hun ondergeschikten met scherp schieten. Komt het volk dan in opstand? Welnee, het nare mannetje weet precies wat hij het volk wijs zal maken: die dwarsliggers zijn zéér gevaarlijk en willen het volk véél kwaad berokkenen. Daar heeft hijzelf de bewijzen voor geproduceerd. Massa-psychologie.

  Like

 12. Bob zegt:

  Als niets iets wordt kent iets
  niets niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s