Boos als mensenlevens echt tellen? Nee, witheet!

(Door: Rients Hofstra)

Als elk mensenleven telt, waarom mogen dan met corona besmette mensen niet behandeld worden met Ivermectine of HCQ? Kijk, daar word ik nou boos van.

Als Hugo om mensen(levens) geeft, dan geeft hij de juiste cijfers betreffende het aantal sterfgevallen vanwege de magnetische grafeenoxide-prikken. Als hij door een Tweede Kamerlid (Baudet) om de oren geslagen wordt met andere dan de door hem gehanteerde getallen, past hij het nieuwe normaal toe: met de rug naar de spreker op zijn mobieltje Mens Erger Je Niet te spelen, nadat hij eerder dansen met Jansen normaal vond en de ongevaxten ‘gewoon’ meegaf te weten waar ze wonen. Ik word hier zo boos van en denk stiekem dat hier alleen al een tribunaaltje op los gelaten mag worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Boos als mensenlevens echt tellen? Nee, witheet!

 1. Léon van Duren zegt:

  Gelukkig weten enkele justitieambtenaren de adressen van de bedriegers Mark R,Hugo de J ,en niet te vergeten obersturmbannführer Ferdinand G. !!
  Moedige justitieambtenaren zullen eerdaags deze mensen op transport zetten naar een zwaar bewaakte gevangenis,met als aanklacht:misdaden tegen de menselijkheid!!
  Uiteindelijk zal een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal uitsluitsel geven over deze voorgenoemde geïnstitutionaliseerde demissionaire criminelen!!Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  Wat jou “doctrine” gaat doen is de infrastructuur lam leggen en de economie halveren.
  Wat dan tot een aantal armoede doden gaat leiden waar die 325 verkeersdoden van jou geheel bij in het niet verdwijnen.
  Misschien moet je eens accepteren dat 650 verkeersdoden per jaar, in een klein druk landje met een bevolking van 17.000.000 mensen, al een bijzonder laag aantal is.
  Misschien moet je ook gewoon eens accepteren dat aan het leven risico’s verbonden zijn, en dat het uitbannen van al die risico’s het leven zowel armoedig als niet de moeite waard om te leven maken.
  Dat zeer lage aantal verkeersdoden is overigens een direct gevolg van het feit dat auto’s de afgelopen decennia onnoemelijk veel veiliger geworden zijn, met snelheidsbeperkingen en dergelijke heeft dat geen moer te maken gehad.
  Die 650 verkeersdoden van je bestaan dan ook grotendeels uit fietsers en voetgangers, die in de meeste gevallen binnen de bebouwde kom verongelukken, omdat ze geen kennis van dan wel schijt aan de verkeersregels hebben, waarbij dat laatste aangemoedigd is door een overheid die hen verzekeringstechnisch kogelvrij verklaard heeft.
  En die gaan nadat een auto met 25 kilometer in het uur over hen heen gereden is net zo dood wezen als wanneer die auto met 50 kilometer in het uur over hen heen gereden zou zijn.
  Je kunt beter eens ophouden met werkelijke problemen als kruiwagen voor je (linkse) stokpaardjes te gebruiken, daar doe je de zaak namelijk geen goed mee.

  Like

  • Bert zegt:

   Ik hou mijn hart altijd weer vast als ik weer een moeder met een kindje achterop en turend op een telefoon, een vrachtauto probeert te passeren in een bocht naar rechts.
   Ik hoop niet dat ik daar ooit getuigen van hoef te wezen.
   Maar je kan er dan op wachten dat het mis gaat.

   Like

   • Julia zegt:

    Bert Ik heb medelijden met kindertjes die vaak met een viertal in fietsende bakfietsen door de steden worden vervoerd met een bestuurster die lak heeft aan de verkeersregels, vaak tegen richting in fietsen en verdomme hun hand uit te steken om richting aan te geven. Die bakfietsen moeten worden verboden op de openbare weg en zijn fietsende obstakels voor het overige verkeer en vooral op fietspaden. Maar ja in het land van regeltjes is dit dus toegestaan maar dan klaagt men wel over maaltijdbezorgers op de fiets op fietspaden want de fietspaden zijn hierdoor overvol. De waanzin van een ambtelijke bestuurder of burgemeester.

    Like

   • Bert zegt:

    Wat jij beschrijft is hier vrijwel onmogelijk.
    Tuurlijk kan je tegen het verkeer in rijden. Maar nodig is het niet.
    Alle verkeer is hier nogal gescheiden. Je moet het zelf opzoeken dan.
    Je komt hier niet echt vrachtwagens tegen tussen het verkeer. Een paar plekken maar.
    Je moet het opzoeken om tussen de auto’s te rijden met je fiets.
    En tussendoor wegen zijn 2 baan wegen waar je 70Km. mag rijden.
    Daar mag je niet eens fietsen.
    En in de straten zelf is het hier nooit druk.
    Maar daar waar het net niet kan, het dan toch proberen.

    Like

   • Bert zegt:

    Als je hier vandaan een groep kinderen verplaatst naar Amsterdam of een andere grote stad.
    Dan is de helft binnen een week dood gereden. Of ze durven niet meer te fietsen.
    Kinderen zijn hier geen druk verkeer gewend.

    Like

 3. saddy zegt:

  Rients loopt achter de feiten aan.

  Het is al een tijd geen “”als”” meer.
  Dit filmpje is al van juli 2021: “Overheid offert 520.000 levensjaren-” blijkt uit WOB verzoek EZK van oud CBS directeur. (blckbx via rumble)
  Probeer maar eens samen te vatten hoeveel levens dat zijn zonder het woord “”massamoord”” te gebruiken. Want willens en wetens opgeofferd. (Zelfs bij Mladic konden de rechters geen bewijs van de intentie om volkenmoord te plegen vinden.) Bij hugo, mark en kaag gaat het minimaal om het verdoezelen van het eigen falen als je gelooft in het apocalyptische gevaar van een nooit aangetoond en aantoonbaar minder gevaarlijk virus dan griep. De rest begrijpt dat hier een agenda van een marxistische, niet nederlandse organisatie wordt uitgerold. Inclusief massasterfte en duidelijk uit op eigen financieel gewin.

  Dus om nu een stukje te beginnen met: “”als elk mensenleven telt”” is inmiddels irrelevant en al lang achterhaald. (In goed fries: hugo, mark en kaag hebben nog nooit ene ruk om jou gegeven)

  Wat wel? De vraag hoe het kan dat een minister die over gezondheid gaat op eigen initiatief geen onafhankelijk onderzoek instelt naar een hoge oversterfte. Dat is de cruciale vraag inmiddels.
  Het antwoord zal iedereen duidelijk zijn maar dat antwoord moet wel op tafel liggen voordat de genmutatie verplicht wordt.

  Like

 4. Julia zegt:

  Omdat de vaccinatiefascisten zelf grote belangen hebben in de gifindustrie. https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-is-de-vrouw-van-de-directeur-van-het-covid-vaccin/ Geloof maar dat De Jonge, OMT leden ook flink een centje krijgen bijgedragen al is het maar de beloning voor de dagelijkse vaccinatiepropaganda. Al die elitaire machtswellustelingen zijn over het algemeen werkelijk voor geen cent te vertrouwen. Kijk ook naar de grootste NAZI smeerlap Bill Gates buiten de vele dode die hij al inmiddels op zijn naam heeft staan was deze goorlap ook betrokken bij de clan Epstein deze vent had allang ter dood veroordeeld moeten worden. https://www.frontnieuws.com/totaal-losgeslagen-bill-gates-roept-op-tot-straffen-voor-critici-van-mondkapjes-en-vaccins/ Ongekende waanzin beheerst de wereld. Het gaat niet om mensenlevens of volksgezondheid maar om het smerige geld en ziekelijke machtswaanzin. Ongelooflijk dat miljoenen mensen zich nog langer laten naaien zelfs Beatrix is besmet ondanks 2 prikken en een boosterprik. Maar ja als men tegenwoordig lichte verkoudheidsklachten heeft is de wereld in paniek en moet men in zelf isolatie. De waanzin alleen al. Mensen wordt eens wakker en laat u niet langer besodemieteren en onderdrukken https://www.frontnieuws.com/brandbrief-nederland-wordt-wakker-wij-willen-geen-controlemaatschappij-geen-great-reset-maar-een-democratie-met-een-betrouwbaar-kabinet/

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  En de gekken prikken maar door, en het schapenvolk staat zelfs in de rij

  Triple Vaccinated Doctor Gets Omicron — Then Passes It Onto Another Person
  A fully vaccinated Israeli doctor who became infected with the Omicron COVID-19 variant appears to have only passed the bug on to one other person — despite coming into close contact with dozens of people.A fully vaccinated Israeli doctor who became infected with the Omicron COVID-19 variant appears to have only passed the bug on to one other person — despite coming into close contact with dozens of people.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/triple-vaccinated-doctor-gets-omicron-passes-onto-another-person/

  Het werkt niet, Hugo Mengele!!!!!!!

  Like

 6. Julia zegt:

  Braking News Krantenkoppen en propagandazenders maken melding dat Beatrix is besmet. Een 83 jarige vrouw die nog volop in het leven staat en reist en trekt kan wel eens lichtelijke verkoudheidsklachten oplopen. Dat is in de geschiedenis en het oude normaal nooit anders geweest vooral in de herfst en winterperiode. Kinderen met een snottebel mogen niet naar school. Kortom door de de dagelijkse ingezaaide angst, lafheid en beperking van vrijheden is een totale massa hysterie ontstaan die zijn weerga niet kent. Polarisatie is enorm toegenomen zelfs als een persoon een keer hoest wordt er naar gekeken of dat deze persoon de meest ernstige besmettelijke ziekte heeft. Dus in het nieuwe normaal belt men de werkgever en deelt mede in zelf isolatie te zijn vanwege bijv. een lichtelijke verkoudheid. Voorheen was dat gewoon ik voel mij nu echt even niet lekker dus ik meld mij ziek en hoop er over een paar dagen weer te zijn. Dan nog te bedenken dat ook Beatrix 2 prikjes en zelfs een booster heeft gehad en dan toch weer besmet is. Te belachelijk voor woorden en de realiteit is dat vooral oudere mensen jaarlijks overlijden door o.a. griep, luchtwegontstekingen en longontstekingen. Maar wel frappant dat er momenteel een enorme oversterfte onder ouderen gaande is terwijl juist deze mensen waren gevaccineerd. Hoe stom en naïef kan een mens nog zijn en laat zich nog langer vrijheden ontnemen en de lichamelijke integriteit over te hevelen naar de Staat die het voor het zeggen krijgen dat u jaarlijks VERPLICHT een vaccin dient te nemen of anders grote deels wordt uitgesloten van de samenleving. Dus het is puur de angst omdat anders niet meer naar de bios, theater,restaurants en vakantie zonder vaccinatiebewijs niet meer mogelijk is en daar stellen dus miljoenen mensen zelfs hun gezondheid voor in de waagschaal en laat vadertje Staat bepalen wanneer men een experimentele prik dient te nemen. Sorry maar het toppunt van lafheid omdat velen de moed niet hebben in verzet te gaan tegen deze praktijken die gelijk staan aan de NAZI praktijken tijdens WOII. Het nieuwe normaal een beetje vrijheid krijgt men als men blijft testen en prikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s