Demonstranten van “Kick Out Zwarte Piet” (KOZP) Volendam uitgejaagd

Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) heeft zaterdagmiddag korte tijd gedemonstreerd in Volendam tegen Zwarte Piet en “structureel racisme” in het dorp. Maar de demonstranten werden niet bepaald warm onthaald door de Volendammers.

Een grote menigte tegenstanders zat niet te wachten op de groep demonstranten. Ruim een half uur na de start van de betoging werd de sfeer in het dorp grimmig. De politie hield de groepen uit elkaar, maar kon niet voorkomen dat er voedsel naar de betogers werd gegooid. Toen rond 13.00 uur de sfeer dreigend werd, heeft de politie de demonstranten op twee bussen gezet. De bussen, die KOZP zelf heeft gehuurd, wisten onder politiebegeleiding het dorp te verlaten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Demonstranten van “Kick Out Zwarte Piet” (KOZP) Volendam uitgejaagd

 1. Rene zegt:

  Het enige juiste, verdrijven die gekkies…!

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  haha goed bezig en zie je nu hoe makkelijk het is! En nu hup op naar Den Haag achter Rutte en zn matties aan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Prima, goed gedaan Volendam. Zo zien we het graag. Chapeau !!!

  Geliked door 2 people

 4. Fran zegt:

  Ha ha ha.
  Goed gedaan Volendammers 👍👍👍

  Wie is die busmaatschappij, die deze terroristen naar Volendam heeft vervoerd?

  Geliked door 4 people

 5. Hans M zegt:

  Oliebollen en eieren is weer eens wat anders dan pek en veren. Die Volendammers weten wel raad met dergelijke clubjes. Bussen gesubsidieerd van onze belastingcenten en door Soros.

  Geliked door 2 people

 6. Rini Stegeman zegt:

  Prachtig om te zien. De KZOP leden werden in een bus gepropt voor een oliebollenkraam………hahah en ja de oliebollen ( appelflappen heb ik niet gezien hahahaha) vlogen in het rond, ja ook rauwe eieren vlogen tegen de busruiten aan……….eenmaal in de bus………..werden ze netjes uitgezwaaid door de Volendammers……….Prachtig om te zien…

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Dat KOZP denkt nu alles te kunnen verzieken. Blijf weg als Zwarte Piet niet aanstaat. Het zijn een stel ordinaire nietsnutten die alleen maar kunnen blijven zeiken over racisme. Blijkbaar lijden die veelal nietsnutten en uitkeringstrekkers zelf aan een minderwaardigheid complex een weldenkend mens van welke afkomst dan ook zwart of blank hebben helemaal geen behoefte aan die opfokkers KOZP en het heeft ook totaal niets met Zwarte Piet te maken maar puur om de boel te zieken en elk feest te verknallen. Die hele groepering opruiers moet morgen nog verboden worden. Dus nu niet janken als je een ei of een oliebol voor het hoofd krijgt wie neemt deze eeuwig zeikende idioten nog serieus het enige waar ze zelf op uit zijn is ontwrichting van onze samenleving en blijven dus elk jaar weer opnieuw provoceren. Uiteindelijk hebben velen meer dan genoeg van dit soort lieden. Nogmaals als het hier niet bevalt rot dan ook op. Ik hou absoluut niet van discriminatie maar dit soort onbenullen zorgen alleen maar voor overlast waarvoor ik geen enkel begrip wil en kan opbrengen. Begrijp ook niet dat veel Nederlanders überhaupt hier gehoor aan hebben gegeven en er voor over hebben om een leuk kinderfeest de nek om te draaien zodat bijna alle tradities verloren gaan dit gaat nu ook met Kerst gebeuren Kerstmis mag niet meer worden benoemd maar wordt feestdagen. Zullen we dan alles maar afschaffen en Suikerfeest ook maar een feestdag noemen. Doodziek word ik van dat gejammer. Men hoeft hier niet te blijven zo ja dan is het aanpassen aan de normen en waarden zoals die in ons land gelden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  Racisten die tegen “structureel racisme” strijden…
  Het lijken de fascisten van de AntiFa wel.
  Of de dictators van D(emocraten)66(6).

  KOZP vertegenwoordigt een mooie gelegenheid om de aloude pek en veren traditie weer eens van stal te halen.
  Voordat we die smerige racistische uitvreters voorgoed ons land uit trappen…

  Geliked door 4 people

 9. m zegt:

  sinterklaas is weer in het land
  maar er is iets aan de hand.
  zwarte piet
  zie ik niet

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Op sommige plaatsen in Nederland heb ik wel Zwarte Pieten gezien en in etalages van sommige afgelegen winkels in Maastricht waren zelfs nog afbeeldingen van Zwarte Pieten te aanschouwen! Zo gemakkelijk krijg je die hier echt niet weg!

   Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Die KOZP-negers met voedsel bekogeld ?! ‘t Is toch bij de wilde knorhanen af ? Of waren het bananen , waarmee ze in de bussen werden gelokt, zoals apen in hun kooi ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Precies!!.. Opzouten met die alles afschaf fascisten!

  Geliked door 1 persoon

 12. Rini Stegeman zegt:

  die chauffeur gebruikt helemaal de ruitewissers niet om het struif van de ramen te ontdoen. Zou het dan zo’n ouwe barrel zijn ? Geen ruitwissers misschien ? hahahaha….Strafbaar ????

  Like

 13. john van antwerpen zegt:

  Mensen zoeken van alles om aandacht te trekken. Als ze dan toch tegen racisme
  willen betogen waarom betogen ze dan niet tegen het w.k. voetbal want de werkgevers
  daar behandelen de werkgevers als slaven.
  Of tegen Bouterse natuurlijk. Maar die wordt zelfs door zogenaamde verzetshelden aanbeden.
  Schijnheiligheid alom bij dezulken dus.

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Dat is het hem net. Woke-kranten als het Algemeen Dagblad (De Gelderlander maakt er deel van uit) houden ons ‘witte’ Nederlanders dag in dag uit voor hoe systematisch en institutioneel racistisch we allemaal zijn, maar ze zijn er niet tegen dat het Nederlands elftal in Qatar speelt, integendeel zelfs. Wat dat betreft ben ik wel heel woke; ik hoopte dat Nederland zou worden uitgeschakeld, want ik was er vanaf het begin tegen dat we in die slavernijstaat gingen spelen in hun bloederige stadions. Maar ja, de islam hé. Daar mag je niets van zeggen.

   Like

 14. Julia zegt:

  Prima actie van die Volendammers gewoon oprotten. Wat denkt dat zooitje ongeregeld KOZP wel een hele samenleving naar hun hand te kunnen zetten. Ze mogen nog blij zijn dat het bij oliebollen en eieren is gebleven.

  Geliked door 1 persoon

  • leo1 zegt:

   Nauhhhh,…… Volendammers ?? Dit was alleen nog maar de familie Tuyp.
   Stel je voor hoe dramatisch het af had kunnen lopen voor deze hoog gepygmenteerden als de familie schilder, de familie
   keizer en de familie smit hier zich ook nog eens mee bemoeid hadden ……….

   sic

   Like

   • karton zegt:

    @ leo1 op 4-12-2021 om 21.58 u. Laat , bij een volgende gelegenheid , Annie Schilder een stukje gaan zingen……..u zult zien………álle negers verdwenen !!

    Like

 15. karton zegt:

  Ik zag een reportage vanuit Volendam, in het journaal, ik geloof , van 17.00 u. Hierin waren échte blanke Volendamse jongeren te zien die op een warenmarkt druk doende waren om die demo-negers te verjagen, dat is hen kennelijk gelukt.
  In de hierop volgende journaals werd dit filmpje niet meer vertoond, zeker niet belangrijk genoeg ?
  en dan vinden journalisten het héél vreemd dat zij zo hier en daar worden “aangepakt” i.v.m hun eenzijdige, veelal zéér linkse, reportages !
  Wij worden al jaren geïndoctrineerd, o.a. door de pers, of zou dit juist de bedoeling zijn van die zg. “pers-vrijheid”.
  Kijk er doorheen mensen !!
  (Gisteren, een dorp in de Achterhoek : zag ik op enkele adressen Sinterklaas + Zwarte Piet in een auto stappen teneinde kinderen te bezoeken; en wat zag ik daar ??????
  PIK-zwarte Pieten !!
  Hééééééérlijk !!!!!!!)

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Karton Zo hoort het ook het is Sinterklaas met Zwarte Piet, rode lippen en oorringen. Een leuke en mooie traditie die niet verloren mag gaan en de kop worden ingedrukt door een stel gefrustreerde zwarten en links blanke onbenullen als aanhang. Maar ja wat wil men van de linkse media verwachten en die zwarte Sylvana Simons zal wel spoedig om een debat vragen met haar eeuwig gezeik over racisme. Ja en dat ook dan nog tot vreugde van Kaag en de rest van de ziekelijke linkse partijen zoals D66, Groen Links en PvdA want het is toch een schande dat dit in Nederland heeft plaatsgevonden. Ze hebben in ieder geval kennis kunnen maken met een eitje en de traditionele oliebollen. Ben benieuwd wanneer oliebollen worden verboden. Dit land is totaal doorgeslagen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Julia. Het gooien met die oliebollen was best wel ludiek én zinvol, maar de volgende keer toch óók maar de gloeiend hete olie mee gooien, lijkt mij ! Dan zijn die negers na járen nog te herkennen. Altijd handig.

    Like

 16. wappieman zegt:

  I ❤ VOLENDAM !
  Als het de zwartjes hier niet bevalt , staat het ze vrij
  om op te lazeren .

  Geliked door 1 persoon

 17. Gerrit zegt:

  Ze zullen volgende week weer overal opduiken op de TV zenders om te klagen over het schandelijke racisme in Volendam. En jammeren over de schade aan de bus. Net als toen in Dokkum gebeurde.
  Ze moeten in beeld blijven want anders loopt subsidie gevaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Gerrit Ze zullen wederom wel weer gehoor krijgen nog even dan tonen ze de beelden op de propagandazenders van de tegenstanders van deze misselijkmakende zwarten die het denken voor het zeggen te hebben. Maar nu niet zeiken racisme wordt door deze gefrustreerde zwarten en linkse blanke aanhang zelf opgeroepen wie heeft nu respect voor mensen die er alleen maar op uit zijn onze samenleving te ontwrichten en continu loopt te provoceren. Verbieden die club. Daarbij zeiken over racisme ze moeten niet zeuren uiteindelijk genieten velen van ons sociaal systeem waaronder uitkeringen. Dus het is aanpassen, integreren, werken of opdonderen. Ik hoor tot op heden die linkse media niets over de enorme misdaad tegen de menselijkheid die in Qatar duizenden arbeiders door erbarmelijke omstandigheden tijdens de bouw van het stadion het leven heeft gekost maar straks wel glashard en zonder schaamte het WK voetbal plaats vindt. Dit verdient echt meer aandacht dan die jaarlijkse zwarte onruststokers die helemaal geen podium of welke aandacht ook dienen te krijgen.

   Like

 18. Johan zegt:

  Geweldig, wat die Volendammers voor elkaar gekregen hebben !
  Nu wordt het tijd om die negers van kozp het land uit te donderen.

  Like

 19. saddy zegt:

  Man in the mirror:

  De geldstroom gaat als volgt: Jouw pensioenpremie – blackrock – ngo’s – kozp

  Lijkt me duidelijk waar je zelf invloed kunt uitoefenen

  Geliked door 1 persoon

 20. boorzalf zegt:

  Hoe zo, krijgt men een hekel aan negers.

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Gelukkig maar dat er met eieren werd gegooid, een puur Hollands product.
  Er werd niet met Bananen gegooid ( als die al op die markt waren ? ).
  Die bananen waren dan in ’t NPO journaal misschien wel als Raciestisch betitled en uitermate lang over doorgezei/zeurd.
  ZWEDEN.
  In Zweden mogen leerlingen van een school elk jaar de gangen versieren met onderdelen van een bepaald thema waar ze opstellen over moeten schrijven.
  Ze kozen dit jaar “fruit” en wel o.a. bananen.
  De gangen werden versierd met afbeeldingen van bananen en……….Apen.

  https://samnytt.se/wp-content/webp-express/webp-images/doc-root/wp-content/uploads/2021/11/bananas.jpg.webp

  De verontwaardiging was groot en ’t schoolbestuur “was not amused”.
  De leerlingen werden van RACISME beschuldigd.
  Sommigen konden hun tranen niet bedwingen, ze hadden zo hun best gedaan en Raciesme was niet bij hen opgekomen.
  Uit de Zweedse krant:
  https://samnytt.se/larare-pekar-ut-elever-som-rasister-pyntade-skola-med-bananer/

  Geliked door 1 persoon

 22. pepo Copyright zegt:

  Welke bus maatschappij en driver zijn deze nsb’s ?

  Ze zijn mede verantwoordelijk voor deze misstanden.

  Geliked door 1 persoon

 23. saddy zegt:

  Eigenlijk verwacht je tegenwoordig dat er bij weerstand met scherp geschoten wordt.

  Een van de 800 adviseurs die mark heeft zal hem wel op de gemeenteraadsverliezingen hebben gewezen.
  Die zijn op 16 maart 2022?
  De verplichte gen-manipulatie gaat dus op 17 maart 2022 in.

  Like

 24. Wolf zegt:

  Alle zwarten die niet aangetrouwd zijn het land,uit trappen, Schoon schip maken.

  Like

 25. Knalkopje1 zegt:

  Kick Out Kick Out Zwarte Piet en al die andere hondsdolle woke-idioten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s