Politici die Nederland kapot maken, moeten voor een tribunaal gezet worden

(Door: “Balkanske priče”)

Een paar decennia geleden was Nederland een paradijs op aarde, maar toen kwamen de criminele linkse pro-communistische partijen aan de macht en maakten van de staat een hel! Nu pleit de PVV ervoor dat de daders van de ineenstorting van het land voor een tribunaal worden gebracht. Volgens PVV-Kamerlid Gidi Markuszower is “het migratiebeleid een grote misdaad tegen het Nederlandse volk en iedereen van het kabinet, inclusief Tweede Kamerleden, die voor het huidige immigratiebeleid zijn, zouden voor een tribunaal moeten verschijnen om verantwoording af te leggen voor hun misdadige opengrenzen beleid. ” Geert Wilders (PVV) is het hier ook mee eens: “Verantwoordelijken voor dit wanbeleid voor nog meer open grenzen en nog meer islam verdienen het om ooit voor een tribunaal te verschijnen om zich te verantwoorden voor het kapot maken van Nederland en het weggeven van alles wat we hebben. Rutte, Kaag, Klaver en die hele bende verdienen geen steun, maar politiek verzet.” In artikel 20, lid 1, van de Grondwet staat dat de overheid zorg dient te dragen voor de bestaanszekerheid van de bevolking. Voor de duidelijkheid, hier wordt de Nederlandse bevolking mee bedoeld, maar de Nederlandse regeringen dienden al tientallen jaren de elite in Brussel en zorgen voor migranten en de hele wereld, echter niet voor het Nederlandse volk en Nederland…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Politici die Nederland kapot maken, moeten voor een tribunaal gezet worden

 1. Rene zegt:

  Juist..!!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Minister worden ook uitgebreid had ik ergens gelezen Dus nog meer minister en daarnaast weer meer staatssecretarissen. Dat brengt geheid weer met zich mee: nog weer wat meer regels. Nog meer uitbreiding van mensen, die de verzonnen regels van die paar meer ministers uit moeten voeren. Dat betekent nog meer problemen.Dat betekent. Nou ja laat maar. Ik meen en dat is al een anderhalf jaar geleden dat we al meer dan een miljoen ambtenaren hebben. Zullen er ongetwijfeld nog meer worden onder Rutte. Heerlijk toch dat nieuwe leiderschap. Dat geteisem komt voorlopig nog lang niet voor een tribunaal. Dekken zich steeds vaster en gezamelijker in.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ook inmiddels lang overleden politici dienen alsnog berecht te worden voor dit tribunaal. Lubbers, Den Uyl, Van Agt, Duitsenberg.

  Like

 4. john van antwerpen zegt:

  Merkel verdient dezelfde straf als Eichman want ze heeft voor dezelfde destrucie,s gezorgd,
  verder overbevolking, tweedeling, achterdocht, onveiligheid, angst, gettovorving, bandietisme,
  zorgen, testosteronbommen, vijanden van onze levenswijze ect.
  De deugmens hoorde haar en aanbad haar. De deugmens wil niets weten van de gevolgen
  en steekt zo zijn kop in het zand terwijl de storm los brak.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Reiner Fullmich is aan een tribunaal bezig dat nog voor de jaarwisseling zou moeten starten. Eerst zien en dan geloven zeggen ze wel eens. En als dat tribunaal er toch komt zullen de desbetreffende landen schijt hebben aan de uitspraak van zo’n rechtbank, hetzelfde als in Belgie gebeurde. Na een uitspraak van een Belgische rechter dat de Coronamaatregelen onwettig zijn en bij overtredingen boetes zouden volgen, verklaarde bestuurders in Wallonie dat ze in weerwil van de uitspraak van de rechter gewoon hun beleid zouden voortzetten.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Mensen die voor het immigratiebeleid zijn, moeten evenredig hun steun geven aan
  een emigratiebeleid, met een gelijkwaardig budget en levenslange uitkeringen en gratis gezondheidszorg voor mensen die uit de Pays-Bah willen vertrekken ………..wie is er nu gek?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s