Satire . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Satire . . .

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Goebbels zei eens: wenn du einmal anfangst zu lügen dann bleib dabei.
  Hij ze ook: eine gute Regierung ohne Propaganda kann ebensowenig
  bestehen wie eine gute Propaganda ohne eine gute Regierung.
  Beide müssen sich einander ergänzen.
  Wist u, dat alle politici dat na 1945 tot op de huidige dag hebben onthouden
  en dagelijks toepassen?
  Een voorbeeld: Groningen wordt al heel lang wijsgemaakt dat aardbevingen
  stoppen als de gaswinning stopt.
  Maar u weet heel goed dat aardbevingen sedert miljarden jaren onderdeel
  zijn van deze wereld en dus NOOIT stoppen.
  Vulkaanuitbarstingen ook niet, met La Palma als zoveelste bewijs.
  (denken ze binnen de club van J.Klaver heel anders over…)

  Like

 2. top of flop zegt:

  Ze lullen meer dan wat ze doen.

  Like

 3. Bert zegt:

  Iemand er wel eens opgelet dat als hugo iets staat te vertellen, dat ie dan altijd staat op te veren met ze voeten vanuit ze tenen.
  Je zou een streep op je beeld moeten zetten met een strook plakband.
  Daar komt ie dan steeds iets boven uit met ze lijf.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Even een kleine opmerking want de waarheid mag niet aan het licht komen.
  De dame die vanuit het mortuarium berichtte dat de meeste overledenen in het mortuarium geprikten waren heeft dus haar ontslag zoals wel te verwachten was.
  Helaas voor sommigen onder ons die niks met faceboek hebben Ik kan op geen andere manier hier melding van doen.

  Like

 5. Julia zegt:

  De werkelijkheid is toch anders. Het is toch knap dat men via propagandazenders zoveel goedgelovige onderdanige schaapjes van alles wijs kunt maken. Wederom staan we nu in rijen voor een boosterprik dat zegt dus nog helemaal niets het is afwachten of de booster daadwerkelijk effect heeft. https://www.ad.nl/binnenland/topdrukte-bij-priklocaties-zes-uur-wachten-voor-boosterprik~a955dbca/
  Denken nu al die gevaccineerden dat zij veilig zijn voor besmettingen. Lees het artikel in de AD Een kerstfeest in de Noorse hoofdstad Oslo is uitgelopen op een zogeheten superspread-event. Zeker dertien aanwezigen raakten tijdens de festiviteiten besmet met de omikronvariant van het coronavirus. Experts vrezen dat het totaal aantal besmettingen richting de zestig zal kruipen. Volgens de gezondheidsautoriteiten waren de feestgangers allemaal volledig gevaccineerd. De Noorse regering neemt landelijke maatregelen om de verspreiding in te dammen.https://www.ad.nl/buitenland/kerstfeest-in-oslo-eindigt-in-superspread-event-vrees-voor-grote-omikron-uitbraak~a07de7de/ Let wel allen waren dus gevaccineerd. Dit is de keiharde waarheid en ook zijn hele grote vraagtekens te zetten bij de oversterfte van ouderen die allemaal volledig waren gevaccineerd. Kortom geen goed nieuws voor al die rijen die de derde prik gaan halen en denken zich veilig te stellen voor de komende Kerstdagen. Ook is nog niet bekend hoeveel bijwerkingen de booster zal gaan geven. We zien de resultaten wel na de feestdagen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Julia; ….Experts vrezen dat het totaal aantal besmettingen richting de zestig zal kruipen….Besmettingen vastgesteld via de PCR methode, waarvan bekend is dat men daar geen enkele besmetting of virus mee kan vaststellen. En al die – besmette – personen voelden zich misschien kiplekker. Dat uiterst giftige – vaccin – breekt het immuun-systeem van de gevaccineerden stukje bij beetje af zodat de minste of geringste besmetting met wat voor virus dan ook hun dood zal kunnen betekenen. En was dat dan niet de bedoeling in het licht van The Great Reset ? De wereldbevolking drastisch uitdunnen zodat de weinigen die zullen overblijven makkelijk onder de knoet gehouden kunnen worden en slaaf zullen worden van de stinkend rijke bovenlaag.

   Like

  • HenryN zegt:

   Julia ik denk dat je wat door elkaar haalt. Ze waren allemaal gevaccineerd, echter voor het omicon! virus is nog geen vaccin. De ceo van Pfizer heeft nu gezegd dat er een ander vaccin moet komen. Je schrijft (ik weet het ,het zijn niet jouw woorden) dat ze besmet zijn met omicon! variant en ja daar helpt een oud vaccin natuurlijk niet tegen maar ik begrijp de essentie van jouw verhaal hoor die is duidelijk en ben het met je eens en die 3de prik gaat gewoon niets doen. Verder vraag ik me al af hoe en welke test de omicon! vaststelt??

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  We kenden al; praten als Brugman. En de nieuwste; liegen als Rutte en slap lullen als de Jonge. En ook; over lijken gaan als Kaag en zo onbetrouwbaar als Grapperhaus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s