Aan de parlementaire pers

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste mensen,

Als mevrouw Dijkgraaf zich ergens hogelijk over verbaast, zegt ze altijd: “Schiet mij maar lek!” Datzelfde had ik gisteren over de kwestie rond de veroordeelde Hofstad-terroriste Soumaya Sahla.

Naar aanleiding van een tweetje van Geert Wilders over het nieuwe D66-Kamerlid Fonda Sahla vroeg ik in mijn ‘Briefje van Jan’ aan Rob Jetten, die nogal opgewonden reageerde op Wilders’ tweet, of Fonda Sahla soms familie van die Soumaya Sahla was. Ik had dat al eens eerder proberen uit te zoeken na een tip en kreeg toen ook één bevestiging, maar in de journalistiek is één bron geen bron.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan de parlementaire pers

 1. Harry zegt:

  Zie hier hoe groot het gevaar van de islam is .
  Linksom of rechtsom blijven ze je eeuwig bedreigen .
  Héél geniepig .
  Het woekert net als kanker !

  De moslim”dames” zijn ook echt niet onschuldig , ze zijn nét zo gek en nét zo gevaarlijk .
  Zie maar hoe dicht bij dit kreng al gekomen was !
  Ze hoefde alleen nog maar een pistool o.i.d. in haar handtasje te steken en de ellende was al niet meer te overzien .

  Net als bij ” opsporing verzocht ” , heel vaak zijn het vrouwen die proberen met een gestolen pinpas andermans bankrekening te plunderen : MOSLIMWIJVEN !

  Hopelijk donderen de politici ál die moslims uit hun partij !
  Heulen met de vijand is nog nooit een goed idee geweest .
  En dat allemaal voor een paar extra stemmen ?
  Dan ben je het doodschoppen niet waard .
  Rutte , Kaag , Klaver , allemaal tuig !

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Bij WNL is volgens ene Elma met die knalrode lippenstift in een rimpel gezicht het idee van Erica Meiland PVVachtig. Tja en als Elma met de knalrodelippenstift in een rimpelgezicht dat vindt dan is het ook zo. Ben zelf niet van de PVV. Ben helemaal nergens meer van. Van geen ene partij. Maar denk precies over de Islam als deze Erica/. En daar heb ik Erica niet voor nodig gehad om dat te weten en deze Elma al helemaal niet. Ik heb zat boeken gelezen over Islam om te weten dat je dat hier niet wil hebben. Die zogenaamde godsdienst niet en bijbehorende cultuur ook niet. Ongelofelijk die naieviteit van zo´n vrouw als die Elma en dat op zo´n leeftijd. Maar door vrouwen als deze Elma (en daar zijn er heel heel veel van) gaat die afgrijselijke cultuur hier in de toekomst domineren. Moslimsorganisaties doen nu al hun best om te bepalen wat wel of niet mag. Zou heel goed kunnen dat ik dat al mee ga maken al hoop ik dat ik voor die tijd de kist in mag. En niet alleen door die cultuur, maar ook door wat ons te wachten staat wat onvrijheid betreft in keuzes maken en je als vrijdenker geen plaats meer hebt in deze maatschappij.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  En in onze westerse denkwijze mag je dat wat een familielid doet of gedaan heeft aan slechtheid de ander niet aanrekenen. Ik doe het in dit geva wel. Want we hebben het nu over een moslimfamilie. Die vallen elkaar nooit af, tenzij je als moslim of moslima van de moslimmores afwijkt dan wel. En deze zus die in de regering zit is geen afvallige en dus zal ze sowieso zonder twijfel achter haar JIhadzus staan en ook wat die zus gedaan heeft. Dat is de denkwijze van moslims. Niets meer en niets minder.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Nog een vraag die Geert had kunnen stellen: Als dit moslima secreet met haar ook in dit gebouw aanwezige terroristische zus van gelaat bedekkende en andere kleding wisselt, en met een pistool onder haar flapperende gewaden de 2de kamer betreed, om een Pimmetje met mij te doen, gaat iemand haar dan herkennen en tegenhouden?

  Ach ja, voor GL heeft er jarenlang minimaal één bewezen terrorist in de regeringsbankjes gebivakkeerd (hoi Wijnand D.), en de D666 baas van dit mormel financiert en faciliteert het door Palestijnen opblazen van 17-jarige joodse meisjes van Nederlands belastinggeld.
  So what’s new in de terroristen staat der Nederlanden…

  Like

 5. Willem zegt:

  Lees het moslimbroederschap project en alles wordt duidelijk. Op naar een moslim regering in Nederland. Nog een 20-30 jaar dan is het zover, met de D66, de Pvda en GL nuttige idioten zal dat zeker lukken en dan, net als in Iran na de machts overname door Khomeini, worden ze allemaal na een maand geexecuteerd.

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Bewijs geleverd! Door eeuwenlange genetische manipulatie hebben moslimvrouwen
  geen schaamhaar tussen de benen maar op het hoofd.
  https://pbs.twimg.com/media/FFXf0GRXIAY4rI1?format=jpg&name=small

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s