Deze mensen nemen u de maat als het gaat om gezond leven. Dat u het even weet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Deze mensen nemen u de maat als het gaat om gezond leven. Dat u het even weet . . .

 1. Boike zegt:

  De Dik Trommen zijn kennelijk geen lid van de kerk van de spichtige dominee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Geert Wilders

  De terroristische Hofstadgroep wilde mij ook vermoorden dus ik vraag het niet zomaar. De ene zus is weliswaar niet verantwoordelijk voor de andere zus maar als het waar is dat de zus van een D66-Kamerlid een veroordeelde terrorist is waarom heeft de NCTV mij dat nooit verteld?

  Geert Wilders

  Het klopt dus. Veroordeeld voor wapenbezit en deelname criminele organisatie met terroristisch oogmerk. Op 16-2-2016 bekrachtigd door de Hoge Raad. Graag helderheid van @D66 of dit inderdaad de zus is van Kamerlid Fonda Salah.
  En @MinPres waarom is mij in hemelsnaam niks verteld?

  https://pbs.twimg.com/media/FFyhCgOXoAQIzus?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bas Dus zelfs Beatrix gaat in zelf isolatie vanwege let wel lichte verkoudheidsklachten dus ook niet wijzer blijkbaar en leeft dus ook nu in zelf isolatie en gevaccineerd buiten de realiteit en is het haar blijkbaar in eens vreemd dat lichte verkoudheden al jaren een normaal gegeven zijn. Maar ja beter in zelf isolatie in een optrekje zoals Drakensteyn in de bossen van de Lage Vuursche dan eenzaam opgesloten in een kamertje slecht geventileerd en geïsoleerd van familie in een verpleeghuis. Wat een ophef over een lichte verkoudheid maar ja dat is tegenwoordig besmet. Ook zal voor Beatrix gelden dat als het strikt noodzakelijk is zij niet op een wachtlijst hoeft voor een medische behandeling. Mijn gedachte gaan uit naar mensen die op wachtlijsten moeten voor strikt noodzakelijke behandelingen en onnodig pijn moeten lijden vanwege uitgestelde behandelingen en waardoor door die smeerlappen in Den Haag die de zorg totaal kapot hebben bezuinigd en nu ook nog eens denken meer dan een miljoen burgers uit te kunnen sluiten van de samenleving en waar de plannen liggen straks alleen toegang te krijgen tot winkels, uitgaansleven, vakantie en zelfs werken als men zich heeft laten vaccineren waaruit nu blijkt dat die vaccinaties geen enkele toegevoegde waarde hebben en niet werken dan alleen een groot risico kunnen zijn op desastreuze bijwerkingen zelfs gezonde jonge kinderen dienen hieraan te worden blootgesteld. De ongekozen Duitse fascist Von der Leyen wil dit zelfs voor de gehele EU door de strot duwen. Ja manlief Heiko von der Leyen is zeer betrokken bij de miljardendeal Pfizer https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-is-de-vrouw-van-de-directeur-van-het-covid-vaccin/ Het is wel een zeer positief gebeuren dat zowel 4 december als vandaag 5 december heel veel mensen in Europa het fascistisch regime niet meer tolereren overal in Europa waren er demonstraties laten we hopen dat dit meer en meer wordt zodat het gehele fascistisch regime is uitgerangeerd en wij allen in vrijheid kunnen leven en werken. Niemand wil een herhaling van de verschrikkingen zoals in WOII.

   Geliked door 2 people

  • Lucie zegt:

   Bea is echt niet geprikt hoor.
   Al die lui die de dictatuur instand houden,zijn dat niet,ze kijken wel uit!

   Like

 3. Bas zegt:

  Baran:
  Oostenrijk: VERPLICHTE vaccinatie of je krijgt een boete tot € 7200.

  Duitsland: invoering van een landelijke lockdown voor niet-gevaccineerden.

  Nederland: vaccinatie plicht niet meer uitgesloten door het Kabinet en Tweede Kamer

  Dit was 1 jaar geleden een ‘complottheorie’…

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Hebben die allemaal een zeehond ingeslikt ?

  Like

 5. Jan zegt:

  Al mijn eten komt weer naar boven.

  Like

 6. Deze fotos laten zien dat vet niet alleen op je pens gaat zitten maar ook in je hersenen. Deze vetpensen leveren daar het bewijs van, gelet op hun beslissingen waar wij dagelijks onder te lijden hebben.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Heniusz zegt:

  Kan daar een namenlijstje bij? Een aantal van deze speknekken ken ik wel, maar toch niet allemaal. Pontificaal in beeld: Hubert Bruls, Ferd Grapperhaus, Henk Otten en Marc van Ranst. Dan nog de Belgische minister van Volksgezondheid… Eerder van minister van Overvol..

  Like

 9. Frits ter Weele zegt:

  Wat een stelletje zakkenvullende uit elkaar gevreten vette monsters

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Kijk dat bedoel ik maar. Kort samengevat waar het probleem ligt. En laat de Overheid daar het probleem ook neerleggen. 80 procent op de IC heeft obesitas. Waarvan ongetwijfeld ook Ramadanklanten ( vaak diabetisch vanwege de levensstijl) tussen zitten. En omdat het zo lekker gaat in de gezondheidszorg vind D66het een goed idee nog meervan deze klanten binnen te halen.Er zullen ook ongetwijfeld dikke autochtone dikzakken tussen zitten, want ook die zie ik steeds emeer in de straten verschijnen. Misschien een goed idee van Halsema om daar maar eens gesprekken mee te hebben en te vragen of het misschien verstandig is om zich te laten prikken en noem het probleem godverdomme bij de naam Blijf van gezond levende mensen en kinderen af. Halsema: men moet 1 0p-1 gesprekken voeren met deze ongevaccineerden, want men moet weer vertrouwen in de Overheid krijgen. Nou dom mens. Dat vertrouwen is wat mij betreft niet meer te herwinnen doos na alles wat jullie flikken en geflikt hebben.
  Hugo de Jonge pakt degenen, die voor hem het makkelijkste te pakken zijn en dat zijn mensen zoals ik, die gezond leven en gewoon met rust gelaten willen worden. Zoals hij al zei ik weet je te wonen. Nou kom maar hier Hugo de Jonge dan slinger ik persoonlijk de waarheid in je domme gezicht. Die dikzakken en ramadanklanten durft ie niet aan te halen, want de bekken van die gasten zijn te groot. Gisteren nog op de buis een verongelijkte dikzak die boos was omdat eentje van haar club naar de weegschaal van het ziekenhuis in de kelder moest, omdat daar de goederenweegschaal stond en de normale weegschaal het gewicht niet aan kon geven. Dat moest anders. Aanpassen dus, want daar komt het op neer. En dan nu weer aanpassen om je lek te laten prikken voor de ¨gezondheid¨ van de dikzakken. Omgekeerde wereld. Overigens die paar die er echt niets aan kunnen doen zoals lipodeem bedoel ik niet. Overgrote deel plundert de ijskast constant.Daar ligt grotendeels het probleem en dat is de reden dat er operaties afgezegd moeten worden plus de Overheid die afgeschaald heeft, terwijl ze weten dat de bevolking dik groeit door migratie. Hugo de Jonge is een lafaard. Een grote lafaard en een vent van niks. Het is geeneens een vent. Het is een kloothommel op poten. Dus nogmaals: niet de ongevaccineerden zijn het probleem ja.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   RensK.Die nazi hugo mengele komt zelf komt niet aan de deur van de ongevaccineerden.Hij stuurt militairen om de ongevaccineerden af te voeren naar de vernietigings kampen,net als in australie.

   Like

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Ach niks nieuws onder de hemel.., Jezus zei het al over de toenmalige dictators van de Joden , de Farizeeën, zij leggen het Volk wetten op die voor hen zelf niet gelden …, en met die zelfde ouderwetse Farizeeërs geest zijn ook de huidige Bobo’s besmet en dat is een oneindig gevaarlijker virus dan Covid..
  Ton Ruygrok

  Geliked door 3 people

 12. Lady zegt:

  …..dat stralen zij uit 🔥

  Like

 13. Bert zegt:

  Mensen met een vette pens roepen bij een vorm van walging op.
  Vaak zijn het mensen met een veel te grote bek en veel praatjes.

  Like

 14. Julia zegt:

  Eén voordeel de goedgevulde dictators vallen onder een zware risico groep dus eerst een paar jaar verplicht sporten en afvallen anders geen recht op zorg. Gelijke monniken gelijke kappen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Moet je die schijnheiligen zien zitten/staan/lopen met die kotsbakjes voor hun gezicht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s