Het Blanke Ras – slachtoffer van zijn eigen fatsoen

Dit boek is bedoeld als reactie op de aanhoudende pogingen van de zwarten, de moslims, maar ook de linkse terroristen om het blanke ras te demoniseren en het zich schuldig te laten voelen over allerlei ongeldige en irrelevante kwesties. Het roept het blanke ras op om trots te zijn op zichzelf en op alles wat het als een prachtig volk bereikt heeft.

Pagina 1:

In plaats van dat het blanke ras trots is op zijn geweldige prestaties en de prachtige wereld die het van grond af heeft gebouwd, voelt het zich schuldig over zijn verleden en zelfs zijn bestaan. De linkse moraliteitsterroristen, de tsunami van nep vluchtelingen, en de al gevestigde allochtonen spelen voortdurend trucjes met zijn over-ontwikkelde geweten om het zo op zijn knieën te krijgen. Wordt het blanke ras niet op tijd wakker en laat het de verwoesting van zijn cultuur zo doorgaan, dan zullen de demografische veranderingen ertoe leiden dat het eerst op zijn eigen grondgebied een onderdrukte minderheid zal worden, om tevens vervolgd en compleet uitgeroeid te worden. Daarmee zullen ook de goeie normen en waarden, die ze zo per se door willen zetten, geheel verloren zijn gegaan.

Samenvatting:

De hoofdstukken gaan o.a. over slavernij, Tweede Wereldoorlog, evolutie, psychopathie, vluchtelingen, Black Lives Matter, Antifa, Mocro Maffia, vernietiging van de Nederlands cultuur, voorspellingen over hoe Nederland in de toekomst eruit zal zien en de mogelijk oplossingen.

Auteur: Forest Dankworth
Taal: Nederlands
Bindingsvorm: Paperback
Prijs: € 11,95

Bestel HIER het boek!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het Blanke Ras – slachtoffer van zijn eigen fatsoen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, wat een leuke titel. Al zullen de onblanken met de linkse terreurbrigade voorop hier anders over denken. Ik heb het maar snel besteld voordat het om politiek correcte redenen uit de handel wordt gehaald.

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Knalkopje1 zegt:

  Hebben jullie ooit de video gezien? Daar zie je de Religie van de Vrede, de Tolerantie en de Naastenliefde in actie. Het gaat om een protest voor de Deense ambassade in Londen. Maar wie daar iets van zegt kan rekenen op een boycot of erger.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Blanken mensen vormen geen eenheid.
  De enige overeenkomst is hun huidskleur.
  Maar ze hebben onderling niks met mekaar zo als negers of mossels.
  De vormen 1 groep als het moet., blanken niet.
  Dat is funest om als 1 groep te overleven.
  Blanken gedragen zich liever onhebbelijk naar mekaar toe en afstandelijk.

  Like

  • Bert zegt:

   Zie alleen het verschil in mekaar groeten als ze mekaar tegen komen.
   Bij negers is het meestal een heel ritueel van diverse manieren bij elkaar.
   Blanken werpen mekaar een minzaam knikje toe.
   En daar blijft het bij. Hooguit nog een hand.

   Like

  • lone zegt:

   de reden daarvoor is dat blanken al decennia lang van hun roots worden weggemanipuleerd . Of anders gezegd: wat nu bezig is , is een oorlog ‘tegen het Westen’ ; omdat het Westen de christelijke beschaving vertegenwoordigt – of beter ‘wat er nog van over is’ . Die moet kapot . Ten voordele van die chinese [=zijn erg volgzame , geestelijk ongevaarlijke mensen] en derde wereldlanden [=die gaan dienen als werknemers voor de nwo] .

   Like

   • Bert zegt:

    Alsof alleen het christelijk geloof blanken verbind en bij elkaar houd.
    Het is inderdaad een kleffe club van jij hoort er bij en jij niet.
    Maar dat doen ze zelf.
    Je hoeft daar alleen maar hier naar sommige reageerders te kijken en hun gedrag.
    En eerlijk gezegd wil ik weinig te maken hebben met mensen die alleen zo kunnen denken.

    Like

   • Z. zegt:

    De mensen die in een stad naar de kerk zijn, zijn een minderheid. En dan praat ik over de jaren 80. Zeg 5 kerken in een stad van 30000 is 5x 1000 max (is vast minder) dat zijn er 5000.
    Ik begrijp net als velen anderen niet waarom de blanken moeten verdwijnen. Aan die aziaten en zwarten heb je ook niets. Kan mij niets schelen of iemand tegenwoordig (laag niveau meerkeuzevragen) universiteit heeft gedaan. Niveaus zijn aangepast. Aziaten en Afrikanen werken op executive uitvoeringsniveau. Het heeft de japanners 40 jaar gekost om een motor (twee wielig voertuig) opnieuw inelkaar te zetten. Want dat was niet makkelijk. Het uitvinden hebben ze tot nu toe nog nooit gedaan door deze volkeren. En de patenten die er zijn is een vervolg op onze techniek. Je kunt van elk klein ding wel een patent aanvragen, en is dat eerlijk, iets wat iedereen kan, zoals het anders bouwen van dammen en gebruik van beton, waar de chinezen veel patenten op aanvragen. Daarmee kunnen anderen dat niet uitvinden met meer efficiëntie. Wij hebben toch ook nooit geld gevraagd/gekregen voor al onze technologieën gvd.
    De oude phoeniciërs van voor 1300vchr dat zijn wij en wij zeilden de hele wereld rond. Wij stammen af van de pyramidenbouwers (hybride in iedergeval). De pyramiden van Bosnie is 35000 jaar oud. De sphinx van voor de vloed. En Troy ligt in Engeland, uit het boek van Iman Wilkes een ander boek van Ernst Gideon. De oceanakos (oceaan) uit de illias is niet de mediterraanse zee.
    Wij waren in noord china om daar de donkere aziaten tegen te houden die amerika inwilden. Zij ontwikkelden eerst boekwijt en later rijst. Alles van de wereld van voedsel bouwen en kleding komt van deze mensen. Zij hebben de pyramiden verstopt onder een goede humus laag waarop bomen konden groeien. Niet alles is verstopt maar veel wel.
    6000 vchr ging de beringstraat onder water. En de donkere aziaten daar leven nog in het schildpadtijdperk. Dat komt uit india en is inderdaad van 6000 vchr. De nieuwere tijdperken kennen ze daar niet. DE beringstraat is ongeveer 20/30 meter diep, evenals de zuidelijke deel noordzee tussen nederland en engeland. De geschiedenis zegt dat er een grote ijsschelf lag over noordeuropa, maar daar zijn geen aanwijzingen voor. De duinen komen namelijk door wind en water, en evenzo de zandheuvels veelal noordzuid in het midden van het land. Onder de noordzee zijn mammoettanden gevonden in het zand, deze dieren liepen daar gewoon. Het water is nog steeds stijgende, sinds meerdere vikingsteden nu onder water liggen. Komt wellicht vanuit de silliciumwereld, de grote oerbomen waren van sillicium (zand) gemaakt. Net zoals het reuzenpadgebied in ierland vroeger een boom was met zeskantige organismen, zoals de bij die bouwt. Daarvoor was er een schimmelwereld met grote paddestoelen in amerika versteend gevonden. Er zijn meerdere werelden geweest. Het siliciumpatroon vind je ook in de bonestaak, waar ooit een reus in klom.
    De uitwisseling van silicium en voedingsstoffen kan zijn gegaan zoals in botweefsel. In tweederde van de botten zijn er geen bloedvaten. De uitwisseling van calcium als bouwmateriaal gaat van cel tot cel. Een cel gaat open en geeft materiaal, de andere cel gaat open en neemt het op.
    De goden dat zijn wij, mensen die eerder geleefd hebben. En Nee geen bedachte afgoden van de slavische volkeren, die het tweede pantheon vormden in scandinavie.
    En de mens is gemaakt uit de Aadhi Aman, de eerste vrouw die een kind van een reusgod kon baren. Aadhi aman betekent ‘de allereerste moeder’. Adam is dus een vrouw en niet een man. Het was bekend dat deze meestal uit de vrouw gesneden moesten worden en vroeger gingen zij daaraan dood. Wij hebben allemaal wel wat gemengd bloed zo te zeggen na 1000den jaren. Hier te zien in youtube;
    https://www.youtube.com/watch?v=-tabN6Z385w ongeveer vanaf 13.30 min. Een interessant kanaal. Ook vind je tempels met mensen met baarden, wat aziaten niet hebben. Je vind sperma en eicel uitgezet steenreliëfs op de plafonds. De tempels zijn zeker 6000 jaar of ouder 30.000 jaar als de piramiden van bosnie? De geschiedenis van ons klopt voor geen meter.
    De 7 naga’s kunnen best de 7 geesten van god zijn genoemd in de bijbel zijn. Jezus wordt de morgenster genoemd, maar lucifer ook. Het licht tegen de berg van mozes kan best lucifer zijn, is god niet veel groter. etc etc.
    In indonesie de kleine aapmens floresmens, en in afrika heb je lucy 1 meter groot. In de Congo heb je kleine pygmeeën (de oorspronkelijke afrikaan?) naast grotere afrikanen. De pygmeeën zijn de slaven van de wat grotere bantumensen. De reuzen heb je van Rwanda, gemaakt door vrienden van achilles die daar in ethiopie bouwwerken hebben gemaak? Achilles was bijna net zo mooi als de goden werd gezegd.

    Geliked door 1 persoon

 5. de uitvinders van wiskunde en natuurwetenschappen waren allen blank

  Like

 6. Marc zegt:

  Robert Spencer is weer eens ijzersterk.

  Like

 7. Mario Schettini zegt:

  Het lukt niet om dit boek te bestellen. Heeft iemand een suggestie? Bij voorbaat dank.

  Like

 8. Pingback: WEER VERBODEN! (CENSUUR!) | E.J. Bron

 9. Chris zegt:

  It was not part of their blood,
  It came to them very late,
  With long arrears to make good,
  When the Saxon began to hate.

  They were not easily moved,
  They were icy — willing to wait
  Till every count should be proved,
  Ere the Saxon began to hate.

  Their voices were even and low.
  Their eyes were level and straight.
  There was neither sign nor show
  When the Saxon began to hate.

  It was not preached to the crowd.
  It was not taught by the state.
  No man spoke it aloud
  When the Saxon began to hate.

  It was not suddently bred.
  It will not swiftly abate.
  Through the chilled years ahead,
  When Time shall count from the date
  That the Saxon began to hate.

  Like

 10. Meine zegt:

  De link om het boek te bestellenwerkt niet meer.

  Dan maar als een PDF verspreiden ?

  Like

 11. Meine zegt:

  De link om het boek te bestellen werkt niet meer.
  Dan maar als een PDF verspreiden ?

  Like

 12. Meine zegt:

  Enne, “Forest Dankworth” is net zo’n leuk pseudoniem als “Vreederijk Waarmond” van bijna 300 jaar geleden. Vreederijk ging stevig commentaar leveren op de 1e religie uit het Midden-Oosten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s