Hugo onder experts . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t  “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hugo onder experts . . .

 1. Frits zegt:

  Zei de bal gehakt

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach je moet maar eens zien wat deze prikpooier bedenkt om de mensen te verneuken.

  Als onderbouwing voor 2G-coronapas gebruikte De Jonge studie die daar nooit voor bedoeld is: ‘Dit is misleiding’

  Vroeger noemden we dat gewoon volksverlakking, maar ja tijden veranderen.

  Coronaminister Hugo de Jonge gebruikte als onderbouwing voor de 2G-coronapas een modelstudie van de TU Delft. Maar deze studie is daar nooit voor bedoeld, zegt de auteur. Hij trekt zijn handen af van het model waarop het OMT en het kabinet de QR-code en het 2G-beleid baseren.

  “Het model geeft geen onderbouwing voor wel of geen coronapas,” schreef auteur Bas Kolen aan Follow the Money. Het is gemaakt ‘om te kijken of je met acceptabele risico’s evenementen kan organiseren’.

  https://www.ninefornews.nl/als-onderbouwing-voor-2g-coronapas-gebruikte-de-jonge-studie-die-daar-nooit-voor-bedoeld-is-dit-is-misleiding/

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Hugo de Jonge is ook maar een marionet van hogere machten. Veel wijsheid zit er niet in en zal er ook niet inkomen. Is iemand die ook nooit van fouten zal leren. Hij is in ieder geval niet goed voor het welzijn van dit land. Echter opleiding zegt ook niet alles heb ik al meerdere malen in mijn leven gemerkt. Hoogopgeleiden kunnen ongelofelijk stupid zijn en laagopgeleiden kunnen verrassend slim en wijs zijn. Het zegt mij werkelijk geen snars meer. Em als ik zie wat er tegenwoordig van die universiteiten afkomt en wat er uit die monden soms komt dan zakt je broek ervan af.

  Like

 4. Donald Duck gaat jagen zegt:

  zegt alles….

  Like

 5. Andre zegt:

  Het is 1 grote poppenkast. Zwitserland is een ski vakantie land en richt het beleid af op veiligheid ipv alles maar dicht te gooien hier zijn de regels.

  https://skigebiedengids.nl/coronaregels-in-zwitserland/

  Polen is er ook wel klaar mee. Handhavers willen niet meer handhaven en de link met WO2 is er weldegelijk want 20% van de Polen is vermoord in WO2 of je naam werd vervangen door een nummer met dwang arbeid. Maar wat zegt Duitsland. Nou dit.

  https://www.tagesschau.de/inland/corona-hochrisikogebiete-polen-schweiz-101.html
  Vanuit Polen en Zwitserland geen QR code is 5 dagen verplicht quarantaine!

  Het heeft geen reet met preventie of oplossen te maken. Het is het uitrollen van de QR code voor iedereen volgens het draaiboek van Klaus Schwab. Leuk je kerst kadotjes kopen in Duitsland moet ook verpest worden zodat je alles lekker online bij Bezos kan kopen. Bezos komt trouwens ook uit de klas van Klaus Schwab.

  Like

  • saddy zegt:

   Factcheck op: “”De Jonge wil vooral duidelijk maken dat alle ingredienten van het vaccin raadpleegbaar zijn.”””

   Nee hoor, dat ging enkel en alleen om zijn bewering dat proefprikken veilig zijn te onderbouwen. Zijn vergelijking van een niet-geteste injectie met een decennia lang bekend slachtafval-product is alleen maar een bevestiging van zijn schadelijke onkunde en/of opportunisme.

   Komt van dpa . Even gekeken op de site: Geen enkele zwakzinnigheid vanuit den haag is “”gechecked””.

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Ja, het is diep treurig dat wij met zo’n lompe, primitieve klootzak zijn opgezadeld.
  Allemaal het werk van de sloper van het Nederlandse volk, Rutte…!

  Like

 7. Na twee jaar van irrationele angst produceren over COVID-19 hebben de overheden in 20 USA-staten een verbod ingesteld op covid- paspoorten en op verplichte vaccinatie. In 28 USA-staten is de mondkapjesplicht afgeschaft . Nu nog wachten tot Rutte en Merkel hetzelfde doen.

  Like

 8. leeuw7Le zegt:

  Hoewel Hugo de J. en Mark R .maar marionetten zijn zou het beter zijn dat deze twee demissionaire recidiverende pharma criminelen stoppen met Nederland te demoraliseren ,en dat deze twee demissionaire boeven zichzelf aangeven op het politiebureau en netjes het hele narratief uitleggen,en ook gewoon hun opdrachtgevers aangeven !!Deze misschien toekomstige moedige daad kan voor deze demissionaire kwajongens ,zeker enige strafvermindering opleveren!! Gelukkig zijn er nog zeer veel wetenschappers en juristen die hun rug wel recht houden!!Het onafhankelijke Neurenberg 2.0 tribunaal zal uiteindelijk de daders aan de tand voelen !!

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Maar hugo is wel een fricandel expert.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  hugo mengele de jonge is een expert op het gebied van genocide op zijn eigen bevolking.

  Like

 11. Julia zegt:

  Hugo de beroepsleugenaar en draaikont. Een onbetrouwbaar stuk ellende dat de algehele samenleving ontwricht en kapot maakt. Dat deze vent nog een oog dicht kan doen met hetgeen wat hij inmiddels al op zijn geweten heeft blijkt dat de falende onbenul over geen enkel moreel kompas beschikt. Hij is schaamteloos, gewetenloos en onbetrouwbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s