Schapen in de kudde en de kou . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Schapen in de kudde en de kou . . .

  1. peresyehuda zegt:

    Het gaat niet om de coronabesmetting of om de QR code. Neen, deze QR code is het middel om iemands identiteit voorgoed vast te leggen ten behoeve van de landelijke overheid en straks van de EU. Vrijheden inleveren onder het mom van corona. Alle digitaliseringmogelijkheden kan dan worden aangesloten en afgesloten om mensen te controleren. Het is de flash flagmethode, die worden gehanteerd. Idee en moet zich afvragen waarom bij controle opmcorona bij de horeca bijv. Tevens de identiteit daaraan gekoppeld moet worden. Kom alleen toch voor een broodje. Controle zonder identiteit kan en mag niet.

    Geliked door 2 people

  2. Het Amerikaanse Federaal Bureau Bijwerkingen (Vaers ) meldt 300.000. doden
    door corona-vaccins En in Florida is dit vaccin bij wet verboden

    Like

  3. Hovawart zegt:

    Het kabinet belooft met het spuitje iedereen het ‘eeuwige leven’ maar holt wel de gezondheidszorg uit……..men belazerd de kluit.

    Geliked door 1 persoon

  4. Tanya zegt:

    Daar staan ze zowaar, ooit voor vrijheid gevochten laten ze zich nu
    met gif het graf inspuiten. Hoe OER en OER DOM kunnen mensen zijn. Maar het scheelt natuurlijk aardig wat betreft aow uitkeringen, zal men in Den Haag denken, TOCH !!!.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ton Ruygrok zegt:

    Dankzij deze schapen die rucksichtloss achter die rattenvangers van het Binnenhof kruipen wordt ons vrije bestaan voor altijd verkwanseld..!
    A.Ruygrok, Monster

    Geliked door 3 people

  6. Fran zegt:

    Niet meer te redden…
    Wat moet, dat moet dan maar.

    Geliked door 1 persoon

  7. Jan zegt:

    O help! Wat zijn socialisten toch geestesgestoord volk

    https://mobile.twitter.com/marguit70/status/1467122353603854338/photo/1

    Geliked door 1 persoon

  8. Jan zegt:

    LOL: Pew Study Shows 53% Of White, Liberal Women Have A Mental Disorder
    https://patriotfetch.com/2021/12/lol-pew-study-shows-53-of-white-liberal-women-have-a-mental-disorder/

    Ik geloof het direct.

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Het is toch zielig als je deze nog steeds goedgelovige schaapjes met mondmuil (waarvan is gebleken dat deze totaal geen effect hebben als dat het allen gaat om gedragsverandering) reeds gevaccineerd en wederom er zich weer in laten luizen en in rijen klaar staan voor een derde gifprik.
    Nou Beatrix is ook verkouden en besmet dus ondanks 2 gifprikken en een booster. Ik verklaar deze categorie onder een stel zeer domme wezens die willens en wetens meewerken aan de idealen van een stel smerige machtswellustelingen die zich verrijken aan het miljarden verdienmodel en hier graag hun gezondheid voor in de waagschaal stellen in plaats van te vechten voor hun vrijheid.
    https://www.ninefornews.nl/meer-dan-120-kinderen-belanden-in-het-ziekenhuis-na-pfizer-prik-we-gaan-door-met-vaccineren/
    https://www.ninefornews.nl/duitse-pathologen-geven-nieuwe-persconferentie-over-sterfgevallen-na-coronaprik-is-er-een-verband/

    Like

  10. boorzalf zegt:

    De eerste 2 prikkies hebben hun hersenen aan getast, via de computer bewegen ze zich automatisch naar de boostershot.

    Like

  11. BigLJohn zegt:

    Zulke vol-idioten hebben Rutte en de Jonge het liefste. En het zijn er miljoenen. Strooi maar flink wat leugens rond en maak ze maar goed angstig, dan is succes verzekerd. Al die mensen die niet meer in staat zijn om hun eigen verstand te laten werken, je gelooft je eigen oren niet ! Maak ze maar eens wijs dat door Corona het risico aanwezig is dat de aarde plat aan het worden is, en ze geloven het ook meteen !

    Geliked door 1 persoon

  12. saddy zegt:

    Follow rutte, follow the science:

    Geef d’r een hele grote klap op.

    Like

  13. Max Q zegt:

    Helaas kunnen we constateren dat de huidige beleidsmakers/uitvoerders waar ook ter wereld die het huidig gevoerde prikbeleid steunen, willens en wetens mensen vermoorden. Het zijn dus seriemoordenaars. Wat moet je met seriemoordenaars doen ? Juist, zo snel mogelijk uitschakelen dood of levend maakt niet uit. Zet er premiejagers op. Ja, ook in Nederland. Wie levend gepakt wordt moet voorlopig een streng beveiligde gevangenis in zonder dat men enig recht heeft. Dat hebben de slachtoffers ook niet. Wanneer deze schurken van de straat zijn, het deel wat in het gevang zit voor een tribunaal; desnoods een volkstribunaal. Daarnaast moet je dus de mensen die deze massamoordenaars geloofden met omgekeerde indoctrinatie proberen er weer normale mensen van te maken. Ontschapen zeg maar. Wat daarna ? Nederland weer democratisch maken. Echter moet er wel een voorwaarde aan politieke partijen worden gesteld: GEEN RELIGIE binnen de politiek. Ook namen van partijen mogen niet gelinkt kunnen worden aan welk geloof dan ook: Dus uitsluitend seculier.

    Like

  14. ronjaspers zegt:

    De angstige pamper brigade in de rij voor hun dodelijke corona vaccinazi,oftwel hun euthanasie spuit met vertraging.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie