Goochel”experts” en leeghoofden

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De ‘wetenschappers’ van het RIVM, het OMT, het KNMI, Rutte, De Jonge, Klaver en de door hen gedicteerde zogenaamd ‘onafhankelijke media’ zijn feitelijk geen clowns, maar ware goochelexperts die iedereen weten te verblinden met misleidende trucjes (cijfers) en keiharde leugens. De ‘wetenschappers’ die, telkens weer opnieuw, helemaal NIETS blijken te WETEN maar het uitsluitend moeten hebben van aannames, valse modellen en keiharde leugens. Twee jaar lang horen we elke dag weer een ander verhaal van de ‘experts’ op tv en het gros van de bevolking draait elke dag weer slaafs met ze mee in de zoveelste nieuwe richting die zij dan ‘beargumenteren’ als ‘voortschrijdend inzicht’…

Holy Mindfuck

Klimaat en Covid zijn inmiddels verheven tot ware ‘religies’, waarbij het – net als bij religies – gaat tussen erin ‘geloven’ of niet. Ofwel tussen ‘gelovig’ = goed en ‘ongelovig’ = slecht. Wie er niet in ‘gelooft’, is, net als een heiden, een ongelovige, een ontkenner of een anti-vaxxer waarmee u volgens de psychopatisch gestoorde Paternotte meteen ook een fascist en extreemrechts bent. Het grappige hierin is dat het Nazisme ÓÓK zogenaamd ‘sociaal’ (NSDAP) en daarmee, net als D66, GroenLinks en Antifa, extreem LINKS en extreem geweld- en moorddadig was… Wie er wèl in ‘gelooft’, is in zijn/haar geestelijk labiele toestand inmiddels voldoende gehersenspoeld en bang gemaakt (klimaat-stress en verkoudheidsvirus-angst) en daarmee uitermate gewillig om de grootste onzin op te volgen. Zelfs het recht op eigen lichaamsbeschikking – dat vastligt in de wetten van zowel de Europese en landelijke wetten ÈN de Neurenberg Code – mag wat hen betreft vervangen worden door VERPLICHTING TOT… Zelf nadenken hoeft niet meer. Alles wordt voor u bepaald. Heerlijk dat ‘ontzorgende’ gevoel… Geef ons alstublieft nòg meer leugens en hersenspoeling en geef ons vooral nòg meer domme De Mol spelletjes en spelprogramma’s op tv om nergens bij na te hoeven denken. Hou ons dom, geef ons brood en geef ons spelen! En dat lukt vrij aardig als ik zo om mij heen kijk, moet ik zeggen! Ik stel vast dat de oplopende ‘vaccinatiegraad’ vrijwel gelijkstaat aan de domheidsgraad van de bevolking. De enige WARE hockeystick grafiek!

Echter, wederom wordt de goedgelovige mens besodemieterd door globalistische klimaat- en zogenaamde ‘gezondheids’messiassen die u nu komen bekeren tot hun ronduit ACHTERLIJKE redenaties, telkens opnieuw verzonnen ‘kennis’ en al decennia lang herhaaldelijke (angstbeeld)inzichten op basis van valse ‘profeten’, stekeblinde ‘helderzienden’ en ijskoude charlatans als gluiperd Rutte, basisschool-dictatortje De Jonge, één(hersen)cellige Yasser Klaver of een valse pisnicht als Robbie Jetten.  ieieieieieieieieie dit jochie is nòg viezer dan die gifgroene Kaag en Ollongren slangen en DÀT wil wat zeggen! Voor hen is HET een uitermate ‘nuttige’ IDIOOT, maar zelf denkt hij dat hij mega deugt en mega populair is… tot ze ‘m op straat tegenkomen… En mocht u HET daar tegenkomen mensen, denk aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen, want u kunt van dit ‘mannetje’ de meest smerige ziektes oplopen.

Goochelen met cijfers

Geheel in tegenstelling tot wat diverse grote UMC’s en ziekenhuizen qua aantallen zèlf aangeven, betreft de nieuwe strategie van de ‘wetenschappers’ van het RIVM, het OMT en Rutte en De Jonge het ‘aantonen’ van hoe gevaarlijk de ‘ongevaccineerden’ zijn in verhouding tot de ‘gevaccineerden’. Uiteraard allemaal gebaseerd op de door henzelf tot op het bot uitgeklede IC-capaciteit! De nieuwste ‘inzichten’ gaan namelijk over de verhouding ‘gevaccineerd’ of ‘ongevaccineerd’ op de corona-afdelingen van ziekenhuizen en op de IC’s waar volgens Hugo en zijn ‘adviseurs’ een geval van 50% versus 50% qua verdeling ge’vaccineerd’ en on’gevaccineerd’ zou liggen… Let wel; de ziekenhuizen en zorginstellingen ZÈLF hebben heel ANDERE cijfers, maar Hugo en zijn ‘adviseurs’ weten alles beter…! Het betekent volgens De Jonge (en zijn ‘adviseurs’) namelijk dat als het 50/50 in de ziekenhuizen ‘is’, dat zou aantonen dat er VÉÉL meer besmettingen zijn uit dat groepje van 13% dan uit die groep van 87%… Echter; zoomt u in op welke categorie mensen daar dan daadwèrkelijk op de IC’s ligt, dan betreft het van BEIDE groepen (!) (geïnjecteerd of niet geïnjecteerd) voornamelijk ouderen van boven de 74 jaar… Waarmee, geheel in tegenstelling tot wat zij ú proberen ‘wijs’ te maken, wordt aangetoond dat het van BEIDE groepen (!) slechts een heel klein deel is en dat – heel verrassend ?! – voornamelijk de ouderen zijn! De rest die daar ligt, ligt daar feitelijk voor iets heel anders, maar hebben een staafje in de neus gefrot gekregen en als zijnde positief getest, zijn ze verhuisd van hun eigen afdeling naar de corona-afdeling! Dàt zijn de feiten!

En zo goochelen zij en hun NOS/NPO en RTL ‘nieuws’ en ‘praatprogramma’/indoctrinatie/bangmakerij-programma’s HEEL bewust met valse cijfers om de DOMSTE mensen bang te houden en aan te zetten tot nòg meer niet werkende doses van deze genocide-‘vaccinaties’, wetende dat de DOMSTE mensen dit hersenloos opvolgen en het nog tot op de letter en het gebaartje na-papegaaien ook. En dat allemaal terwijl er BEWEZEN (!) andere middelen zijn die veel beter helpen, maar die door het RIVM massaal zijn opgekocht en die psychopaat Hugo als kwakzalverij heeft veroordeeld en derhalve heeft verboden. Hugo, de Mengele van ‘gezondheid’, ‘welzijn’ en sport… die voor de duivel werkt, maar nog steeds gelooft dat Jezus terugkomt op aarde…

Dit gaat niet over gezondheid mensen, dit gaat om macht, geld en onderwerping aan een totalitair/fascistisch systeem dat door de VN/EU/WEF psychopaten is bedacht en wereldwijd is voorbereid en uitgerold. Wetende dat de DOM-ste / LUI-ste / gemakkelijkst beïnvloedbare / geestelijk-evenwichtig ZWAK-ste mens niet eens de tijd wil nemen om andere kanten en andere meningen van andere wetenschappers en experts te onderzoeken, maar ú – in plaats van de uitvoerders van dit globalistische/criminele systeem – de schuld geven van hun afgenomen vrijheden…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Goochel”experts” en leeghoofden

 1. hans-e-pans zegt:

  Als je op nos.nl/teletekst zoekt naar de site waarop de landelijke getallen staan over de besmettingen, de aantallen die in de ziekenhuizen en op de IC liggen, de aantallen van mensen die per dag in het ziekenhuis en op de IC zijn opgenomen, en ook het aantal mensen die overleden zijn per dag.

  Dan staan daar op die site zoveel getallen van de dag ervoor, soms ook in vergelijk met de 7 dagen ervoor ook het percentage dat het in een bepaalde tijd verschild met daarvoor, als je er eens naar kijkt en niet goed oplet wat er staat dan denk je van allemachtig dat zijn wel erg grote aantallen mensen het duizelt je gewoon.

  Maar het is natuurlijk om de mensen die bang zijn bang te houden of nog banger te maken

  Like

 2. saddy zegt:

  1. Eigenlijk wordt hier dus gezegd dat de ouderen toch wel op de IC komen, gengemanipuleerd of niet. En dat klopt: 0,8 % werkzaamheid gedurende maximaal 2 maanden, verwaarloosbaar dus.
  Delta was mild, omicron stelt al helemaal niets voor, dus die 74-jarigen moeten echt nog wel wat andere kwaaltjes hebben.

  2. “”De rest die daar ligt”” wordt steeds interessanter want met de bijwerkingen als hart- en lever-beschadiging en stolselproblemen en immuunproblemen en verminderde afweer tegen kanker is de oversterfte echt wel te verklaren. (Bij topsporters kunnen ze deze schade niet ontkennen maar meneer de Vries uit Kampen krijgt nog steeds het oude labeltje opgeplakt. (Probeer maar eens een autopsie te regelen)

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vraag 1 (aan Mark Rutte); waarom flikker je die Hugo de Jonge er niet uit? Mona Keizer wel en deze Clowntje Clusterfuck niet?
  Vraag 2 (aan de Tweede Kamer): waarom flikkerstralen jullie die Rutte er niet uit? Een enorme staat van dienst van leugens en bedrog. Wanneer is genoeg dan eindelijk genoeg?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Harrie Vaes zegt:

   Rutte zal nogal gek zijn om die oen , die al het vuile werk voor hem opknapt eruit te gooien.De Jonge papagaait alles wat ze hem ingeven na.
   En Rutte eruit flikkerstralen …..daar moet je mensen met een goed en helder verstand voor hebben en die zijn in de kamer niet meer te vinden omdat ze bijna allemaal gehersenspoeld zijn door Rutte en co. evenals zowat 80 procent van de bevolking.

   Like

 4. Julia zegt:

  Miljoenen mensen zijn in gijzeling genomen door dagelijkse dreigingen als u allen zich niet laat vaccineren dan volgen er langere lockdowns, artsen die beweren dat iedereen vroeg of laat ernstige vormen van covid kunnen krijgen vooral als men niet is gevaccineerd, als u zich niet aan de maatregelen houdt dan volgen er strengere maatregelen en boetes en ga zo maar door. De algehele bende binnen het demissionair gajes, OMT, RIVM is een club die bestaat uit leugens en het sjoemelen met cijfers. Dan lullen ze zo morgen lullen ze anders ook die Kuipers blijft uit zijn nek kletsen nu zijn we nog lang niet toe aan code zwart omdat de besmettingen aan het afnemen zijn, morgen zijn de besmettingen weer hoog en zo houden we de onderdanige kudde mooi in een wurggreep. In ieder geval hebben ze het weer voor elkaar om de economie een enorme klap toe te dienen en de 2G maatregel door de strot te gaan duwen. We weten nu al zodra dat corrupte zooitje demissionair weer missionair is alles wat zij in de planning hebben in sneltreinvaart wordt door gedramd en het volk geen enkele inspraak meer heeft. We kunnen in ieder geval onze borst nat maken voor hetgeen wat er aan meer en meer dictatuur ons te wachten staat. Totale staatscontrole en een hoop armoede. Miljoenen mensen hebben de macht maar gebruiken deze niet gooi het land maar eens plat dan zal iedereen ondervinden wat deze dictatuur veroorzaakt misschien worden miljoenen mensen dan eens wakker en staan ze eindelijk eens op. Als je toch ziet wat er voor een overbodig gespuis in de blauwe zetels zit dan is het om te huilen weer zo een staaltje van een eerste klas idioot die is gedoopt in zelfmedelijden de zwaar gefrustreerde onbenul Sylvana Simons https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/filmpje-voorzitter-roept-geintimideerde-sylvana-simons-tot-de-orde-het-lijkt-wel-een-kleuterklas-hier/ Dit is het niveau dat in de Tweede Kamer huist totaal geen enkele toegevoegde waarde en pure verspilling van belastinggeld. Tweede Kamer is een bolwerk van een kleuterklas voor volwassenen veel zinnigs komt er niet meer uit. Maar pas op Grapperhaus gaat o,a, sissen aanpakken hoeveel extra BOA’s gaat dit heerschap hiervoor aanstellen om sissers te beboeten. Al met al met dit soort flut maatregelen en zinloze regeltjes houden ze zich bezig omdat ze de totale macht kwijt zijn over hun eigen chaos. Ze zien door de bomen het bos niet meer. Geen wonder dat dit land met de dag dieper en dieper zinkt.

  Like

 5. Bas zegt:

  “Ik ben er achter gekomen dat Covid-19 geen ziekte is, het is een project.” Het Covidproject is in 2015 gestart.

  https://www.ellaster.nl/2021/08/26/de-corona-spoedwet-werd-al-een-jaar-voor-de-pandemie-voorbereid/

  De ‘corona’ spoedwet werd al een jaar vóór de pandemie voorbereid

  Een pandemie als onderdeel van een project
  Doordat zijn cliënt Artsen voor Waarheid hem vroeg om naar de juridische kant van het coronabeleid te kijken, ontdekte Arno van Kessel dat er allerlei zaken niet klopten. “Ik ben er achter gekomen dat Covid-19 geen ziekte is, het is een project.” Het Covidproject is in 2015 gestart. C.O.V.ID is de afkorting van het Certificate Of Vaccination ID, ook wel bekend als ID2020, een project van Bill Gates. “Iedereen krijgt een digitaal nummer. Dat nummer komt niet meer op je pasje, want dat nummer is gewoon je lichaam. Het lichaam is dadelijk je ID-nummer.” Dit heeft alles te maken met Agenda 21 (de wereldwijde agenda voor de 21e eeuw) en plannen voor de Great Reset

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Geef allen die covid als gevaarlijk vinden de volgende
  test.
  Laat ze aan een glas water reuken, als ze niets ruiken
  moeten ze zes maanden in eenzame isolatie.

  Like

 7. Bert zegt:

  Hugo de QRankzinnige, las ik ergens.
  Leuk gevonden wel.

  Like

 8. Bas zegt:

  Geert Wilders

  Miljoenen voor extra woningen voor statushouders!

  En de Nederlanders die JARENLANG op de wachtlijst staan kunnen nóg langer wachten!

  Schandalig!

  telegraaf.nl
  Gemeentes krijgen miljoenen voor nieuwe woningen statushouders
  Gemeentes moeten het gigantische tekort aan woningen voor asielzoekers met verblijfsstatus inlopen met een miljoeneninvestering. De komende twee jaar moet dat zo’n 800 woonruimtes extra opleveren,…

  Like

 9. Jan zegt:

  Bijzonder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s