Snap je het al?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Snap je het al?

 1. Harry zegt:

  Ach , de overheidsstakkers offeren hun veiligheid en gezondheid op door in veel te kleine ruimtes te beslissen over ónze veiligheid .
  Als dát geen mensenliefde is ……………

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Ik zie geen verschil, beide groepjes luisteren toch naar de meester?

  De een gaat naar een openbare school en de ander zit bij klaus op zijn school voor future narcissistic and psychotic world leaders.

  Waar blijft de foto van de middelbare school voor neurenberg executives?

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  De lui op de onderste foto lijken op rijke grootkapitalisten die in weelde leven en de mensen op de bovenste foto gewone burgers die naar de voedselbank moeten gaan! Wat een oneerlijke verdeling toch!

  Like

  • Bert zegt:

   Hey Jules, ik weet niet waar jij je boodschappen doet of tussen leeft, maar dat zijn kleine kinderen van een jaar of 8 op de bovenste foto.
   Misschien dat jij kinderen als volwassenen ziet omdat je ook zo kinderachtig bent gebleven voor je leeftijd.
   In dat geval zijn het leeftijd genootjes voor jou.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Dan mogen ze wat mij betreft al die kinderen (dat zijn tenslotte burgers) naar die grootkapitalisten toe sturen om uit hun ruif te gaan eten! En volgens mij ben jij nog kinderrechter dan een kleuter omdat je niet eens snapt dat ik juist deze afbeeldingen beschouw als een vergelijking waarin arm en rijk zo slechtst overeenkomen!

    Like

  • Julia zegt:

   Jules Vismale Ook die luitjes afhankelijk zijn van de voedselbank en de rest van het onderdanig klootjesvolk betalen wel mee via de belastingpot aan het rijkelijk eten, de feestjes en drankjes van die groot kapitalisten de gewetenloze dictators dus. Dat is inderdaad onverteerbaar. Ook het dragen van de niet werkende mondmuilen die dragen de huichelaars uitsluitend voor de buhne maar zodra één voet over de drempel geen mondmuil, geen afstand. Kortom geen enkele opgelegde dwangmaatregel die zij het klootjesvolk hebben opgelegd houden zij zich überhaupt aan. Het is joviaal handjes schudden en elkaar om de hals vliegen. Ik geloof er ook sterk in dat het merendeel van de gewetenloze machtswellustelingen een zoutoplossing is ingespoten en zij zich niet hebben gewaagd aan het experimenteel vaccin.

   Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Ik ben diep onder de indruk van je stoere uitspraak Jules.
   En hier laat ik het maar bij.
   Doe de groeten aan Donald Duck.

   Like

 4. Andre zegt:

  Mn neefje sprak ik nog van het weekend en zit in groep 5. De kneiter linkse juffrouw vroeg aan de klas wie er gevaccineerd was en deze kinderen mochten gaan staan…..

  Voor de mensen die het nog steeds niet snappen de Jugendwohnlager was het Lehrlingsheim voor de jongetjes van IG Farben en de meisjes werden gehersenspoeld bij Bund Deutscher Mädel of Kriegshielfsdienst. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst met QR code.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maar wat moet je nou, als je niet van witte wijn houdt?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ze zullen dat verhaal wel kennen van “Marie” …, maar ik denk niet ’t in hun hoofden opkomt dat de gebeurtenissen van erna ook hen zou kunnen treffen.
   Ik betwijfel ook of er ook maar één is die enige notie heeft hoe vergelijkbare mensen met die uit 1789, nu moeten leven.
   De Cake zal wel niet vaak op tafel staan.
   ( ik las eerst “manquent” ! ) maar dat eten, sorry “souperen”, ze niet bij de “entrée”.

   Like

 6. Meine zegt:

  Tuurlijk, ik zie de socialistische dubbele moraal. regels voor iedereen, maar niet voor de socialist.

  Like

 7. Bas zegt:

  JUST IN – 150 grote bedrijven veranderen merkclaims in Duitsland voor de grootste “vaccinatiepromotiecampagne” ooit.

  Like

 8. Bas zegt:

  Coronabeperkingen gaan dus over in KLIMAATbeperkingen….

  De nieuwe Volksgezondheid man in Duitsland, Karl Lauterbach. Fouter krijg je ze niet.
  “This is a one world enterprise, in environmental but also in pandemic issues.” twitter.com/FAZ_Eil/status…

  Like

 9. Bas zegt:

  FVD groeit

  Zihni Özdil
  Het echte verhaal is dit. Jonge moslims stappen massaal over naar Baudet. Maar daar zijn de elites in Nederland stekeblind voor. Veel te druk met hun kwezelerige queeste om moslims – die in hun imaginatie permanent zielig zijn – te beschermen tegen drie zinnen van een Meilandje. twitter.com/yesimcandan/st…

  Like

 10. Bas zegt:

  https://www.ellaster.nl/2021/08/26/de-corona-spoedwet-werd-al-een-jaar-voor-de-pandemie-voorbereid/

  De ‘corona’ spoedwet werd al een jaar vóór de pandemie voorbereid

  Arno van Kessel is advocaat van Artsen voor Waarheid en deed aangifte tegen Mark Rutte en medeplegers wegens de misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis.
  Covid-19 is een project dat al geruime tijd vóór de pandemie is gepland. “Er is sprake van een criminele organisatie.” In de lezing die hij onlangs gaf deed hij talloze opzienbarende beweringen.

  Arno van Kessel is bekend van het zogenaamde ‘Blauwe Boek’. Als advocaat van Artsen voor Waarheid heeft hij de aangifte tegen Mark Rutte en alle medeplegers wegens de misdaden tegen de menselijkheid in de coronacrisis opgesteld.

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Pavlovian Conditioning, zoals de Engelse vertaling zo mooi omschrijft waar de europese regeringen mee bezig zijn………..gehoorzamen, anders geen beloning.

  Like

 13. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  Even opgelet.
  Dit zijn dus de offiele cijfers uit de USA.

  Hier de site van open Vaers waarop de aantallen slachtoffers in de USA gegeven worden.
  Even ter verduidelijking dit is dus 1% van het werkelijke aantal slachtoffers omdat er niet meer dan dat aangemeld worden wat ook op de site van VAERS zelf aangegeven wordt
  https://openvaers.com/index.php
  De volgende is de officiele data van VAERS dus ongeveer 1% van de slachtoffers.
  https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on
  Dit zijn dus de officiele data van de USA en niets geeft mij een reden om ervan uit te gaan dat het in Europa veel anders zal zijn.
  Alles wordt onder de pet gehouden, maar je kunt hiet eenvoudig spreken van pure genocide.
  Dus voordat je je prikje gaat halen zou Ik zeggen kijk maar eens wat er echt speelt.

  Like

 16. Jan zegt:

  Hier gaan we weer — COVID 3.0
  Jeffrey I. Barke, M.D.

  Het gaat niet om de variant — het gaat om de angst. Net als een goochelaar die zijn reputatie verwerft vanwege zijn handigheid – het publiek ertoe brengen zich te concentreren op het ene aspect van een truc terwijl het een ander manipuleert – zo gebruiken overheidsinstanties over de hele wereld de onbekende aspecten van een nieuwe COVID-19-variant om het publiek bang te maken voor hun toekomstig welzijn.

  Deze chronische angst onder het mom van een “noodsituatie” heeft ongelooflijke hoeveelheden macht verleend aan degenen die door de media worden gezalfd als “experts” en “wetenschappers”. Ze melken hun hervonden roem en vermeende wijsheid uit om uitspraken te doen en controle uit te oefenen zonder discussie, debat of beroep.

  De voorzitter van de Zuid-Afrikaanse medische vereniging, Angelique Coetzee, heeft ons verteld dat de Omicron-variant weinig voorstelt : “Het presenteert een milde ziekte met symptomen als pijnlijke spieren en vermoeidheid gedurende een dag of twee… de geïnfecteerden hebben geen verlies van smaak of geur. De besmette personen worden thuis behandeld.” Niet bepaald angstaanjagend?

  Reizen verbieden en angst creëren in ons dagelijks leven is onnodig, schadelijk en contraproductief.

  Op een bredere vlakte had Nobel-econoom F.A. Hayek en auteur van The Road to Serfdom het precies goed toen hij enkele jaren geleden schreef:

  Noodsituaties zijn altijd het voorwendsel geweest waaronder de waarborgen van individuele vrijheid zijn uitgehold – en als ze eenmaal zijn opgeschort, is het niet moeilijk voor iemand die dergelijke noodbevoegdheden heeft aangenomen om ervoor te zorgen dat de noodsituatie zal voortduren.
  Een van de grote leugens van de afgelopen dagen heeft onze vrijheden uitgehold en ons op ramkoers met het totalitarisme gebracht. Die leugen heeft natuurlijk betrekking op COVID-19.

  In het bijzonder beweren de federale regering en de meeste media ten onrechte dat het virus voor iedereen even gevaarlijk is, dat we er doodsbang voor moeten zijn, dat ieder van ons, inclusief onze kinderen, moet worden gevaccineerd om te kunnen werken onze uitweg uit het gevaar, dat maskers van welke soort of kwaliteit dan ook een belangrijke rol spelen bij het stoppen van de verspreiding van een respiratoir virus, en dat alleen overheidsmaatregelen, genomen onder noodsituaties, ons kunnen redden van het vernietigen van onze gezondheidszorgfaciliteiten en het doden van onnoemelijke duizenden van onze burgers.

  Als iemand een van de functionarissen van de CDC, de FDA of de National Institutes of Health bekritiseert, bekritiseert hij of zij de wetenschap! Luister naar Dr. Anthony Fauci van de NIH:

  Aanvallen op mij zijn, eerlijk gezegd, aanvallen op de wetenschap. Alle dingen waarover ik heb gesproken, consequent, vanaf het begin, zijn fundamenteel gebaseerd op wetenschap. Soms waren die dingen ongemakkelijke waarheden voor mensen.

  Dat houdt in dat wetenschap altijd perfect is, nooit onderhevig aan fouten van welke aard dan ook en altijd vrij van enige mogelijkheid dat gegevens verkeerd worden geïnterpreteerd of verkeerd worden verzameld. In werkelijkheid, wat eigenlijk ongemakkelijk is voor de discussie over COVID-19, is het besef dat Dr. Fauci herhaaldelijk tegen het Amerikaanse volk heeft gelogen, waardoor onnodige angst bij de bevolking wordt gewekt.

  Medische professionals hebben steeds meer bewijs van het succes van vroege behandeling met bestaande medicijnen en nutraceuticals (functionele voeding) om COVID te bestrijden. Toch heeft Fauci, de belangrijkste pandemieadviseur van de president, volledig gezwegen over het onderwerp. Bovendien hebben we geen enkel protocol voor vroege behandeling gezien dat is goedgekeurd door een van onze academische instellingen. Waarom? Deze zelfde instellingen zijn sterk afhankelijk van overheidssubsidies om hun werk voort te zetten; die subsidies worden gecontroleerd door Fauci’s agentschap bij de NIH. Kortom, niemand wil zich de woede van Fauci op de hals halen uit angst een toekomstige beurs te verliezen.

  Als gevolg hiervan heeft niemand in overheidsinstanties of ermee verbonden door dollars een woord gezegd over het belang van vitamine D3; niemand heeft nagedacht over de voordelen van vroeg gebruik van irriterende stoffen voor de neus, zoals povidonjodium. Hoe zit het met de effectiviteit van vroege behandeling met opeenvolgende bestaande medicijnen? Meer stilte en meer angst.

  Angst is in feite besmettelijker dan C19/O en nuttiger om de bevolking onder controle te houden dan de waarheid. Het is zeker gunstig voor de belangrijkste elementen van de grote farmaceutische industrie – een industrie die verdrinkt in de winsten die worden geleverd door de grote overheid en verbonden met individuen bij grote academische instellingen.

  De Great Barrington Declaration is in oktober 2020 opgesteld door vooraanstaande wetenschappers als Dr. Martin Kulldorff, professor in de geneeskunde aan de Harvard University — een biostatisticus en epidemioloog met expertise in het detecteren en monitoren van uitbraken van infectieziekten en evaluaties van vaccinveiligheid; Dr. Sunetra Gupta, professor aan de Universiteit van Oxford, een epidemioloog met expertise in immunologie, vaccinontwikkeling en wiskundige modellering van infectieziekten; en Dr. Jay Bhattacharya, professor aan de Stanford University Medical School, een arts, epidemioloog, gezondheidseconoom en expert op het gebied van volksgezondheidsbeleid, gericht op infectieziekten en kwetsbare bevolkingsgroepen.

  De Great Barrington Declaration beveelt een benadering van COVID-19 aan die Focused Protection wordt genoemd. Dat wil zeggen, we moeten de meest kwetsbaren beschermen – ouderen en mensen met aanzienlijke onderliggende comorbiditeiten – zodat degenen met een minimaal risico hun leven normaal kunnen leiden zonder lockdowns of mandaten.

  (Comorbiditeit betekent dat je één of meer (chronische) aandoeningen hebt naast de hoofddiagnose waar de meeste aandacht naar uitgaat. Mensen met ernstige psychische aandoeningen hebben een aanzienlijk kortere levensduur dan mensen die dat niet hebben.)

  Deze verklaring is vervolgens ondertekend door meer dan 850.000 (!) wetenschappers, artsen en gezondheidswerkers, waaronder ikzelf. De verklaring is genegeerd en degenen die haar onderschreven werden buiten beschouwing gelaten als een marginale groep die een riskant voorstel bepleit. De Infectious Diseases Society of America heeft in een verklaring het plan van Barrington ‘ongepast, onverantwoordelijk en slecht geïnformeerd’ genoemd. Toch wordt nu bewezen dat de benadering die door de verklaring wordt bepleit correct is. COVID-19/O met zijn milde symptomen lijkt een andere reden om voor de Barrington-aanpak te kiezen.

  De maskerkwestie is een andere grote leugen die door de regering is begaan in de ban van ‘experts’ en ‘wetenschappers’. Het maskeringsbeleid heeft ertoe geleid dat onze kinderen meer angst, depressie en leerstoornissen hebben gekregen. We hebben het hoogste zelfmoordcijfer bij tieners gezien dat we ooit eerder hebben gezien. Elke grote zorginstelling heeft ons aan het begin van de pandemie terecht verteld dat maskers niet effectief zijn om mensen te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19, waaronder Fauci, de Wereldgezondheidsorganisatie, de New England Journal of Medicine en zelfs de CDC zelf – – totdat angst voor politieke represailles hen dwong hun verklaringen in te trekken.

  COVID 19/O is een voortzetting van de pandemie van angst die we sinds 2020 hebben doorstaan. We krijgen wat we tolereren en het is nu tijd voor massale vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid. Laten we onze onafhankelijkheid tonen door te weigeren ons te houden aan masker- en vaccinmandaten en te weigeren naar de propaganda te luisteren. Eenmaal verloren vrijheid is bijna niet meer terug te krijgen. We moeten de koers van het huidige beleid veranderen, anders komt ons land misschien nooit meer terug op zijn plek als een van de meest vrije plekken op aarde.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/12/here_we_go_again__covid_30.html

  Like

 17. Julia zegt:

  Uiteraard die elitaire gewetenloze machtswellustelingen genieten volop zij vieren feest, zuipen en eten na elke vergadering waar zij genieten van de prestaties van onderdrukking maar ondertussen kan het klootjesvolk zwaar boeten. Wat denkt u straks in Australié is de drastische gewetenloze bezuiniging op de zorg al begonnen eerst de ongevaccineerden en vervolgens de gevaccineerden waarvoor medische ingrepen te veel geld gaan kosten. Ouderen als eerste die worden onder dwang vergiftigd door verplichte vaccins de oversterfte spreekt al boekdelen en dan de kwetsbare en vervolgens mensen die teveel zorg nodig hebben. Het meest smerige plan en de grootste misdaad tegen de menselijkheid wordt gepleegd. Wij klootjesvolk worden verplicht ons allemaal te onderwerpen aan de experimentele vaccinaties dat jaarlijks zullen worden opgelegd. Uiteraard is dit een miljarden verdienmodel. https://www.ninefornews.nl/australie-geen-levensreddende-operaties-meer-voor-ongevaccineerden/ Vervolgens wordt het klootjesvolk tot op het bot uitgekleed door torenhoge belastingen ook in Nederland gaat dit gebeuren. Geloof maar dat het schaamteloos en gewetenloos demissionair kabinet alle plannen en deals hebben geslagen om volgend jaar de belastingen flink te verhogen, bovenop de torenhoge energiekosten en de dagelijkse verhogingen van de levensbehoefte. Reken er maar op dat kabinet Rutte IV de belastingdruk alleen maar gaat vergroten in Nederland. Waarschijnlijk zijn er ontelbaar veel compromissen gesloten bij het schrijven van het nieuwe Regeerakkoord, waardoor de begroting opnieuw zal stijgen. En drie keer raden wie daar voor mag gaan betalen.https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/grootste-stijging-aantal-faillissementen-sinds-begin-coronacrisis-zwabberbeleid-draait-bedrijven-de-nek-om/ Ik vraag mij af waarom mensen met een modaal salaris zich nog afvragen of zij wel of niet met vakantie kunnen en zelfs hiervoor prikjes gaan halen. Nou een desillusie want vanaf volgend jaar zal de massa moeite hebben om het hoofd überhaupt nog boven water te houden. Alle plezier is ontnomen of men nu gevaccineerd is of niet en de touwtjes worden nog strakker aangetrokken. Ongelooflijk dat miljoenen mensen geen kans zien om die smerige elitaire gewetenloze smeerlappen voor goed de regering uit te trappen. Vreedzame demonstraties lacht dat politiek tuig om het vraagt blijkbaar toch keiharde maatregelen. https://www.frontnieuws.com/we-gaan-naar-een-samenleving-waar-alles-verboden-is-tenzij-het-specifiek-is-toegestaan/ Als het volk nu niet massaal de handen ineen slaat en op staat dan wachten zeer diep zwarte jaren waar zelfs zorg nog uitsluitend voor elite en grootverdieners wordt geboden en we toch echt wel in de vooravond staan van o.a. burgeroorlogen https://www.frontnieuws.com/deze-verdeeldheid-kan-uitmonden-in-een-burgeroorlog/ Vreedzame demonstraties daar lachen de gewetenloze politieke machtswellustelingen om en het zij smeken blijkbaar toch tot keiharde confrontaties. Vergeet niet dat al die politieke machtswellustelingen het volk de oorlog heeft verklaard. Het is niet meer normaal dat er dagelijks wordt gedreigd, door zwabberbeleid en leugens veel ondernemingen de nek worden omgedraaid waardoor veel mensen hun baan gaan verliezen of al zijn verloren, oversterfte onder ouderen de pan uit stijgen en meer dan miljoen mensen zonder meer worden buitengesloten.

  Like

 18. Jan zegt:

  funeral director, John O’Looney in the UK. Massive uptick in blood clot caused deaths in young people

  video
  [video src="https://bnt-cdn.b-cdn.net/upload/videos/2021/12/vAunEaSNzyfsExZ78tDA_07_b8b06072f22d46554e769fd164b5b4ed_video_240p_converted.mp4" /]

  Like

 19. Jan zegt:

  WOW. This is maybe the most powerful words I’ve heard on our reality:
  “I’m a German, and we once asked our grandparents how they could have just stood by in silence, allowing a horrific totalitarian regime to come about”
  Thank you @AndersonAfDMdEP ♥️

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s