Waarom ze vaccinatie nooit kunnen verplichten, al willen ze ons doen geloven van wel!

Oostenrijk…

Waarom in hemelsnaam begint deze verplichte vaccinatie in Oostenrijk pas op 1 februari 2022??? Als deze tirannen al van plan zijn om haar uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden om dat morgen al te doen. Niemand kan ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?

Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa’s van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om “vrijwillig” in de naald te lopen. Maar waarom is dit “vrijwillig” zo belangrijk voor ze?

Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval, waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0 zou het levens veranderend kunnen zijn.

De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari er ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen dodelijke injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.

We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van “vaccin-doorbraken” en vaccin-schade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel…

Deel deze tekst a.u.b. overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en ons doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.

(bron onbekend)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom ze vaccinatie nooit kunnen verplichten, al willen ze ons doen geloven van wel!

 1. Jan zegt:

  Uri Rosenthal in het kwebbelprogramma ‘Goedemorgen Nederland’ dat Rutte en zijn bende diegenen die de spuit weigeren de toegang tot winkels moet ontzeggen. Wat hij dus zei was dat men de weigeraars moest doodhongeren
  Pepijn van Houwelingen had dus gelijk met zijn vergelijking met WOII want de nazi’s pasten uithongering toe in het getto van Warschau.

  Nooit meer Auschwitz, zeiden de socialisten, maar zijn zijn de eersten om de kampen in ‘ere’ te herstellen. In Australië is die al een feit

  Human Rights: Australian woman kept in Covid camp and threatened with fines
  https://www.charitytoday.co.uk/human-rights-australians-are-being-locked-in-covid-camps-and-threatened-with-fines/

  De corona-nazis

  Like

 2. Tanya zegt:

  ik blijf erbij in mijn lichaam geen vaccinatie “PUNT UIT”.

  Geliked door 5 people

 3. Ravian zegt:

  Yep, heel plausibel.
  Ze zitten er natuurlijk allemaal al tot hun nek in, maar tot nog toe kunnen ze zichzelf nog wijsmaken dat ze zich er wel uit gaan weten te draaien.
  En op het moment dat ze werkelijk tot verplicht vaccineren over gaan houd die illusie op te bestaan.

  Geliked door 2 people

 4. Op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0 ? Vergeet het maar. Ursula von der Leyen wil de code van Neurenberg schrappen.

  Like

 5. Bert zegt:

  Een goed verhaal.
  Want daar komt het wel op neer.
  Ze kunnen deze leugens nooit blijven volhouden.
  Als wij het maar blijven volhouden, en nooit toegeven, dan gaan wij het winnen.
  Niemand kan mij dwingen om iets tegen mijn wil iets te doen omdat een ander dat graag wil.

  Geliked door 6 people

 6. Jan zegt:

  Professor Giulio Tarro, een internationaal bekende viroloog, een leerling van Albert Sabin (de vader van het poliovaccin): De Groene Pas is onlogisch en onwetenschappelijke en het geeft het failliet aan van de Italiaanse noodsituatie

  ….
  Vaccins beschermen ons niet tegen besmetting, maar beschermen ons wel tegen de agressiviteit van het virus. Dan moeten we alles stilleggen om ook de griep te voorkomen! Om deze reden ben ik van mening dat het opleggen van de groene pas volkomen onlogisch en onwetenschappelijk is wanneer het vaccin besmetting niet voorkomt, en paradoxaal genoeg zou het het zelfs nog meer achter de veiligheid van een immuniteit kunnen brengen die niet bestaat.
  ….
  https://www-megstories-com.translate.goog/2021/12/05/tarro-green-pass-illogico-e-antiscientifico-in-italia-gestione-fallimentare-dellemergenza/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Paul Weston: Hoe de EU het fascisme via injectie terugbrengt naar Europa

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Wetgeving zal wel nodig zijn die goedgekeurd moet worden door het parlement? Gaat altijd wel effe duren.

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Hier in Duitsland is uitgelekt dat de nieuwe regering begin februari ook verplichte vaccinatie wil invoeren. Tot dan is het land, met uitzondering van de voormalige DDR, verdeeld en op drift. De Oost-Duitsers hebben ervaring met dictaturen en weten wat hen te wachten staat. Uiteindelijk zal de regering degenen die zich niet willen laten vaccineren niet fysiek dwingen, maar hen wel in erge financiële en sociale nood brengen.
  De situatie zou hopeloos zijn, ware het niet dat externe omstandigheden het tij doen keren. Waarschijnlijk zullen economische en financiële problemen een einde maken aan de coronaleugen. Maar de verdeeldheid zal blijven, vooral hier in het Westen.

  Geliked door 3 people

 11. Svalbard zegt:

  Verplicht vaccineren heeft volgens mij wel juridische consequenties. Als het fout gaat zal de overheid aansprakelijk worden gesteld voor de schade.

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  In mijn lichaam geen covid19 vaccin.
  Het eventueel krijgen van het virus is voor mijn rekening en zal op eigen kracht uitzieken zo niet dan is het mijn tijd.
  En als ik ergens een bloed hekel heb is het aan dwang van de
  van deze overheid.

  Like

 13. Cathja zegt:

  De meeste mensen zullen uiteindelijk bezwijken onder de vele dreigingen. Daar is de mens gevoelig voor, want wie wil er boetes krijgen en/of gevangenisstraf?
  De overheid weigert openbaar te maken wat de (zeer) ernstige gevolgen van inenten kunnen zijn, en weigert zelfs om zich ernstige lichamelijke schade aan te rekenen. Wat er in de ‘vaccins’ zit is niet voor niets STAATSGEHEIM?! Maar kunnen zij hiermee zomaar wegkomen?
  Laten we zolang we kunnen alle dwang en drang afwijzen. Elk menselijk leven heeft hiertoe het recht. Mijn immuunsysteem werkt uitstekend, en dat wil ik graag zo houden.

  Like

 14. Paul zegt:

  Dit gaat nooit lukken omdat het een nieuw verbond is van satan, dit verbond moet vrijwillig gebeuren anders geldt dat niet. Net als een contract, daar moeten beide partijen overeengekomen anders geld het niet. Wij hebben een verbond sinds 6000 jaar geleden. Met God. Satan wil dmv angst zaaien mensen zo ver krijgen dat ze vanuit as ngst, maatregelen zelf naar prikstation gaan en zelf mouw opstrijken. Dit doe je onbewust vrijwillig.

  Like

 15. Qvic zegt:

  Als we enkel naar de basis gaan kijken van waar uit de zogenaamde staat hun bevoegdheid over onze levens willen bepalen. Dan zien we iets heel opmerkelijks, de gewone bevolking is hun gehele leven voor gehouden dat we in een democratisch land wonen en dat we eens in de 4 jaar onze volksvertegenwoordigers mogen kiezen. Die dan het volk vertegenwoordigen. Zolang de massa dit blijft geloven, is het volk beheersbaar door de zogenaamde volksvertegenwoordigers.

  Maar de werkelijkheid is dat de democratische staat enkel een fictie is van de werkelijkheid. Nederland en Duitsland bestaan in de werkelijkheid niet eens, deze grondgebieden zijn in de werkelijkheid Amerikaans bezet grondgebied al vanaf 05-05-1945. De zogenaamde regeringen in deze bezette gebieden zijn commerciële privaat bedrijven, die een handels overeenkomst met de farmaceuten zijn aangegaan. De bevolking is met een administratieve truc bij hun geboorte registratie van vrije mens van vlees en bloed op papier omgetoverd naar een natuurlijk persoon. Maar een persoon is geen mens, maar een entiteit of een ding. En dingen kun je je toe-eigenen. Als jij je niet voor je 7e jaar had gemeld dat jij nog leeft, dan werd je dood en verloren op zee verklaard. Dan was jij als levend mens van vlees en bloed officieel dood verklaard. Dan gelden tevens ook de universele mensenrechten niet meer voor jou. (op juridische basis dan)

  Hiermee hebben o.a. de private commerciële bedrijven STAAT DER NEDERLANDEN de bevolking toe geëigend als private eigendom, die de lasten van het bedrijf dragen. Vandaar de vele belastingen en de verplichtingen. Zolang de natuurlijke persoon denkt dat hij/zij werkelijk die papieren entiteit is in plaats van dat hij/zij een mens is, kan alles van hem/haar ontnomen worden. Want in de fictie waar we in leven, is ieder natuurlijk persoon eigendom van het commercieel bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN. Dan is ook alles wat jij in je leven hebt verzamelt aan eigendommen al van de STAAT DER NEDERLANDEN. Zo kan het bedrijf ook beslissen wat met jouw lichaam gebeurt, want tenslotte hebben zij dat op papier vanaf je geboorte al toegeëigend.

  Er is alleen een cruciale fout in hun eigen hebberigheid geslopen, want februari 2018 is de orgaandonatie verplicht geworden, als jij je niet hebt afgemeld ervoor. Daarmee hebben zij onbedoeld weer erkent dat iedere burger/borger geen natuurlijk persoon is, maar een mens. Want alleen een levend mens van vlees en bloed kan organen doneren, een entiteit of een ding niet. Hiermee heeft het commerciële privaat bedrijf (die zich illegaal als een staat/land presenteert in de fictieve wereld) zich onbedoeld/onbewust hun illegale toe geëigende dingen als de natuurlijke persoon weer als levende mensen van vlees en bloed erkent. Daarmee moeten zij ook weer de mensenrechten respecteren voor iedereen. In de universele mensenrechten staat dat een mens niet in slavernij mag leven, handelt het commerciële privaat bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN nu illegaal de bevolking in slavenhandel.

  Alle zogenaamde wetten en regels van het private bedrijf zijn niet van toepassing op de levende mens van vlees en bloed, want die zijn al vanaf 02-2018 autonoom. Zo zijn dan ook alle belastingen en verplichtingen van het commerciële bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN illegaal en ook de vaccinaties en alle dwang maatregelen. Mocht je ooit aangehouden worden door het tevens illegale bewakingsleger zoals politie, de BOA’s of het leger, toon nooit vrijwillig jou ID. Zodra zij dit van jouw gaan eisen onder dwang, als je dan pas je gegevens aan hen geeft dan kun je hun handelsovereenkomst in de vorm van een boete onderuit komen. Want niemand mag onder dwang of onder valse voorwaarde gedwongen worden om een handelsovereenkomst te accepteren. Stuur ook alle zogenaamde belastingenveloppe ongeopend retour binnen 3 dagen, want dit zijn in werkelijkheid enkel handelsovereenkomsten. Want volgens het UCC contract worden deze na 3 dagen als bindend verklaard, dat jij die handelsovereenkomst accepteert.
  Dat geldt tevens voor onze zogenaamde verplichte zorgverzekering en andere verzekeringen.

  Daar er ook in alle talen verzwegen wordt is dat de Necara/Gesarara wet al in 1999 van kracht is. Daarmee mogen banken en centrale banken geen geld uit het niets maken, zoals nu met het opkoopprogramma van het FED, ECB, IMF, de Wereldbank e.d. doen. Hiermee kan ieder zijn hypotheek en rentes terug eisen, zo ook alle betaalde belastingen van de zogenaamde staten. Want alle zogenaamde staatsschulden zijn gecreëerd van geld dat uit het niets is ontstaan.

  Like

 16. Pingback: 20211213 Over vrijgegeven Pfizer documenten – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s