WEER VERBODEN! (CENSUUR!)

(Door: Forest Dankworth)

Gisteren, toen het boek “Het Blanke Ras” voor het eerst bij “E.J. Bron” werd aankondigd, schreef ene Joannes de Hollander dat hij snel het boek zou gaan bestellen voordat het uit de handel wordt gehaald. Hij zat er niet naast, omdat dit inderdaad ook snel gebeurde. Het boek zou in eerste instantie in eigen beheer gepubliceerd worden, en na veel inspanning is het gelukt om het boek te koop aan te bieden via Brave New Books en via Mijnbestseller. Maar vroeg de volgende ochtend werd het boek bij beide uitgeverijen verwijderd (zelfde eigenaar), en dus is het boek op dit moment nergens te verkrijgen. Martin Bosma van de PVV en Edwin Wagensveld van Pegida kunnen dus allebei fluiten naar het boek, dat voor hen besteld werd.

Maar wat wil je nou? Het was toch duidelijk een racistisch boek? Het ging om het blanke ras, en het blanke ras is racistisch, dan is het boek dus automatisch ook racistisch. Simpel. Erger nog, het boek zat vol complimenten aan het blanke ras, voor alles wat het bereikt heeft, en dat is natuurlijk nooit een goede zaak. In een land dat door de linkse terreur wordt beheerst, zijn complimenten gereserveerd voor de moslims en voor zwarten, die graag een feest in Volendam willen verstoren, Zwarte Piet kapot willen maken en de Nederlandse cultuur willen bestrijden. Die verdienen complimenten, en die kunnen nooit racistisch zijn.

Maar ironisch genoeg; door het boek te verbieden, laten de “goedmenschen” bij de uitgeverijen precies de slappe watjeshouding zien waar het boek over gaat; de houding die de Nederlandse cultuur juist compleet zal vernietigen: “Slachtoffer van zijn eigen fatsoen.”

PS: Lees HIER de nodige informatie over het boek

Door:
Forest Dankworth
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op WEER VERBODEN! (CENSUUR!)

  • delamontagne zegt:

   Auteur
   die schrijft onder het pseudoniem Alexandre del Valle, is een Frans-Italiaanse schrijver, professor, columnist en politiek commentator. Hij staat vooral bekend om zijn analyse van
   islamitisch extremisme en zijn kritiek op Erdoğans neo-Ottomaanse, islamitische en post-kemalistische Turkije. Wikipedia (Engels) ;
   Er is geen enkele andere beschaving die zichzelf beschuldigd, die zich schaamt voor zijn eigen identiteit……..
   de hele wereld is gelijk, behalve WIJ !
   De Europese Elite wil van Europa een Laboratorium maken voor het GLOBALISME.

   Op de Fr. TV:
   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1467915744440729608/pu/vid/1280×720/9EVFCKOrUlrhKjy1.mp4?tag=12

   Like

 1. Jan zegt:

  Ibn Khaldun over zwarten

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Als dit zo is, dan druist dat in tegen de Grondwet waarin vrijheid van drukpers gewaarborgd is. Wie heeft dan het recht om dit boek te verbieden?
  Mijn bestelling is geplaatst en heb (nog) geen bericht van de uitgever dat de koop ontbonden is, omdat het boek op de lijst van verboden boeken geplaatst is.
  Hopelijk gaat de koop gewoon door. Zo niet, dan zal ik per direct Geert Wilders hiervan in kennis stellen.

  http://www.mijnbestseller.nl

  Beste Joannes den Hollander,

  Je hebt zojuist een bestelling bij ons geplaatst – dank! Terwijl je dit leest zijn wij aan de slag gegaan met het drukken van je bestelling. Zodra je bestelling verzonden is, krijg je een verzendbevestiging met daarin een Track & Trace code en jouw factuur.

  Ordernummer: 1100017???
  Verwachte verzenddatum
  Tussen 8 december 2021 en 10 december 2021

  > We maken je boek(en) via Printing on Demand. Dat betekent dat we nu aan de slag gaan om je boek(en) te maken en op dit moment nog geen exacte leverdatum hebben. Daarom geven we een datum range.

  Geliked door 3 people

  • Bert zegt:

   Dit boek is daar inmiddels verwijderd.
   Met zoeken zag ik dat ze ‘m hadden.
   Ik kan dit hele boek nergens terug vinden op internet.

   Wat een tijd leven wij in waarin boeken verboden worden.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik wil even melding maken dat ik het boek zonet ontvangen heb. Daar ben ik blij mee. Mogelijk ben ik de dans net ontsprongen.
   Ik vraag mij wel af wie dit boek tot verboden boek verklaard heeft. Dan moet je toch van goeden huize komen als je de macht hebt om de Grondwet met voeten te treden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Ik heb het boek direct besteld, dus het zal mij benieuwen. Te lezen was dat ze direct voor me aan de slag zouden gaan en dat verwacht ik ook. Er is keurig betaald!

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Ik ken het boek uiteraard niet, maar is dit nu wat door de “boven-ons-gestelden” steeds bedoelen met “persvrijheid en vrijheid van meningsuiting” ? We worden keer op keer besodemieterd door de zg. elite.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Karton. Nederland is een bezet gebied. Op 5 mei 1945 vond er in Nederland een afwisseling van de macht. De ene despotische moordlustige bezetter is verslagen. Zijn plaats werd ingenomen door een humane bezetter die de bevolking van Nederland vrijheid en democratie beloofde. Maar Nederland was (en nog steeds is) een bezet gebied. Dus, de Nederlandse grondwet is functioneel, en is van kracht, zolang de zgn. elite beslist dat wij recht op bescherming namens deze wet hebben. De rest hangt van onszelf af.

   Geliked door 2 people

 5. BosscheBol zegt:

  Het wordt inderdaad tijd voor een eigen zuil. Eigen uitgeverij, drukkerij en vooral winkels met levensmiddelen. Etcetera.

  Geliked door 6 people

 6. Harry zegt:

  Er moet een uitgeverij komen die dit soort boeken wél gewoon drukt en zelf uitgeeft !
  Desnoods via crowdfunding !
  Óf iemand vinden die geen laffe rat is .
  Anders blijven we in de tang zitten van het linkse geteisem .
  Alles waar we van gruwen , woke , socialisme , genderwaanzin , onderdanige lafheid , leugenachtigheid , etc. etc. dienen we keihard aan te pakken en te elimineren .

  Geliked door 7 people

 7. De auteur zou over self publishing kunnen denken, wat wij ook deden voor ons boek. B.v. IngramSpark met wereldwijd bereik: https://www.ingramspark.com

  Geliked door 3 people

  • jg zegt:

   ja, maar wel duur.
   Via Kindle van Amazon kun je heel goedkoop boeken maken!

   Like

   • jantjeuitnl zegt:

    Amazon? Dat is de sponsor van de meeste aggitators ter wereld.

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @jg. Dat is waar. Maar Amazon is nu ook gezwicht aan de woke en de “nep linkse” terreur. Maar het is de moeite waard te proberen. Ik weet ook dat Vlaams Belang heeft een uitgeverij die de boeken van Filip Dewinter heeft uitgegeven.

    Like

   • Duur? We betaalden US $ 25 per upload, voor Hardcover, voor Softcover en ook voor eBook. Welk boek heb je dan uitgegeven als eBook (Kindle)? Ons boek is in elke vorm available as print on demand—worldwide bij 40,000 booksellers en ook bij universiteiten en bibliotheken…

    Like

 8. Harry zegt:

  Hoe ver kun je als natie af zakken , dat je je eigen land , eigen cultuur en eigen bevolking niet meer mag beschrijven ?
  Gaat dit de gemiddelde dictatuur niet te boven ?
  En wat hebben die zwarten en moslims dan wel niet gepresteerd ?
  Nou , helemaal niks , behalve moorden , roven en verkrachten .

  Maar een volk waar dat soort activiteiten niet de hoofdmoot van de dagelijkse bezigheden zijn , mag zijn eigen gewoontes , normen en verdiensten niet eens vermelden ?

  Welke gek heeft hierover beslist ?

  Geliked door 5 people

 9. Ravian zegt:

  Dat gaat dan nog een stapje verder dan boekverbranding…

  Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  Ik heb ’t afgelopen uur naer de toespraak van Eric Zemmour zitten luisteren.
  Die man komt niet alleen op voor Fr. maar voor de blanke[n] cultuur in ’t algemeen.
  Hij haalt ’n paar keer aan dat men, =de heersende elite, hem steevast RACIST noemt.
  Dat weerlegt hij helemaal.
  Hij herhaalt verschillende keren:”als ik gekozen wordt gaat ’t land op slot.
  Er komt er geen enkele van de overkant van de Middellandse Zee meer in”.
  De hele toespraak staat op ’n Fr Site in woorden overgeschreven.
  Hij werd alleen op BFM en C-News uitgezonden.

  Geliked door 1 persoon

  • jantjeuitnl zegt:

   En toch denk ik dat het een marionet is, die er alleen maar is om Marine Le Pen de voet dwars te zetten. net als Macron daarvoor.

   Like

  • Chris Dirick zegt:

   Spetterende toespraak! Maar, kan hij zijn beloftes waarmaken? Ik weet dat hij een schitterende journalist is, een meer dan uitstekende schrijver, maar is hij opgewassen tegen het politieke geweld dat hem te wachten staat?
   Stel dat hij, tegen alle verwachtingen in, president wordt, wie zal hem vrijwaren van elke politieke tegenwerking die hij zal ontvangen? Zal “le peuple Francais” niet enorm teleurgesteld zijn in zijn magere resultaten?

   Like

 11. vangie1206j zegt:

  En ik maar denken dat de koran op de lijst verboden boeken zou komen.
  Foutje mijnerzijds.

  Geliked door 2 people

 12. R Thomasson zegt:

  De moslims hebben geprobeerd twee keer Europa te veroveren: a) tijdens de slag bij Poitiers in oktober 732 of 733, en b) bij de poorten van Wenen in 1683. Sindsdien was er geen actieve islamitische poging Europa te veroveren. Niet de nep vluchtelingen uit islamitische landen en Afrika, en ook niet de geïmporteerde allochtonen spelen een actieve rol in de vernietiging van de blanke ras. Deze actie is voor 100% op de conto van “linkse BLANKE moraalterroristen”. Zij werken vooral mee aan de selectieve genocide van autochtone Europeanen. Echter ook deze psychopaten van het PvdA, D66, GL, CU en VOLT-soort, zijn ten prooi gevallen aan een 50 jaar non-stop hersenspoeling, die begon al vanaf de eerste dag dat zij op de peuterspeelzaal zaten. Tot 1990 waren ze ten prooi gevallen aan een hersenspoelingsprogramma van de Sovjet GRO. Na de val van de Sovjet Unie hebben westerse top-monsters het programma overgenomen en aangepast aan hun behoeftes. Deze kapitalistische vampiers van NWO en WEF, ambiëren een groot deel van de armen (te beginnen met arme ouderen) in de wereld te elimineren. Zij stellen zich voor als sociale gutmenschen die begaan zijn met thema’s als rechtvaardigheid in de wereld, gezondheid, klimaat enz. Zij zijn vooral gebeten op de eliminatie van Europese blanken. Zij zijn bang dat Europa te sterk zal worden, en hun macht zal ondermijnen. Zij zijn gewend aan de status van bezetters, en niet als gelijkwaardige. De EU is hun eigen creatie (en niet v.d. Europeanen) om hun macht te consolideren. Via massieve omkoping gebruiken ze de VN, WHO, toppolitici in de EU en regeringen, de media. Hun tentakels reiken overal om hun doel te bereiken; een dystopische wereld creëren waar zij de volledige macht in handen zouden hebben. Zij als Grand Signors en de wereldbevolking (wat ervan zal overblijven na de eliminatieproces) als slaven.

  Geliked door 2 people

 13. Bob zegt:

  Het boek van Martin Bosman over Zuid
  Afrika is negens te verkrijgen.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  In wat voor wereld leven wij. Dit boek is voortaan verboden terwijl Mein Kampf ooit van de verboden lijst afgehaald werd. Corona, een verkoudheidsvirus, werd op de lijst geplaatst van meest besmettelijke en dodelijke ziekten zoals de pest en de cholera. Nu word het hoog tijd dat Rutte en de Jonge, Kaag en Grapperhaus e.d. op de verboden lijst komen van meest obligate politici.

  Geliked door 2 people

 15. Willie zegt:

  Een idee is : dat de schrijver dat boek gewoon in PDF op t net gooit, nu verdient die er toch ook niks aan , en dan haalt dit misschien toch iets uit : nl dat men die laffe honden een kloot kan aftrekken

  Like

 16. BosscheBol zegt:

  Ik heb begrepen dat Jan Dijkgraaf een eigen uitgeverijtje heeft. Misschien is dat een oplossing?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s