Onder het mom van het voorkomen van Covid-19 wordt het nazi-systeem opnieuw ingevoerd; genaamd “Great Reset”

(Door: “Balkanske priče”)

Linkse overheden (trekpoppen van de satanische superrijke elite) zijn gek op pandemieën, net als op oorlog. Het is een kans om hun wil-tirannie aan ons op te leggen en ons bang te maken, zodat we uit angst doen wat ons gezegd wordt. Op 11 juni 2009 riep de WHO de Mexicaanse griep, H1N1, uit tot een grieppandemie, fase 6. Vreemd genoeg had die op dat moment wereldwijd pas 144 doden geëist. Niettemin activeerde de ‘pandemie’ contracten ter waarde van 18 miljard dollar. Er werden honderden miljoenen vaccins tegen H1N1 geproduceerd, die later nutteloos en waardeloos bleken te zijn en in vuilnisbakken belandden. De Duitse longarts Dr. Wolfgang Wodarg was toen afgevaardigde van de Europese Raad. En hij zei: “De WHO-beambten hebben geen idee. Ze vertrouwen op wetenschappers, die worden aangedragen door landen en organisaties die de WHO financieren. Velen van hen gaven adviezen en namen besluiten ten gunste van Big Pharma”. Covid-19 is ook een opgeblazen pandemie. Met dezelfde definitie van ‘pandemie’ riep op 11 maart 2020 de WHO Covid-19 uit tot pandemie, nadat haar partner, de Covid-19 Therapeutics Accelerator, daags daarvoor 125 miljoen dollar kreeg daags van de Gates Foundation en Mastercard. Wodarg was een van de eersten die bij het uitbreken van de “corona-pandemie” aan de bel trok en zei “hadden we dit niet al eerder? Is er echt wel sprake van een pandemie?”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Onder het mom van het voorkomen van Covid-19 wordt het nazi-systeem opnieuw ingevoerd; genaamd “Great Reset”

 1. Julia zegt:

  Werk er nog aan mee hoe dom kun je zijn om zonder meer zonder verzet vrijheden op te geven door een stel misselijkmakende WEF uitvoerders https://www.nu.nl/coronavirus/6171906/zonder-booster-verloopt-coronapas-vanaf-februari-negen-maanden-na-laatste-prik.html Vooruit allemaal in de rij voor nog meer vaccins want pas op na 9 maanden mag u anders niet meer gebruik maken van pleziertjes zoals restaurants, bios, theater, evenementen, toegang tot dierentuinen, niet essentiële winkels, sportscholen etc. Herr De Jonge beveelt booster halen of thuisblijven. Dus wederom een dreigement. Wanner wordt deze gewetenloze fascist eens opgepakt en veroordeeld. Hoe ver gaat hij nog? Hier moet nu een einde aankomen. Dit soort onkruid moet worden verdelgd en worden gedaagd voor een tribunaal.

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Jah dan gooit die zweedse kut nog even wat miljoenen over de schutting voor buitenlanders en de autochtone Nederlander kan wat betreft de befsmoel gewoon kapot vallen.
  Het klinkt misschien wat grof maar het is eenvoudig niet anders.
  En wat Geert Wilders betreft die kan volgens dat soort gajes nog liever vandaag dan morgen afgeknalt worden.zoals je zegt Bas.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2006636069/gemeentes-krijgen-miljoenen-voor-nieuwe-woningen-statushouders

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   12000 verblijf statushouders??
   Welke gek heeft ze die status verleend.
   Retourneren naar wokken wokken land.
   En die gek Rutte nog meer van dat afval binnen halen.
   Je zal zo,n klootzak toch slopen.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Henk der Niederlánder Bij dit aantal blijft het niet het zullen er meer en meer worden eigen burgers wachten nog wel zoetjes onderaan de jarenlange wachtlijst voor een betaalbare woning. Maar ja je moet er toch wat voor over hebben om al die zielige zieltjes te huisvesten en te voorzien van uitkeringen. We kunnen er over blijven klagen maar ergens heeft de massa het verdient zij zijn het toch zelf die zoetjes bij mams en paps op de bank jaren thuis blijven hangen en het allemaal goed vinden. Nou de belastingbetaler gaat ook weer de boete betalen vanwege de misstanden rondom de toeslagenaffaire https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/belastingdienst-krijgt-275-miljoen-euro-boete-voor-toeslagenaffaire-betaald-door-de-belastingbetaler/ Kortom intussen worden miljarden verspild, Jan de Hollander mag zich hiervoor kapot betalen maar Jan de Hollander doet dit blijkbaar uit liefde. De autoraces en voetbal zijn belangrijk de rest ach wat maakt het uit laat de boel maar de afgrond in zinken. Las de autoraces eens af nou dan schiet Jan de Hollander als een speer uit zijn stoel en gaan de straat op.

   Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.hartvannederland.nl/coronavirus/de-jonge-zonder-boosterprik-is-coronapas-na-1-februari-niet-meer-geldig

  De Jonge waarschuwt: zonder boosterprik verloopt coronabewijs na 1 februari

  Als iemand straks negen maanden na de laatste vaccinatie geen boosterprik heeft gehaald, verloopt vanaf 1 februari zijn of haar coronapas. Volgens minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zijn de EU-landen het daar in principe met elkaar over eens geworden.

  Like

 6. Cowboy20 zegt:

  Circle of Hands
  Uriah Heep
  Circle of hands, cold spirits’ plan,
  Searching my land for an enemy.
  Came across love’s sweet cost
  And in the face of beauty evil was lost.
  Sky full of eyes. Minds full of lies.
  Black from their cold hearts down to their graves.
  Murder the dawn. Spreading their scorn.
  Cursing the sun of which love was born.
  We must keep them away or pretty soon we’ll pay
  And count the cost in sorrow.
  Sacrifice, the future has its price
  And today is only yesterday’s tomorrow.
  We must keep them away or pretty soon we’ll pay
  And count the cost in sorrow.
  Sacrifice, the future has its price
  And today is only yesterday’s tomorrow – tomorrow.
  Tomorrow Tomorrow
  Tomorrow Tomorrow

  Like

 7. Jan zegt:

  Canada begint met het uitmoorden van ongevaccineerden

  Geen prik, dan ook geen voedsel: Canadese provincie legt nieuwe regels op om niet-gevaccineerde toegang tot supermarkten te verbieden

  Sinds zaterdag zijn mensen in New Brunswick, Canada nu verplicht om in het openbaar een bewijs van volledige vaccinatie te tonen. Het niet overleggen van een bewijs van volledige vaccinatie zal ertoe leiden dat burgers de toegang tot supermarkten wordt ontzegd om voedsel te kopen, meldde True North.

  Deze nieuwe bepaling werd aangekondigd als onderdeel van het “winteractieplan” van de provincie, dat elk bedrijf, inclusief supermarkten, het recht geeft om niet-gevaccineerde klanten de toegang te weigeren.
  https://eturbonews.com/3010904/no-jab-no-food-new-brunswick-grocery-stores-can-now-ban-unvaccinated-shoppers/

  Baudet heeft dus gewoon gelijk gekregen. Oostenrijk begint met het uithongeren en Australië heeft de kampen en Ursela Braun van de EU eist dat iedereen de naald i n de arm geramd wordt

  Persbericht: Baudet voor de rechter om zijn Holocaust vergelijkingen
  Op 15 december om 13.30 uur zal voor de rechtbank in Amsterdam een kort geding dienen tegen Thierry Baudet, de leider van het Forum voor Democratie. De rechtszaak is aangespannen door het Centraal Joods Overleg, CIDI en een viertal Joodse oorlogsoverlevenden. De eisers worden vertegenwoordigd door mr. Jacqueline Schaap van het advocatenkantoor Visser, Schaap & Krijger.

  Aan de rechter wordt gevraagd een aantal uitingen van Baudet op sociale media, waarin hij de corona maatregelen vergelijkt met de Holocaust, onrechtmatig te verklaren. Die uitingen zijn ernstig beledigend en onnodig grievend voor de vermoorde slachtoffers van de Holocaust, overlevenden en nabestaanden. De eisers verlangen de verwijdering van die uitingen en een verbod voor Baudet op het gebruik van beeldmateriaal van de Holocaust in het kader van het debat over de Corona maatregelen. Dit alles met een dwangsom van €25.000 per dag, als hij in gebreke blijft.
  …..
  https://www.cidi.nl/op-15-december-om-13-30-uur-zal-voor-de-rechtbank-in-amsterdam-een-kort-geding-dienen-tegen-thierry-baudet-de-leider-van-fvd/

  Like

 8. Jan zegt:

  Niets geleerd van het verleden

  Ungeimpfte dürfen nicht mehr in Ausstellung über Ausgrenzung
  KZ-Gedenkstätte Buchenwald erlässt 2G-Regel
  https://reitschuster.de/post/ungeimpfte-duerfen-nicht-mehr-in-ausstellung-ueber-ausgrenzung/

  Een vergelijk is simpelweg geen gelijkstelling, maar dat begrijpen linksen niet.

  Like

 9. Jan zegt:

  De werkwijze van fascist Rutte

  video

  het boek dat Petersen noemt
  https://www.bol.com/nl/nl/f/ordinary-men/30319396/

  Like

 10. Bob zegt:

  De Mengele groep en andere Nazi’s dwingen
  nu een prik.
  In de toekomst kan het worden tot dwang
  van hetafstaan van een lichaams orgaan
  of lichaams deel.
  De LEUGEN regeert en de stomme kudde
  zien het scherm , maar kijken of luisteren
  er niet naar.
  Hitler hypnotiseerde de bevolking door de
  angst en nu is de kudde weer gehypnotiseerd
  door de angst.
  Op de middelbare school leerden we het gedich:
  De TUINMAN en de DOOD”.
  Dit gedicht leert je als de dood je roept is er
  geen ontkomen aan.
  Als je dit begrijpt weet je dat voorzichtigheid goed
  is , maar je lot kun je niet voorkomen.
  Dus waarom je laten vergiftigen voor een griepje.

  Like

 11. Jan zegt:

  Van Houwelingen (FVD): ”Stop deze machtsgreep van de EU!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s