VIDEO: Vaccin-expert en immunoloog Geert Vandenbossche legt uit waarom Covid-vaccinatie schadelijk is

Website van Geert Vandenbossche

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Vaccin-expert en immunoloog Geert Vandenbossche legt uit waarom Covid-vaccinatie schadelijk is

 1. koosv8 zegt:

  Het is ook echt schandalig dat er nu jacht wordt gemaakt op de jonge kinderen. En vergeet daarbij niet dat zij de toekomst zijn, voor allerhande arbeid en een gelukkig leven. En vergeet de handjes aan het bed niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  De man verteld voor niets nieuws voor mij wat ik nog niet wist.
  Die gif prik sloopt je immuniteit volledig.
  Dat is het begin van het eind als je daarmee begint.

  Geliked door 4 people

 3. Crowley. zegt:

  Die wordt vast niet betaald door de farmaceutische industrie en hij hoeft waarschijnlijk zijn gezicht er nooit meer te laten zien.

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat Geert Vandenbossche steeds opnieuw zegt en in deze video nogmaals herhaalt is samengevat: overheid blijf met jullie poten van het fantastische en natuurlijk aangeboren immuunsysteem van alle mensen af. Ook dat van onze kinderen. Onze natuurlijke soldaatjes doen hun werk wel zoals het moet. Laat de natuur zijn werk doen. Blijf er af en maak onze natuurlijke soldaatjes niet kapot!!! STOP met mensen te overtuigen en te dwingen om zich te laten vaxen!!! STOP ER MEE!!!

  Parallel en idem voor Merkel en haar linkse EU kompanen: blijf met jullie poten van ons fantastische systeem van volkeren, eigen culturen, landen en grenzen af. Blijf er af en maak deze eigenheid en schoonheid niet kapot!!! STOP met mensen te overtuigen en te dwingen tot onnatuurlijk globalisme!!!
  Vreemdelingen BLIJF in jullie eigen land. GO HOME als je hier al zit in ONS land. STOP ER MEE!!! GA WEG!!!

  Geliked door 4 people

 5. Joepiedepoepie zegt:

  Hadden ze maar eerder naar hem geluisterd en anderen als dat stelletje schetenlappers op npo1?

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Iedereen die zich al twee keer heeft laten vaccineren, wat geen vaccineren is, kan niet meer zonder de toekomstige prikken.
  Het immuunsysteem verzwakt dusdanig dat er altijd hulpmiddelen noodzakelijk blijven en dat is de hele bedoeling.
  Je hebt straks bij het minste geringste medicijnen nodig om te genezen en dat is kassa voor de pharmacie.
  En wie vaart dat bij uitstek nog het meest wel bij?
  China.
  De grootste leverancier van medicatie.

  Like

 7. Jan zegt:

  Nadat werd gevraagd over de alarmerende stijging van de doodgeborenen onder gevaccineerde moeders in Ontario door MPP Rick Nicholls, weigerden de minister van gezondheid en de PC (Privy Council) antwoord te geven, Nicholls werd compleet genegeerd

  Like

  • MilaK9 zegt:

   Drie weken geleden (?) kwam ik een bericht tegen waarin stond dat er ineens zo’n explosieve stijging gaande was m.b.t. doodgeboortes. De stijging is ongekend en nog nooit zo heftig geweest. Omdat de meerderheid van de moeders gevaccineerd waren, ga je automatisch dat gegeven mee laten wegen in je conclusie. Toen ik het artikel las zei ik meteen hier in huis dat je de klok erop gelijk kunt zetten dat er binnen nu en twee dagen een ander artikel (van de MSM) naar buiten wordt gebracht die juist het tegenovergestelde beweert. En ik had de klok erop gelijk kunnen zetten. Nog geen twee dagen later kwam ik allerlei berichten tegen hoe gevaarlijk Covid-19 wel niet is voor zwangere vrouwen. Dat Covid-19 de baarmoeder aantast en dat Covid-19 de veroorzaker is van de stijging van doodgeboortes. Allemaal misleidende informatie zonder enige medische onderbouwing. Niet erg want het gaat in dat soort berichten om de boodschap onderaan; Laat u vaccineren!
   Ik vind het heel erg dat hier zomaar overheen gestapt wordt. Dat we mensen bij de MSM hebben die hun hele trukendoos los moeten trekken om met rekensommen aan te komen zetten dat het vrij logisch is dat veel gevaccineerde vrouwen dit leed moeten ondergaan. Immers, hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger het percentage gevaccineerde vrouwen die dit meemaken.
   Maar volgens mij ben je dan al te ver doorgeschoten. We hadden bij de vraag moeten blijven dat dit een gegeven is tijdens een vaccinatiecampagne van een goedje waarvan we nog niet alles weten.

   Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bob zegt:

  Het vaccineren van kinderen met dit vaccin
  is moord met een tijd klok.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s