2G is Koude Oorlog van het machtskartel

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Het is noodzakelijk om de escalatie van de chantage- en dwangmaatregelen tegen mensen die zich niet willen overleveren aan de “vaccineren” genoemde gen-therapie als datgene te benoemen wat het is: namelijk als Koude Oorlog tegen miljoenen Duitsers en in Duitsland wonende niet-Duitsers. Nog nooit sinds de donkere jaren van 1933 tot 1945 werd zo´n grote bevolkingsgroep zo openlijk gediscrimineerd en grotendeels uit het openbare en culturele leven uitgesloten. Dit feit met al haar zwaarwegende gevolgen voor het dagelijks leven van de gedupeerden is de consequentie van een politieke willekeurige maatregel van het Duitse machtskartel.

De landelijke 2G-verplichting is een willekeurige maatregel vanwege het enorme falen van de aangeboden zogenaamde “vaccins”. Dat is bij de verantwoordelijken of bekend of wordt door hen bewust geïgnoreerd. Het gaat hen duidelijk niet meer om bescherming tegen infecties door vaccinatie-vrije mensen, maar om hun bestraffing en vernedering. Het gaat er eveneens om – en dat is niet minder ingrijpend en erg – om ontelbare mensen te dwingen andere mensen te controleren, zelfs tot in de meest intieme privésfeer. Daarmee creëert het machtskartel een uitermate giftige situatie van wederzijds wantrouwen.

Willekeurig voorbeeld op Twitter:

We zijn veel te soft en zouden tegen nazi´s, #Querneukers en ander tuig van de maatschappij veel harder en energieker moeten optreden. Wellicht iedereen opsluiten/controle-chips d.m.v. vaccinatiedwang?”

De politieke en mediale aandrijvende krachten van deze verwoestende ontwikkeling weten heel goed dat en waarom zij in de systeemgetrouwe meute onder de bevolking een pogrom-stemming produceren. Daarvoor bestaat geen enkele verontschuldiging of welke verzachtende omstandigheid dan ook. De in feite door het machtskartel geprovoceerde koude burgeroorlog is een misdaad, die vreselijke geestelijke en lichamelijke slachtoffers niet schuwt.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op 2G is Koude Oorlog van het machtskartel

 1. Julia zegt:

  De gewetenloze politieke fascisten hebben weer een nieuwe regel in het leven geroepen en De Jonge volgt uiteraard met plezier wat door de ziekelijke machtswaanzinnigen in Brussel wordt opgelegd. Geen vaccinatieplicht wat een smerige doortrapte leugen van de onbetrouwbare dictator De Jonge. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/de-jonge-vanaf-1-februari-iedere-9-maanden-boosterprik-nodig-voor-verlengen-coronapas/ Alles wat die vent lult zijn leugens maar ondertussen is het een gevaarlijke verrader en vrijheidsberover first class. Hij heeft eindelijk zijn zin om zijn walgelijke niet werkende 2G systeem door te drammen die gaat gelden voor alles inclusief voor toegang tot werken deze machtswellusteling gaat geen zee te hoog om zijn ziekelijke machtswaanzin op de algehele samenleving te bot vieren. Ik mag hopen dat de dag van rechtvaardiging voor dit soort gewetenloze smeerlappen die inmiddels ook bloed aan hun handen met hun fascistische maatregelen niet ver weg meer is zodat wij allen weer in alle vrijheid kunnen leven. https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/buitenland/2021/12/gezinsmoord-duitsland-valse-coronapas-doden-moskou-mondkapje/ die veel mensen tot wanhoopsdaden drijven. Ongelooflijk dat dit soort politieke machtswellustelingen überhaupt nog in de spiegel durven te kijken of nog een oog dicht doen. Ik zou niet graag in hun schoenen staan want dit gaat natuurlijk niet lang meer goed. De dag komt dat zij zich zullen moeten verantwoorden vanwege hun vreselijke misdaden tegen de menselijkheid en de vele levens die zij hierdoor inmiddels op hun geweten hebben.

  Like

 2. Julia zegt:

  De smerige NAZI streken van de politieke fascisten kent geen grenzen meer. Zij drijven mensen tot wanhoop, knok en steekpartijen onder de samenleving vanwege het niet dragen van een niet werkende zwijgmuil pure heropvoeding dus, het bewust kapot maken van vooral kleinbedrijven en de cultuursector, miljardenverspilling aan niet werkende vaccins waardoor al een groot aantal mensen bijwerkingen van hebben of zelfs overlijden, het schenden van de grondwet en Neurenberg code, het ontnemen van het recht op de lichamelijke integriteit, het bewust afschalen van de zorg zodat heel veel mensen onnodig pijn moeten lijden of vervroegd overlijden door uitgestelde noodzakelijke behandelingen. Kortom de politieke machtswaanzinnigen hebben inmiddels al heel veel bloed aan hun handen en levens op hun geweten. De algehele samenleving zou nu ballen moeten laten zien en een einde moeten maken aan het gewetenloze fascisme. De oorlog hebben zij verklaard dus om vrijheid terug te krijgen zal keihard verzet moeten komen. Stop de machtswaanzin als we de geschiedenis WOII lezen weten we allemaal tot hoeveel ellende machtswaanzin leidt,

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Zeker waar. De verplichting van deze Overheid om elkaar te gaan controleren is ronduit ziek. En dan zie je de Bners praten: we wachten al zo lang op de vorming van het kabinet. Gelukkig als dat kabinet er eindelijk is hoor je ze zeggen.Grote goedheid. Ook Wouter de Winter (zacht gekookt eitje van een journalist) Een kabinet dat afgetreden is door fout op fout en hetzelfde kabinet treed weer aan en die mensen denken nou komt het gelukkig goed als het kabinet gevormd is. Nee het komt helemaal niet goed. Het blijven dezelfde mensen. Mensen, die niets leren en ook niet willen leren. Mensen, die alleen maar met zichzelf bezig zijn. Die zijn echt niet in een paar maanden ineens veranderd. Dit gaat niet goed komen. Met lede ogen zie je dit alles aan en weet dit gaat volledig uit de hand lopen. Trouwens niet alleen hier in Nederland. Heel Europa sleuren die Overheden het riool in. Dankzij een verzameling gekken, die zich aan de top heeft kunnen vestigen voor eigen belang.

  Like

  • Julia zegt:

   Rensk Tja Wouter de Whinter daar noemt u een naam de vlag van de op en top linkse krant De Telegraaf. Wouter de Winther is een Nederlands verslaggever. De Winther is politiek commentator voor de Telegraaf en was tot 1 maart 2020 ook chef parlement bij deze krant. Hij werd opgevolgd door Inge Lengton. Hij is geregeld te zien in praatprogramma’s op de televisie, waaronder Jinek en Goedemorgen Nederland en voorheen Pauw. Het zijn aan die tafels van die linkse praatprogramma’s toch de standaard dagelijkse verzameling van dit soort linkse gasten. Sorry maar beter ook voor vooral de geestelijke gezondheid die algehele praatprogramma’s en propaganda vaccinatie zenders gewoon op zwart te zetten zij hebben geen enkele toegevoegde waarde. Het is de echo van de Nederlandse politiek die lullen wat zij vooraf in ingegeven over hetgeen wat zij wel mogen verkopen. Pure censuur. Helaas zijn er nog teveel goedgelovige mensen met een eenzijdige blik die zich graag gek laten maken door het dagelijks links geneuzel. Met dit soort mensen kun je ook geen enkele discussie meer aan gaan zij zijn dermate geïndoctrineerd dat ze voor geen enkele andere visie meer openstaan.

   Like

 4. Bas zegt:

  De eerste twee prikken gingen heel goed, maar bij de derde begon het bij de sheeple door te dringen…

  Like

 5. Bas zegt:

  In een hoek gedreven…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1630475831/duitse-vader-doodde-gezin-na-vervalsing-vaccinatiebewijs

  Duitse vader doodde gezin na vervalsing vaccinatiebewijs

  KÖNIGS WUSTERHAUSEN – Een vader in Duitsland heeft zijn gezin en zichzelf gedood nadat hij zonder succes een vaccinatiebewijs had vervalst. De man vreesde volgens zijn afscheidsbrief dat hij en zijn vrouw zouden worden opgepakt met als gevolg dat ze hun kinderen zouden verliezen, aldus aanklagers.

  In Duitsland moeten werknemers gevaccineerd, genezen of getest zijn om op locatie te werken. Een aanklager van de deelstaat Brandenburg meldt dat de 40-jarige vader voor zijn vrouw, eveneens 40, een vaccinatiebewijs had vervalst en dat dit door haar werkgever was ontdekt.

  Like

 6. Bas zegt:

  Melbourne Australië
  Schokkende taferelen… Een vrouw heeft zichzelf overgoten met benzine en aangestoken vanwege de draconische VAX-mandaten. Mensen bevinden zich duidelijk op een breekpunt … De echte slachtoffers van Covid19

  Like

 7. Bas zegt:

  Geen mobieltje?

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Frauke zegt:

  VEROORZAAKT DOOR VACCINATIES
  http://whale.to/vaccine/sf1.html

  Like

 10. antiislamnu zegt:

  En inderdaad als gen therapie wordt het niet genoemd maar vaccinatie wat al onjuist is dus dat is dan gewoon mensen op het verkeerde been zetten. Dan de grootste grap de zogenaamde vaccinatie werkt niet dus een qr code heeft totaal geen zin want in principe is iedereen wel of niet geprikt gelijk we kunnen allemaal besmet raken en andere besmetten en het onzin verhaal dat je minder ziek wordt met prik valt niet te meten dat is echt enorme onzin.
  We worden gewoon een totale controle maatschappij on gerommeld als we dan ook nog de digitale euro krijgen zijn we echt in een verschrikkelijke inktzwarte maatschappij terecht gekomen

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  Pas 5 weken geleden:
  Hugo: Het al dan niet krijgen van een derde prik heeft GEEN GEVOLGEN voor een coronabewijs….

  https://pbs.twimg.com/media/FGB_5l7XoAIhckB?format=jpg&name=large

  Ondertussen:
  nos.nl
  De Jonge: corona-reispas gaat per 1 februari verlopen zonder booster
  De booster moet binnen negen maanden gezet zijn, anders is het digitale reiscertificaat niet meer geldig. Dat hebben de EU-lidstaten met elkaar afgesproken, zegt de minister.

  Like

 14. Bas zegt:

  Er komt geen einde aan….

  Like

 15. Bas zegt:

  Wybren van Haga:

  Overledenen onder de 50 jaar in Nederland in 2020:

  #COVID19 : 137
  Accidentele vergiftiging : 179
  Verkeersongeval : 241
  Hart en vaatziekten : 562
  Zelfdoding : 800
  #Kanker : 1526

  Like

 16. Bas zegt:

  Like

 17. Bas zegt:

  Ondertussen,

  Bert:
  “De inflatie was in november 5,2 procent. Sinds 1982 is zo’n hoge inflatie niet gemeten.”

  Verschil met toen: nu is de spaarrente 0 procent en toen vanaf een procent of 7.

  https://pbs.twimg.com/media/FF_SnOQWQAQmcY_?format=jpg&name=large

  Like

 18. Bas zegt:

  Shashi Roopram
  Misschien heb ik het gemist, maar hoe zit het met de rechtszaak die het CIDI had aangespannen tegen joopnl voor maken van deze vergelijking met de Tweede Wereldoorlog?

  https://pbs.twimg.com/media/FGAhF1NXoAQrzVN?format=jpg&name=small

  Like

 19. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2021/12/04/teun-voeten-afglijden-naar-een-autoritaire-staat-lessen-van-harari-arendt-en-orwell/

  Teun Voeten – Afglijden naar een autoritaire staat: lessen van Harari, Arendt en Orwell

  Hannah Arendt waarschuwde voor angst, individualisering, dehumanisering en tweedeling. Het is ongelofelijk hoe snel de samenleving gepolariseerd is en hoe twee kampen niet meer met elkaar praten maar elkaar verdoemen. Er zijn veel redenen waarom mensen zich niet laten vaccineren met een middel dat toch niet zo effectief blijkt te zijn als beloofd en waar telkens weer nieuwe boosters voor nodig zijn. Nu worden alle vaccinweigeraars op een hoop gegooid, als half-misdadige wappies die medeplichtig zijn aan massamoord op ‘normale’, gevaccineerde mensen. Sommige mensen zijn zelfs zo geradicaliseerd dat ze op sociale media oproepen tot prikkampen of om kinderen weg te halen van ongevaccineerde ouders. In normale oorlogspropaganda wordt de vijand nog afgeschilderd als ongedierte, veelal vertebraten zoals de rat of slang. In het ergste geval als een beest met zes poten, zoals de kakkerlak. De dehumanisering van ongevaccineerden bereikte een voorlopig dieptepunt toen viroloog Ab Osterhuis ze vergeleek met zielloze apparaten, zoals de stofzuiger.

  Like

 20. Bas zegt:

  Like

 21. Klaas zegt:

  Like

 22. Bas zegt:

  Erwin:
  Zeg CIDI, waar waren jullie eigenlijk toen Arnon Grunberg stelde dat, ‘de Marokkanen de nieuwe Joden’ zijn?
  En Thom de Graaf (D66) Pim Fortuyn in verband bracht met de holocaust, Anne Frank en het nazisme?
  Het gaat niet om een Holocaust vergelijking, het gaat om Baudet.

  Like

 23. Bas zegt:

  Pepijn van Houwelingen:

  Ook zo sinister, het kabinet WEIGERT klassieke vaccins in te kopen. Slechts een symbolische hoeveelheid van 10.000 van deze klassieke vaccins is aangeschaft. Het MOET EN ZAL dus een experimenteel mRNA vaccin zijn terwijl velen deze vaccins juist NIET vertrouwen.

  https://pbs.twimg.com/media/FGBuGL3XoBYx03c?format=jpg&name=small

  Like

 24. Bas zegt:

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/politiek/zeker-30-000-aanmeldingen-voor-aangifte-tegen-de-jonge

  Zeker 30.000 aanmeldingen voor groepsaangifte tegen De Jonge

  Het initiatief om aangifte te doen tegen demissionair coronaminister Hugo de Jonge heeft tot dusver zeker 30.000 aanmeldingen opgehaald. Initiatiefnemer Mordechaï Krispijn, bekend als actievoerder tegen de coronamaatregelen, stelt dat hij in overleg is met juristen om te kijken hoe kansrijk de aangifte is en hoe die het beste ingediend kan worden. Dat gaat volgens hem op zijn vroegst begin januari gebeuren.

  Volgens de initiatiefnemers deed De Jonge vorige week in de Eerste Kamer bedreigende uitspraken richting ongevaccineerden. De Jonge zei “vrij goed, vrij precies per postcode, te weten waar die wonen”, toen hem werd gevraagd waar de groep zit die tegen vaccineren is.

  Like

 25. Bas zegt:

  Top medisch tijdschrift The Lancet publiceert brief hoogleraar met boodschap dat men moet stoppen met niet-gevaccineerden te stigmatiseren . Omdat gevaccineerden drager en verspreider zijn met even groot “viral load” (aantal virus deeltjes). Dat verklaart stijging besmettingen

  https://pbs.twimg.com/media/FGBGmG3XsAglhHc?format=jpg&name=900×900

  Like

 26. koddebeier zegt:

  De schapen worden uitgeroeid, daarna zijn de anti vaccers aan de beurt.

  Like

 27. Bas zegt:

  van Helfteren
  Met de QR-code kan de staat burgers straffen met isolement, werkloosheid en armoede zonder dat een rechter daaraan te pas komt. De code betekent het eind van de rechtstaat, eenmaal ingevoerd gaat de pas niet meer weg. Lees deze column van historicus en jurist Joren Vermeersch.

  https://pbs.twimg.com/media/FF63fXZXMAgbopl?format=jpg&name=900×900

  Like

 28. Bob zegt:

  Je mag niet vergelijken met de WOII
  volgens CIDI, Joodse organisaties
  en 4 niet genoemde Sjoa overlevenden.
  Maar ook al kon ik het toen nog niet lezen
  wat op de borden stond voor de joodse
  wijken begreep ik wel.
  Thierrie wordt aangeklaagd maar ik
  vraag mij af of deze 4 niet mee hebben
  geholpen mijn familie naar de vernietiging
  te laten gaan.
  De joodse instanties moeten de huidige
  problemen, helpen op te lossen en
  niet meelopen met hen van wie ze betaald
  worden.
  De Sjoa is duidelijk door deze nazistische
  maatregelente zien, alleen is het nu niet
  alleen tegen de Jodengericht.

  Like

 29. Bas zegt:

  Vaccins werken niet, nu zonder meer aangetoond door onafhankelijk Zwitsers onderzoek:
  #Medienkonferenz | Kati Schepis | 12. November 2021

  VIDEO:
  https://odysee.com/@yoicenet2:a/Kati-Schepis:a

  ALETHEIA ONLINE mediaconferentie met internationale deelname op vrijdag 12 november 2021
  Waarom Zwitserland alle Corona-maatregelen en de bijzondere situatie per direct moet beëindigen. Een medisch, wetenschappelijk en juridisch assessment met nationale en internationale sprekers:

  Like

 30. HDD zegt:

  Hier een mooie plaat en clip daar over van

  Helene Fischer – Wann Wachen Wir Auf

  https://www.bitchute.com/video/E7Wu66cRBLeh/

  Stond gisteren nog op youtube maar is ondertussen weer verwijdert daar .
  Gelukkig kan je het nog zien op Bitchute

  Like

 31. Jan zegt:

  Goede vraag die hier ook wel eens gesteld mag worden

  Michael McNamara questions what exactly the end point is for restrictions.
  “Are we going to impose these restrictions until we reach the end of liberal democracy as we know it?”
  video

  Der Hugo wird bestimmt sagen, ‘bis die Unvakzinierten ausgerottet sind’

  Like

 32. Jan zegt:

  Like

 33. Jan zegt:

  Dr Kruger stelt terecht de vraag of de corona-injecties misschien wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor de verdere groei van kankercellen

  video
  https://www.bitchute.com/video/2oJnVSdStp4D/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s