Aan Jesse Klaver

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Jesse,

Als ik zeg dat GroenLinks een ordinaire marketingmachine is die bereid is fake-news te verspreiden, vertel ik geen nieuws. Jullie oud-Kamerlid Zihni Özdil, de ghostwriter van jouw boekjes, schreef er ooit een verhelderende column over in NRC Handelsblad. Die begon als volgt:

Of ik mijn plek in de zaal wilde opgeven. „Want hij wil dat we een zwart iemand regelen”, aldus de rechterhand van de linkse partijleider. “Die moet in de zaal zitten zodat hij die achter de hand heeft.”

“Achter de hand? Waarom dan?”, vroeg ik.

“Hij wil Thierry Baudet kunnen vragen of hij aan een zwarte uitleg wil geven.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan Jesse Klaver

 1. Wappieman zegt:

  BAQUE STRONTH .

  Like

 2. Jan zegt:

  Verwonderd mij niks. Klaver is net zo’n achterlijke communist als Bernie Sanders met zijn geleuter over de top 1%
  Laat de rijkste 1 procent nú meer betalen, betogen Jesse Klaver en Thomas Piketty
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/laat-de-rijkste-1-procent-nu-meer-betalen-betogen-jesse-klaver-en-thomas-piketty~ba67e5e6/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Dat levert niets op en het ontgaat die klojo dat je ook dient te investeren terwijl Klaver alleen wil afromen. Dat uiteindelijk ontslagen volgen wegens bezuinigingen en dat een bedrijf vertrekt komt niet bij die eikel op.
  1 miljoen winst kun je niet in je zak stoppen, Klaver!

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik heb hem nog niet 1x over covid 1984 gehoord in de Kamer. Heeft geen mening vrees ik, net als die gezwachtelde moslimamummie, hoor je ook nooit.

  Like

 4. Julia zegt:

  Groen Links, w.o. de domme onopgeleide bakfiets onbenul Jesse Klaver, D66 Kaag de midden oosten hobbyist , Ollengren de zweedse trol met dubbel paspoort en en nog meer van het niveau nietszeggende afwaskwasten, PvdA Plumeau Ploumen tja zo ziet men maar hoe Nederland in no time flink naar de afgrond kan worden geholpen. Nu is Schiphol aan de beurt https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/nederlands-klimaatbeleid-dreigt-schiphol-te-duperen-aantal-vluchten-mogelijk-fors-omlaag/ De motor van onze economie. De klimaat hysterische nietsnutten zijn nu echt hun doel voorbij geschoten en net als met de landbouw en de energietransitie nimmer de consequenties hebben bestudeerd. Alles wat ze uit de kast halen zijn klappen voor onze economie. Ze doen maar wat en het ontbreekt aan kunde en een verantwoorde toekomst visie. Nimmer zo een slecht functionerende bij elkaar geraapte bende mee gemaakt. 19 partijen voor zo een klein land en nog komt er geen hout van terecht. De volgende mislukte onbenul die als een zeer trage slak op korte termijn gaat praten over de problemen in Ter Apel https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5272725/aanmeldcentrum-asielzoekers-ter-apel-problemen-ov Deze ellende al een flink aantal jaren aan de gang. Het enige wat de trage slakken doen is onnodig teveel salaris opstrijken en brandjes blussen als de tent volledig is afgebrand. Hoe moet het verder met dergelijk gajes binnen de politiek de huidige zogenoemde politieke gajes is absoluut niet capabel om een land te besturen en de juiste maatregelen te treffen om de boel op de rails te gaan zetten. Het is continu falen en de ene blunder op de andere blunder en vooral geen enkele verantwoording durven te nemen.

  Like

 5. Julia zegt:

  Ach hoe kun je de politiek überhaupt nog serieus nemen het lijkt wel of het verstandelijk vermogen van de algehele politieke leiders flink is aangetast. Knettergek. Ze zijn bezeten van een machtswaanzin waarin alleen nog vaccins en corona de hoofdrol spelen. Kijk weer naar de Olympische Spelen in China politieke boycot vanwege de schendingen van mensenrechten Tegen zo’n boycot is genoeg in te brengen. Geen delegatie sturen naar de Spelen, maar wel zakendoen met China, inclusief handelsmissies met ministers en al, dat lijkt nogal hypocriet. En de roep om een boycot mag integer klinken, die zou best ingegeven kunnen zijn om het imago van de eigen partij op te poetsen. Bovendien, wat merken de Oeigoeren ervan dat een klein land een vuistje maakt tegen het grote China, waar het gewoon zaken mee blijft doen? Eerder voerde de Kamer als argument aan dat vooral de dialoog zou helpen om de mensenrechten aan de orde te stellen in landen waar dat nodig is, zoals Rusland, Qatar of China.
  Wow mensenrechten waar nog? Burgers uitsluiten, vrijheidsberoving, censuur, hetze opvoeren tegen ongevaccineerden, tweedeling zaaien en discrimineren nou sorry dat is nu op dit moment in de gehele wereld aan de gang ook in ons land waar de grondwet en de Neurenberg code op schandelijke wijze is geschonden. Dus steek vooral de handen maar eens in eigen boezem stel hypocriete dictators. En laat me niet lachen de Koning gaat niet vanwege corona nou sorry hoor wat een rot smoes ze reizen de hele wereld af en nu gaat hij niet vanwege corona. Politiek vooral ook in Nederland is een grote clan van onvermogen en daadkracht en het gaat uitsluitend om geld en macht. Laten we a.u.b. sport behouden en er van genieten maar zeer zeker ook ten alle tijde zonder politieke aanwezigen. Het gaat om sport nee het is weer een reden om flink bonje te maken met alle desastreuze gevolgen van dien. We zien nu al hoeveel producten die in China worden geproduceerd niet meer leverbaar, of vertraagd zijn en flinke prijsstijgingen daar het gevolg van zijn. Waarom omdat de politieke slopers in Europa zich sterk afhankelijk hebben gemaakt van China en zelf nog weinig produceren.

  Like

 6. karton zegt:

  Yasser heeft vast geen tijd om de brief te lezen; hij is druk doende met z’n nieuwe vlam : Ploumen.
  Ik moet steeds a.h. (toen nog) komisch duo Snip & Snap denken als ik die twee, Yasser Feras en Lily Ploumen achter elkaar zie aan waggelen; alsof Lily hem influitert : “Wanneer, oh wanneer ben ik a.d. beurt Yassertje” ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s