Bericht over de corona-situatie: € 7800,- premie voor de wonderbaarlijke vermeerdering van corona

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitse ziekenhuizen krijgen een premie van € 7800,- en meer betaald voor elke reguliere patiënt die men door een positieve test statistisch in een stationair corona-geval kan veranderen.

Gisteravond deelde me de chef-arts van een grote kliniek het volgende mee: er is, geldig vanaf 1 november, voor elke op corona geteste en aan de gezondheidsdienst gemelde patiënt in het ziekenhuis bovenop de normale afrekening € 7800,- wanneer hij minstens 2 nachten in het ziekenhuis verblijft, een bedrag dat bij langer verblijf kan oplopen tot bijna € 10.000,- De patiënten hoeven helemaal geen Covid-symptomen te hebben, een test volstaat. Een absoluut groteske prikkel met gevolgen. Enkel verstuikt, positieve test: “U kunt hier beter twee dagen blijven ter observatie.” Zo vult men de ziekenhuizen met zogenaamde corona-zieken, zonder werk te hoeven verrichten, want deze patiënten zijn immers in principe fit, en verdient zodoende gouden bergen. Het quotum van het aantal bezette bedden zal zich door deze grof gemanipuleerde data verhogen, in een tijd, waarin we van de bezetting van de ziekenhuizen het belangrijkste beslissingscriterium voor een pandemie-poplitiek maken. Het geld komt daarbij rechtstreeks van de staat.

Lees meer op achgut.com

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bericht over de corona-situatie: € 7800,- premie voor de wonderbaarlijke vermeerdering van corona

 1. Bas zegt:

  Nieuw Zeeland

  Het is heel verstandig om screenshots te maken van het artikel want volgens geluiden zet de farmaceutische industrie grote druk op The Daily Telegraph om dit artikel te laten verdwijnen.

  Hieronder nogmaals de officiële Pfizer papers:
  phmpt.org
  Pfizer’s Documents – Public Health and Medical Professionals for Transparency
  Public Health and Medical Professionals for Transparency Documents Pfizer’s Documents
  https://t.co/9efyvTkclp

  https://dailytelegraph.co.nz/news/pfizer-document-concedes-that-there-is-a-large-increase-in-types-of-adverse-event-reaction-to-its-vaccine/#

  GUY HATCHARD: PFIZER-DOCUMENT GEEFT TOE DAT ER EEN GROTE STIJGING IS IN SOORTEN ONGEWENSTE REACTIES OP ZIJN VACCIN

  Document dat door Pfizer is vrijgegeven, klaarblijkelijk als gevolg van een vrijheidsbevel in de VS, onthult een groot aantal voorheen onbekende bijwerkingen van vaccins, samengesteld uit officiële bronnen over de hele wereld.

  Pfizer geeft toe dat dit ‘een grote toename’ is in het aantal meldingen van ongewenste voorvallen en dat zelfs dit enorme volume ondergerapporteerd wordt.

  Er worden meer dan 100+ ziekten vermeld, waarvan vele zeer ernstig.

  Dit document is samengesteld door Pfizer in de allereerste dagen van de introductie van het vaccin in NZ, maar is mogelijk niet aan onze regering geleverd.
  We onderzoeken de implicaties voor de overheid.

  Huisartsen en ziekenhuizen in Nieuw-Zeeland kregen tot nu toe een factsheet van Pfizer met 21 mogelijke bijwerkingen als gevolg van vaccinatie.

  Deze zijn allemaal gering en vereisen weinig of geen andere behandeling dan rust, met uitzondering van ernstige allergische reacties, myocarditis en pericarditis (ontsteking van het hart). Als gevolg hiervan zijn de meeste van de vele duizenden Nieuw-Zeelanders die bijwerkingen melden na vaccinatie naar huis gestuurd met weinig meer dan het advies om een ​​aspirine te nemen en te rusten. Sommigen hebben te horen gekregen dat hun aandoeningen mogelijk niet-gerelateerde medische gebeurtenissen zijn, psychosomatisch of te wijten zijn aan angst van hun kant.

  Afgaand op de korte officiële Pfizer-factsheet als leidraad, heeft Medsafe, onze NZ-regelgevende instantie voor geneesmiddelen, slechts één van de 100+ sterfgevallen die daadwerkelijk aan hen zijn gemeld als gerelateerd aan vaccinatie geaccepteerd. De meeste worden vermeld als niet-gerelateerd, in onderzoek of onkenbaar. Daarentegen hebben het NZ Health Forum en andere groepen onofficiële rapporten verzameld van bijwerkingen en overlijden in de buurt van vaccinatie. Van de 670+ meldingen van overlijden die door het Forum zijn samengesteld, zijn er al 270 onderzocht door medische professionals en nauw verbonden met bekende bijwerkingen. Na de publicatie van het nieuwe Pfizer-document zullen er naar verwachting nog veel meer met vaccinatie te maken hebben. Rapporten beschrijven symptomen zoals pijn op de borst, hersenmist, extreme vermoeidheid, neurologische symptomen, tachycardie, beroerte, hartaanvallen en nog veel meer. De verzamelde gegevens suggereren dat maar liefst tweederde van de vragen over ongewenste voorvallen die door vaccinontvangers aan medisch personeel worden gesteld, niet zijn gemeld aan CARM, het NZ-systeem voor het melden van ongewenste voorvallen. Medsafe schat zelf in zijn Guide to Adverse Reaction Reporting dat in NZ slechts 5% van de bijwerkingen wordt gemeld. Als gevolg hiervan is het NZ-publiek totaal niet op de hoogte van de omvang van de gemelde mogelijke risico’s van vaccinatie.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is een lekkertje voor die ziekenhuizen.
  Het enige wat ze dan moeten doen is met deze nepcoronatest 35 of 40 cycli te draaien en bijna iedereen heeft corona.
  Tel uit je winst.
  Maar cooruptie bestaat niet hoor.

  Like

 3. Peter. zegt:

  Iemand die zich in de testfase laat prikken om weer op vakantie te kunnen of tot 8 uur in een restaurant kan zitten ,is niet goed bij zijn hoofd .

  Like

 4. Jan zegt:

  Goh, wat fijn dat men in Duitsland zo bezorgd en gründlich is. Kom daar maar eens voor in Nederland (sarcasmeknop uit)

  Like

 5. Bob zegt:

  Als het droogweer is maken wij een
  wandelingetje.
  Soms komen mensen tegen van het
  tehuis waar ouderen wonen met enkelen
  maken wij een praatje.
  Een van de bewoners is falikant tegen
  vaccineren van het covid vaccin.
  Vandaag vertelde deze bewoner ik heb mij toch
  laten vaccineren anders krijg ik geen
  vervoer, hoewel er vele sterven die die
  gevaccineerd zijn.
  Diagnose bijkomen kwalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s