Dilemma . . .

DE OVERHEID HEEFT EEN DILEMMA

Ze moet de ongevaccineerden er van overtuigen dat de spuiten werken, om er voor te zorgen dat ze hun eerste twee doses krijgen. Terwijl ze tegelijkertijd de gevaccineerden er van moet overtuigen dat ze niet werken, om er voor te zorgen dat ze hun boosters krijgen!

Laat dat maar even bezinken…

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Dilemma . . .

 1. Hovawart zegt:

  Een regelrechte bedreiging tegen de lichamelijke integriteit, ook wel lichamelijke onschendbaarheid, lichamelijke onaantastbaarheid of onaantastbaarheid van het lichaam, het betekent dat ieder mens zelf beslist wat er wel of niet met het eigen lichaam gebeurt, wie het aanraakt of welke handelingen worden uitgevoerd…….de vaccinatieterreur een poging tot onderwerping, in een aanval op de rechten van de mens of mensenrechten……ik noem het een oorlogsverklaring.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  EPIC HYPE FAIL: WIE geeft toe dat de omicron-variant tot nu toe NUL doden heeft veroorzaakt

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft toegegeven dat de post-vaccin omicron-variant van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) geen doden heeft veroorzaakt, ondanks aanwezigheid in ten minste 38 landen.

  Selwyn Duke schreef voor The New American en merkte op dat de bekentenis van de WHO het zoveelste bewijs is dat de golf van post-vaccinatie niets meer is dan een poging van de reguliere media, politici, organisaties en bedrijven om “de angst aan te wakkeren” en de kansen op COVID-19 lockdown-beleid wordt bestendigd. (Gerelateerd: moet je bang zijn voor de omicron-variant? De Resistance Chicks denken van niet – Brighteon.TV .)

  https://outbreak.news/2021-12-07-who-admits-omicron-variant-zero-deaths.html

  Like

  • Bert zegt:

   Ik ben helemaal nergens bang voor.
   Ze verzinnen maar een eind weg met hun variatie fantasieën.
   Je zal toch echt eerst het origineel moeten kunnen aantonen om te bepalen of het een variatie daarop is.
   En dat is nog steeds niet gebeurt.
   Opsodemieteren met die troep.
   Maar sommige mensen kan je nou eenmaal alles wijs maken.
   Moet je eens lezen hier op de site waar sommige allemaal in geloven.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Hehehehe Bert.
    Hier in Veliko Tarnovo waar Ik mijn appartement huur spreek Ik op regelmatige tijd met mijn huisbazin.
    Komt dan via Translate soms ook een beetje meelezen.
    Zij heeft een zoontje van een jaar of 9.
    Zij vertelde me dat op het moment iemand met een spuit in de buurt van haar kind komt haalt ze het nationale nieuws.
    Je snapt hem wel.

    Like

 3. HenryN zegt:

  Tja wat moet je nu als mensen niet zijn gevaccineerd. Moeten die dan eerst de 2 prikken halen die niet werken???? of als men al aan de 4de booster bezig is zoals in Engeland en Israel. Is er misschien een ” inhaalbooster ” in de maak???? en volgens welk schema moet je dan inhalen????
  Werkt dit vaccin ook tegen alle nieuwe varianten??

  Like

 4. Jan zegt:

  Hugo Mengele: “Die booster moet men zien als de lont om de 2 eerdere prikken hun explosieve werking in het lichaam te laten doen”.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Waarom neemt u het vaccin niet zelf?
  Nou, bla, bla, bla bla…………..

  Look who else has NOT taken the V … 👀 The Biotech CEO!!!
  video

  Hij vertrouwde het dus niet, maar dacht ik scheep de journalist af met een lulverhaal

  Like

 6. Jan zegt:

  FDA zegt dat het nu 75 jaar nodig heeft om Pfizer COVID-19-vaccingegevens volledig vrij te geven
  https://tinyurl.com/m6p5m38n

  In 2096 zijn de meeste gevaccineerden dood. Komt dat even mooi uit

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ze werken wel alleen heel kort ongeveer 6 maanden. De booster gaat nog korter werken. Ik meen gelezen te hebben 3 maanden. Op naar de volgende variant en vierde prik. Straks nog chaos als de stuenpakketten afgelopen zijn en intussen is de EU heel sneeky bezig een Europees leger op te zetten. Uiteraard om de europese bevolking te knechten.

  Like

 8. Bob zegt:

  De prik dwang gat nu lijken op
  een soort verplichte verkrachting
  van het lichaam door de dwingers.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  VAERS-gegevens geven aan dat de Covid-vaccins ten minste 140.000 Amerikanen hebben gedood
  Vasko Kohlmayer

  Om een ​​idee te krijgen van hoe gevaarlijk de huidige Covid-vaccins zijn, hoeven we alleen maar te kijken naar de cijfers in de door de overheid geautoriseerde VAERS-database.

  Zoals u wellicht weet, is VAERS een acroniem voor Vaccine Adverse Event Reporting System. Dit systeem wordt mede onderhouden door de V.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA). Dit is hoe de FDA deze faciliteit op haar website beschrijft:

  “VAERS is een systeem voor vroegtijdige waarschuwing dat wordt gebruikt om bijwerkingen na vaccinatie te monitoren. VAERS is het frontliniesysteem van een uitgebreid programma voor het bewaken van de veiligheid van vaccins in de Verenigde Staten… VAERS geeft deskundigen op het gebied van vaccinveiligheid waardevolle informatie, zodat ze mogelijke veiligheidsproblemen op het gebied van vaccins kunnen beoordelen, waaronder de nieuwe COVID-19-vaccins. Het is vooral handig voor het detecteren van ongebruikelijke of onverwachte patronen van gezondheidsproblemen (ook wel “bijwerkingen” genoemd) die kunnen wijzen op een mogelijk veiligheidsprobleem met een vaccin.

  Het idee achter VAERS, opgericht in 1990, is om zoveel mogelijk bijwerkingen van vaccins vast te leggen om gezondheidsexperts te waarschuwen voor mogelijke problemen en problemen.

  De onderstaande grafiek geeft het aantal sterfgevallen weer dat sinds de oprichting elk jaar aan VAERS is gemeld. Zoals u kunt zien, zijn de jaarlijkse niveaus van 1990 tot 2020 relatief stabiel gebleven en waren over het algemeen minder dan 400 gevallen. Het cumulatieve totaal van alle gerapporteerde sterfgevallen in die jaren komt op 5.178 (zie VAERS-analyse hier).

  Dit veranderde echter drastisch tegen het einde van 2020, toen de Covid-vaccins werden geïntroduceerd. Op dat moment zien we een snelle explosie van gerapporteerde sterfgevallen. De toename was zo exponentieel dat de grafieklijn bijna verticaal omhoog schiet.


  https://tobyrogers.substack.com/p/extraordinary-new-chart-from-the

  Op 26 november 2021 was het aantal gemelde sterfgevallen aan VAERS in verband met de Covid-vaccins 19.532. Het is zowel verbazingwekkend als onthullend dat er in de afgelopen 11 maanden meer meldingen waren van sterfgevallen door vaccins als gevolg van Covid-injecties dan van alle andere vaccins samen in de afgelopen drie decennia.

  Dit zou alle alarmbellen moeten laten rinkelen, want het is een goede indicatie dat er mogelijk iets ernstig mis is met de Covid-vaccins, en dat deze haastig goedgekeurde geneesmiddelen op ongekende schaal de dood veroorzaken.

  Het aantal van 19.532 geeft ons echter geen nauwkeurig beeld van de situatie. Om een ​​idee te krijgen van de werkelijke staatszaken, moet dit aantal worden aangepast voor twee zeer belangrijke factoren. Het eerste betreft de aard van de VAERS-gegevens zelf, het tweede betreft de manier waarop deze worden verzameld.

  Aanpassing voor causaliteit, dwz dat een verandering in de ene variabele de verandering in de andere variabele veroorzaakt

  Om te beginnen moeten we erkennen dat niet alle sterfgevallen die aan VAERS worden gemeld, te wijten zijn aan de vaccins. Om te zien waarom, moeten we het verschil begrijpen tussen een tijdelijk en een causaal verband. Hoewel het grootste deel van de gemelde sterfgevallen zich normaal gesproken binnen een relatief korte tijd van vaccinatie voordoet – meestal van dagen tot weken – betekent dit niet noodzakelijk dat al degenen die zijn overleden nadat ze het vaccin hebben ingenomen, hierdoor zijn omgekomen. In sommige gevallen stierven mensen die onder VAERS-registraties voorkomen door oorzaken die niets met het vaccin te maken hadden, en ze kregen hun injecties toevallig kort voor hun overlijden.

  Om de casus niet te overdrijven bij het beschouwen van VAERS-gegevens, is het daarom belangrijk om in gedachten te houden dat gerapporteerde gevallen niet noodzakelijkerwijs causaliteit impliceren. De vraag is dan in welk deel van de VAERS-inzendingen een causaal verband kan worden vastgesteld.

  Om ons te helpen deze beoordeling te maken, gebruiken we de bevindingen van een peer-reviewed onderzoek waarin dit probleem is onderzocht. De titel van het onderzoek is “Causality Assessment of Adverse Events Reporting to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).” Het onderzoek is in 2012 gepubliceerd en u kunt het via deze link in de National Library of Medicine bekijken.

  De studie vond een “definitief” of “waarschijnlijk” causaal verband tussen het vaccin en de bijwerking in 23 procent van de vermeldingen in de VAERS-database. In nog eens 20 procent van de gevallen was een causaal verband ‘mogelijk’.

  Om onze aantallen niet op te blazen, gaan we ervan uit dat er een definitief of waarschijnlijk verband bestaat in slechts 20 procent van de overlijdensmeldingen die in VAERS zijn ingevoerd in verband met de Covid-vaccins. Met andere woorden, we gaan ervan uit dat bij 8 van de 10 inzendingen de vaccins niet verantwoordelijk waren voor het overlijden van de persoon. We zullen dit voorzichtige standpunt innemen ondanks het feit dat in de meeste gevallen de indienende partij – voornamelijk beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg – van mening was dat de gemelde sterfgevallen plaatsvonden als gevolg van het vaccin. Om het anders te zeggen: we gaan ervan uit dat de personen die dit registreerden zich 80 procent van de tijd vergist hebben.

  Wanneer we het 19.532 cijfer voor deze variabele aanpassen, krijgen we 3.906 (19.532 x 0.2). Dit zou het aantal sterfgevallen zijn dat volgens de VAERS-records zeker of waarschijnlijk toe te schrijven was aan de Covid-vaccins.

  Aanpassing voor onderrapportage

  Dit aantal geeft echter niet nauwkeurig het werkelijke dodental van de vaccins weer. Dit komt omdat het algemeen bekend is dat de VAERS-cijfers enorm ondergerapporteerd zijn.

  De onderrapportage is te wijten aan een groot aantal redenen. De meeste artsen hebben bijvoorbeeld tijdgebrek en willen niet de tijdrovende administratieve procedure van het invullen van declaraties doorlopen, een taak waarvoor ze geen vergoeding krijgen. Artsen worden over het algemeen ook ontmoedigd door de omgeving waarin ze werken om dit soort gegevens te rapporteren om geen slecht licht te werpen op farmaceutische producten, die de levensader van de moderne geneeskunde zijn. Hoe het ook zij, het is een onbetwist feit dat slechts een zeer klein deel van de daadwerkelijke bijwerkingen uiteindelijk wordt gerapporteerd aan de VAERS-database.

  Een aantal autoriteiten denkt dat die fractie één procent of minder is. Een van hen is dr. David A. Kessler, een voormalig FDA-commissaris die – ter ondersteuning van zijn proefschrift uit 1993 – verwees naar een onderzoek waaruit bleek dat “slechts ongeveer 1% van de ernstige gebeurtenissen aan de FDA wordt gemeld.”

  Kessler zou moeten weten waarover hij spreekt, want naast zijn spraakmakende benoemingen als ambtenaar van de volksgezondheid heeft hij ook een medische graad van Harvard en een graad in de rechten van de Universiteit van Chicago.

  Kesslers mening werd bevestigd door een rapport uit 2010 van Harvard Pilgrim Healthcare voor de V.S. Ministerie van Volksgezondheid en Human Services, dat concludeerde dat “minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld” (zie pagina 6 van het rapport).

  Ronald A. Kostoff is een andere spraakmakende wetenschapper die gelooft dat één procent de juiste schatting is. In een recent artikel merkte hij op: “van oudsher is aangetoond dat VAERS ongeveer 1% van de feitelijke bijwerkingen van vaccins/inentingen meldt.”

  Als deze autoriteiten correct zijn, dan is de onderrapportagefactor (URF) van de VAERS-database 100

  100.

  Om ervoor te zorgen dat ze aan de voorzichtige kant blijven in plaats van andersom, gebruiken sommige onderzoekers een conservatievere URF in hun analyse. Zo gebruikt Steve Kirsch in zijn berekeningen over het algemeen de onderrapportagefactor 41. De laagste URF-factor die deze schrijver is tegengekomen in het werk van geloofwaardige analisten is 36. Om zo conservatief mogelijk te zijn, zullen we dit cijfer in onze analyse gebruiken.

  Als we dan ons VEARS-getal voor deze variabele aanpassen, krijgen we het resultaat 140.616 (3.906 x 36). Dit zou het aantal Amerikanen vertegenwoordigen dat door de Covid-vaccins is gedood in een periode van minder dan 12 maanden vanaf medio december 2020 tot en met 26 november 2021.

  Waarnemingen

  Houd er rekening mee dat het bovenstaande een zeer conservatieve schatting is, waartoe we zijn gekomen door een oorzakelijk verband van 20 procent aan te nemen in de gerapporteerde overlijdensgegevens in de VAERS-database en de onderrapportagefactor van 36. Dit is echter waarschijnlijk een grove understatement van de feitelijke situatie.

  Door gebruik te maken van minder conservatieve aannames, zijn veel onderzoeken tot een hoger dodental gekomen. Steve Kirsch, Jessica Rose en Mathew Crawford schatten bijvoorbeeld in hun paper dat de vaccins op 28 augustus 2021 waarschijnlijk 150.000 levens hebben geëist.

  Als we de onderrapportagefactor van 100 (honderd) gebruiken die wordt bepleit door David A. Kessler, Ronald Kostoff en het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, komen we op het cijfer van 390.600 sterfgevallen als gevolg van de vaccins.

  Het is vrij waarschijnlijk dat deze cijfers dichter bij het werkelijke aantal vaccindoden liggen dan het aantal dat we hebben verkregen op basis van onze voorzichtige veronderstellingen.

  Hoe het ook zij, we kunnen met een aanzienlijke mate van vertrouwen zeggen dat het op basis van de VAERS-cijfers zeer waarschijnlijk is dat de Covid-vaccins ten minste 140.000 Amerikanen hebben gedood of rechtstreeks hebben bijgedragen tot hun dood.

  Om ons een gevoel van perspectief te geven: in minder dan 12 maanden stierven meer dan twee keer zoveel Amerikanen door vaccins dan tijdens de hele oorlog in Vietnam (58.220 doden)

  Door het leven van zoveel mensen in zo’n korte tijd te eisen, zijn de Covid-vaccins de dodelijkste geneesmiddelen die ooit in wijde omloop zijn gebracht.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/12/vaers_data_indicates_the_covid_vaccines_have_killed_at_least_140000_americans.html

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Vanmorgen was het enorm druk bij een GGD-prikpost, waar je zonder afspraak naar toe kon gaan.
  Allemaal schaapjes die dolgelukkig waren dat ze daar in de rij mochten staan. Het leek wel of er goud te halen was….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 9 december 2021 om 19:02

   Daaraan kun je zien dat we verloren zijn, want de bange braafkudde is in de meerderheid.

   Ik heb altijd al gezegd dat niet de overheid je grootste vijand is, maar degenen die de ‘leiders’ in het zadel helpen en houden.

   Tegenwoordig is er geen sprake meer van democratie, zodat de ‘overheid’ automatisch je grootste vijand is.

   Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Als hier iets gratis is dan staan Nederlanders altijd in lange rijen te wachten.
   Daar moet je vooral nooit op in gaan als je dat ergens leest.
   Of het nou om een bioscoop bezoek of een zwembad.
   Als het gratis is komen er honderden op af. Altijd.

   Geliked door 3 people

 11. Tistochwat zegt:

  Wie die griepleugen nu nog steeds gelooft, zou tegen zichzelf moeten worden beschermd.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s