Nieuw-Zeelandse (nationaal)socialisten: Hitler zou trots zijn . . .

Denk er aan je Kerstmis-booster te reserveren! Elke booster geeft je tot zes maanden vrijheid!

Geen spuit – Geen baan, geen geld terug

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuw-Zeelandse (nationaal)socialisten: Hitler zou trots zijn . . .

 1. Bert zegt:

  En dat voor de rest van je zielige bestaan.
  Fijn vooruitzicht heb je dan.
  Altijd je brievenbus in de gaten houden wanneer je de volgende booster weer kan ophalen voor je beetje “vrijheid” .

  Like

 2. Meine zegt:

  Inderdaad, geen arbeit,…. maar “….Impfung macht frei…..”

  Like

 3. Jan zegt:

  Steeds weer heb ik het vermoeden dat die Fauci kijkt hoever hij de bevolking kan krijgen dat zij weer een idioot advies van hem opvolgen, soort test dus
  Nu dit
  Fauci Tells Americans They Should “Ask and Maybe Require” Their Holiday Guests Show Proof They Are Vaccinated (VIDEO)

  Die Mengele van Amerika moet gewoon uit zijn lijden verlost worden.

  Like

 4. Speedflyer zegt:

  Jullie gaan er allemaal aan

  Geliked door 1 persoon

 5. Vrijheid zegt:

  Het is weer tijd voor uw halfjaarlijkse gif dosis.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wappieman zegt:

  Is dit serieus waar of is dit agitprop ?
  Ik ben fel tegen die gifspuit , maar ik kan mij niet
  voorstellen dat die Ausies ZO QRankzinnig zijn !!!!!
  Als het WAAR is , dient dat wijf afgeschoten te worden . 😡😡😡😡😡

  Like

 7. Jan zegt:

  Mengele: “Ik zou liever hebben, en wij allen zouden dat liever hebben dat mensen vrijwillig zouden worden gevaccineerd, maar als ze dat niet doen, moet je soms dingen doen die niet populair zijn, die echter duidelijk de individuele keuzes overstijgen…”

  Lara Logan: “Fauci vertegenwoordigt Mengele”
  video

  Like

 8. Bob zegt:

  Het ultimi kerstkado voor de gehele
  familie. Een eeuwig durend
  abonnement op het covidvaccin.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Wat een lief mens, dank dat u voor anderen kunt denken, praise the Lord.

  Like

 10. Jan zegt:

  Intussen in Oostenrijk

  Oostenrijkers smeken om hulp: ‘niet-gevaccineerd’ krijgen 1 jaar gevangenisstraf (video)

  Oostenrijkers smeken de wereld om een ​​einde te maken aan hun snel opkomende politiestaat. De wet op het vaccinmandaat van het land wordt van kracht op 1 februari 2022. Niet-gevaccineerde mensen, inclusief kinderen vanaf 14 jaar, kunnen een boete krijgen van maximaal 2000 euro per keer dat ze worden betrapt. Bovendien kan de overheid dezelfde personen meerdere keren per dag bekeuren. Als u weigert uw boete te betalen, worden overtreders tot een jaar in een speciale gevangenis voor niet-gevaccineerde mensen gegooid.

  In tegenstelling tot andere gevangenen, zal de staatskas niet betalen voor de opsluiting van een persoon. In plaats daarvan zal de gedetineerde de kosten moeten dragen die tijdens zijn verblijf in de gevangenis zijn gemaakt. De ‘dader’ moet ook betalen voor zijn eten en zijn gevangeniscel.

  De Oostenrijkse regering vraagt ​​moordenaars, verkrachters of pedofielen niet om de kosten van hun opsluiting te betalen. Ze zullen nu echter gevangenisstraffen eisen van volledig onschuldige mensen.

  Roep om hulp
  Politiek activist Alexander Tschugguel heeft op sociale media een noodoproep voor hulp gedaan: “Ik heb je steun nodig”, zegt de activist. “Wij, als Oostenrijkers, hebben allemaal uw steun nodig. Ga dus alstublieft met uw regeringsfunctionarissen naar uw plaatselijke Oostenrijkse ambassade of vraag uw ambassade in Oostenrijk om zoveel mogelijk druk uit te oefenen op de Oostenrijkse regering.”

  Laboratoriumratten van de westerse wereld
  De nieuwe, niet-gekozen kanselier van Oostenrijk, Karl Nehammer, is de voormalige politiechef en heeft de afgelopen maanden politiestaatachtige maatregelen genomen, legt Tschugguel uit. “Hij wil dat blijven doen, op een manier die alleen tiranniek en totalitair genoemd kan worden.”

  “We hebben uw steun nodig”, benadrukte hij. “Houd alstublieft de Oostenrijkse regering tegen om van ons land een politiestaat te maken. Wij, als Oostenrijkers, zijn de laboratoriumratten van de westerse vrije wereld. Als het ons overkomt, gebeurt het ook met alle andere landen.”

  Weiger quarantainekampen
  We willen geen quarantainekampen, legt Tschugguel uit. “We willen niet die vreselijke regels hebben die families verdelen, die de mensen verdelen, niet alleen de gelovigen verdelen, maar elke Oostenrijker.”

  Een derde van de Oostenrijkse bevolking heeft geweigerd zich te laten injecteren met de mRNA-serums. De regering heeft gereageerd door oppositie tegen hun experimentele injectieprogramma van de hele bevolking strafbaar te stellen. Dit is hoogst ondemocratisch en daarom moeten we ons ertegen verzetten, roept Tschugguel uit.

  Holocaustoverlevenden sturen waarschuwing
  Nick Hope, een 97-jarige overlevende van de Holocaust die gevangen zat in het nazi-concentratiekamp Dachau, waarschuwde voor de autoritaire en totalitaire Covid-maatregelen van de Oostenrijkse regering. “Als ik naar het nieuws in Oostenrijk kijk, zie ik de geest van Hitler, de geest van geweld daar aankomen”, zei hij in een videoboodschap die onlangs werd gepost op RAIR Foundation USA.

  Een andere overlevende van de Holocaust, de 94-jarige Auschwitz-overlevende Marian Turski, waarschuwde voor de gevaren van het brandmerken van (niet-gevaccineerde) mensen als zondebokken, bronnen van ziekte, of profiteurs. Historisch gezien waren er (en zijn) enorme en overtuigende voorbeelden van het genocidale speelboek die allemaal beginnen met de politieke en sociale ontmenselijking van de “beledigende” bevolking.

  De Poolse Holocaustoverlevende herinnerde het publiek eraan dat de Holocaust niet begon met vernietigingskampen. In plaats daarvan begon het met propaganda, bangmakerij, zondebokken, segregatie en uitsluiting. Daarna was het een gemakkelijke volgende stap om die minderheid nog meer rechten te ontnemen, te ontmenselijken en op brute wijze uit te roeien.
  https://rairfoundation.com/austrians-beg-for-help-unvaccinated-to-face-1-year-in-prison-video/

  Like

 11. Jan zegt:

  New Zealand Dictator Jacinda Ardern: No ‘End Point’ to Covid Vaccines (Video)
  https://rairfoundation.com/new-zealand-dictator-jacinda-ardern-no-end-point-to-covid-vaccines-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s