Pandemie van de “gevaccineerden”: corona-cluster op cruiseschip MS “Artania”

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Op het cruiseschip MS “Artania” kwam het tot een corona-cluster van de “gevaccineerden”. Aan boord bevonden zich uitsluitend personen die met gangbaar Civid-19-genmateriaal (= vaccinatie) werden behandeld. Minstens 20 passagiers waren met het corona-virus besmet en moesten in Portugal van Bremen van boord gaan. Het aantal zou – vanwege de incubatietijd – zeker groter kunnen zijn, passagiers zouden pas na dagen als “positief” kunnen verschijnen. Bij “volledig gevaccineerde” cruises komt het steeds vaker tot corona-uitbraken.

Is het “omicron”?

Vorige week woensdag moest het schip Bremerhaven aandoen. Aan boord waren twaalf personen met het corona-virus besmet. Tien andere zieke passagiers, waaronder ook een bemanningslid, hadden het schip al in Portugal verlaten. Nu vraagt men zich af hoe het tot de uitbraak kwam. De twaalf positief op corona geteste personen moeten nu in quarantaine. Tien personen behoren tot de bemanning en worden in een hotel ondergebracht. De beide andere personen zijn inwoners van Bremen en gaan thuis in quarantaine. De rest mag, zoals gepland, aanvangen aan de thuisreis.

Corona-krantenkoppen in april

De “Artania” was pas in juli, na meer dan een jaar, weer in zee gestoken om cruises te maken. Een andere geplande reis in de richting van de Canarische eilanden heeft de rederij na de corona-uitbraak afgezegd. Het schip is door de ARD-ducumentaire “Verrückt nach Meer” bij een breed publiek bekend. Na een verbouwings- en renovatiewerkzaamheden werd het in 2011 in Hamburg gedoopt onder de naam “MS Artania”. Het schip is ongeveer 230 meter lang en heeft 500 cabines. Al in april kwam het op schip kwam he top het schip tot een spectaculair corona-cluster. Het schip werd ten zuiden van het Australische Perth drie weken in quarantaine geplaatst. Daarna werden meer dan 840 passagiers inclusief de bemanningsleden naar Duitsland gevlogen. 23 gasten en 12 bemanningsleden kwamen in Australische ziekenhuizen terecht.

Men tast in het duister over corona-cluster tijdens cruise

Hoeveel mensen zich de afgelopen tijd op “volledig gevaccineerde” cruiseschepen met het corona-virus hebben besmet, daarover tast men in het duister. Afhankelijk van de havens waaruit de schepen vertrekken, bestaan er speciale “Covid-19-protocollen”. Volgens Amerikaanse wetten moeten passagiers volledig gevaccineerd zijn en een PCR-test hebben. Iets soortgelijks geldt in Europa. Desondanks komt het steeds weer tot corona-uitbraken. In de VS moeten infecties op cruiseschepen aan de gezondheidsdienst gemeld worden. Of dit ook veelomvattend gebeurt, is onduidelijk. De scheepsmaatschappijen maken infectiegevallen niet openbaar, tenzij onder druk van de media.

Risico voor gevaccineerden

Omdat steeds meer Covid-19-gen-behandelden zichzelf besmetten en andere mensen besmetten, waarschuwde de Amerikaanse gezondheidsinstantie reizigers met “verhoogd risico” ongeacht hun “vaccinatiestatus” om af te zien van cruises. Ze noemt daarbij personen ouder dan 65 jaar, mensen met kanker, chronische hartklachten, hart- en longziekten, een verzwakt immuunsysteem en andere ziekten. Vanwege de “geslotenheid” van een cruiseschip zou het risico op het verbreiden van een virus groot zijn. Iedereen die een cruise gaat maken, zou een tot drie dagen voor de reis een test moeten doen en opnieuw drie tot vijf dagen na thuiskomst. Op het schip zou men, daar waar mensen bij elkaar komen, ook een mondkapje moeten dragen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pandemie van de “gevaccineerden”: corona-cluster op cruiseschip MS “Artania”

 1. Bob zegt:

  Deze corona patienten, allemaal
  ongevaccineerd. De gevaccineerde
  bleven corona.
  Laat U vooral prikken.

  Like

 2. Julia zegt:

  Hoogste tijd voor de eindafrekening te beginnen met De Jonge https://www.ninefornews.nl/meer-dan-30-000-ondersteuningen-voor-aangifte-tegen-hugo-de-jonge-een-mooi-beginnetje/
  Helaas zal een aangifte geen zin hebben omdat de rechters de verlenging zijn van de fascisten en ten aller tijde de fascistische staat in gelijk stellen. Burgers hebben geen rechten meer het gaat zelfs zover dat de ongekozen smeerlappen in de EU de Neurenberg code willen gaan schrappen. Dus we zijn overgeleverd aan een ongekend fascisme wat wel terdege te vergelijken is met de NAZI praktijken WOII. https://www.frontnieuws.com/de-holocaust-keert-terug-eu-wil-de-code-van-neurenberg-afschaffen-medisch-fascisme-reconstrueren-met-gedwongen-spike-eiwit-vaccinatie/ Er is maar één manier om het fascistisch bolwerk en uitvoerende politieke aanhang te stoppen en dat is een massale opstand https://www.frontnieuws.com/advocaat-reiner-fuellmich-over-neurenberg-2-0-gerechtigheid-zal-niet-komen-via-de-rechtbanken-maar-door-het-volk-dat-in-opstand-komt/
  Demonstraties hebben geen enkele zin meer daar lachen die gewetenloze fascisten om, rechtzaken hebben geen zin omdat de rechtstaat totaal failliet is voor de burgers. Het vaccinatieterreur is een grote misdaad tegen de menselijkheid en gebaseerd op leugens dan dat alleen o.a. von der Leyen haar banksaldo er flink mee aanvult alsmede de politici en hun trawanten die het fascistisch beleid uitvoeren. Het kan toch niet zo zijn dat miljoenen mensen zich nog langer laten onderdrukken en verplicht zijn hun lichamelijke integriteit over te dragen aan een stel gewetenloze fascisten. Wie wil er nu zo een toekomst voor haar of zijn kinderen. Weiger nog langer een QR code te tonen, ga niet naar ondernemingen die aan dit fascistisch spel mee doen indien dit massaal gebeurt gaat de hele boel vanzelf wel failliet. Een wintersport in het fascistisch Oostenrijk kan toch geen vakantie zijn. Toon verzet uiteindelijk laten zij toch ook de hele wereld binnen zonder ausweis, paspoort, etc en vooral niet gevaccineerd. De beloning voor ons goed gedrag is dat die linkse idioten ondertussen miljoenen beschikbaar stellen voor al die gasten die hier komen profiteren https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/geert-wilders-spreekt-schande-over-extra-miljoenen-euros-voor-woningen-statushouders-nederlanders-kunnen-nu-nog-langer-wachten/ en wat doet Jan de Hollander helemaal niets dan zoetjes gewapend met een QR ausweis een kopje koffie drinken op een terras o.i.d. De rekening die wij als burgers betalen is de hoogste namelijk inperking van vrijheden, dictatuur en een flinke bijdrage aan al dat uitschot dat dagelijks hier binnen stroomt. Wat mij betreft mag dit al reeds zinkende schip naar de diepte zinken als een groot deel van de bevolking zich nog langer vrijwillig en zonder enig verzet in een dwangbuis laten plaatsen door een stel mislukte en falende corrupte politiek.

  Like

 3. Julia zegt:

  De linkse propagandazenders NPO, RTL, SBS alsmede de linkse onder toezicht staand van de Staat publiceren wijselijk een aantal zaken niet https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/rechter-blokkeert-vaccinatieplicht-biden/ zoals ook het hoge aantal bijwerkingen en de oversterfte na vaccinaties vooral onder ouderen wordt verzwegen. Het is en blijft onbegrijpelijk dat miljoenen mensen zo bezeten zijn van de dagelijkse ingepeperde angst de realiteit totaal uit het oog zijn verloren en keurig en onderdanig volgen wat de politici in opdracht van het WEF dienen uit te voeren. Het muntje valt blijkbaar niet meer maar ondertussen tekenen ze voor hun eigen ondergang. Van alle kanten worden ze besodemieterd als dat de gevolgen zowel medisch als financieel desastreus zullen zijn. Een doof en een blind paard kun je van alles wijs maken. door het paard vooral de verkeerde richting in te sturen en dat loopt uiteraard niet goed af.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Tsja, PCR testen kunnen nu eenmaal geen covid-19 besmetting vaststellen, en “gevaccineerden” kunnen gewoon besmet raken EN andere besmetten.
  En dat vergeet ik nog; de gebruikte mondmaskers zijn niet in staat om virussen tegen te houden, net zoals je met kippengaas geen muggen buiten de deur kunt houden.
  Misschien moeten ze gewoon hun hoofd eens uit hun reet trekken, en eens zien of ze dan minder “in het duister tasten”.

  En dan kom ik bij dat “geslotenheid”…
  Maar goed dat je in de bus/de trein/het vliegtuig niet hutjemutje in een “gesloten” omgeving zit, LOL.
  De enige reden dat die niet tot “corona-clusters” leiden is dat er geen enkele controle op is.
  Zijn er overigens nog liefhebbers voor een “warmte-pomp”?
  Met een bijbehorend huis waar enkel de voor en achterdeur van open kunnen.
  In de zomer…
  En dat is me toch een partijtje gezond joh!

  We leven in een land vol idioten, ,geleid door imbecielen…

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Ik zou graag een schip met ongevaccineerden, een tijdje rond willen laten dobberen.
  Kortom, mensen die hun immuunsysteem nog op de ouderwetse manier intakt hebben gelaten. En niet een schip vol schijthuizen die hun immuunsysteem naar de ratsmodee hebben geholpen met Bil Gates handelswaar.

  Like

  • Bert zegt:

   Een schip met ongevaccineerden, een tijdje rond willen laten dobberen levert geen enkele zogenaamde besmettelijke op.
   Die gif klanten maken en creëren zelf nieuwe ziektes onder mekaar, door alle bij verschijnselen en omdat ze mekaar allemaal ziek maken.

   Like

  • Julia zegt:

   koosv8 Ik zou graag een aparte staat voor ongevaccineerden oprichten met eigen zorg, eigen winkels, eigen restaurants, etc., vooral geen dagelijkse leugens en dreigementen meer en zonder de dagelijks ziekmakende vaccin propaganda. Maar echter wel met een streng bewaakte grens om besmettingsbronnen de gevaccineerden dus buiten de grens te houden. Wat zou dat een verademing zijn geen politieke zieke machtswellustelingen en vooral alle vrijheid en een vreedzame samenleving onder weldenkende gelijk gestemden. Helaas het is maar een droom maar wat zou het mooi zijn dat we toe kunnen gaan naar een wereld waarvan de helft voor gevaccineerden is en de andere helft voor ongevaccineerden. Probleem opgelost;

   Like

 6. Jan zegt:

  O my Crom! De onzichtbare variant van Omicron is door de ‘wetenschappers’ ontdekt

  Wetenschappers zeggen dat ze een “stealth” -versie van Omicron hebben geïdentificeerd die niet kan worden onderscheiden van andere varianten met behulp van de PCR-tests die volksgezondheidsfunctionarissen inzetten om snel een beeld te krijgen van de verspreiding ervan over de hele wereld.
  https://www.theguardian.com/world/2021/dec/07/scientists-find-stealth-version-of-omicron-not-identifiable-with-pcr-test-covid-variant

  Like

  • Harry zegt:

   Iedere dag nieuwe problemen , iedere paar weken nieuwe varianten , om de andere dag nieuwe inzichten ; en ze komen allemaal precies op tijd .
   Als de boel begint te luwen komt er de volgende dag weer een nieuw trauma op de proppen met de dag er na , bijbehorende maatregelen .
   Steeds meer beschuldigingen en steeds meer verwijten aan ongevaccineerden .
   De ene dag werkt het vaccin ook tegen de omicron , de dag er op niet meer .

   Vanuit de visie van onze vijanden van het WEF en hun trawanten gezien , volgen ze het juiste patroon .
   De moffen zouden er nog wat van kunnen leren .
   Is het niet nét een doorzichtige film ?
   Een doortrapte bende ?

   Ik kan me niet meer voorstellen dat het niét georchestreerd is .
   Áls ik al twijfels had , zijn die nu wel vertrokken !

   Geliked door 1 persoon

 7. HenryN zegt:

  Dit moet dan het 2de cruise schip zijn aangezien er 2 of 3 dagen geleden ook op een cruiseschip in de golf van Mexico een uitbraak heeft plaatsgevonden van corona U kunt dit vinden op YT bij Roman Balmakov. Het is geen nep nieuws omdat de autoriteiten zijn ingelicht.
  DE wereld

  Like

 8. Willie zegt:

  Pfffft , zal die ”dikke nekken ” leren heheh, dat ze eens ”gewoon ” doen ,niet ?? Eigen schuld,dikke bult

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s